Dodaj do ulubionych

Nowy basen w Wawrze wreszcie otwarty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 21:51
Pierwszy tu i pierwszy będę na basenie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Nowy basen wyborczy IP: 46.112.160.* 03.11.10, 22:39
      To skandal, że ten basen jest gotowy od miesięcy a otwarto go dopiero teraz w roli... kiełbasy wyborczej.
      Nie wiem z jakiej koterii jest obecny burmistrz, ale proponuję nie głosować na niego i jego kolegów, bo mają metody jak z Wilkowyjów.
      • antygronkowiec totalna fuszerka i za parę lat do remontu 03.11.10, 23:52
        ale kaprawa waltzówa bardzo dumna prawda? a na pytanie dziennikarza o zarzuty nadzoru budowlanego, wściekły babsztyl rzucił tylko "to jej problem" a według pani z nadzoru budowlanego ten basen jest totalną fuszerką i 30mln POszło się j..ć tak jak na Targówku basen na POlonezie
    • ws2009 Nowy basen wreszcie otwarty [zdjęcia] 04.11.10, 07:35
      bit.ly/bDhlAL -
      Cała prawda o basenie w Aninie
      • Gość: mp Re: Nowy basen wreszcie otwarty [zdjęcia] IP: *.serapis.pl 04.11.10, 14:13
        link nie działa :(
    • Gość: filut z Pragi bardzo nieswieza kielbasa podawana w Bufecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:07
      Bufetowa rzutem na tasme zalapala sie na przeciecie wstegi w stylu 22 lipca

co sie dzieje z tylu sklepu lepiej nie pytac - ale Bufeciarnia specjalizuje sie w takich deserach lodowych.

Przypadek dzwigowej to maly pucharek lodowy w porownaniu z ta super melba
    • Gość: To ja pierwszy !! Re: Nowy basen w Wawrze wreszcie otwarty IP: *.acn.waw.pl 04.11.10, 19:39
      Tutaj może i tak byłeś pierwszy , ale na basenie nie . Ja stałem przed obiektem 3 dni wcześniej , żeby być tam jako pierwszy !
    • Gość: PŁYWAK Nowy basen wreszcie otwarty [zdjęcia] IP: *.centertel.pl 20.02.11, 20:28
      Basen w Aninie gorąco NIE polecam. Obsługa nie miła basen mały zimno zakaz wchodzenia w spodenkach ??? tylko ciekawe dlaczego ratownicy chodzą w spodenkach ??? BASEN W ANINIE NAJGORSZY W WARSZAWIE KOMPLETNE DNO !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka