atob 20.04.04, 06:36 www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=13&news_id=37129 Ja juz chyba nic nie rozumiem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DoKo KSP Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 12:33 Bez sensu :( Szczerze współczuję. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: nowe logo starej Legii IP: *.blaster.pl / 62.233.181.* 20.04.04, 13:05 Proponuję czerwonego buraka na żółtym tle przekreślone cepem i nogą od krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 14:00 Kurde no to byłoby posmiewisko na calą Polskę. Juz z herbem jest lipa i aż się boję co może z tego wyniknąć, a co dopiero nazwa. Wina pewnie leży po środku, tylko że każda ze stron jest zbyt dumna żeby dojść do kompromisu. Tu wielcy biznesmeny, a tam wielcy genierały. Rzeczywiście szykuje się niezły pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 14:42 e tam to są tylko podchody,jedni strasza drugich a prawda jest taka ,że zarówno CWKS-owi,jak i ITI zależy na dogadaniu się na braku porozumienia tracą obie strony jest tylko jedno pytanie,kto więcej wyrwie dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 15:42 Tez mam taka nadzieje . Obydwie strony przy takim stanowisku jakie reprezentuja straca .Niedlugo zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 20.04.04, 16:14 Nie zgodzę się z Tobą. ITI od początku chciało przejąć klub bez zobowiązań (w tym także tych dotyczących Legii) i do tego dążyło. Oni przekjładają klub na firmę i tak to pojmują - i nie za bardzo widzą różnicę pomiędzy kibicem a konsumentem - a różnice są w przywiązaniu. w przypadku firm nie ma aż tak dużego przywiązania jak w przypadku klubu. Ja tylko będę miał kłopot co kupić - tzw gadżet produkowany przez CWKS Legia Warszawa czy przez KP ITI Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 21.04.04, 08:46 mike_ napisał: > i nie za bardzo widzą różnicę pomiędzy kibicem a konsumentem - a > różnice są w przywiązaniu. w przypadku firm nie ma aż tak dużego przywiązania > jak w przypadku klubu. A moim zdaniem kibic dla inwestora jest jednak tylko klientem i firmy nie robią błędu tak go pojmując. Kibic to klient, tylko że lojalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Niezly pasztet sie nam szykuje... 21.04.04, 16:26 Racja: Kibic to klient, tylko że lojalny. Ale źle to sformułowałem. To klient ultra lojalny. Bo nawet lojalnych klientów da się skusić na spróbowanie czegoś z oferty konkurenta. Lojalny klient nie ma pretensji gdu zmieniane jest logo firmy - odmładzane bądź nie. Wszak wiem, że wszystko zależy od firmy tzn do jakiej grupy firma należy. Ale w sporej wiekszości przypadków klient tejże firmy nie nosi ubrań z tymże logo, jako dzieciak nie maluje po zeszytach tego. Tak więc nie do końca jest to takie przełożenie. Myslę, że kibic to oddzielna grupa konsumentów/klientów i nie ma to takiego przelożenia jak w przypadku innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś