Dodaj do ulubionych

Właściciel kontra prezes Polonii

IP: *.chello.pl 25.03.04, 21:04
U Popielarzy to chyba rodzinne jego brat był prezesem w Lechii Gdańsk kilka
lat temu jak to sie skończyło wszyscy znzajacy się na piłce wiedzą
Obserwuj wątek
    • Gość: tomcat Pan Raniecki postąpił rozsądnie IP: *.acn.pl 25.03.04, 21:31
      Drużyna jest przygotowana słabo do sezonu, pozyskano Białorusina i Ukraińca
      (podobno dobrych), którzy nie grają bo teraz ponoć są za słabi - więc po co ich
      zatrudniano?
      Brak sponsorów,natomiast prezes, zarząd, dyrektor sportowy zadowoleni ( pomimo
      wielkiego lania z Amicą) - na co więc czekać? Na spadek z I ligi?
      • Gość: Automobilista Re: Pan Raniecki postąpił rozsądnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 22:03
        Ten wasz Raniecki to potrafi nieźle szczekac, ale nic wielkiego nie stworzy.
        Gratuluję prezesa na miarę drugiej ligi!
        • Gość: bender Pan Raniecki po meczu z Legia kogo zwolni? IP: *.chem.uw.edu.pl 26.03.04, 10:19
          Zostal juz tylko on sam, a na Lazienkowskiej beda dzisiaj becki...

Zobacze to w TV, bo brzydka pogoda i na Polonie nie oplaca sie
          marznac i moknac, bo to bardzo slaby zespol.

Nic nie mam do Polonii, nie ukrywam, ze kibicuje Legii,
          stwierdzam jednak fakt: slaba jest Polonia na dzien dzisiejszy.
          • Gość: Rafal Kibicuje Polonii IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 26.03.04, 10:45
            Kibicuje Polonii ale usiade w sektorze dla legionistow bo nie chce siedzic
            w 'klatce' dla gosci i czekac 2 gosdziny po meczu az ochrona pozwoli opuscic
            stadion. Mam za duzo lat na zabawe w policantow i zlodziei - nie wiem tylko jak
            zareaguje jak Polonia strzeli bramke :)
            • Gość: Automobilista Re: Kibicuje Polonii IP: 62.233.175.* 26.03.04, 11:00
              Polonia co najwyżej strzeli bramkę samobójczą, więc masz problem z głowy.
          • Gość: tomson Pan Raniecki do napadu! IP: 217.153.190.* 26.03.04, 14:44
            niedługo w tym klubie nikogo nie będzie, odchodzi pan Kaczoń nawet; Raniecki
            przepłoszyl już kiku sponsorów...

A Polonia pwróci do 2 ligi, tyle że z blaszokiem
    • Gość: Jaroslaw Grzesiu trzymaj sie! IP: *.172.3.213.cust.bluewin.ch 26.03.04, 11:02
      Grzesiu trzymaj sie - kolega z Wydzialu
      • Gość: legiamistrz pol.-k pol.-s polonia zawsze qrwa jest...... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.04, 13:56
        ale wy polonisci jestescie wyjebani.......nie dosc ze wybraliscie sobie z dupy
        druzyne do kibicowania to typek niby kibic bedzie siedzial z legionistami i
        zastanawia sie jak zareaguje jak jego druzyna strzeli bramke....jaka bramke
        czlowieku bedzie 3:0 dla Legii,a tak wogole powidz gdzie siedzisz bo mam plan
        zeby zajebac sobie szalik polonii,przyjemnie by sie go pozniej palilo
        • Gość: Jaroslaw Do legiomistrza! IP: *.168.202.62.cust.bluewin.ch 26.03.04, 14:21
          Twoj poziom wypowiedzi dokladnie dowodzi, ze kibice tak zwanej Legły to
          prostaczki. Duzo wulgaryzmow i bledy ortograficze. Alec coz taka tluszcza
          podwarszawska nie uczyla sie w szkole. Dlatego nikt Was nie lubi w calej
          Polsce. Kiedys jako wojskowe kaprale to takie wulgaryzmy Wam pasowaly (nie wiem
          czy rozumiesz o czym mowie) lecz teraz nie wypada.
        • Gość: kili to jest legia właśnie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:29
          to jest legia właśnie :)))

dziekujemy za prezentacje,

ps. choć nie jest fanem Polonii, ale sądzę, że mecz bedzie zacięty, do przerwy
          0-0, a po przerwie coś padnie, moze jakiś karny.
          • Gość: Warszawiak Re: to jest legia właśnie :))) IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 26.03.04, 16:55
            Nie mogę zrozumieć dlaczego w takim mieście jak Warszawa nie mogą istnieć dwa
            pierwszoligowe kluby piłkarskie...Skąd tyle nienawiści ze strony fanów Legii do
            Polonii? Zupełnie bez sensu. A cóż takiego Legia osiągnęła w ciągu ostatnich
            lat, że uważa się za "galacticos"? Chociaż nie jestem zapalonym kibicem, moje
            serce było i jest zawsze bliżej Polonii, co nie przeszkadza mi szanować Legii.
            Trochę luzu. WARSZAWA jest jedna.
        • Gość: Tomek sterylizacja antropoidów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 15:50
          powina być jakaś ustawa żeby takie osobniki jak legiamistrz podlegały
          przymusowej sterylizacji. legiamistrzowi już nie pomożemy a on przekazując
          swoje geny dalej może unieszczęśliwić wiele osób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka