Gość: nuke'em IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.10, 10:44 Felieton fajny, ale jeszcze niedawno śmiałeś się pan do rozpuku nad figurującymi w jakimś menu "orzeszkami pini" a teraz sam redagujesz taki językowy dziwoląg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kokosz Re: Maho IP: *.chello.pl 10.09.10, 11:31 Może skosztował i teraz już wie co to jest ;P. A restauracja prezentuje się całkiem przyjemnie, nie omieszkam odwiedzić w najbliższym czasie! Odpowiedz Link Zgłoś
o.szechter Maho 10.09.10, 17:00 Trochę zbyt długie niektóre zdania i przez to ciężko się czyta. Lepiej nie używać zdań wielokrotnie złożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Maho IP: 178.73.49.* 11.09.10, 14:50 Pan Nowak w dziedzinie recenzji jest właściwie monopolistą, jest czytany i ma wpływ na warszawską gastronomię. JEdnak coraz częściej dokuczają mi wstawki polityczno/obyczajowe w rodzaju komentarza otwierającego ten felieton czy też zdań go kończących (wcześniej były aluzje do rasizmu Polaków w związku z zastrzelonym murzyńskim handlarzem na Stadionie) - o jakiej Europie pisze pan Nowak? Czy nie ma w domu bidetu, że podmywanie sie w knajpie staje sie szczytowym punktem recenzji?! o co chodzi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr właśnie wróciłem z Maho IP: *.emea.ibm.com 17.09.10, 14:25 jadłem zestaw nr 2 za 22zł, jedzenie bardzo smaczne, minusem dla głodomorów mogą być małe porcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Maho IP: 87.207.28.* 25.11.10, 17:37 Nowak chyba miał namyśli dziennikarzy GW pisząc o rasistach gdyż nagłasniali sprawę tego mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laila Re: Maho IP: *.41.244.240.sub.mbb.three.co.uk 20.02.11, 04:25 Alahamdullilah, teraz juz mam gdzie zorganizowac moje przyjecie weselne. Dziekuje Bogu za tego który sobie wymarzyl restaturacje bez alkocholu i przy tym spelnil moje marzenie...bede miala super party InshaAllah a najwazniejsze ze w domu w Polsce...Thank You. May Allah give you everything what you need. Odpowiedz Link Zgłoś