Dodaj do ulubionych

Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu!

• Gość: Wwrroo Kiszka IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 00:49
      I pomyśleć że byłem zawiedziony fontanną we Wrocku. W porównaniu do pokazu w Wawie, we Wrocku mamy fontannową La Scalę...
    • sosiu-1 Wrocław ma lepsze fontanny! 14.11.10, 01:40
      Byłem we Wrocku tego lata i to co zobaczyłem tam jeśli chodzi o połączenie wody i sztuki to Wawa jest daleko z tyłu!
      • Gość: Dainah Re: Wrocław ma lepsze fontanny! IP: *.aster.pl 14.11.10, 03:00
        no oczywiście wszystko wszędzie lepsze niż w Warszawie.ZAZDROŚnicy.TFUJ
    • Gość: Lolo Dowartosciowywanie na sile IP: *.dclient.hispeed.ch 14.11.10, 01:43
      A co z kieszonkowcami w miescie, np. W-wie Zachodniej?
      A moze podeprzec prowincje (dworce, kible, chodniki, czystosc w ogole)?
      Zamiast jechac do W-wy pojade do Pragi, czy Berlina ...
    • Gość: Dawid To już chamstwo żeby reklamę partii politycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 02:14
      wrzucać przed materiałem. Fontanny powstały z podatków wszystkich mieszkańców...
    • Gość: Easy Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! [WI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 02:20
      Jak się czyta te komentarze, tych co wszędzie widzą tylko same ciemne strony, to aż się słabo robi. Chyba w Polsce tylko tak potrafią wszystko zmieszać z błotem, a nawet jak już nie da się zaprzeczyć, że coś jest ok, to dla porównania przytoczyć gdzieś tam ludzie do garnka co włożyć i wszystkiemu oczywiście winni "oni" bo za mało dają.
    • Gość: jan_maria Niesamowity pokaz czy "przedmurze kiczu" II? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 02:21
      Rzumiem, że te migajace kolorowe światełka, dźwięk i tryskajaca woda to juz nie jest "przedmurze kiczu", jak to niedawno wyartykułowała Gazeta Wyborcza pod adresem krakowskiej fontanny i migających światełek.
    • koloko2 Niezła próba dogonienia Wrocławia, niestety nieuda 14.11.10, 03:13
      na.

nieźle nieźle, ale jak pisali poprzednicy: Jak ktoś widział pokaz we Wrocławiu, warszawska plujka nie zrobi wrażenia.

No ale wiadomo - stolica to artykuł musi być na stronie startowej.
    • Gość: gosc Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! [WI... IP: *.epsilon203.maxonline.com.sg 14.11.10, 03:55
      Co za chamską propagandę uprawia Michnik - zupełnie jak za PRL!
      Cóż, za order trzeba się odpłacić!
      A 20 lat temu Gazeta była moim idolem...ale młody byłem...
    • wybitniemadry co za prymitywne buractwo 14.11.10, 05:41
      muzyka z gladiatora i sinusoida z oscyloskopa tak was zszokowala buraki?
      • Gość: Rene Re: co za prymitywne buractwo IP: *.warszawa.mm.pl 14.11.10, 16:06
        Prymityw i buractwo to ty jesteś. Mieszkasz napewno w jakiejś wiosce na podkarpaciu i ogladasz tylko tv rydzyka.
    • Gość: Dominika Cz. Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! [WI... IP: *.bojko.krakow.pl 14.11.10, 07:00
      ee... szczerze mówiąc widziałam lepsze pokazy laserowe. Tematyka tego .. jest właściwie o niczym.. w dodatku zaplecze muzyczne tez bez sensu. NIE PODOBALO MI SIE> ZALOSNE>>> NIE MA CZYM SIE POCHWALIC. Dziekuje.
    • Gość: ziom'ek Krizikova się umywa IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.10, 07:07
      Pomimo wielu negatywnych opinii turyści będą, to chcieli oglądać.
      Jeśli Krizikova fontanna w Pradze przyciąga tłumy, to warszawska fontanna im. HGW będzie też dla miasta przynosiła dochody! i o to chodzi, a przy okazji zarobią sprzedawcy balonów, waty cukrowej i junk food'ów
      • Gość: Michał Skoro zaraz ją zamykają to po co ją otwierali IP: 178.73.49.* 14.11.10, 13:39
        na wybory. A po drugie jak już tak się spieszyli czemu nie przeanalizowali prognoz pogody i nie przełożyli na dzisiaj..
    • fpuka Re: Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! 14.11.10, 07:23
      Z całym szacunkiem dla Stolicy i dla pomysłu, ale same efekty świetlne to już inna sprawa. Lepsze mam w moim winampie.
    • Gość: wrocek Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! [WI... IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.10, 07:34
      Tandetna podróbka Wrocławskiej Fontanny Multimedialnej i tyle.
      Warszawiacy najlepsi w podróbkach
    • Gość: harfa Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! [WI... IP: *.chello.pl 14.11.10, 08:04
      treść komentarzy nie tyle mówi o fontannie co o autorze wpisu
    • Gość: zadowolony Warszawa przescignela Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 08:21
      i ma teraz lepsza, nowoczesniejsza fontanne
      • ludendorf Re: Warszawa przescignela Wroclaw 14.11.10, 13:53
        > i ma teraz lepsza, nowoczesniejsza fontanne

Skoro tak uważasz to wytłumacz tak na spokojnie (bez napinki) w czym wg ciebie się ta "nowocześniejszość" wyraża bo ja tu widzę dokładnie to samo gejzer "palmowy", ruchome dysze, ekran wodny z mgiełki do laserowych animacji i projekcji, światełka i muzyka itp. Tyle że we Wrocławiu jest sporo większa od tych 2ch połączonych w Wawie wystarczy porównać

www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=67097613#post67097613
        www.youtube.com/watch?v=tph8HyQJxgE
        www.youtube.com/watch?v=7tBjdV8ylqE
        Dodatkowo Wrocławska ma wbudowaną infrastrukturę do zamrażania niecki aby po sezonie zamienić ją w lodowisko ( do tej pory niewykorzystana z powodu słabej zimy) oraz dysze ogniowe ( tylko specjalne pokazy).
    • Gość: mała nic tylko krytykować IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.10, 16:01
      lepiej usiąść i nic nie robić, albo stawiać wszędzie krzyże, pomniki itp? Mnie się podoba, że moja kochana Warszawka się zmienia, pięknieje, Wisła dla Warszawi i jej mieszkańców, dla turystów - super! nie interesuje mnie czy jest największa, najdroższa, czy to jakaś nowinka czy odgrzewany kotlet - w Warszawce czegoś takiego nie było i super że powstało! Podobnie jak nowoczesne muzeum Chopina, Centrum Nauki, inwestujemy w siebie żeby mieć czym przyciśgnąć turystów - bo oni = kaska :)Brawo Pani Prezydent - ma Pani mój głos - od lat tyle dobrego w mojej kochanej Warszawce sie nie działo!!!
    • Gość: Andrzej Niesamowity pokaz na warszawskim Podzamczu! [WI... IP: *.warszawa.mm.pl 14.11.10, 16:04
      Szkoda tylko że informacja jest dopiero po fakcie. Kto o tym wiedział? I tak jest przeważnie. Brak jakiejkolwiek informacji a napewno było to super wydażenie. Pozostaje filmik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka