Dodaj do ulubionych

Polonia - Widzew 1:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 20:53
W sumie meczyk OK. Zawsze lepsze to niż leżenie przed telewizorem. I
pubgliczność dopisała choć było 5,5 tys. a nie 5 tys.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oio Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:14
      Mecz slaby pod wzgledem sportowym, ale milo pod wzgledem kibicowskim...
      • Gość: al Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:43
        Oj zawodnicy Polonii już chyba poczuli Święta bo miałem wrażenie, że przez
        większość meczu człapali po boisku, no ale to polska liga i chyba po Grocline
        uwierzyli, że są świetni a tu trzeba trawę gryźć w każdym meczu. Tym bardziej
        żal, że Widzew to już dno pod względem sportowym, tak słabego zezpołu dawno nie
        widziałem - już Polkowice są lepsze.
        • Gość: tomcat Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.acn.pl 13.04.04, 16:40
          Brak im szybkości. To w porównaniu z Widzewem było aż nadto widoczne.
          Twierdzenie, iż zostali ,, zajechani '' w czasie przygotowań przed sezonem jest
          jak sądzę prawdziwe. Według mnie bardzo dobry był Sarnat. Napastnicy znowu
          nieskuteczni i wolni. Na szczęście Sobczak został sfaulowany - swoją drogą jak
          z miejsca na loży prasowej można mieć co do tego wątpliwości pozostaje dla mnie
          zagadką.
          • Gość: al Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:02
            Może wystarczy być kibicem zespołu co nie wiadomo jaką będzie miał nazwę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka