Dodaj do ulubionych

Spider-man w Warszawie uciekał przed policją [w...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 19:37
Remy Gaillard zawital do Wawy ? Nasz Spidey musi jeszcze popracowac chociaz akcja z ochroniarzem w budce calkiem calkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Spider-man w Warszawie uciekał przed policją [w... IP: *.damian.pl 21.07.11, 19:43
      rewelacja, mogliby zrobic pełnometrażowy, pośmiał by się chociaz człowiek podczas ogladania...

naprawde dobreeee kino....
      • Gość: Bat-Man Dziennikarze to palanty.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.11, 21:37
        ..zero poczucia humoru, zaraz jeszcze psy na kolesia naślą, zazdrosne mendy.
    • naczelny_frustrat Re: Spider-man w Warszawie uciekał przed policją 21.07.11, 20:11
      znowu macierewicz, to już nudne jest
    • Gość: Swan Re: Spider-man w Warszawie uciekał przed policją IP: 89.174.254.* 21.07.11, 20:15
      trafi kiedyś na mnie to znajdzie ten swój wymarzony polot...
      Już zadbam o to by debil daleko poleciał...
      • Gość: nam-redips Re: Spider-man w Warszawie uciekał przed policją IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:22
        czas i miejsce
      • czarnuch-on-line Już się ciebie boją wszyscy superbohaterowie, haha 21.07.11, 20:27
        A jak nie masz poczucia humoru to nie włączaj internetu, bo się zabulgotasz cały.
      • Gość: zenek Re: Spider-man w Warszawie uciekał przed policją IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:27
        True, kiedys w papsko dostanie i skonczy sie pajacowanie
    • Gość: hansman tak trzymac! :) IP: *.jmdi.pl 21.07.11, 20:26
      trzeba rozweselic ten narod sztywniakow!

polecam tez na youtube film SUMO FIGHT WARSZAWA
    • Gość: as Kretyn... IP: *.jmdi.pl 21.07.11, 20:47
      Ani zabawne, ani pomysłowe.
    • Gość: erf Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:49
      Remi lepszy.
    • Gość: sdfr Kopa w odwłok mu jeszcze nikt nie zasadził ? IP: *.204.66.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.11, 20:49
      .
    • remo29 Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... 21.07.11, 20:55
      Remi Gaillard to nie jest, ale ja się uśmiałem :) Tak trzymać - więcej dystansu w tym przaśnym rzewnym polskim piekiełku.
    • Gość: gość Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... IP: 69.22.184.* 21.07.11, 21:01
      .
      .
      .
      What a douche.
      .
      .
      .
    • kongestia Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... 21.07.11, 21:02
      Straszna nędza... Porównania do Gaillarda są mocno na wyrost. Ot - taka rodzima kiepska podróbka... Bardzo kiepska. Zresztą - po podróbce na ogół niczego dobrego spodziewać się nie można...
      • Gość: escobar Re: Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 23:25
        tiaa, juz widze jak poswicasz czas i energie zeby cos takiego nakrecic. Łatwiej poklepac w klawisze przed kompikiem co? stfu!
        • Gość: as Re: Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją IP: *.jmdi.pl 22.07.11, 06:50
          Nagrywanie żenady to też nie jest wyjście. Lepiej coś dopracować, niż wrzucać chłam.
    • Gość: xmen Potrzeba czlowieka-kapcia! IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 21:03
      Jedyny bohater zdolny powstrzymac czlowieka-pajaka w Warszawie to czlowiek-kapec!
    • Gość: baronie Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 21:20
      Ściaga z Remiego, ale nawet nienajgorsze. Złe za to komentarze wyjęte żywcem z komunistycznych komunikatów prasowych "trudno oprzeć się wrażeniu, że bohater czasami przesadza. Szczególnie dziwna jest ucieczka przed policją i żandarmerią." Czy jak ku*** fakt czytam, żebyście mi mówili jak mam interpretować rzeczywistość. Poziom tu jest coraz bliższy dna.
    • krekora Rewelacyjny pomysł!!! 21.07.11, 21:22
      Walczyć z warszawskim smutkiem i monotonią w przebraniu idioty z amerykańskiego komiksu dla idiotów!

---
      śmierc.org - poznaj datę...
    • naprawdetrzezwy Pełna wieś. 21.07.11, 21:39
      Pewnie dlatego tak się wam w redakcji Gazety podobał.
    • Gość: misio Re: Spider-man w Warszawie uciekał przed policją IP: *.toya.net.pl 21.07.11, 21:42
      dlaczego wszyscy porownujecie to do remiego? to juz jest jakis monopol na zabawne filmy w przebraniach? moze ustawe trzeba taka zrobic? BARDZO FAJNIE ZE LUDZIE ROBIA COS DLA SMIECHU, A Z WIEKSZOSCI REAKCJI WIDZE ZE WARSZAWIAKI SIE CZEGOS BARDZO BOJA HEHEHE skojarzyl mi sie klip kolegow z Lodzi, www.youtube.com/watch?v=_tz9W0yXwpw czyzby spiderman byl ulubionym bohaterow komiksow w polsce? ;)
    • Gość: passionplace2 Re: Spider-man w Warszawie uciekał przed policją IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 21:47
      Haha to był tzw. flash-mob.
      ---
      śmieszne zdjęcia z Warszawy | imprezy Warszawa
    • m4t Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... 21.07.11, 21:52
      To jest obraza uczuć religijnych! Do więzienia z nim.

ps.
      Ciekawe czy skarzą pana motylka za obrazę uczuć religijnych... To by było niezłą hecą: Tak jestem z Polski: kraju gdzie Motylek obraża uczucia religijne i jest skazywany na dwa lata więzienia... A pedofile takowych uczuć nie obrażają i są chronieni.
    • Gość: rekin.finansjery Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... IP: 83.1.92.* 21.07.11, 21:58
      Jego przemowa po angielsku na koncu zdradza, ze to ...Borat.
    • Gość: ktosik Spider-man w Warszawie. Uciekał przed policją [... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 22:41
      Świetny koleś! Fajnie, że tacy ludzie istnieją. Podziwiam : )
    • minasz super kolo 21.07.11, 22:42

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka