Dodaj do ulubionych

Kończą Trasę Siekierkowską. Po 10 latach budowy

• Gość: zgoda Kończą Trasę Siekierkowską. Po 10 latach budowy IP: 85.232.239.* 05.11.10, 12:12
      Z Ostrobramskiej teraz nie da się przejechać do Chełmżyńskiej, odcinek od Rodziewiczówny przejeżdża się ponad godzinę, a przed tymi "usprawnieniami" w największych korkach to było 30-40 minut!
      Jadąc nową estakadą z Siekierkowskiej jest niewiele lepiej, bo całkowicie zapycha się skrzyżowanie Marsa/Chełmżyńska. To jest postęp? Może jeszcze w ramach poprawiania gdzieś tam upchną buspas dla autobusów, które jadą do Rembertowa?!
    • wera95 Kończą Trasę Siekierkowską. Po 10 latach budowy 06.11.10, 13:32
      Jednym z większych nonsensów jest usytuowanie przystanku autobusowego tuż za zjazdem w kierunku Rembertowa - mieści się tam dokładnie jeden autobus. A w godzinach szczytu drugi zazwyczaj staje za nim i wstrzymuje ruch w tym zjazd z ronda.

Poza tym prawdopodobnie nieiwelkim kosztem dałoby się poszerzyć odcinek Marsa między Żołnierską a Chełmżyńską do pełnych dwóch pasów w każdą stronę i zbudować zatoczkę na istniejący przystanek tuż za Chełmżyńską
      • Gość: Maria węzeł Marsa IP: 213.17.164.* 09.11.10, 09:02
        Budowali, budowali a ja cieszyłam się ,że wreszcie korki znikną. Rano jedzie się szybko, sprawnie po południu horror. W czwartek i piątek na odcinku sklepu Real do ronda jechałam 45-50 min. Dlaczego tam się tak korkuje ?. Jest chyba gorzej niż było. No i dalej w stronę Siedlec remontowali drogę i nowa organizacja potęguje korki gratuluję pomysłu. Między innymi w Starej Miłosnej zamiast zbudować kładki dla pieszych postawiono znaki ograniczające prędkość itd. szkoda gadać te powroty to droga przez mękę......
    • Gość: katolik czy seks przed ślubem to grzech? IP: 94.42.87.* 15.02.11, 08:38
      narzeczona nie chce współżyć, mówi że to grzech.
    • Gość: max Kończą Trasę Siekierkowską. Po 10 latach budowy IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.11, 20:49
      a ja kupilem mieszkanie na plowieckiej 51 :0

www.plowiecka51.phorum.pl
      • Gość: max Re: Kończą Trasę Siekierkowską. Po 10 latach budo IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.11, 20:57
        forum mieszkańców bloku przy ulicy płowieckiej 51
        Tynkbud-1 warszawa wawer plowiecka 51 płowiecka 51

www.plowiecka51.phorum.pl
        • Gość: albert wkrótce dojdzie S2 IP: *.acn.waw.pl 24.12.11, 21:56
          Wkrótce S2 zostanie doprowadzona od zachodu do ul. Puławskiej i cały ruch zostanie skierowany w TS czyli dalej pójdzie w Płowiecką i Czecha. To skutek skutecznych protestów Ursynowa by nie budować S2 przez Ursynów. I tak Ursynów bedzie miał spokój.
    • Gość: filut z Pragi Bufet niezle sie przyssal do tej budowy - tyle lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 20:30
      grzebania sie, ale jest budowa sa pieniadze

przecwiczone metody juz stosuje w metrze- gdzie Bufeciarnia juz sie zwinela na 8 miesiecy, kaska leci a pol miasta zablokowane
    • Gość: max Re: Kończą Trasę Siekierkowską. Po 10 latach budo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.12, 18:57
      ja tam mieszkam :)

tynkbud-1-inwestycje.phorum.pl
      tynkbud-1-inwestycje.phorum.pl/index.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka