Gość: wojtek IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.08.10, 23:38 Skandal!!! Niesamowite... Nikogo nie aresztowano. Ciekawe czyjego klubu to byli kibice. Widzewa? Jagiellonii? W tekście zabrakło chyba słowa na L. A tam jak widać wraca stare... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poter Przerwany trening Polonii IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 17.08.10, 23:47 harego sie chlopaki naczytali no i... Po chwili kibole znikli Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:00 To jest właśnie efekt polityki warszawskich radnych i bufetowej - nagradzania bydła nowym stadionem, sekowania Polonii, przymuszania ITI do anulowania zakazów stadionowych. Marzę o dniu, kiedy po przegranym kolejnym meczu Legii przypadkowy wp...dol zaliczy idący sobie ulicą Kopaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:22 Ależ was boli was nasz nowy stadion! Pięknie, o to chodzi! Ciekawostka - wczoraj część brudów robiła fotki wypełnionych trybun. Będzie co pokazać kolegom na kamiennej i ojcu na dożynkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: Przerwany trening Polonii IP: *.acn.waw.pl 18.08.10, 00:29 o i pojawił sie patałach menago co po batach w derbach tydzień milczał płacząc w kiece mamusi, a zaraz po kupionym meczu od razu nabrał ochoty na serfowanie w internecie i obrażanie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek z Pragi -->nie czytaj tego to boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 15:16 Nie mogli kupić biletów kibole Legii i dobrze bo był komplet, jak wieszali transparenty na mieście żeby budować stadionu dla Polonii to nie myśleli:) To bydło i tyle zamiast rozwoju sportu i współzawodnictwa lubia bijatyki. ITI bało się ich puscic na mecz, choć teraz dostaną 400 miejsc i im to nie przeszkadza. Jeszcze się Walter obudzi z kim się dogaduje jak mu krzesełka połamia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: -->nie czytaj tego to boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 18:44 słabe masz info chłopie, bo na waszej głównej trybunie na derbach sporo ludzi z Legii, a co powiesz na temat waszych "chuliganów" w jeansach? Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: -->nie czytaj tego to boli 19.08.10, 11:12 Te wasze bajki o ludziach z Ległej na głównej trybunie, to jakiś żart? Tą samą metodą mozna napisać, że wypełniliście stadion na meczach z Arsenalem i Craxą, bo kibice Polonii przyszli obejrzeć Arsenal i Craxę. Na Ległą nikt w tym mieście nie chodzi, choć trochę ludzi dojeżdża z Otwocka i Grodziska. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 02:53 menago1916 napisał: > Ależ was boli was nasz nowy stadion! Owszem, zawsze boli, kiedy publiczne pieniądze są marnowane. Budowanie stadionu za pół miliarda z naszych pieniędzy dla hołoty i drużyny, która nie potrafi grać, to taki właśnie przykład zmarnowanych pieniędzy. > Pięknie, o to chodzi! Wam zawsze chodzi o co innego, niż normalnym ludziom. > Ciekawostka - wczora > j > część brudów robiła fotki wypełnionych trybun. Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem "brud". Wiem, bo byłem na meczu, że fotki były robione w celu przesłania do National Geographic - jako dowód na to, że Australopitek nie wymarł. Sam zrobiłem fotkę egzemplarzowi, który przez 90 minut wykonywał gesty sugerujące, że chciałby nas zaspokoić oralnie. > Będzie co pokazać kolegom na > kamiennej i ojcu na dożynkach! Mój ojciec na dożynki nie jeździ. Ale faktycznie, jeśli chciałby zobaczyć przykład typowego mieszkańca terenów postpegieerowskich, może obejrzeć zrobione wczoraj na Ł3 zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 09:01 > Owszem, zawsze boli, kiedy publiczne pieniądze są marnowane. Budowanie stadionu > za pół miliarda z naszych pieniędzy dla hołoty i drużyny, która nie potrafi > grać, to taki właśnie przykład zmarnowanych pieniędzy. Jakoś nie bolało cię hipokryto, jak miasto pompowało pieniądze w stadion drużyny, na którą średnio przychodziło 1700 osób? Możesz sobie szczekać, podobnie jak Twoi koledzy - o wszystkim decyduje frekwencja. Usiądź w kąciku i poczekaj kilka lat, aż złamiecie średnią 4 tysiące na mecz. PS: Nie powołuj się na derby - dobrze wiecie kto wam zrobił frekwencję :-))) > Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem "brud". "Brud" to potoczna nazwa kibica Polonii, to oczywiste dla każdego warszawiaka. > Mój ojciec na dożynki nie jeździ. Ale faktycznie, jeśli chciałby zobaczyć > przykład typowego mieszkańca terenów postpegieerowskich, może obejrzeć zrobione > wczoraj na Ł3 zdjęcia. Nie bądź taki skromny - twój "ociec" nie musi jeździć na dożynki, tylko je organizuje! Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 09:12 menago1916 napisał: > > Owszem, zawsze boli, kiedy publiczne pieniądze są marnowane. Budowanie st > adionu > > za pół miliarda z naszych pieniędzy dla hołoty i drużyny, która nie potra > fi > > grać, to taki właśnie przykład zmarnowanych pieniędzy. > > Jakoś nie bolało cię hipokryto, jak miasto pompowało pieniądze w stadion > drużyny, na którą średnio przychodziło 1700 osób? Możesz sobie szczekać, > podobnie jak Twoi koledzy - o wszystkim decyduje frekwencja. Usiądź w kąciku i > poczekaj kilka lat, aż złamiecie średnią 4 tysiące na mecz. PS: Nie powołuj się > na derby - dobrze wiecie kto wam zrobił frekwencję :-))) I ile tych pieniędzy wpompowało, co? Może powiesz i porównasz? Nikt nie ma problemu z budową stadionu - a miejcie sobie stadion, jak wam nie przeszkadza deal i zasady, na podstawie ktorych został zbudowany. Tym nie mnie, skoro wy macie, to dlaczego my nie mamy mieć? Frekwencja nie ma tu znaczenia, wy swojego też nie wypełniacie. Po co wam teraz czwarta trybuna? Frekwencję zrobili normalni ludzie. Nieposłusznych (wobec SKLW czy ITI, jeden syf)cw...ików na palcach można było policzyć, i raczej się za bardzo nie ujawniali - oprócz tego, że zaczęli wychodzić po trzeciej bramie w plecy. > > Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem "brud". > > "Brud" to potoczna nazwa kibica Polonii, to oczywiste dla każdego warszawiaka. Za to na Legii same czyścioszki, umyte, wypachnione, wygolone klaty. Aż miło się na Żylecie poobcierać. Tak a propos: wymyłeś Menago psitkę przed meczem? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 10:49 > I ile tych pieniędzy wpompowało, co? Może powiesz i porównasz? Więcej, niż w analogicznym czasie na stadion Legii. > Nikt nie ma problemu z budową stadionu - a miejcie sobie stadion, jak wam nie > przeszkadza deal i zasady, na podstawie ktorych został zbudowany. > Tym nie mnie, skoro wy macie, to dlaczego my nie mamy mieć? Bo jest was kilkanaście razy mniej???? To chyba wystarczający powód, nie sądzisz? Czy miasto powinno również zbudować arenę do corridy, bo w Warszawie jest pewnie kilkuset amatorów walki byków? > Frekwencja nie ma t > u > znaczenia, wy swojego też nie wypełniacie. Po co wam teraz czwarta trybuna? Jakoś nie mieliśmy problemu z jej zapełnieniem na meczu z Arsenalem. Mecz ze słabą Cracovią, poniedziałek, godzina 18:45 - 17 tysięcy. Możesz usiąść. > Za to na Legii same czyścioszki, umyte, wypachnione, wygolone klaty. Aż miło si > ę > na Żylecie poobcierać. Tak a propos: wymyłeś Menago psitkę przed meczem? Lewactwa się u nas nie toleruje, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:03 menago1916 napisał: > > I ile tych pieniędzy wpompowało, co? Może powiesz i porównasz? > > Więcej, niż w analogicznym czasie na stadion Legii. Bo akurat z Polonii ktoś wtedy za tym chodził. Na Legii panowała postawa: należy nam się. Dopiero jak tatuś Walter obiecał komu trzeba, to ruszyło. > > > Nikt nie ma problemu z budową stadionu - a miejcie sobie stadion, jak wam > nie > > przeszkadza deal i zasady, na podstawie ktorych został zbudowany. > > Tym nie mnie, skoro wy macie, to dlaczego my nie mamy mieć? > > Bo jest was kilkanaście razy mniej???? To chyba wystarczający powód, nie > sądzisz? Czy miasto powinno również zbudować arenę do corridy, bo w Warszawie > jest pewnie kilkuset amatorów walki byków? Mniej jest nas może 2, 3 razy - to kilkanaście wysysacie od kilu lat z palca, żeby sobie popsute humory poprawić. Akurat to musisz sobie zapamiętać: legendy o frekwencji możesz menago dzieciom opowiadać. Może uwierzą. > > > Frekwencja nie ma t > > u > > znaczenia, wy swojego też nie wypełniacie. Po co wam teraz czwarta trybun > a? > > Jakoś nie mieliśmy problemu z jej zapełnieniem na meczu z Arsenalem. Mecz ze > słabą Cracovią, poniedziałek, godzina 18:45 - 17 tysięcy. Możesz usiąść. No, ITI wam zapełniło stadion na Arsenal, fakt. Szkoda frajerów, którzy kupili bilety na ten spektakl. Ale żeby regularny kibic się tym podniecał? No proszę cię... A Cracovia owszem, słaba, ale Legia chyba też nie bardzo, nie? Zobaczymy jak będzie z frekwencją po kilku takich żenujących meczach. Może mniętkie krzesełko pod wypucowaną dupcię, to nie wszystko? > > > Za to na Legii same czyścioszki, umyte, wypachnione, wygolone klaty. Aż m > iło si > > ę > > na Żylecie poobcierać. Tak a propos: wymyłeś Menago psitkę przed meczem? > > Lewactwa się u nas nie toleruje, proste. Tak, tak, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Ale komunę za to kochacie, i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:23 > Bo akurat z Polonii ktoś wtedy za tym chodził. Na Legii panowała postawa: należ > y > nam się. Dopiero jak tatuś Walter obiecał komu trzeba, to ruszyło. Gówno prawda - albo jesteś nowym kibicem (tzw. kibicem sukcesu), albo celowo kłamiesz. Akurat Legia wówczas musiała się podpierać albo własnymi środkami, albo kasą od sponsorów. Więc nie łżyj, bo zostaniesz drugim Piekarzewskim. > Mniej jest nas może 2, 3 razy - to kilkanaście wysysacie od kilu lat z palca, > żeby sobie popsute humory poprawić. Akurat to musisz sobie zapamiętać: legendy > o > frekwencji możesz menago dzieciom opowiadać. Może uwierzą. 2-3 razy mniej? Buhahahahaha! To dlaczego na derby na Łazienkowską przychodzicie w kilkaset osób? Czemu macie jedną z najmniejszych frekwencji w lidze przy najtańszych biletach? Czemu na waszych wyjazdach jest więcej pustych miejsc niż zajętych? Czemu w każdej warszawskiej szkole większość dzieciaków biega w legijnych koszulkach, a przyznawanie się do kibicowania Polonii jest oznaką skłonności gejowskich? Ostrożnie szacuje, że jest was 12-15 razy mniej i to są szacunki ostrożne. > Tak, tak, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Ale komunę za to kochacie, i t > o > wystarczy. Chyba nie tak bardzo jak wy - przykład tajnego współpracownika jest aż nadto wymowny. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:35 menago1916 napisał: > > Bo akurat z Polonii ktoś wtedy za tym chodził. Na Legii panowała postawa: > należ > > y > > nam się. Dopiero jak tatuś Walter obiecał komu trzeba, to ruszyło. > > Gówno prawda - albo jesteś nowym kibicem (tzw. kibicem sukcesu), albo celowo > kłamiesz. Akurat Legia wówczas musiała się podpierać albo własnymi środkami, > albo kasą od sponsorów. Więc nie łżyj, bo zostaniesz drugim Piekarzewskim. Kiedy musiała się podpierać własnymi środkami. Jak jej miasto stadion budowało? Wcześniej nie miała nic przygotowanego. Polonia dostawała dotacje do realizacji projektów, które sama wnosiła. Poza tym dotacje dotyczyły budowy oświetlenia, podgrzewanej murawy czy zadaszenia trybuny - Legia i tak to już miała, więc nie pisz tu o jakichś strasznych niesprawiedliwościach. > > > Mniej jest nas może 2, 3 razy - to kilkanaście wysysacie od kilu lat z pa > lca, > > żeby sobie popsute humory poprawić. Akurat to musisz sobie zapamiętać: le > gendy > > o > > frekwencji możesz menago dzieciom opowiadać. Może uwierzą. > > 2-3 razy mniej? Buhahahahaha! To dlaczego na derby na Łazienkowską przychodzici > e > w kilkaset osób? Czemu macie jedną z najmniejszych frekwencji w lidze przy > najtańszych biletach? Czemu na waszych wyjazdach jest więcej pustych miejsc niż > zajętych? Czemu w każdej warszawskiej szkole większość dzieciaków biega w > legijnych koszulkach, a przyznawanie się do kibicowania Polonii jest oznaką > skłonności gejowskich? Ostrożnie szacuje, że jest was 12-15 razy mniej i to są > szacunki ostrożne. > > > Tak, tak, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Ale komunę za to kochaci > e, i t > > o > > wystarczy. > > Chyba nie tak bardzo jak wy - przykład tajnego współpracownika jest aż nadto > wymowny. Jesteś gnidą, porównując człowieka wpisanego przez komunę na listę do jego oprawców. Aż nadto wymowne jest to właśnie przytaczane: kibic klubu, który wszystko zawdzięcza władzy ludowej kopie tego, którego ta władza skrzywdziła. Banda hipokrytów, i tyle. Idź, daj buzi Walterowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:20 a ty wojcoechiowskiemu ubecki lamenciarzu, moze ci zalati jaka fuche na budowie bo chyba za duzo wolnego czasu masz na tym swoim biadolskim bezrobociu Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 14:27 Wojciechowski jest OK. Naśmiewają się z niego tylko zawistnicy. A wyznacznikiem jego polityki jest to, że od 2,5 pół roku na boisku Legia może mu co najwyżej się ukłonić. Poza tym to nie ja wyzywałem właściciela po to, żeby teraz iść mu w ramiona i nabijać kabzę. I nie masz smarku żadnych podstaw, żeby wyzywać mie od ubeków, więc lepiej stul japkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:28 widać trafilem w samo sedno bezrobotny ubeku na panstwowej emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 15:08 Przykro mi, ale kompletnie spudłowałeś ;) I proponuję skończyć z wyzwiskami. Ja wiem, że taka wasza legijna natura, ale czasami warto trochę dać po hamulcach. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 10:43 A śmieć to potoczna nazwa takiego ścierwa z obory jak ty i twoi człekokształtni kumple, niedorozwoje z łazienkowksiej. menago1916 napisał: > "Brud" to potoczna nazwa kibica Polonii, to oczywiste dla każdego warszawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Przerwany trening Polonii IP: *.acn.waw.pl 18.08.10, 13:29 bufetowa, ta idiotka, nagrodziła bydło, i teraz mamy takie efekty, bydło będzie zawsze bydłem, choćby z nowym stadionem bufetowa z własnej kasy powinna teraz oddać 500 baniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:23 i dac je najlepiej polomii zeby mieli na zasianie kartofli przy k9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostradamus Re: Przerwany trening Polonii IP: *.pgi.gov.pl 18.08.10, 11:04 Pato(L)ogia . Za mlodu chuligan, na starosc grabie, miotla albo lopata i pretensje do normalnych, ze sobie zycie zmarnowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Nie interesuje mnie polska liga 18.08.10, 12:12 Ale znam paru kibicow polonii i paru kibicow legii. Ci którzy kibicują polonii to bardzo przyzwoici ludzie. Posiadający rodziny, normalną pracę jakieś ciekawe zainteresowania. Natomiast kibice legii to... szkoda gadać. ========================================================== Skandalem jest to że miasto tak naprawdę zafundowalo Legii stadion. Za tę kasę powinien powstać np. most, bo to ludziom w wawie jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Nie interesuje mnie polska liga IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:24 co za kpiny.... nie masz pojecia o czym piszesz wiec moze pisz juz tylko w swoim pamietniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: Przerwany trening Polonii IP: 193.105.221.* 18.08.10, 09:13 Wszystko to prawda. Legia w wymiarze kibicowskim została zawłaszczona przez podwarszawskie grupy przestępcze, które wprowadzają własne zasady działania. Prostactwo i chamstwo to dominujące określenia na to co dzieje się na żylecie Ł3. ps. Prawdziwy kibic wg legionisty przypomina troche prawdziwego Polaka spod krzyża. Łączy ich nienawiść, brak otwartości na inne środowiska i szukanie wrogów wszedzie wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Przerwany trening Polonii IP: *.acn.waw.pl 18.08.10, 13:30 Legia nie ma w Warszawie prawdziwych kibiców, kibicuje tylko bydło, przestępcy, i elementy bez mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. Kępiński Re: Przerwany trening Polonii IP: *.aster.pl 18.08.10, 02:58 Widzę regres. Rozebrani koledzy na Żylecie podniecili Pana skutecznie, a teraz znów następuje kompensacja przez agresję. Podobno macie na stadionie nowe, eleganckie, zamykane toalety - niech się tam Pan zaczai! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kspfan Re: Przerwany trening Polonii IP: 83.238.108.* 18.08.10, 08:35 Beheheeh Menago gdzie byłeś po derbach? Gdzie te twoje opowiadanie wnuczkom o ostatniej wygranej w derbach na Konwiktorskiej? TERAZ MY TWORZYMY HISTORIĘ nikt cię nie kojarzy nawet wśród twoich kolegów po szalu lamusie Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 09:05 > TERAZ MY TWORZYMY HISTORIĘ To prawda, przynajmniej od 93. Trudno znaleźć drugi klub, który zgromadził wokół siebie jak liczną trzodę nieudaczników - prawie 20 sezonów w I lidzie w 2-milionowym mieście, a efekty jak widać :-)) Nie wycieraj sobie brudnej mordy piłkarzami, bo na to jak grają wpływu nie masz. Za to efekty waszej działalności są naprawdę budujące :-)) A teraz idź tworzyć historię - biegnij po bilet na Widzew, może będzie całe 200 osób i będzie okazja otworzysz szampana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kspfan Re: Przerwany trening Polonii IP: 83.238.108.* 18.08.10, 10:34 Dla nas to prawdziwa historia - od ponad dwóch sezonów bez porażki z ległą, od dwóch meczy MISTRZ WARSZAWY, szczególnie ostatnie zwycięstwo wywalczone w pięknym stylu przeciwko "wielkiej legii co nakupowała super grajków" - to apropo derbów. Do tego transfer SMOLARKA, zakup za 1 mln euro (najwyższy transfer w historii klubu) Sobiecha, lider w tabeli bez straconej bramki, silna ławka rezerwowych i perspektywy na przyszłość (vide budowana obecnie baza w Markach). Chodziłem na początku lat 90-tych na 3 ligę i wiem że nie było kolorowo, lecz nie sądzę byś pamiętał te czasy więc nie wypowiadaj się na tematy o których masz mgliste pojęcie. Widzę że dla ciebie najważniejsza jest liczba osób jadących na Widzew więc.......licz:) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:27 > Chodziłem na początku lat 90-tych na 3 ligę i wiem że nie było > kolorowo, lecz nie sądzę byś pamiętał te czasy więc nie wypowiadaj > się na tematy o których masz mgliste pojęcie. > Widzę że dla ciebie najważniejsza jest liczba osób jadących na > Widzew więc.......licz:) Akurat pamiętam te czasy pajacyku - i ile jest wzrost ilościowy, to mentalnie równa pochyła, vide sku...enie z akceptacją kupionego awansu. Cieszę się twoim szczęściem. Nawet jak zdobędziecie tytuł (nie wykluczam tego), zawsze będziecie w naszym cieniu. To mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:37 menago1916 napisał: > > Chodziłem na początku lat 90-tych na 3 ligę i wiem że nie było > > kolorowo, lecz nie sądzę byś pamiętał te czasy więc nie wypowiadaj > > się na tematy o których masz mgliste pojęcie. > > Widzę że dla ciebie najważniejsza jest liczba osób jadących na > > Widzew więc.......licz:) > > Akurat pamiętam te czasy pajacyku - i ile jest wzrost ilościowy, to mentalnie > równa pochyła, vide sku...enie z akceptacją kupionego awansu. Cieszę się twoim > szczęściem. Nawet jak zdobędziecie tytuł (nie wykluczam tego), zawsze będziecie > w naszym cieniu. To mi wystarczy. No, o porównaniu ilości do jakości, to kibic Legii rzeczywiście pojęcie może mieć. K...icie się jak na razie wy dając dupci Walterowi. Nas nikt nie kupił, to my kupowaliśmy, więc trudno mówić o sk...ieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 08:39 > Ależ was boli was nasz nowy stadion! Pięknie, o to chodzi! Ciekawostka - wczoraj > część brudów robiła fotki wypełnionych trybun. Będzie co pokazać kolegom na > kamiennej i ojcu na dożynkach! Wasz stadion mamy generalnie w dupie - oprócz tego, że mamy nadzieję, że HGW za niego beknie w wyborach. Myślę, że wynik derbów się do tego istotnie przyczyni. A fotkę może sobie każdy strzelić, gdzie chce. Na derbach laluśki z Legii (to, co im SKLW i ITI zabroniło przychodzić) strzelały sobie fotki na Konwiktorskiej. To znaczy co? Będą się chwalić kumplom z Żylety, że jest jeszcze w Warszawie stadion, gdzie jest dobra dużyna, fajna atmosfera bezpieczeństwo i tanie bilety? Z artykułu zaś widać, że was boli ostatni wynik w derbach. Legijne żuliki muszą pójść i odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 09:07 > Wasz stadion mamy generalnie w dupie - oprócz tego, że mamy nadzieję, że HGW za > niego beknie w wyborach. Myślę, że wynik derbów się do tego istotnie przyczyni. Też tak myślę, głos wszystkich 200 kibiców Polonii będzie języczkiem u wagi w wyborach :-))) > Będą się chwalić kumplom z Żylety, że jest jeszcze w Warszawie > stadion, gdzie jest dobra dużyna, fajna atmosfera bezpieczeństwo i tanie bilety > ? Akurat zdjęcia robione Polonii i polonistom to taka dobra, świecka tradycja, że tak powiem :-)))) > Z artykułu zaś widać, że was boli ostatni wynik w derbach. Legijne żuliki muszą > pójść i odreagować. Oj, strasznie nas boli. Pałuj się dalej, tylko między jednym tasowaniem a drugim nie zapomnij o najeździe na Łódź! Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 09:18 menago1916 napisał: > > Wasz stadion mamy generalnie w dupie - oprócz tego, że mamy nadzieję, że > HGW za > > niego beknie w wyborach. Myślę, że wynik derbów się do tego istotnie przy > czyni. > > Też tak myślę, głos wszystkich 200 kibiców Polonii będzie języczkiem u wagi w > wyborach :-))) Żebyś się nie zdziwił ;). Ty, jak rozumiem zagłosujesz na ITI ;). Władza daje, lud pracujący bierze. > > Będą się chwalić kumplom z Żylety, że jest jeszcze w Warszawie > > stadion, gdzie jest dobra dużyna, fajna atmosfera bezpieczeństwo i tanie > bilety > > ? > > Akurat zdjęcia robione Polonii i polonistom to taka dobra, świecka tradycja, że tak powiem :-)))) Ja nie wnikam, co lubicie. Widziałem tylko wesołych młodzieniaszków pstrykających uśmiechnięte Lki, i tych samych młodzieniaszków, którzy szybko się zawijali 10 minut przed końcem meczu. > > Z artykułu zaś widać, że was boli ostatni wynik w derbach. Legijne żuliki > muszą > > pójść i odreagować. > > Oj, strasznie nas boli. Pałuj się dalej, tylko między jednym tasowaniem a drugi > m > nie zapomnij o najeździe na Łódź! A tak a propos: do Wrocławia się was wybiera 450. To 450, to już nie jest selekcja (bo 300 to ponoć była)? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 10:45 > Żebyś się nie zdziwił ;). No tak, widziałem już wasze możliwości - te wielotysięczne demonstracje pod ratusze, ten wypełniony po brzegi sektor gości na Łazienkowskiej. Jesteście siłą, o jakiej nam się nie śniło :-))) > A tak a propos: do Wrocławia się was wybiera 450. To 450, to już nie jest > selekcja (bo 300 to ponoć była)? Nie było żadnej selekcji. Dopóki nie dacie nam ilości biletów adekwatnej do naszej pozycji w Warszawie, nie będziemy pojawiać się na pseudoderbach. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:07 > Nie było żadnej selekcji. Dopóki nie dacie nam ilości biletów adekwatnej do > naszej pozycji w Warszawie, nie będziemy pojawiać się na pseudoderbach. SKLW tłumaczyło się selekcją, ale to banda oszusta, więc w sumie się nie dziwię. I znowu "dacie, dacie". Jak ten Rumun z bazaru. Wasza pozycja w Warszawie, to aktualnie "otworem do Waltera". Nie chcecie chodzić na derby, to nie. Będzie znowu w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:26 w dupe to bedzie jak pojawicie sie na ł3, oczywiscie o ile sie pojawicie, bo przeciez na cracovi stanowilisie mega wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 14:30 Radzę się tak nie napinać. Obecny tutaj menago ma sporo do oszczekiwania po tym co pisał przed ostatnimi derbami. A na Ł3 to jak na razie musi wam sędzia pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K6 Re: Przerwany trening Polonii IP: *.lot.pl 18.08.10, 16:07 Będziemy jak zawsze, nie bój się a i tak umoczycie Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 16:39 > Będziemy jak zawsze, nie bój się a i tak umoczycie Nie chce mi się kopać z koniem, ale to ciekawy przykład czarnego kretyna: kilka lat temu poloniści derby zbojkotowali, zostali na Konwiktorskiej i oglądali mecz na telebimie. Dzisiaj się plują, a ich reprezentant pisze: "Będziemy jak zawsze". Ostrzegam przed kontaktami z tymi imbecylami, to może być zaraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Przerwany trening Polonii IP: *.acn.waw.pl 18.08.10, 19:31 znow wziales nie te tabletki-pewnie matka znow podmienila i twoje wrzucila do sedesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kspfan Re: Przerwany trening Polonii IP: 83.238.108.* 19.08.10, 08:21 Nie zbojkotowali tylko nie poszli z powodu braku idiotycznych czipów (całą Polska protestowała przeciwko nimi) imbecylu. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 08:41 > Nie zbojkotowali tylko nie poszli z powodu braku idiotycznych czipów > (całą Polska protestowała przeciwko nimi) imbecylu. Kolejny czarny kłamczuch. Brudy podjęły decyzję o bojkocie dopiero wtedy, gdy policzyły jak liczna może być ich reprezentacja pod zegarem. Że była to liczba licha i żałosna, nie muszę pisać. O dziwo, w trakcie tego "bojkotu" zmienili zdanie i próbowali opuścić teren kurnika. Na sektorze gości na Ł3 hasał wtedy tylko jeden kibic KSP z charakterystycznym ryjem i różową szczeciną. Tak więc rzeczywiście od biedy można przyznać, że kibice Polonii byli zawsze na derbach przy Łazienkowskiej :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 11:23 menago1916 napisał: > Kolejny czarny kłamczuch. Brudy podjęły decyzję o bojkocie dopiero wtedy, gdy > policzyły jak liczna może być ich reprezentacja pod zegarem. Skoro taki z ciebie jasnowidz, że wiesz lepiej od nas, to czemu przed derbami byłeś taki pewny wygranej kozak? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 16:50 > Skoro taki z ciebie jasnowidz, że wiesz lepiej od nas, to czemu przed derbami > byłeś taki pewny wygranej kozak? To chyba normalne, że kibic wierzy w swój zespół? A jak to się ma do meritum? Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 17:52 menago1916 napisał: > > Skoro taki z ciebie jasnowidz, że wiesz lepiej od nas, to czemu przed der > bami > > byłeś taki pewny wygranej kozak? > > To chyba normalne, że kibic wierzy w swój zespół? A jak to się ma do meritum? Tak to się ma do meritum, że zmieniasz zdanie co chwilę, a każdej wersji jesteś pewien. Najpierw walczyłeś ze stadionem na Ł3, teraz się nim chwalisz. Najpierw twierdziłeś, że wygracie derby, teraz już tylko "wierzysz w zespół". Opowiadasz idiotyzmy, podobnie jest w tym wypadku. A jeśli chodzi o najściślejsze meritum, to rozmowa dotyczy bandyckiego wybryku kiboli twojego klubu, a stała się dla ciebie okazją do wypisywania bzdur o Polonii. Ja ci to wybaczam, bo wiem, jak boli, kiedy się jest po tej słabszej stronie. Całą komunę to znosiliśmy, więc rozumiemy waszą rozpacz. Gorzej, że u was powoduje to chęć podejmowania walki z faktami. Ale niski poziom twoich postów jest znany powszechnie, więc pewnie nikt się nie zdziwił kolejną błazenadą w twoim wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 20.08.10, 10:09 > Tak to się ma do meritum, że zmieniasz zdanie co chwilę, a każdej wersji jesteś > pewien. Najpierw walczyłeś ze stadionem na Ł3, teraz się nim chwalisz. Posłuchaj brudasku - znajdź chociaż jeden mój post w którym krytykuję budowę stadionu, to stawiam ci kratę wódy. Mogę nawet ukryć ją we wskazanym przez ciebie miejscu, bo wiadomo, twój wrodzony strach nie pozwoli ci odebrać nagrody osobiście. Czekam. > Najpierw > twierdziłeś, że wygracie derby, teraz już tylko "wierzysz w zespół". Co w tym dziwnego? > A jeśli chodzi o najściślejsze meritum, to rozmowa dotyczy bandyckiego wybryku > kiboli twojego klubu, a stała się dla ciebie okazją do wypisywania bzdur o > Polonii. Ja ci to wybaczam, bo wiem, jak boli, kiedy się jest po tej słabszej > stronie. Całą komunę to znosiliśmy, więc rozumiemy waszą rozpacz. Haha, uwielbiam wasze megalomańskie podejście do wyniku derbów. Zrozum kapuściany łbie - i 10 wygranych nie zmieni tego, że walka o dusze warszawiaków rozegra się na stadiony. My ten stadion już mamy i za chwilę będziemy mieli jeszcze lepszy. Mamy gotową ofertę, na którą jest popyt, o czym świadczy frekwencja. Co więcej, do tej pory akcję marketingową prowadził (dość nieudolnie) klub. Wkrótce na mieście zobaczysz efekty nowej akcji nakręcania mody na Legię autorstwa kibiców. A że jakieś mamy o tym pojęcie, świadczy sukces w postaci blokowania jakichkolwiek ruchów w sprawie waszego stadionu - oczywiście nie masz o tym zielonego pojęcia, bo wiesz tyle ile wyczytasz w internecie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 20.08.10, 15:37 menago1916 napisał: > znajdź chociaż jeden mój post w którym krytykuję budowę > stadionu, to stawiam ci kratę wódy. Mogę nawet ukryć ją we wskazanym przez > ciebie miejscu, bo wiadomo, twój wrodzony strach nie pozwoli ci odebrać nagrody > osobiście. Czekam. Wódy nie piję, więc możesz wypić z kolegami pod śmietnikiem. Postów poszukaj sobie sam. Nie masz wyszukiwarki? > Co w tym dziwnego? A czy ja twierdzę, że to dziwne? Raczej właśnie typowe. Słyniesz przecież na tym forum z kłamstw i zmiany zdania co chwilę. > Haha, uwielbiam wasze megalomańskie podejście do wyniku derbów. Zrozum > kapuściany łbie - i 10 wygranych nie zmieni tego, że walka o dusze warszawiaków > rozegra się na stadiony. My ten stadion już mamy i za chwilę będziemy mieli > jeszcze lepszy. Mamy gotową ofertę, na którą jest popyt, o czym świadczy > frekwencja. Co więcej, do tej pory akcję marketingową prowadził (dość > nieudolnie) klub. Wkrótce na mieście zobaczysz efekty nowej akcji nakręcania > mody na Legię autorstwa kibiców. A że jakieś mamy o tym pojęcie, świadczy sukce > s > w postaci blokowania jakichkolwiek ruchów w sprawie waszego stadionu - > oczywiście nie masz o tym zielonego pojęcia, bo wiesz tyle ile wyczytasz w > internecie :-)))) A ja uwielbiam tę twoją niekonsekwencję, którą sam się ośmieszasz. Najpierw zarzucasz komuś megalomanię, a za chwilę przypisujesz sobie nie swoje zasługi. Tak, frekwencja, nowy stadion, transfery, to wszystko zasługa menago1916 :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kspfan Re: Przerwany trening Polonii IP: 83.238.108.* 19.08.10, 11:25 Jakieś dzwony tam ci biją tylko nie w tym kościele. Bojkot czipów był protestem ogólnopolskim (coś powinniście o tym wiedzieć). Ponadto parę wyjazdów (Zabrze, Grodzisk) odbyło się na zasadzie - olewamy czipy, wchodzimy na sektory gospodarzy. Że z wami nikt nie będzie się ugadywał wiemy wszyscy, dlatego dłuuugo przed derbami zapadła decyzja że nie idziemy. Co do zmiany zdania i próby opuszczenia K6 - kilkadziesiąt osób wybiegło za odjeżdżającym autokarem z piłkarzami na Ł3 i ze śpiewem na ustach podeskortowało ich do wysokości Sanguszki - ot, taki spontan:) Natomiast na sektor gości wysłana została delegacja z transparentem "Bawcie się same", który miał być podświetlony stroboskopami. Niestety te ostatnie zostały znalezione przy wchodzących kibicach co skończyło się dla nich dołkiem:( Aha no i pamiętaj - Jesteście zawsze tam.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 17:04 > Jakieś dzwony tam ci biją tylko nie w tym kościele. > Bojkot czipów był protestem ogólnopolskim (coś powinniście o tym > wiedzieć). Ponadto parę wyjazdów (Zabrze, Grodzisk) odbyło się na > zasadzie - olewamy czipy, wchodzimy na sektory gospodarzy. Że z wami > nikt nie będzie się ugadywał wiemy wszyscy, dlatego dłuuugo przed > derbami zapadła decyzja że nie idziemy. Co do zmiany zdania i próby > opuszczenia K6 - kilkadziesiąt osób wybiegło za odjeżdżającym > autokarem z piłkarzami na Ł3 i ze śpiewem na ustach podeskortowało > ich do wysokości Sanguszki - ot, taki spontan:) Natomiast na sektor > gości wysłana została delegacja z transparentem "Bawcie się same", > który miał być podświetlony stroboskopami. Niestety te ostatnie > zostały znalezione przy wchodzących kibicach co skończyło się dla > nich dołkiem:( Gdyby obnażanie zakłamania brudów było sportem, miałbym złoty medal. Mecz był 5 listopada. Jeszcze 4 listopada wasi decyzyjni rozkminiali różnymi kanałami (także kibicowskimi - to apropos dogadywania) czy się wejść bez kart. Decyzja o tym, żeby nie iść zapadła 4 listopada wieczorem. Tak więc kłamczuszku, mniej internetu, więcej świeżego powietrza. A co do rzekomego "spontanu" - fragment relacji z waszej strony: Co do tego, że na derby nie wejdziemy bez naładowanych chipów to było pewne po komunikacie PZPN-u. Można dyskutować czy lepiej by było, gdybyśmy - tak jak to miało być - poszli o 16.00 na Łazienkowską, żeby pokazać, że na zależało na wejściu czy też nie (szkoda że tak mało ludzi było bo większą grupą na pewno byłoby warto). Natomiast hasło pochodu nad kanałek rzucone po tym jak się zabroło sporo ludzi było spóźnione, niepotrzebne i tylko podgrzało emocje. Po incydencjie z Legią na Muranowie było jasne, że policja nie wypóści nikogo z terenu Klubu a już na pewno nie 400 podbitych kibiców. > Aha no i pamiętaj - Jesteście zawsze tam.......:) Ależ was boli nasza nieobecność. Trzeba było zrobić wolną sprzedaż, kupilibyśmy bilety na Główną, jak to dawniej bywało, byłby komplet i derby, a tak... bawcie się same :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 18:02 menago1916 napisał: > Gdyby obnażanie zakłamania brudów było sportem, miałbym złoty medal. Wyłącznie na igrzyskach, w których byłbyś jedynym zawodnikiem i jednocześnie sędzią. Choć według przepisów i tak musiałbyś się zdyskwalifikować za własne kłamstwa. > Mecz był 5 > listopada. Jeszcze 4 listopada wasi decyzyjni rozkminiali różnymi kanałami > (także kibicowskimi - to apropos dogadywania) czy się wejść bez kart. Decyzja o > tym, żeby nie iść zapadła 4 listopada wieczorem. A skąd możesz to wiedzieć, skoro od 3 listopada uprawiałeś seks analny z kozłem swojego dziadka, w dodatku jako strona bierna? - Ta wersja wydarzeń jest równie uprawdopodobniona, co twoja. > A co do rzekomego "spontanu" - fragment > relacji z waszej strony: > > Natomiast hasło pochodu nad kanałek rzucone po tym jak się > zabroło sporo ludzi było spóźnione, niepotrzebne i tylko podgrzało emocje. Skoro hasło zostało rzucone wbrew wcześniejszym ustaleniom i dopiero kiedy się zebrało sporo ludzi, to każdy myślący człowiek uzna, że było to spontaniczne. Ale menago ma własne pomysły i definicje spontaniczności. > Ależ was boli nasza nieobecność. Trzeba było zrobić wolną sprzedaż, kupilibyśmy > bilety na Główną, jak to dawniej bywało, byłby komplet i derby, a tak... bawcie > się same :-)))) Nie boli, tylko śmieszy. Wolnej sprzedaży nikt wam nie zrobi, bo nie pozwalają przepisy. Ponadto istnieje ryzyko, że zechciałoby wam się podpalić stadion. Komplet był, derby też. Zabawa bez dziewcząt znad kanałku świetna. Uprzedźcie tylko następnym razem wcześniej, że nie przychodzicie, to nie będziemy rezerwować dla was tych 300 miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Przerwany trening Polonii 20.08.10, 01:14 > Wyłącznie na igrzyskach, w których byłbyś jedynym zawodnikiem i jednocześnie > sędzią. Choć według przepisów i tak musiałbyś się zdyskwalifikować za własne > kłamstwa. Zawodników byłoby wielu - w końcu obnażyć wasze zakłamanie i plugawe farmazony to banał, którego może się podjąć nawet średnio rozgarnięte dziecko. > A skąd możesz to wiedzieć, skoro od 3 listopada uprawiałeś seks analny z kozłem > swojego dziadka, w dodatku jako strona bierna? - Ta wersja wydarzeń jest równie > uprawdopodobniona, co twoja. Gdybyś czytał między wierszami, to byś wiedział skąd. A obrazić mnie nie jesteś w stanie, sram na takich internetowych chuliganów z prostego powodu - w przeszłości po takich brudach jak ty wsiadałem do autobusu. Tak więc poużywaj sobie synku - tylko tyle możesz! > Skoro hasło zostało rzucone wbrew wcześniejszym ustaleniom i dopiero kiedy się > zebrało sporo ludzi, to każdy myślący człowiek uzna, że było to spontaniczne. > Ale menago ma własne pomysły i definicje spontaniczności. Aha, wbrew wcześniejszym ustaleniom... Czyli twój brudny kolega troszeczkę pofantazjował w swojej wersji? Może uzgodnijcie na priva zeznania? > Nie boli, tylko śmieszy. Wolnej sprzedaży nikt wam nie zrobi, bo nie pozwalają > przepisy. Ponadto istnieje ryzyko, że zechciałoby wam się podpalić stadion. > Komplet był, derby też. Zabawa bez dziewcząt znad kanałku świetna. Uprzedźcie > tylko następnym razem wcześniej, że nie przychodzicie, to nie będziemy > rezerwować dla was tych 300 miejsc. Już pisałem, że pojawiać się nie zamierzamy. Za to serdecznie zapraszamy do nas. Mamy nowy stadion, wygodne miejsca, niezła widoczność. Tylko sektor odziedziczył po starym sektorze pewien feler - dalej jest dla was za duży. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 20.08.10, 15:44 menago1916 napisał: > Zawodników byłoby wielu - w końcu obnażyć wasze zakłamanie i plugawe farmazony > to banał, którego może się podjąć nawet średnio rozgarnięte dziecko. Rzecz w tym, że jeszcze ani razu ci się to nie udało. Żyj dalej w swoim fantastycznym świecie, w którymś coś tam obnażasz, o czymś decydujesz, po czymś wsiadasz do autobusu i w którym w ogóle coś możesz :-) > Gdybyś czytał między wierszami, to byś wiedział skąd. A obrazić mnie nie jesteś > w stanie, sram na takich internetowych chuliganów z prostego powodu - w > przeszłości po takich brudach jak ty wsiadałem do autobusu. Tak więc poużywaj > sobie synku - tylko tyle możesz! Słowo "synku" jest tu symptomatyczne. Menago - pogromca dzieci wracających autobusem ze szkoły. Jestem pod wrażeniem :-D > > > Skoro hasło zostało rzucone wbrew wcześniejszym ustaleniom i dopiero kied > y się > > zebrało sporo ludzi, to każdy myślący człowiek uzna, że było to spontanic > zne. > > Ale menago ma własne pomysły i definicje spontaniczności. > > Aha, wbrew wcześniejszym ustaleniom... Czyli twój brudny kolega troszeczkę > pofantazjował w swojej wersji? Może uzgodnijcie na priva zeznania? Zauważyłeś słowo "skoro"? Nie muszę nic z nikim ustalać, bo nie było mnie na meczu. Wtedy w ogóle nie było mnie w Polsce. Uwierzysz? Są ludzie, dla których istnieje coś poza wątpliwą podnietą z meczów Legii i bicia dzieci. > Już pisałem, że pojawiać się nie zamierzamy. Za to serdecznie zapraszamy do nas > . > Mamy nowy stadion, wygodne miejsca, niezła widoczność. Tylko sektor odziedziczy > ł > po starym sektorze pewien feler - dalej jest dla was za duży. Na waszym stadionie już byłem. Obejrzałem drukarnię na otwarcie. A fakt, że wy nie chodzicie na derby u nas w ogóle mnie nie rusza. Po prostu mniej hołoty, to i lepiej się mecz ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsadsadas Re: Przerwany trening Polonii IP: *.acn.waw.pl 18.08.10, 09:10 A kto by chciał płacić większę pieniądze debilu za pójscie na taki stadion jak na poloni? widac ze kretyn jestes nie rozumiesz po co walter i reszta cwaniaczkow robi to co robi. kiedy Legia bedzie zarabiac na tym gruba kase(na zwyklych ludziach a nie na "kibicach") to na polonie bedzie przychodzilo po 5 tys ludzi max. Kasa w pilce jest w przypadkowych gosciach a nie w fanatykach takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 09:20 Gość portalu: dsadsadas napisał(a): > A kto by chciał płacić większę pieniądze debilu za pójscie na taki stadion jak > na poloni? widac ze kretyn jestes nie rozumiesz po co walter i reszta cwaniaczk > ow robi to co robi. kiedy Legia bedzie zarabiac na tym gruba kase(na zwyklych l > udziach a nie na "kibicach") to na polonie bedzie przychodzilo po 5 tys ludzi m > ax. Kasa w pilce jest w przypadkowych gosciach a nie w fanatykach takich jak ty > . Przepraszam, a co jest złego w stadionie Polonii? Płaci się za mecz pilkarski, a nie za mięciutkie pod tyłkiem. Niedługo zobaczymy, czy ludzie wolą piłkarską nędzę w miękkich fotelach, czy dobrą piłkę w twardych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt W Warszawie była jest będzie tylko Polonia IP: *.acn.waw.pl 18.08.10, 13:32 W Warszawie była jest będzie tylko Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: W Warszawie była jest będzie tylko Polonia IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:15 zapomniałeś dodać że była jest i będzie kurwą Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: W Warszawie była jest będzie tylko Polonia 19.08.10, 11:28 Menago i chłopcze nade mną, który nie ma odwagi się podpisać, To, co robicie, jest bardzo niegrzeczne. Przyjechaliście do obcego gościnnego miasta budować socjalizm - trudno, tego już nie cofniemy. Wraz z budowaniem socjalizmu daliście się wozić całymi zakładami na mecze sowieckiego klubiku, który ukradł nazwę i tradycję przedwojennej Legii Warszawa - brzydko, ale też już się stało. Jakim jednak prawem obrażacie gospodarza w jego mieście? To nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 11:36 > stadion, gdzie jest dobra dużyna, fajna atmosfera bezpieczeństwo i tanie bilety dobra drużyna? dopiero 2 mecze a juz obrośliście w piórka fajna atposfera? a masz jakieś dobre porównianie? czy porównujesz sie z atmosferą właściwej polonii z IV ligii?? bezpieczeństwo? kpina tanie bilety? wybacz ale ogladanie kopaczy na kartoflisku zostało własciwie wycenione Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 11:47 Gość portalu: najaremo napisał(a): > > stadion, gdzie jest dobra dużyna, fajna atmosfera bezpieczeństwo i > tanie bilety > > dobra drużyna? dopiero 2 mecze a juz obrośliście w piórka Wystarcza mi te dwa mecze. Jakoś na Legii nawet na dwa mecze nadziei nie widać. > > fajna atposfera? a masz jakieś dobre porównianie? czy porównujesz > sie z atmosferą właściwej polonii z IV ligii?? Owszem, gdzie indziej może jest fajniejsza. Ale poziomem kultury taka na przykład Legiunia, to długo nam nie dorówna. > > bezpieczeństwo? kpina Dlaczego? To zdaje się na Żylecie zajumali komuś ostatnio portfel... > > tanie bilety? wybacz ale ogladanie kopaczy na kartoflisku zostało > własciwie wycenione No, w sumie za oglądanie Legii, to ja bym dużo więcej nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 13:51 ile to w tobie chlopaku zlosci siedzi ;) nic ci nie pozostalo jak wlasnie wyzalanie sie na forum... ciesz sie ze masz fajnie tanio bezpiecznie i jakaż to klasa! przypomnij sobie jak jeszcze na wiosne pileczka skakala i jak sobie samoboje strzelaliscie.... jestescie klasa sami dla siebie i zyjcie dalej w tym swoim krolestwie, jak cos bedzie nie tak wojciechowski kupi lub podbierze kolejnych grajków. Polityki transferowej nie musze gratulowac, czas pokaze, Onyszko narazie pozostanie wyznacznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 14:21 Ale kto tu się wyżala? Temat o Polonii, a co chwila jakiś legionista wyskakuje i lamentuje. A o Wojciechowskiego się nie martw. On na szczęście ma kibiców po swojej stronie. Wy z ITI jesteście na siebie nawzajem skazani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:30 przypomniec ci co jeszcze mr W niedawno mowil? ITI jest o wiele lepszym sponsorem. cieszcie sie poki jeszcze mozecie Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 15:09 Gość portalu: najaremo napisał(a): > ITI jest o wiele lepszym sponsorem. No tak, wiem, teraz to się kochacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 11:35 Gość portalu: najaremo napisał(a): > Polityki transferowej nie musze gratulowac, czas pokaze, Onyszko > narazie pozostanie wyznacznikiem. Wyznacznikami są Sobiech, Smolarek, Bruno, Pietrasiak. Grają, wygrywają mecze, strzelają bramki. Zupełnie odwrotnie, niż Cabral, Vrdoljak, czy Kneżević - piłkarze za miliony, którzy nie potrafią grać w piłkę. Skoro jednak mowa o Onyszce, to i tak jest lepszy od Antolovicia. Przynajmniej nie zawala tyle bramek :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Przerwany trening Polonii IP: 87.205.146.* 18.08.10, 14:51 przypomnij mi w której lidze gra dziś CWKS Legia? To chyba temu klubowi kibicowaliście przez wiele lat... Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Do menago 18.08.10, 09:31 A tak swoją drogą, bo zbaczasz trochę z tematu. Podobało ci się zachowanie twoich ziomów po szalu na stadionie Hutnika? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Do menago 18.08.10, 10:28 > A tak swoją drogą, bo zbaczasz trochę z tematu. > > Podobało ci się zachowanie twoich ziomów po szalu na stadionie Hutnika? A gdzie widziałeś kibiców Legii, matołku? W artykule nie ma na to ani słowa. To byli nieznani sprawcy, którym nie podobały się stękania piłkarzy Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Do menago 18.08.10, 10:54 menago1916 napisał: > > A tak swoją drogą, bo zbaczasz trochę z tematu. > > > > Podobało ci się zachowanie twoich ziomów po szalu na stadionie Hutnika? > > A gdzie widziałeś kibiców Legii, matołku? W artykule nie ma na to ani słowa. To > byli nieznani sprawcy, którym nie podobały się stękania piłkarzy Polonii. Acha, wszystko jasne, dziękuję, tego się spodziewałem ;). Jak tu ktoś napisał: to zapewne byli kibole Barcelony, którzy już się boją Polonii w LM. ;) Jakoś dziwne, że przez 2 lata nic się nie działo, pierwszy trening po tym weekendzie, i akurat teraz nieznani sprawcy przyszli. Bardzo to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Do menago 19.08.10, 11:37 A najlepsze jest to, że jego koledzy otwarcie się przyznają do tego, że to byli kibice ległej. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 10:41 Boli, ze dla takich śmieci i bydła jak "kibice") legiuńci złodzieje z PO i komuchy nałożyli na warszawiaków haracz w wysokości 600 mln (wliczając w to korty) złotych. A złodziej Walter jak taki biznesmen niech sam wybuduje stadion za swoje, a nie okrada ciężko pracujących. menago1916 napisał: > Ależ was boli was nasz nowy stadion! Pięknie, o to chodzi! Ciekawostka - wczora > j > część brudów robiła fotki wypełnionych trybun. Będzie co pokazać kolegom na > kamiennej i ojcu na dożynkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: *.net-serwis.pl 18.08.10, 00:24 Ale masz marzenia kibicu Dyskopolo, nie ma co.... jak przystało na idiotę... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nara Otwock pruszków falenica oooo to IP: *.chello.pl 17.08.10, 23:51 legii klub kibica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK poznałem w życiu 2 fanów ksp - obaj to wsioki IP: *.146.1.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.10, 00:33 obaj przeflancowani ze wsi i to takiej zapadłej, chociaż oczywiście długo się nie przyznawali do tego skąd pochodzą natomiast bardzo dużo mówili o "wieśniakach z Legii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilajet_mosulski Re: poznałem w życiu 2 fanów ksp - obaj to wsioki IP: *.aster.pl 18.08.10, 00:53 Tylko ze na Polonii tacy przybysze to margines, a u was norma. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: poznałem w życiu 2 fanów ksp - obaj to wsioki IP: 83.238.108.* 18.08.10, 08:37 Chwalisz się czy żalisz? przykre że wyglądasz jak wieśniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADADD Re: Przerwany trening Polonii IP: *.icpnet.pl 17.08.10, 23:51 DO PIERDLA NA 10 Z TAKIMI GNOJAMI. NIKOMU SĄ NIEPOTRZEBNI; TAK, MOGĘ PŁACIĆ ZA ICH WYŻYWIENIE, BYLE BY ICH NIE BYŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna koszula Przerwany trening Polonii IP: *.ostnet.pl 17.08.10, 23:58 dlaczego nie napiszecie że to pomiot tego komunistycznego wytworu na "L"??? Prawdziwy warszawski klub to POLONIA z prawdziwymi kibicami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: *.net-serwis.pl 18.08.10, 00:09 Cos kolega bredzi... przeciez kontynuujecie tradycję Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski... Polonie bez mrugnięcia okiem spuściliście do IV ligi.... prawdziwi kibice hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: 178.73.63.* 18.08.10, 00:13 Ale, jak wspomniałem, moje wpisy są bzdurne, ponieważ jestem półgłówkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: *.net-serwis.pl 18.08.10, 00:18 Cóż imienniku... szacun za szczerość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absrachuje male pytanie IP: *.146.57.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.10, 11:16 w ktorej lidze gra CWKS Legia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: male pytanie IP: 195.42.249.* 18.08.10, 14:33 a w ktorej Polomia W-wa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K6 nie 9 Re: male pytanie IP: *.lot.pl 18.08.10, 16:14 dobre wychowanie i maniery zabraniają dopowiadać pytaniem na pytanie. No ale komu ja próbuję tłumaczyć savoir vivre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWNowaHutaKRAKÓW Re: Przerwany trening Polonii IP: 193.164.254.* 18.08.10, 00:17 Dokładnie... Nie ma już polonii tacy z was kibice a zgodziliście się zeszmacić historię swojego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro TSW - Tajny Społeczny Współpracownik 18.08.10, 00:22 Nie odzywaj się kapusto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H "kibice" polonii to konfidenci policyjni IP: *.146.1.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.10, 00:26 wie to cała kibicowska Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: "kibice" polonii to konfidenci policyjni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.10, 09:37 zamknij ryła synu UBeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Prawda boli co? IP: 91.209.152.* 18.08.10, 11:08 Dyskobolia Groclin Grodzisk WLKP z chwilową siedzibą na Muranowie pogonieni z Wrocławia między innymi (L) Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Prawda boli co? 18.08.10, 11:14 Jeżeli kogoś boli, to tylko was, bo dostajecie od nich bęcki. I to wam teraz tylko zostanie, potomkowie partyjnego CWKSu. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Przerwany trening Polonii 17.08.10, 23:58 I dla takich podludzi pachołki Waltera z PO i komuchy wybudowali z pieniędzy warszawiaków stadion za 500 mln złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: *.net-serwis.pl 18.08.10, 00:12 Czego jęczy, przecież juz niedługo na Stadionie Narodowym będziecie grać, na przemian z wystawą rasowych psów i kotów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:19 Gość portalu: greg napisał(a): > Czego jęczy, przecież juz niedługo na Stadionie Narodowym będziecie > grać, na przemian z wystawą rasowych psów i kotów :-) Zawsze to lepiej, niż oglądać na zmianę: Taniec z gwiazdami, porażki i wydrukowane zwycięstwa. Cieszy mnie twój doskonały humor, ale obawiam się, że nie na długo go starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: *.net-serwis.pl 18.08.10, 00:35 Dzwoniłeś już do Spotterki i poskarżyłeś się, że was nie lubią w Warszawie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Przerwany trening Polonii IP: *.prothost.com 18.08.10, 01:02 Od kiedy kibice Ległej mają coś wspólnego z Warszawą? Bałaby was garstka, gdyby nie zaciąg z podwarszawskich wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Re: Przerwany trening Polonii IP: *.chello.pl 18.08.10, 04:22 Garstka? Rozjechałeś się z rzeczywistością. Pewnie napiszesz zaraz, że kibice polonii zawsze chodzą w swych barwach po mieście i wcale się nie ukrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 10:47 Nie chodzą, bo swołocz i bandyci, podludzie w barwach legii, wszelkiego rodzaju ścierwo z całego województwa o IQ <50 napadają na nas, szczególnie w kilkunastu na dzieciaków i kobiety. Pamiętam jak wyrznąłem jednego w bandycki ryj pod Torwarem, gdy zabrał 6-8 letniemu dzieciakowi szalik Polonii. Rzeczywiście, macie śmiecie powód do chwały.. Gość portalu: Legia Mistrz napisał(a): > Garstka? Rozjechałeś się z rzeczywistością. > Pewnie napiszesz zaraz, że kibice polonii zawsze chodzą w swych barwach po > mieście i wcale się nie ukrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Re: Przerwany trening Polonii IP: *.chello.pl 18.08.10, 12:19 jaka terminologia. "Podludzie"? Masz jakieś nazistowskie ciągoty? Podludź to może cie spłodził. Odważny tylko w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Re: Przerwany trening Polonii IP: *.chello.pl 18.08.10, 12:28 Jaka terminologia. "Podludzie" naczytałeś się w młodości dzieł Adolfa? Podludź to może cię spłodził, a kibic polonii istnieje tylko w internecie. Piszę to drugi raz tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 18:03 Gość portalu: Legia Mistrz napisał(a): > Jaka terminologia. "Podludzie" naczytałeś się w młodości dzieł Adolfa? > Podludź to może cię spłodził, a kibic polonii istnieje tylko w internecie. Pisz > ę > to drugi raz tak na wszelki wypadek. Napisz jeszcze kilka razy, to może chociaż sam w to uwierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza normalni Warszawiacy IP: *.chello.pl 18.08.10, 12:33 Prawda jest taka że wszyscy normalni Warszawiacy cieszyli się z upokorzenia legły w derbach. Cieszyli się nie tylko kibice ale przede wszystkim ludzie którzy mają dosyć bandziorów w dresach którzy niszczą własne miasto i akceptują złodziejskie układy ITI-HGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farszafiacy Re: normalni Warszawiacy IP: *.chello.pl 18.08.10, 12:37 wszyscy cieszyli się a zwłaszcza pisuary Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: normalni Warszawiacy 19.08.10, 18:04 Gość portalu: farszafiacy napisał(a): > wszyscy cieszyli się a zwłaszcza pisuary Jakim trzeba być debilem, żeby pomylić sport z polityką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: *.net-serwis.pl 17.08.10, 23:59 Obawiam się, że najbliższe przyjazne temu klubowi środowsko znajduje się gdzieś w Wielkopolsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przerwany trening Polonii IP: 178.73.63.* 18.08.10, 00:10 Ale chciałem dodać, że prawdopodobnie się mylę, ponieważ jestem kompletnym idiotą, kretynem i troglodytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilajet_mosulski Re: Przerwany trening Polonii IP: *.aster.pl 18.08.10, 00:54 Uspokoję Cię brachu. Prawdopodobnie sie mylisz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic KSP Re: Przerwany trening Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 08:14 OCZYWIŚCIE ŻE JESTEŚ.TYMI TEKSTAMI SAM SOBIE WYSTAWIASZ ŚWADECTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drent Przerwany trening Polonii IP: *.swidnica.mm.pl 18.08.10, 00:00 art. 190 § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. czyli sami nie chcieli by ścigać stadionowe bydło...a szkoda, bo należałoby z tym walczyć na każdym kroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Potem Przerwany trening Polonii IP: *.pool.mediaWays.net 18.08.10, 00:04 kibole znikli! Bo ja tam stalem. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:13 Gość portalu: Hary Potem napisał(a): > kibole znikli! Mówi u pisze się "zniknęli". Słowa "znikli" nie ma w języku polskim. > Bo ja tam stalem. Zniknęli zapewne dlatego, że zauważyli proporcje, które wynosiły tylko 5:1 na ich korzyść. Kibole Legii atakują dopiero przy dwudziestokrotnej przewadze liczbowej. W tym nie ma żadnej magii, czysta arytmetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Przerwany trening Polonii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.10, 03:24 pereiro napisał: > Słowa "znikli" nie ma w języku polskim. Skąd ci wszyscy ekspierdzi biorą się na tym świecie? so.pwn.pl/lista.php?co=znikn%B1%E6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PN Przerwany trening Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:08 To zwykła zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boria walimorda Przerwany trening Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:10 gdzie nie popatrzyć z każdej strony wsparcie dla PO -Ległej .A to Hania bufoteowa stadion zafunduje,a to sedzia pomoże jak drużyna gra ch..wo a to kibole postraszą swoich niedawnych pogromców. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:21 Gość portalu: boria walimorda napisał(a): > gdzie nie popatrzyć z każdej strony wsparcie dla PO -Ległej .A to > Hania bufoteowa stadion zafunduje,a to sedzia pomoże jak drużyna gra > ch..wo a to kibole postraszą swoich niedawnych pogromców. ...a to Arsenal się podłoży, a to Kopaniak utrudni życie przeciwnikowi. Wróć, to były złe przykłady. Ci kretyni i tak nie potrafią z tego skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:19 Masakra wasze komentarze. Z jednej strony atak na "kibiców" a z drugiej obrażanie wszystkich innych. Czyli tak na prawdę niewiele się różnicie od osób które tam były. Trzymacie równie niski poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Brawo Hanna Gronkiewicz Waltz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:20 Wspaniale! Jeszcze 2 stadiony trzeba tym bydlakom postawic! Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: dyskopolo niech trenuje w grodzisku wlkp.!!! 18.08.10, 00:23 Abstrahując od absurdalności twoich stwierdzeń (bo czyż może wypowiadać się na temat honoru kibic CWKS? - z definicji nie może), zawsze to i tak lepiej nie mieć tradycji, niż mieć waszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: dyskopolo niech trenuje w grodzisku wlkp.!!! IP: *.146.1.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.10, 00:28 > Abstrahując od absurdalności twoich stwierdzeń (bo czyż może wypowiadać się na > temat honoru kibic CWKS? - z definicji nie może), ciekawe co o honorze może powiedzić kolo, taki jak ty, którego "wodzem" byl pedofil benito Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Przerwany trening Polonii 18.08.10, 00:24 greg - bo? MU też już nie ma? A Legia to Legia czy produkt ITI/Onetu/TVNu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Przerwany trening Polonii IP: *.146.1.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.10, 00:30 bo to co teraz gra na K6 to Dyskobolia SSA, którą kupił JW , po czym zmienił tej spółce adres i nazwę na Polonia SSA właściwej Polonii mżesz poszukać tylko w IV lidze Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 18.08.10, 03:02 Gość portalu: g napisał(a): > bo to co teraz gra na K6 to Dyskobolia SSA, którą kupił JW , po czym zmienił te > j > spółce adres i nazwę na Polonia SSA To i tak lepiej od klubu założonego przez sowieckich generałów, który zmienił nazwę na Legia Warszawa. Nazwa właściwa: I Wojskowy Klub Sportowy. Pod tą nazwą powstaliście. > > właściwej Polonii mżesz poszukać tylko w IV lidze W porównaniu z A-klasową Legią, to i tak nieźle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Przerwany trening Polonii IP: 212.160.172.* 18.08.10, 10:23 Pierwszy powojenny prezes Legii był sowieckim generałem? Z braku argumentów tak kłamiesz? Poczytaj sobie trochę prasy z tamtego okresu, to mozesz się dowiesz jakie pokłany sami biliście tym sowieckim generałom. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 11:47 Gość portalu: kibic napisał(a): > Pierwszy powojenny prezes Legii był sowieckim generałem? Nie Legii, tylko I Wojskowego Klubu Sportowego. Nazwę "Legia" ukradliście dopiero później, po okresie rządów Bordziłowskiego i Popławskiego. > Z braku > argumentów tak kłamiesz? W którym miejscu kłamię? > Poczytaj sobie trochę prasy z tamtego > okresu, to mozesz się dowiesz jakie pokłany sami biliście tym > sowieckim generałom. Zacytuj, skoro znasz jakieś inne fakty. Samym zarzucaniem kłamstwa nikogo nie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silentwind staruch sie nudził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:27 wiadomo że po zakazie staruch się nudzi więc skrzyknął dzieciarnię z osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przerwany trening IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 00:38 dlaczego wprowadzacie ludzoi włąd. czyta człowiek tytuł, myśli, że rozróba w Bytomiu, klika i ... okazuje się, że to chodzi o Dyskopolo. nie każdy jest z Warszawsi, aby wiedzieć o jaki klubik chodzi. Ale jak pan wielki redachtur wie o jaki klub chodzi to myśli, że wszyscy wiedzą. panie Michnik , skąd pan takich artystów pióra bierze, i jeszcze na dodatek im płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ Wojciechowski buduj trybunę... IP: *.uni.lodz.pl 18.08.10, 00:46 Wojciechowski, niszczycielu polskich miast, buduj już dodatkową trybunę. Wskrzesz Polonię - prawdziwą dumę Warszawy a wielu zapomni nawet twoje potworki szpecące to miasto (no tej Łuckiej się nie da zapomnieć). Jeżeli Polonia będzie grała tak jak zaczęła, a szef JWC nie będzie bał inwestować w drużynę szybko może mieć pełny stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Ale cioty!! Z kibicami innych drużyn sobie nie IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.10, 00:57 radzicie to za piłkarz się bierzecie... Każdy to powie nikt nie rządzi w krakowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Ale cioty!! Z kibicami innych drużyn sobie ni IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.08.10, 01:07 Gość portalu: kibic napisał(a): > radzicie to za piłkarz się bierzecie... Każdy to powie nikt nie rządzi w > krakowie!! Są tacy, którzy za rodziców się biorą, bo o braniu za kibiców lokalnego rywala, nie ma mowy: www.rp.pl/artykul/248543_Pilkarz_w_zmowie_z_bandytami_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Przerwany trening Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 01:00 Tak to jest w Warszawie, normalni ludzie na poziomie kibicują Polonii, natomiast hołota i bandyci to w zdecydowanej większości sympatycy kluby zwanego "Legia Warszawa". Za to co oni robią to połowa z nich powinna siedzieć, a w Warszawie Prezydent zbudowała im stadion. Nic to jednak, nawet w najnowszym i ekskluzywnym domu schadzek dziw.a pozostanie nadal dziw.ą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_ma_polonii buuachacha konfidenci z K6 płaczą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 01:21 bidulki, musicie bronić swoich kopaczy teraz albo wypier... do grodziska wlkp. checheche oklep dla dyskopolo!!! bójcie się teraz, a pereiro to naczelny katomatoł Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowe Tzw groźby karalne 18.08.10, 03:22 Naprawdę zaczynam wierzyć, że kibice Legii to agresja i debilizm w czystej postaci. Adminowi radzę zabezpieczyć adres idioty i przekazać policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Tzw groźby karalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 08:30 Kolego przecież wiadomo że jak ktoś ma problemy z płynną wypowiedzią to się udzieli w internecie. A ja jako kibic Legii powiem tak - skoro na Legię chodzi/będzie chodzić 20-30tys ludzi a na Polonię 3tys to po prostu czysta matematyka że na Legii będzie więcej oszołomów. Jeśli jakimś cudem Polonia zdobędzie nowych kibiców ( sukcesu jaki by on nie był) to i koło Waszego klubu się będą kręcić różne życiowe pokraki. Poza tym z tego co kojarzę okolice Muranowa to tam sporo było różnych szczytnych haseł na murach nawołujących do miłości do Legii :) Reasumując - nie generalizujcie Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Tzw groźby karalne 18.08.10, 09:05 Gość portalu: MW napisał(a): > Kolego przecież wiadomo że jak ktoś ma problemy z płynną wypowiedzią to się > udzieli w internecie. A ja jako kibic Legii powiem tak - skoro na Legię > chodzi/będzie chodzić 20-30tys ludzi a na Polonię 3tys to po prostu czysta > matematyka że na Legii będzie więcej oszołomów. Jeśli jakimś cudem Polonia > zdobędzie nowych kibiców ( sukcesu jaki by on nie był) to i koło Waszego klubu > się będą kręcić różne życiowe pokraki. > Poza tym z tego co kojarzę okolice Muranowa to tam sporo było różnych szczytnyc > h > haseł na murach nawołujących do miłości do Legii :) > Reasumując - nie generalizujcie Aktualnie (pierwszy mecz sezonu) na Polonię chodzi 7000, na Legię 16000. Ja wiem, że błąd niby niewielki (tu mnożymy razy dwa, tam dzielimy przez 2), ale poprawkę warto odnotować. Czym innym też debilne hasła na murach, a czym innym bicie piłkarzy. Reasumując: niech Pan nie generalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Tzw groźby karalne IP: *.aster.pl 18.08.10, 12:04 Pardon, bredzisz. Polecam proste doświadczenie. Przyjrzeć się tzw. młynom Legii i Polonii, można pooglądać zdjęcia. Troglodyckie, nalane, wystrzyżone łby legionistów, kontra normalne gęby na Polonii. Zaklinasz rzeczywistość. Pewnie wśród sympatyków Legii jest mnóstwo normalnych ludzi, ale wśród tych chodzących na mecze i mocno zaangażowanych macie proporcjonalnie 10 x więcej troglodytów niż Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: Tzw groźby karalne 18.08.10, 12:32 Gość portalu: m. napisał(a): > Pardon, bredzisz. > Polecam proste doświadczenie. Przyjrzeć się tzw. młynom Legii i Polonii, można > pooglądać zdjęcia. Troglodyckie, nalane, wystrzyżone łby legionistów, kontra > normalne gęby na Polonii. > > Zaklinasz rzeczywistość. Pewnie wśród sympatyków Legii jest mnóstwo normalnych > ludzi, ale wśród tych chodzących na mecze i mocno zaangażowanych macie > proporcjonalnie 10 x więcej troglodytów niż Polonia. Dokładnie :) Różnica między Legią a Polonią? Na Legii młyn rządzi normalnymi ludźmi. Na Polonii normalni ludzie rządzą młynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infor najlepszą hecą jest to,że w te bzdury wierzycie :) IP: 217.153.32.* 18.08.10, 14:01 a człowiek jedzie sobie potem ulica Bonifraterską i doznaje zderzenia z rzeczywistością tj. z napisem "Ch.. z zasadami, Legię potniemy nożami". Zresztą, jak zabiliście kolesia w bluzie Legii na Gocławiu tnąc go nożami, to pierwsze co zrobiliście, to samochwalczy telefon do Cracovii, że "wyrwaliście chwasta". Bo to w końcu jedyni w Polsce, którym to imponuje, chcieliście u nich punkty zebrać, bo traktują was jak niepotrzebny mebel. Tylko jak wrzawa się zaczęła, to nagle usprawiedliwienia się zaczęły, ze "to nie kibicowski charakter zajścia" itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bacchus1911 Re: najlepszą hecą jest to,że w te bzdury wierzyc 18.08.10, 14:49 Możemy sobie tutaj prawić opowieści dziwnej treści, i do każdego przestępstwa sprzed lat dopowiedzieć sobie, że to pewnie kibol jednych dorwał w ciemnej uliczce kibola drugich. Krażących historyjek o tym, jak to legioniści wywozili polonistów do lasu też możnaby sporo przytoczyć. Ale można też wspomnieć o tym, co widzieli wszyscy: o Wilnie, o "świetowaniu" na Starówce, o zachowaniu kibiców Legii na derbach u siebie i na meczu reprezentacji na Polonii (żeby zawęzić się do ostatnich 5ciu lat). Ja jakoś nie przypominam sobie o podobnych historiach z udziałem ogółu kibiców Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: najlepszą hecą jest to,że w te bzdury wierzyc IP: *.net-serwis.pl 18.08.10, 20:04 Spotterka musi być z was dumna grzeczne przedszkolaki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: najlepszą hecą jest to,że w te bzdury wierzyc 19.08.10, 18:10 Gość portalu: greg napisał(a): > Spotterka musi być z was dumna grzeczne przedszkolaki:))) > Zazdrość cię zżera? Niepotrzebnie, nas nie interesuje ani spotterka, ani jej reakcje. Nie przypisuj innym własnych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhahany ROTFL :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 19:55 Przeciętny legionista to naprawdę imbecyl. Człowiek stara się być tolerancyjny i zdystansowany, ale w pewnym momencie zdaje sobie sprawę, że po drugiej stronie stoi żelbetowa ściana debilizmu. Przecież uderzać w toto sensu nie ma. Skruszeje... albo wysadzą to wreszcie pod budowę nowego stadionu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Tzw groźby karalne 19.08.10, 18:08 bacchus1911 napisał: > Gość portalu: m. napisał(a): > > > Pardon, bredzisz. > > Polecam proste doświadczenie. Przyjrzeć się tzw. młynom Legii i Polonii, > można > > pooglądać zdjęcia. Troglodyckie, nalane, wystrzyżone łby legionistów, kon > tra > > normalne gęby na Polonii. > > > > Zaklinasz rzeczywistość. Pewnie wśród sympatyków Legii jest mnóstwo norma > lnych > > ludzi, ale wśród tych chodzących na mecze i mocno zaangażowanych macie > > proporcjonalnie 10 x więcej troglodytów niż Polonia. > > Dokładnie :) > Różnica między Legią a Polonią? > Na Legii młyn rządzi normalnymi ludźmi. > Na Polonii normalni ludzie rządzą młynem. Różnica polega przede wszystkim na tym, że to kibice Legii zniszczyli Starówkę, czy narobili wiochy w Wilnie. Jedna z ostatnich zadym, kiedy ok. 700 kiboli znad kanałku postanowiło pójść sobie na Polonię bez biletów dowodzi, że nie potrzeba 16 tysięcy ludzi do robienia wiochy i chuligańskich wybryków. To nie jest kwestia liczb, czy proporcji, tylko mentalności przywiezionej do Warszawy przez rodziców dzisiejszych kiboli z Ł3 - budowniczych huty i Siekierek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: buuachacha konfidenci z K6 płaczą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 08:27 Ustaw się na solo cwe(L)u je...y a nie atakuj piłkarzy,bo jak będzie grała kadra i któryś z piłkarzy Polonii strzeli bramkę ,to pierwszy będziesz bił brawo i krzyczał POLSKA.A jak masz coś do nas,to spróbuj szczęścia na mieście ,komunistyczny pomiocie złodziejskiego klubu cwks cwe(L)egia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka_cwe(L)ka Re: buuachacha konfidenci z K6 płaczą... IP: *.pgi.gov.pl 18.08.10, 11:14 Wycisnij pryszcze i idz po flaszke dla mamusi. ALE JUŻ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net wasze matki golą klatki IP: *.chello.pl 18.08.10, 12:31 i dymają was ojcowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Przerwany trening Polonii IP: 195.42.249.* 18.08.10, 11:29 kolejny wylewa gorzkie zale i lamentuje na forum publicznym jaki to on nieszczesliwy. cóż, hipokryto piszesz o bandytach i hołocie, a na blokach na muranowie bazgroły pewnie pojawiaja sie z nikąd i piszą je kibice "zaprzyjaźnionych klubów"... jak nie slyszales to ci przypomne polonia k polonia s polonia zawsze k. jest Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przerwany trening Polonii 19.08.10, 18:15 Gość portalu: najaremo napisał(a): > kolejny wylewa gorzkie zale i lamentuje na forum publicznym jaki to > on nieszczesliwy. > > cóż, hipokryto piszesz o bandytach i hołocie, a na blokach na > muranowie bazgroły pewnie pojawiaja sie z nikąd i piszą je > kibice "zaprzyjaźnionych klubów"... > > jak nie slyszales to ci przypomne > > polonia k polonia s polonia zawsze k. jest Sławomirze Czyński, pracowniku BRE Banku na Senatorskiej, informuję cię, że piszę oficjalną skargę do twojego pracodawcy. Za bardzo się w Legii przyzwyczailiście, że wszystko wam wolno za nie swoje pieniądze. Ciekawe, czy pracodawca będzie zachwycony tekstami wypisywanymi przez ciebie, Sławku, w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just me jak sie Jose sprawdzi IP: *.bb.sky.com 18.08.10, 01:41 a widac ze wojciechowski da mu ze 2 lata na pierwsza 3 w polsce no i co powtarza od poczatku grupa w Lidze Europejskiej, to jest cel. Wiec jesli Bakero wykona plan ,a w Polonii prezes Szczodry (polska pilka sie nie rozwija bo polityka transferowa to jakas parodia, od 12 lat kazdy Mistrz oslabia sklad przed el. LM ciekawy plan czekamy tylko az zacznie dzialac) wiec Licze na pana WOJCIECHOWSKIEGO ZE MOWI PRAWDE ZE 7 MISTRZOSTW POLSKI Z RZEDU JEGO ABSOLUTNIE NIE INTERSUJE I WAZNE JEST REGULARNIE GRAC W EUROPIE, A J L BAKERO NASTEPCA FRANKA PO NIE UDANYM EURO 2112, Z ZAGRANICY I Z PRAWDZIWYM POJECIEM O POLSKIEJ KOPANINIE, A NIE Z TAKIM Z YOU TUBA OGLADANYM W HASH BARZE W AMSTERDAMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Przerwany trening Polonii IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.10, 02:59 ach ta honorowa legiunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Drogi redaktorze... IP: *.centertel.pl 18.08.10, 03:31 Chciałbym Pana poinformować,że używanie określenia "kibole" w stosunku do chuliganów jest krótko mówiąc idiotyczne... Drogi Panie musisz Pan wiedzieć,że "kibol" to znaczy KIBIC (osoba która przychodzi na mecz oglądać widowisko piłkarskie,kibicować swojej drużynie i oklaskiwać dobre akcje przeciwnika[np.kibice Milanu oklaskujący na stojąco Legię z P.Kazimierzem Deyną w składzie 8 listopada 1972 po wyelminowaniu ich w 1\8 PZP] lub też kibicować obu zespołom. A chuligan to osobnik z zaburzeniami osobowościowymi i kompleksami które musi zagłuszyć poprzez urządzanie burd,atakowanie służb porządkowych[większość meczy i czasu przed i po nim] bicie Bogu ducha winnych kibiców {jak na meczu Motor Lublin-Widzew Łódź gdzie tz. "nabojka" Widzewa wdarła się na sektor "pikników" i biła zarówno 70 letnich dziadków jak i 12 letnich chłopców a później chwaliła się,że kibice Motoru "spierd@#$" na własnym stadionie.Nie jestem kibicem Motoru ale udeżyło mnie to,że kiedy "nabojka" Motoru ruszyła na "nabojkę" Widzewa tamci uciekali tak,że jeden z tamtejszych byczków zgubił oba buty. Jak widać pracując w karetce można zobaczyć różne rzeczy na meczach.} lub wyzywanie piłkarzy lub chuliganów innych drużyn. Tak więc mam nadzieję,że Pan to przemyśli i przestanie używać słowa "kibol" w stosunku do...no... po prostu bydła. Z wyrazami szacunku KIBOL Kolejorza z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymotor Re: Drogi redaktorze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 11:14 no no z kolegi to niezły bajkopisarz, to w tej karetce ze strachu siedzisz na meczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kijek Re: Drogi redaktorze... IP: *.jelonki.robbo.pl 18.08.10, 13:20 no tak, ale my w Warszawie z wyrazami "kibol" i cw..." mamy jednoznaczne skojarzenia. Pochodzenie tego drugiego tłumaczy skrót CWks LEgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem_co_mowie Teddy Boys żyją. Brawo Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 04:00 Znów poczuli się pewnie w mieście. Oj będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Legijne bydło. Molestowane dzieci z blokowisk IP: *.chello.pl 18.08.10, 06:11 i podwarszawskich miejscowości. Zwykły motłoch. Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: Legijne bydło. Molestowane dzieci z blokowisk 18.08.10, 07:40 Kibice ITI nie wiedzą (bo niby skąd - rodzice ciągle narąbani a ze szkoły ich wyrzucili), że nie atakuje się piłkarzy. Jeżeli już - to jest to sprawa pomiędzy kibicami. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Legijne bydło. Molestowane dzieci z blokowisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 19:12 a jak ty chcesz atakować kibiców poloni????? jak takich w warszawie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Legijne bydło. Molestowane dzieci z blokowisk 19.08.10, 18:29 Gość portalu: mario napisał(a): > a jak ty chcesz atakować kibiców poloni????? jak takich w warszawie nie ma A ty skąd to wiesz, skoro nie chodzisz na derby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: dyskopolo niech trenuje w grodzisku wlkp.!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 04:03 A Wasza komunistyczna tradycja towarzysze? Odpowiedz Link Zgłoś