mike_ 19.03.04, 11:39 i jak zwykle typowanko: Łeczna - Warszawa 0-2 (Sokół (ten starszy), Sagan) Ci z Łęcznej strasznie pewni siebie - i dobrze. Ich trener się odgrażał, że wygrają 4-0 hehehehe ...zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 19.03.04, 11:42 może Was zmartwie,ale będzie remis 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 19.03.04, 12:26 Bedzie wygrana po ostrej grze 2-3 ...nam nadzieje :) Ale u kuka obstawiac tego meczu nie bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 15:01 Wymeczone 2-1 dla Legii. Wlodarczyk i Surma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e(L)egion Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA IP: *.chello.pl 20.03.04, 15:19 1-0 Magiera Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 20.03.04, 17:59 Gornik L. - Legia 0-2 (Wlodarczyk, Surma) i WRESZCIE obejrze wygana Legiuni na wyjezdzie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 21.03.04, 18:29 koniec świata-3:0 nie wiedziałem,że kibice Legii to tacy pesymiści ps.Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 21.03.04, 20:36 Gość portalu: kixx napisał(a): > koniec świata-3:0 0-3 ...jezeli juz :) > nie wiedziałem,że kibice Legii to tacy pesymiści Taka wygrana to i mnie zaskoczyla ;) > ps.Gratulacje hI HI ...SMS Chyba doszedl:P... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 21.03.04, 20:50 a doszedł ale dopiero teraz przeczytałem ps.Stawialem na remis(niech to szlag trafi) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 22.03.04, 08:05 aaa tam pesymiści...ja obstawiałem wprawdzie 2-0...ale w wygraną wioerzyłem..tym bardziej jak słyszałem buńczuczne wypowiedzi piłkarzy Łęcznej, hehe. A co do meczu to Łęczna była słabiutka na tle Legii i wynik mógłby być znacznie wyższy.. Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 21.03.04, 23:29 Straaaaaaaszny tlok w niespelna 400-krzeselkowej klatce w Lecznej :/ A samo wejscie do niej podobne jak w Plocku - bilet pozostaje dziewiczy (na pamiatke) :> Co do samego meczu to chyba wszystko bylo widac w C+. Kartofilsko ta murawa tam. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 22.03.04, 07:02 "Nie tak miało być... Przed wejściem rozwalili nam bramę. I tak większość wpuściliśmy za darmo. Nie tak się umawialiśmy, nie tak mieli się zachowywać - narzekali miejscowi działacze. " :):):)Tuzin nie tak miales sie zachowywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 22.03.04, 08:02 Tuzin niedobry kibic, Tuzin zły kibic:)) A poza tym słyszałem też że pozostawiłeś drużynę i polceiałeś w kierunku Łęcznej....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 22.03.04, 18:05 W ogole najbardziej mnie rowalilo ze stanelismy autokarami przed glowna trybuna w Lecznej i wszyscy sie wysypali. I tak szlismy wsrod miejscowych (niezle mieli zesrane minki :D) do sektora gosci ktory byl po drugiej stronie stadionu :> PS o co chodzi z tym zostawieniem druzyny? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 22.03.04, 19:23 hehe, a jak było na sektorze? noooooo.....HPF. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 22.03.04, 22:31 Nooo ja tez nie kumam bazy :) Tzn nie wiem o co chodzi . Ale fama glosi ze na mecz w Lecznej sprzedano strasznie malo biletow:) Tuzin ile osob w Twoim autobusie mialo bilety?;) Ps Do zobaczenia na derbach. Tam gdzie zwykle...:D Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 23.03.04, 17:51 Pierwszy mecz zagralem tylko w. Drugi odpuscilem bo bym nie zdazyl. A bilety to w autokarze miala chyba wiekszosc :] Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Górnik Łęczna - LEGIA WARSZAWA 23.03.04, 18:30 Aha to juz wszystko jasne . Odpowiedz Link Zgłoś