Dodaj do ulubionych

Niezly pasztet sie nam szykuje...

20.04.04, 06:36
www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=13&news_id=37129

Ja juz chyba nic nie rozumiem ...
Obserwuj wątek
    • j_karolak Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 09:30
      ITI Warszawa?
    • Gość: DoKo KSP Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 12:33
      Bez sensu :( Szczerze współczuję. Pozdr.
    • Gość: S Re: nowe logo starej Legii IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 20.04.04, 13:05
      Proponuję czerwonego buraka na żółtym tle przekreślone cepem i nogą od krzesła.
    • patryg1 Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 14:00
      Kurde no to byłoby posmiewisko na calą Polskę. Juz z herbem jest lipa i aż się
      boję co może z tego wyniknąć, a co dopiero nazwa. Wina pewnie leży po środku,
      tylko że każda ze stron jest zbyt dumna żeby dojść do kompromisu. Tu wielcy
      biznesmeny, a tam wielcy genierały. Rzeczywiście szykuje się niezły pasztet.
      • kixx Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 14:42
        e tam
        to są tylko podchody,jedni strasza drugich
        a prawda jest taka ,że zarówno CWKS-owi,jak i ITI zależy na dogadaniu się
        na braku porozumienia tracą obie strony
        jest tylko jedno pytanie,kto więcej wyrwie dla siebie
        • atob Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 15:42
          Tez mam taka nadzieje . Obydwie strony przy takim stanowisku jakie reprezentuja
          straca .Niedlugo zobaczymy
        • mike_ Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 16:14
          Nie zgodzę się z Tobą.
          ITI od początku chciało przejąć klub bez zobowiązań (w tym także tych
          dotyczących Legii) i do tego dążyło. Oni przekjładają klub na firmę i tak to
          pojmują - i nie za bardzo widzą różnicę pomiędzy kibicem a konsumentem - a
          różnice są w przywiązaniu. w przypadku firm nie ma aż tak dużego przywiązania
          jak w przypadku klubu.
          Ja tylko będę miał kłopot co kupić - tzw gadżet produkowany przez CWKS Legia
          Warszawa czy przez KP ITI Warszawa.
          • j_karolak Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 21.04.04, 08:46
            mike_ napisał:

> i nie za bardzo widzą różnicę pomiędzy kibicem a konsumentem - a
            > różnice są w przywiązaniu. w przypadku firm nie ma aż tak dużego przywiązania
            > jak w przypadku klubu.

A moim zdaniem kibic dla inwestora jest jednak tylko klientem i firmy nie robią
            błędu tak go pojmując. Kibic to klient, tylko że lojalny.
            • mike_ Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 21.04.04, 16:26
              Racja: Kibic to klient, tylko że lojalny.
              Ale źle to sformułowałem. To klient ultra lojalny. Bo nawet lojalnych klientów
              da się skusić na spróbowanie czegoś z oferty konkurenta. Lojalny klient nie ma
              pretensji gdu zmieniane jest logo firmy - odmładzane bądź nie. Wszak wiem, że
              wszystko zależy od firmy tzn do jakiej grupy firma należy. Ale w sporej
              wiekszości przypadków klient tejże firmy nie nosi ubrań z tymże logo, jako
              dzieciak nie maluje po zeszytach tego.
              Tak więc nie do końca jest to takie przełożenie. Myslę, że kibic to oddzielna
              grupa konsumentów/klientów i nie ma to takiego przelożenia jak w przypadku
              innych firm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka