Gość: michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 20:53 W sumie meczyk OK. Zawsze lepsze to niż leżenie przed telewizorem. I pubgliczność dopisała choć było 5,5 tys. a nie 5 tys. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oio Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.04, 22:14 Mecz slaby pod wzgledem sportowym, ale milo pod wzgledem kibicowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 14:43 Oj zawodnicy Polonii już chyba poczuli Święta bo miałem wrażenie, że przez większość meczu człapali po boisku, no ale to polska liga i chyba po Grocline uwierzyli, że są świetni a tu trzeba trawę gryźć w każdym meczu. Tym bardziej żal, że Widzew to już dno pod względem sportowym, tak słabego zezpołu dawno nie widziałem - już Polkowice są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.acn.pl 13.04.04, 16:40 Brak im szybkości. To w porównaniu z Widzewem było aż nadto widoczne. Twierdzenie, iż zostali ,, zajechani '' w czasie przygotowań przed sezonem jest jak sądzę prawdziwe. Według mnie bardzo dobry był Sarnat. Napastnicy znowu nieskuteczni i wolni. Na szczęście Sobczak został sfaulowany - swoją drogą jak z miejsca na loży prasowej można mieć co do tego wątpliwości pozostaje dla mnie zagadką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Polonia - Widzew 1:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:02 Może wystarczy być kibicem zespołu co nie wiadomo jaką będzie miał nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś