Gość: \|/ IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 20:43 Bez jarkacza Marzanna nie popłynie, niech spływają razem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Laszka zgubiony klips IP: 178.73.49.* 22.03.11, 13:53 W czasie tej imprezy zgubiłam klips, bardzo charakterystyczny: ptaszek otoczony koralikami (a'la gniazdko). Klips nie ma większej wartości materialnej, ale ma dla mnie znaczenie emocjonalne - należał jeszcze do mojej prababci. Jeśli ktoś znalazł bardzo proszę o kontakt: nonon_s@orange.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laszka zgubiony klips IP: 178.73.49.* 22.03.11, 14:02 W czasie tej imprezy zgubiłam klips, bardzo charakterystyczny: ptaszek otoczony koralikami (a'la gniazdko). Klips nie ma większej wartości materialnej, ale ma dla mnie znaczenie emocjonalne - należał jeszcze do mojej prababci. Jeśli ktoś znalazł bardzo proszę o kontakt: ninon_s@orange.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Mamy wiosnę! Marzanna już popłynęła Wisłą [zd 22.03.11, 14:34 A ja miałem nadzieję że to Bufetową wreszcie spławią ze stolicy aby wróciła do Gdańska, do Szwendały bez którego nie zaistniałaby w polityce... Odpowiedz Link Zgłoś