mike_ 15.04.04, 22:49 Wisła Kraków vs LEGIA WARSZAWA 1-2 (Vuko, Garcia) łatwo nie bedzie, szczególnie bez Sagana i Jarzy, ale chłopaki dadzą radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patryg1 Re: Wisła K - Legia W typowanko 15.04.04, 22:54 Serce mówi że 1-2 ,ale głowa że 0-0 będzie sukcesem :) DO BOJU LEGIO MARSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wisła K - Legia W typowanko 15.04.04, 23:15 Życzę remisu ale będzie cięzko Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wisła K - Legia W typowanko 15.04.04, 23:57 Ufff...juz myslalem ze zapomniales o zalozeniu watku z typowankiem ...i chcialem zalozyc :)A wiec do typowanka:) 2-3 ale to chyba dlatego ze nie wypada innaczej typowac:) Wlodarczyk cos strzeli a co do Garci to albo zawali mecz albo zostanie nowym bohaterem stolicy:)... Z remisu tez bede zadowolony bo nie stawia nas w tak zlej sytacji jak przegrana ...tfu tfu odpukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Wisła K - Legia W typowanko IP: 62.233.175.* 16.04.04, 10:29 Wisła - Legia 0:1 (Sokołowski 1, 92.min.) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wisła K - Legia W typowanko 16.04.04, 15:34 Wisla 3:3 Legia (Frankowski - 2, Kłos; Włodarczyk, Sokołowski I, Surma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Wisła K - Legia W typowanko IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 16:15 Gramy bez Sagana, Jarzy i Manuela. Ale jaki bylby ze mnie kibic Legii gdybym obstawil inaczej niz 2-1 dla Warszawy? Wlodar i Sokol I w ostatnich minuatch. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wisła K - Legia W typowanko 16.04.04, 22:44 Qrcze Garcia nie zagra.....uhhhh. Akurat wszystkei kontuzje co się przytrafiają to na ten mecz, ehh. A Wisła kibicowsko już się przygotowuje: www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=5316 Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: Wisła K - Legia W typowanko 16.04.04, 22:49 Wisla - Legia 0-1 gol w koncowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabkarz Re: Wisła K - Legia W typowanko IP: 80.51.254.* 16.04.04, 23:39 Sory jeżeli pomyliłem wątki ale czy ten "Re: Wisła K - Legia W typowanko" odnosi się tylko i wyłącznie do kibiców LEgii? Jeżeli tak to się wycofuje i już mnie nie ma, ale jeżeli jest ogólnodostępny to z całą odpowiedzialnością swych słów typuję wynik gdzieś z 3-1 dla Wisły! A kto strzeli? NIe mam zielonego pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wisła K - Legia W typowanko 17.04.04, 08:27 Forum to jest otwarte dla kazdego co czasami niestety owocuje jakimiś bezmyślnymi wpisami. Ale kazdy kto włączy sie w normalny sposób do dyskusji (bądź do typowania) jest mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Wisła K - Legia W 1-0 17.04.04, 20:50 No i niestety stao się. Pierwsza połowa słaba w wykonaniu obydwu zespołów. Druga to Wisła (choć to właśnie bramkę w pierwszej walnęła). Ale ostatnie 10 minut Legia prbowała wykorzystać dla siebie i Kiełbowicz mało co.....Majdan ładnie się spisał. tak to wyglądało w C+ wg mnie. Kibice, hmmmmmmm. Cały czas słyszałem "Legia..." i to wcale nie śpiewali kibice z Warszawy. Cóż. Dużo się jeszcze muszą nauczyc w Krakowie. Trudno....przegralismy, ale liga twa. Trzeba wygrywać teraz wszystko. Wisła na pewno straci punkty, ale sęk w tym, żeby (L) wszystko wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Nic sie nie stalo hej Legio NIC sie nie stalo ... 17.04.04, 21:54 Zawsze wierni ... Mike MY zawsze z Legia ... Moja "milosc" do (L) nie zalezy od wynikow ... Odpowiedz Link Zgłoś