Gość: polonista IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 22:26 LEGLA to same dresy, bandyci i cholota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Po(L)ibudziak Re: Legia przed derbami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 22:54 Hahaha ale pitolisz smuty. Przyjdz na mecz Legii i zobaczysz sam w jakim wielkim błędzie jesteś. Ja nie będe się wypowiadał o kibicach Polonii gdyż nie widziałem zadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Legia przed derbami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 23:52 Wybacz, ale sądząc po twoim wpisie, to sam masz inteligencję glonojada, wiec bądź łaskaw się zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender polonista? IP: *.chem.uw.edu.pl 26.03.04, 10:40 O, a ja bylem swiecie przekonany, ze to juz dawno wymarla rasa... Ciekawe czy uda ci sie znalezc samice swojego gatunku, to byla by szansa na rozmnozenie sie, bo pieprzysz niezle, choc bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Legia przed derbami IP: *.crowley.pl 26.03.04, 10:51 to że kiedyś siedziałem nieznaczy że jestem bandytą a już tymbardziej nim nie jestem bo kibicuje Legii-zgredzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 ale zalosny frustrat... IP: 5.2.* / 213.46.162.* 26.03.04, 14:28 biedaku!!! jak ja bym byl kibicem jakiegos lokalnego klubiku to tez bym wypisywal takie bzdury. pewnie dla ciebie legia to bandyci, bo stosunek bramek wynosi 9:1 co? boli, wiem. a dzisiaj wieczorem bedzie 14:1 i bedzie bolec jeszcze bardziej. i wtedy sie dopiero okaze jacy to bandyci z tej legii, nie? ale mi cie szkoda czlowieku ... taki bedziesz mial weekend smutny. zajmij sie czyms pozytecznym zamiast glupoty pisac idz snieg poodgarniaj, albo mieszkanie ciotce pomaluj, nie wiem... czytania ksiazek nie polecam bo widze ze to nie jest zajecie dla ciebie. zbyt meczace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz Re: ale zalosny frustrat... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.03.04, 19:54 hyhyhyhyhyyhyh to co mozna powiedziec o kibcach polonii??nasuwaja mi sie takie okreslenia jak tchorze frustraci i zakomleksione szmaty bez honoru,nie dotyczy to starszych kibicow przywiazanych do polonii dla nich szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Jedynie Legia ma w Warszawie prawdziwych kibiców IP: 212.244.69.* 26.03.04, 15:29 Na konwiktorska chodza tylko emeryci lub za kare przedszkolaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtm Re: Jedynie Legia ma w Warszawie prawdziwych kibi IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.03.04, 18:11 Prezes - nie obrażaj emerytów. Nawet traktorem mnie na konwiktorską nie zaciągniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertees Re: Jedynie Legia ma w Warszawie prawdziwych kibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:18 traktorem to cie wywiesc za ural cwelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Jedynie Legia ma w Warszawie prawdziwych kibi IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 28.03.04, 01:51 Gość portalu: ertees napisał(a): > traktorem to cie wywiesc za ural a co? zwijacie swoj cyrk do azji? bedziecie mieli derby wladywostoku? Odpowiedz Link Zgłoś