Gość: As Wywiadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:51 Pierwszy tu i pierwszy będę na basenie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Nowy basen wyborczy IP: 46.112.160.* 03.11.10, 22:39 To skandal, że ten basen jest gotowy od miesięcy a otwarto go dopiero teraz w roli... kiełbasy wyborczej. Nie wiem z jakiej koterii jest obecny burmistrz, ale proponuję nie głosować na niego i jego kolegów, bo mają metody jak z Wilkowyjów. Odpowiedz Link Zgłoś
antygronkowiec totalna fuszerka i za parę lat do remontu 03.11.10, 23:52 ale kaprawa waltzówa bardzo dumna prawda? a na pytanie dziennikarza o zarzuty nadzoru budowlanego, wściekły babsztyl rzucił tylko "to jej problem" a według pani z nadzoru budowlanego ten basen jest totalną fuszerką i 30mln POszło się j..ć tak jak na Targówku basen na POlonezie Odpowiedz Link Zgłoś
ws2009 Nowy basen wreszcie otwarty [zdjęcia] 04.11.10, 07:35 bit.ly/bDhlAL - Cała prawda o basenie w Aninie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Nowy basen wreszcie otwarty [zdjęcia] IP: *.serapis.pl 04.11.10, 14:13 link nie działa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi bardzo nieswieza kielbasa podawana w Bufecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:07 Bufetowa rzutem na tasme zalapala sie na przeciecie wstegi w stylu 22 lipca co sie dzieje z tylu sklepu lepiej nie pytac - ale Bufeciarnia specjalizuje sie w takich deserach lodowych. Przypadek dzwigowej to maly pucharek lodowy w porownaniu z ta super melba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja pierwszy !! Re: Nowy basen w Wawrze wreszcie otwarty IP: *.acn.waw.pl 04.11.10, 19:39 Tutaj może i tak byłeś pierwszy , ale na basenie nie . Ja stałem przed obiektem 3 dni wcześniej , żeby być tam jako pierwszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PŁYWAK Nowy basen wreszcie otwarty [zdjęcia] IP: *.centertel.pl 20.02.11, 20:28 Basen w Aninie gorąco NIE polecam. Obsługa nie miła basen mały zimno zakaz wchodzenia w spodenkach ??? tylko ciekawe dlaczego ratownicy chodzą w spodenkach ??? BASEN W ANINIE NAJGORSZY W WARSZAWIE KOMPLETNE DNO ! Odpowiedz Link Zgłoś