Dodaj do ulubionych

Dezynsekcja, sprawdzone firmy

• kosa371 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 22.01.17, 20:13
      Polecam firmę „INSEKT-PERFECT”są świetni w tym fachu.Dezynsekcji wykonywana przez firmę „INSEKT-PERFECT” dddwarszawa.pl/firma/ wykonywana jest bardzo szczegółowo, przy deratyzacji wyłożona trutka i przez najbliższy miesiąc raz w tygodniu uzupełniana, aż do wytrucia populacji szkodnika, bardzo profesjonalna praca w ten sposób w moja stara kamienica została oczyszczona
      • Gość: LALA REKLAMA Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.17, 20:17
        AUTOREKLAMA UWAGA !!!
      • Gość: kaskak Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.18, 17:18
        W walce z nieproszonymi gośćmi pomogli mi oni ddd wrocław - aba
        Firma uczciwa i zaangażowana. Z tego co mi wiadomo to ciągle szkolą się,żeby być lepsi
    • Gość: zayrafika Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.17, 20:30
      PORADY nt. zwalczania owadów znajdziecie tutaj prusator.pl/porady/ - firma działa w Warszawie, ale chociaż można poczytać o wrogu ja miałam pluskwe domowa
      • basiakowal87 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 01.02.17, 22:13
        Ja mogę polecić firmę DDD Ratunek - oferują usługę dezynsekcji, dezynfekcji i deratyzacji, tak że kompleksowo :)
        • Gość: UWAGA SPAM !!! Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.centertel.pl 02.02.17, 00:56
          UWAGA FIRMA KRZAK

SAMI SIE REKLAMUJA BO NIE MAJA KLIENTÓW UWAGA NA TAKICH, JUZ nie raz się przyjechałam

Mogę polecić bug stopa...
    • Gość: Halina Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.17, 08:29
      Mogę z czystym sumieniem polecić DEZ & DER z warszawy. Dają redę w temacie dezynsekcji.
      Podaję Ci linka do ich strony www deratyzacjadezynsekcja.com/ myślę że się nie zawiedziesz.
      • Gość: PODSZYWAJA SIE POD Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.centertel.pl 06.02.17, 18:30
        UWAGA sprawdzilam to : firma podszywa się pod tą firmę ze środkami DDD , hurtownia DDD www.dezder.com.pl UWAGA na tą firmę KRZAK KTORA SAMA PISZE KOMENTARZE I PODSZYWA SJE POD INNE FIRMY
    • katymatylda Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 06.02.17, 23:52
      Moim zdaniem mega specami są ludzie od deratyzacjaidezynsekcja.pl Zatrudniłem ich do ogarnięcia klubu i od tamtej pory nic nie lata po ścianach i kelnerek nie straszy. Szczerze polecam.
      • Gość: KOLEJNY SPAM FIRMY Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.17, 08:10
        UWAGA SPAMERZY ZATAKOWALI WĄTEK ZWALCZANIA SZKODNIKÓW> SAMI PISZĄ SOBIE OPINIE FIRMY KTÓRE MYŚLĄ< ŻE KTOS SIĘ NA TO NABIERZE !!!
      • 1-buc Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 07.02.17, 09:59
        katymatylda Siedzisz SPAMERZE i wklejasz to badziewie w każdym poście. Idź, wyłapuj karaluchy, zamiast śmiecić
    • 1-buc Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 01.07.17, 19:19
      Ja prdl... marta388 - kolejny SPAMer - półanalfabeta, kozysta... Jak się nie chciało uczyć, to się teraz łapie robactwo. Jak się nie ma klientów to się spamuje?
    • agnieszkakowalska96 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 03.07.17, 13:49
      Miałam ostatnio problem z robalami. Szukając firmy która zna się w tematyce dezynsekcja warszawa znalazłam firme Vespa. Polecam:)
      • Gość: Lala reklama Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.centertel.pl 06.07.17, 14:08
        Uwaga spamowanie przez firmę VESPA. Sami wystawiają opinie
    • Gość: arek Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.17, 21:11

Początek konwersacji na czacie

4,4 tys. użytkowników lubi to
      Społeczność
      21:01
      ODPLUSKWIANIE - STANOWCZO NIE POLECAM!!!
      Firma Vector - począwszy od chamskich rozmów telefonicznych, przez zerowe informacje dla klienta po fuszerkę.
      Zadzwoniłem - o wszystko trzeba było wypytywać, ciągnąć za język, dopytywać. Od siebie pracownicy nic. Przyszedł pracownik ww firmy (zero stroju ochronnego, żadnych masek podczas oprysku) bardzo skwaszona mina jak nie chciałem opuścić mieszkania (zostawić obcego człowieka samego???). Odpluskwianie przez zamgławianie. Przed żadnej informacji o środkach, które będą użyte, nic. Po zamgławianiu pan wziął pieniążki i wyszedł. Żadnych informacji jak zachowywać się po zabiegu (pranie rzeczy itp). Na stronie: U NAS NIE MUSISZ WYRZUCAĆ MEBLI!!!! Pan ledwo wszedł, zobaczył 3 pluskwy i "łóżko do wyrzucenia". Po wykonaniu usługi nie dostałem nic, paragonu, protokołu, faktury, jakiegokolwiek potwierdzenia, że ktoś u mnie był. Przy pytaniu o cenę na 40m2 uslyszalem o kwocie 300zl. Pan opryskał jedynie 2 pokoje, okolo 20m2.
      NIE, NIE JESTEM Z KONKURENCJI. Jestem bardzo niezadowolonym klientem, który był zmuszony skorzystać z drugiego oprysku wykonanego przez inną firme. Rzetelna obsługa, protokół z wymienionymi użytymi środkami i kwotą. Ponoc 13.07 został wysłany pocztą rachunek. Zobaczymy czy dotrze. Ja sprawy tak nie zostawię.
    • marta14x21 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 26.09.17, 15:58
      ja kozystała z polecania z firmy edddrobak.pl to wiem że są skuteczni.Może komus tez pomogą.
    • elazbieta751 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 13.12.17, 18:02
      Ja polecam firme z Warszawy keder nr 663 663 105, ale prosze jeszcze sobie nr sprawdzic na ich stronie. Miałam karaluchy w mieszkaniu i kilka razy próbowałam z innymi firmami, po miesiącu znów były. Po zabiegu Keder mam spokój już ponad rok. naprawdę polecam www.keder.pl
      • Gość: RenataMikołaj Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.centertel.pl 13.12.17, 22:12
        Pisza sami sobie opinie bo są słabi. Korzystałam na pluskwy i żenada chcieli otruc mnie moje dziecko i psa....

UWAGA OSZUŚCI I NIE PROFESJONALIŚCI !!!
    • Gość: GOŚĆ Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.unknown.vectranet.pl 06.05.18, 17:43
      Gorąco polecam firmę Alerobale.
      Sprawnie i fachowo załatwił nam pan wstydliwy problem pluskiew.
      Męczyliśmy się strasznie a po dwóch tygodniach temat został zamknięty.
      tel. 502 811 966
      • Gość: Lalaleczka Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.18, 15:43
        Autoreklama... firma chyba nie ma klientów bo sama się reklamuje
    • Gość: Didus Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.18, 17:54
      Każdemu kto ma problem z pluskwami, wszelkim robactwem, myszami , szczurami itd. Polecam usługi firmy www.ratatuj24.pl skuteczni fachowcy krótkie terminy realizacji oraz rozsądni cenowo. Skorzystałem nie żałuję a w dodatku przemiły kontakt telefoniczny rzadko spotykane w dzisiejszych czasach.
    • 1-buc Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 05.05.19, 22:40
      Wiemy, wiemy, spamerze
    • Gość: krzysiek Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: 95.160.156.* 13.05.19, 11:24
      ja znalazłem jakąś strone na fb i do mnie przyjechało 2 mężczyzn, porządnie oczyscili mieszkanie i to dziadostwo się juz nie pojawia. Mają telefon 514379799, cenowo też spoko
    • mariiaa Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 09.08.19, 14:52
      Polecam sprawdzoną firmę od deratyzacji w Warszawie. Wbrew pozorom walka z gryzoniami czy innymi szkodnikami nie jest prosta i doświadczenie się przydaje. To się nazywa usługi DDD, czyli dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja
      • 1-buc Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 10.08.19, 22:27
        mariiaa Pracowity masz dzień dzisiaj, prawda?
    • irek.1022 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 21.01.20, 12:11
      Sprawdź dddlublin.pl , sprawdzona firma godna polecenia, od lat na rynku
    • Gość: Miki Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.play-internet.pl 07.02.20, 11:30
      Tomson nie polecam oszukują ludzi i naciagaja
    • Gość: AgnieszkaMaj Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.231.24.206.koba.pl 21.04.20, 12:05
      Dezynfekcja biur i tym podobnych powierzchni w czasach koronawirusa to KONIECZNOŚĆ, o którą musi zadbać każdy odpowiedzialny pracodawca. Przeczytałam wątek i wiele firm, które się tym zajmuje- odpadło z rynku.
      My korzystamy z usług firmy Biuro bez Wirusa i polecam z ręką na sercu. Pełen profesjonalizm, dokładność... Nie boję się już o moich współpracowników.
      www.biurobezwirusa.pl/

Polecam się zainteresować,
      pozdrawiam,
      Agnieszka
    • Gość: pruso Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.20, 13:33
      jeśli chodzi o nas to w domku na działce wiecznie były takie problemy z insektami bo jednak wilgotna okolica, rzadko tam bywamy więc łatwo się szkodnikom zadomowić w drewnianej chatce. ale odkąd co jakiś czas korzystamy z firmy prusator.pl/ to nie mamy już takich problemów jak kiedyś. teraz w zasadzie bardziej zapobiegawczo raz w roku robimy takie dezynsekcje żeby zabezpieczyć dom.
    • Gość: kazimierz Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.10.20, 21:25
      Ostrzegam przed firmą Tomson z Warszawy z ul. Coopera., dezynsekcja-warszawa.
      Obiecują gwarancję i zwalczenie xero@bolmar.eurobali, ale potem okazuje się, że gwarancji to jednak nie ma, ale robale oczywiście są dalej. Kasa wyrzucona a robale zostały. Zdecydowanie odradzam!

• Gość: Trf Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: *.play-internet.pl 01.11.20, 00:25
        Również odradzam Tomson. Byli u mnie raz. Pluskwy miały zdechnac do 48h. Piszs to nawet na protokole. Po 5 dniach miały się dobrze i co gorsza rozlazly się po całym mieszkaniu utrudniając tepienie tego cholerstwa. Kobieta na infolinii była bardzo nie miła, nie potrafiła dać jasnego wyjaśnienia czy to normalne, że te robale jeszcze żyją i kiedy trzeba je ponownie opryskac. Olalam ich i wezwalam inną firmę. Pokazałam protokół. Technik się zaśmial i powiedział, że tym preparatem można zabijać mrówki, a nie pluskwy. Zrobili 2x zamglawianie i problem zniknął.
    • marekgniazd Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 11.06.21, 23:00
      Jeżeli chodzi o dezynsekcję, czyli zwalczanie prusaków, karaluchów, pluskiew czy innych robali zdecydowanie polecam Ozon Perfect. Oni nie tylko skutecznie likwidują te okropieństwa ale również zabezpieczają mieszkanie przed ponownym powrotem. Korzystałem ja i większość moich sąsiadów z bloku i jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i ogólnie profesjonalnego podejścia do klienta. Wysyłam link do ich strony: dezynsekcja warszawa
      • dojrzaly80 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 22.01.23, 13:43
        Polecam też małą ale rzetelną firmę świadczącą usługi w zakresie dezynsekcji i dezynfekcji. Nierobalom Pest Control (www.nierobalom.pl) zwalczają pluskwę, insekty I owady. Mają przystępne ceny I dają gwarancję na usługę.
    • dojrzaly80 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 19.08.22, 20:44
      Killer Pest Control.
      Zwalczają skutecznie pluskwy i prusaki.
      www.zabiegiddd.pl
    • dojrzaly80 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 19.08.22, 20:51
      zabiegiddd.pl tel. 695820907 polecam
    • Gość: adrianos Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy IP: 194.187.144.* 07.11.22, 07:10
      Większośc osób na początku planuje samodzielnie działać w tym kierunku. Środki, które można jednak kupić na własną rękę są znacznie słabsze i mniej skuteczne niż te, które stosują w doświadczonych firmach. Poza tym w wielu przypadkach nie wiemy jak je stosować. Tak więc niechciani goście mogą wracać. Sama miałam taki problem z mrówkami faraonkami w mieszkaniu. Dopiero pomoc firmy pomogła.

Od siebie w Warszawie polecam kontakt z nimi: dezstop.pl/ Mają ogromne doświadczenie i powinni dobrać właściwy srodek.
    • pablow222 Re: Dezynsekcja, sprawdzone firmy 13.12.24, 15:39
      ja korzystałem i moi sąsiedzi z Tekst linku odpluskwianiewarszawa.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka