Gość: gość IP: 217.8.177.* 03.08.11, 14:21 Trzymaj się STARUCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal747 "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 lat 03.08.11, 14:22 Wygląda na to, że dopóki kogoś nie zabije będzie sobie żył spokojnie z zarzutami na wolności. Czekam jeszcze na PiSowską obronę tego prześladowanego przez reżim patrioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmr Re: "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 15:28 kolego nie znasz realiow, za 460zl dostanie najnizszy wymiar czyli 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A(L)fons Re: "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 IP: *.lot.pl 03.08.11, 16:06 2 lata to za kradzież rzeczy o wartości większej niż 300pln. Za rozbój (krazdzież z pobiciem) będzie więcej, sczególnie, że to nie pierwszy jego występek przeciwko nietykalności cielesnej człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: "Staruch" to piśdziwiec IP: *.aster.pl 03.08.11, 18:54 Staruch to stary pisiowiec z zad przez jyarka ru.chany! Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrwrrr Re: "Staruch" to piśdziwiec 04.08.11, 09:27 Spoko, zanim zacznie się sprawa PIS wciągnie go na listę wyborczą, załatwi miejsce w Sejmie+ immunitet i prokuratura będzie mogła Staruchowi [...]. Odpowiedz Link Zgłoś
kallipygos Trzymaj się Staruch! 03.08.11, 14:38 Krawędzi łóżka w celi, albo kranów pod prysznicami! Przywykniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras Trzymaj się Staruch! IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 14:43 albo polubisz! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora "Staruch", ty parówo:))! 04.08.11, 07:56 "Staruch" przez 12 lat bedziesz tylko parówą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jebac starucha Re: Trzymaj się Staruch! IP: 212.183.140.* 06.08.11, 00:09 Trzymaj sie staruch ramy jak cie beda w dupe jebali ty ku...ka szmato!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllop "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 lat IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 14:56 A co to ich obchodzi za co gdzie i po co zabieraja podejrzanego? co oni wszyscy adwokaci czy jak? a ta siksa przy karetce to niech sie cieszy ze od pana ratownika z placka nie dostala, chlop opatruje zjebow co sie nie podporzadkuja poleceniom policji a ta morde drze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
endriu666 Re: "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 03.08.11, 15:43 Racja. Mieliśmy tu także klasyczną "prowokację policji" - oczywiście według definicji kiboli (mniej więcej ok. 4.30): policja każe się odsunąć od radiowozu, bydło twardo stoi i jak policjant odsuwa bydło, to bydło się drze i wrzeszczy że biją. W ten sposób spokojnie pasące się bydło zostaje sprowokowane przez policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość sam jesteś bydło IP: *.147.100.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 18:03 sam jesteś bydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SJN Re: sam jesteś bydło IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 21:54 łał, ale mu dopiekłeś!! Już pewnie żadnego komentarza w życiu nie napisze po zderzenia z taką mocą argumentów merytorycznych. P.S. Jeśli nie zrozumiałeś, któregoś ze słów to istnieje taka książka co nazywa się Słownik Języka Polskiego. Poproś mamę to coś Ci z niej przeczyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sam jesteś bydło IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 22:24 Gość portalu: SJN napisał(a): > łał, ale mu dopiekłeś!! Już pewnie żadnego komentarza w życiu nie napisze po zd > erzenia z taką mocą argumentów merytorycznych. > P.S. > Jeśli nie zrozumiałeś, któregoś ze słów to istnieje taka książka co nazywa się > Słownik Języka Polskiego. Poproś mamę to coś Ci z niej przeczyta ;) ty za to błysnąłeś...intelektem, normalnie posikałem się z tych twoich wypocin śmieć nazywa bydłem ludzi, których nie zna... mam mu argumentować? to ciekawe, że w tych wszystkich dyskusjach o Staruchu, kibolach itp. druga strona od razu wie, że jestem debilem i żyję z mamusią... ciekawe tacy ku... przenikliwi jesteście, no no jesteście żałosnymi kutasami, którzy boją się własnego cienia, mocni w gębie i to tylko w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: sam jesteś bydło IP: *.warszawa.mm.pl 03.08.11, 23:47 Ale pokazałeś, bez bluzgów się nie dało?? Chyba to świadczy o tym jak jesteś ograniczony... Masz rację pewnie nie mieszkasz z matką, bo która matka by chciała takiego debila w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: sam jesteś bydło IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 03:08 Suoer filmik, pokazuje ilu palantów żyje w tym kraju. Staruch- bandyta posiedzi mam nadzieję 12 lat. A reszta bardziej nadaje się do psychiatry. Co za chołota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwasny ojej, zablal mu plecaczek z ublankami. IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 15:42 nieladnie, oj nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopakabana Podstawili pewnie jakiegoś pionka z Konwiktorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 15:46 Ten świadek to pewnie jakiś fan Dyskobolii Muranów- oni uwielbiają współpracować z POlicją już od słynnego 'rozboju' z plastikowym widelcem.Tak swoją drogą to interesujące że osoba dość rozpoznawalna jak Staruch dokonuje w biały dzień napadu w centrum miasta.Ja mam wrażenie żę Donek się mści za doping na Agrykoli.Wogóle a cała szumna akcja przeciw kibicom jest jedną wielką manipulacją.Tylko wierni czytelnicy Wyborczej oraz frajernia z Konwiktorskiej wyłączyli już dawno myślenie i lecą na zdalnym sterowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kallipygos Interesujące? To po prostu osioł. 03.08.11, 15:49 "Tak swoją drogą to interesujące że osoba dość rozpoznawalna jak Staruch...." To wcale nie jest interesujące. Staruch to po prostu debil. Zanim do mózgu przeciśnie się myśl, że może zostać rozpoznany, jest już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopakabana Re: Interesujące? To po prostu osioł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 16:08 Przypomnę że został już zatrzymany za zamieszki w Bydgoszczy gdzie wbiegł na murawę choć..na nią nie wbiegał (tego już Gazeta nie podała jako wielkiej nowiny) i został za to równie spektakularnie zatrzymany przez Policję (szumne informacje Gazety) kiedy wchodził do budynku prokuratury( o czym 'zapomniano'' wspomnieć).Chodzi mi o to że Wyborcza najzwyczajniej manipuluje faktami- pewne rzeczy nagłaśnia a o innych 'zapomina'.Niedługo może się okazać że to jednak nie był Staruch ale o tym Gazeta już tak wylewnie szerokiej publiczności nie poinformuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Re: Interesujące? To po prostu osioł. IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 16:36 Jak czytam takich jak Ty to juz wiem, dlaczego nasze Panstwo jest jakie jest - za duzo kretynow, ktorzy lykaja kazda informacje jak mlode pelikany. Byles kiedys na meczu? Znasz Starucha, ze wiesz, ze mu tylko jedna mysl moze przebiec przez glowe, bo inaczej mu sie instalacja przepali? Na 100% nie, bo potrafisz tylko sie napinac przez net. Nie bede tu bronil S. bo to jak bylo naprawde nikogo nie obchodzi - liczy sie tylko tania sensacja. Np. wtargniecie na murawe - dlaczego S. trzyma puchar bedac za ogrodzeniem, a nie na murawie? Dlaczego nie pisza o sensacyjnym zatrzymaniu panny, ktora na murawie cieszyla sie z pucharu Polski, tak jak 95% innych kibicow Legii?? Dlaczego u nas robi sie megaawanataz z wtargniecia kibicow na murawe, a np. w tej slynnej Anglii, kiedy kibice wpadaja na murawe jest wszystko ok? www.youtube.com/watch?v=NMcu0WvtHn4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Interesujące? To po prostu osioł. IP: *.devs.futuro.pl 03.08.11, 16:38 Wbięgnięcie na murawę jest wykroczeniem? Jest. No to chyba koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
kallipygos Ja go nie znam na 200% 03.08.11, 17:15 Nie interesuje mnie znajomość z ćwierćinteligentami, którzy jedyne co potrafią, to bezmyślnie komuś przyłożyć i drzeć mordę na meczu. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja go nie znam na 200% IP: *.147.100.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 18:09 kallipygos napisał: > Nie interesuje mnie znajomość z ćwierćinteligentami, którzy jedyne co potrafią, > to bezmyślnie komuś przyłożyć i drzeć mordę na meczu. Tyle w temacie. A to kto napisał: "To wcale nie jest interesujące. Staruch to po prostu debil. Zanim do mózgu przeciśnie się myśl, że może zostać rozpoznany, jest już za późno. " Nie znasz ale wiesz, że to debil na podstawie doniesień medialnych. Gratuluję. Jacy wy wszyscy ponapinani, jakbyście tym kibolom chętnie dołożyli. Najlepiej na oślep. Żałosne cioty mocne w gębie. Sieć pełna jest takich mocarzy jak ty szmato. Metroseksualne cioty w przepoconych sweterkach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Re: Ja go nie znam na 200% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 18:34 i w brudnych bialych kolnierzykach po jakis badziewnych studiach zaocznych...Staruch za 3 miesiace wyjdzie po nagle okaze sie, ze gowno na niego maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powodzenia. Ale garaż z d*py mu przez 3 miesiące zrobią. IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 20:36 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale garaż z d*py mu przez 3 miesiące zrobią. IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 22:27 to mu gó...ane państwo czyli my wszyscy (pardon, nie metroseksualne cioty będące na wiecznych stypendiach) będziemy płacić odszkodowanie za bezpodstawne aresztowanie tak samo jak teraz płacimy królowi dopalaczy ale tego armia lemingów się nie dowie... bo niby skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: Ale garaż z d*py mu przez 3 miesiące zrobią. 03.08.11, 22:42 masz straszne kompleksy nizszosci wobec wyksztalconych ludzi... to w sumie dobrze chociaz podswiadomie znasz swoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ale garaż z d*py mu przez 3 miesiące zrobią. IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 22:52 robert6_666666 napisał: > masz straszne kompleksy nizszosci wobec wyksztalconych ludzi... to w sumie dobr > ze chociaz podswiadomie znasz swoje miejsce pudło :-) analityku :-)))) naprawdę jesteście beznadziejnie tępi, piszecie do swojego wyobrażenia o mnie, w ogóle nie interesuje cię co napisałem, tylko w 1/4 sekundy orientujesz się po "której stronie jestem" i już wiesz czy mi dowalić czy też nie PS. sprawdź naiwny chłoptasiu ile odszkodowania państwo płaci królowi dopalaczy za bezprawne zamknięcie jego biznesu. Tak wygląda tuskoland. Głośna akcja i hurra do przodu a potem dupa jasiu. Ale co tam, lemingi łykają papkę i podnoszą łapki do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Ale garaż z d*py mu przez 3 miesiące zrobią. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 22:55 a poza tym Staruch zna takich kolesi, ze w mamrze nikt go nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyślToNieBoli Re: Interesujące? To po prostu osioł. IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 21:51 kibicom QPR na to pozwolono a w PL prawo tego zabrania. W Iranie można ukamieniować za zdradę, czy to ma oznaczać, że w PL też? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.czytelnik.wyborczej Re: Interesujące? To po prostu osioł. 03.08.11, 23:13 kallipygos napisał: > To wcale nie jest interesujące. Staruch to po prostu debil. Zanim do mózgu prze > ciśnie się myśl, że może zostać rozpoznany, jest już za późno. Staruch to bardzo inteligentny i elokwentny chłopak. Urodzony przywódca. Przypomina mi się "Człowiek z żelaza" i Maciek, syn Birkuta. W Tuskolandii za to odżywają metody rodem ze średniego Gierka - wsadzanie niewygodnych ludzi do mamra za zaśmiecanie, tzn. rozklejanie ulotek. Posłuchać wywiadu ze Staruchem można tu: youtu.be/4FcwqTy2ZkA prawdopodobnie mocno się zdziwisz, bo media urobiły Staruchowi opinię bandyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Podstawili pewnie jakiegoś pionka z Konwiktor IP: *.devs.futuro.pl 03.08.11, 16:01 Oj synku, gdybyś do szkoły pochodził i trochę książek poczytał, a nie tylko wypociny na legialive i kibice.net, to byś może wyrósł na ludzi. A tak, to jedyne co ci zostało, to pierdzielenie wyssanych z palca historyjek na forum gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Podstawili pewnie jakiegoś pionka z Konwiktor IP: 178.73.49.* 03.08.11, 16:09 > Ja mam wrażenie żę Donek się mści za doping na Agrykoli Twoje wrażenia nikogo nie interesują. A Staruch jest tępym bandytą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Podstawili pewnie jakiegoś pionka z Konwiktor IP: *.147.100.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 18:11 Gość portalu: le Ming napisał(a): > > Ja mam wrażenie żę Donek się mści za doping na Agrykoli > > Twoje wrażenia nikogo nie interesują. > A Staruch jest tępym bandytą i tyle. ty jesteś tępym idiotą i tyle, właśnie lemingiem zdalnie sterowanym przez szechtera, który się własnego nazwiska wstydzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryt Re: Podstawili pewnie jakiegoś pionka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 22:18 Rzeźniczak też był podstawiony, ale tamten "zrobil pod siebie" i w końcu powiedział, że nie bolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Re: "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 16:11 Jeszcze jeden! Jeszcze jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca trolli Najlepsza ta tipsiara dyskutująca z pielęgniarzem! IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 18:46 Dobry filmik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Staruch poproś zerro na adwokata :D IP: *.aster.pl 03.08.11, 18:59 Staruch poproś zerro na adwokata :D Świrosław Kłamczyński swojemu chyba nie odmówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 19:27 rasowy to ty nie jesteś, buda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabregas "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.aster.pl 03.08.11, 19:36 czas: 1 sierpnia 2012r. godzina 22.17 miejsce: Kopiec Powstania Warszawskiego ul. Bartycka akcja: Pierwsza rocznica ujęcia przez Policję Piotra S. ksywa "Staruch". Wszyscy kibice Legii proszeni o przybycie z racami i petardami, z piwem i wódką, z wulgarnymi odzywkami i przyśpiewkami, aby czcić tą nową patriotyczną rocznicę!!! Kibice Legii proszeni są o nie tracenie czasu i sił na wcześniejsze uroczystości powstańcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j100dulski "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 19:41 Mam działkę. Niedużą, pracowniczą. Na działce 4 krzaczki pomidorów. Celem podlania, zamiast konewki używam ogniska i paru zastępów straży pożarnej. Poza tym wszyscy zdrowi ( wśród pomidorów przypałętało się trochę zioła...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.play-internet.pl 03.08.11, 19:47 Trzeba byc POpaprańcem albo frajerem zeby wierzyc w te bzdury. Pieski wciąż na krótkiej smyczy matoła. Odpowiedz Link Zgłoś
biber Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi 03.08.11, 22:19 Ciekawe jak taki ch*j przechował się w najwspanialszej IV RP. Przydatny był? Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi 03.08.11, 22:27 wiesz to jest roznica miedzy PO a PiS. PiS duzo gadal o zwalczaniu przestepczosci i robil konferencje prasowe a od czasu do czasu aresztowal jakiegos chirurga albo zabil jaka poslanke... na prawdziwych bandytow juz nie mial czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 22:58 prawdziwi bandyci to są teraz ministrami i posłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM jazda z bandytą, chociaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 22:11 chociaż z drugiej strony pilkarze Legii mówią, że nie boli jak on bije Odpowiedz Link Zgłoś
biber Re: jazda z bandytą, chociaż 03.08.11, 22:16 Bijcież, z ręki Ojca nie bol. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
robert6_666666 "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... 03.08.11, 22:32 kibole przesylabizowali tytul i nagle sie ujawnili na forum Wyborczej :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 22:54 dlaczego tylko trzy uśmieszki? Przecież to takie dowcipne chłe, chłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 22:57 dowcip na poziomie pokemona. W dodatku w necie, ktory podobno jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopakabana Disco-Polo i Policja to prastara koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 22:53 I wszystko się powoli wyjaśnia: nie trzeba było być prorokiem żeby przewidzieć że 'napadnięty' oraz 'świadek' to fani Disco-Polo.Jakoś ten drobiazg Gazetce umknął.Drobiazg, prawda?I takich drobiazgów zapewne będzie w tej sprawie coraz więcej aż w końcu Starucha wypuszczą z braku dowodów.Frajerni z Konwiktorskiej to się nie dziwię- to są starzy konfidenci i bydło bez honoru.Potrafią tylko donosić z płaczem na Policję i ujadać na forach Gazetki.Ale resztę osób zachęcam do samodzielnego myślenia i szerszego zapoznania się w przyszłości z tą sprawą, bo Gazeta już zaczęła swoje manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Disco-Polo i Policja to prastara koalicja IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 22:56 i ch... z GóWnem tego szmatławca się rozliczy, prędzej czy później coraz więcej osób się na tym gó...e poznało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek rozliczaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 23:33 tępaku sprawdź najpierw baterie w kalkulatorze Odpowiedz Link Zgłoś
wortor Re: Disco-Polo i Policja to prastara koalicja 04.08.11, 00:06 Ty idioto, czy naprawde sadzisz ze czlowiek napadniety na ulicy, okradziony i pobity nie ma prawa zglosic tego na policje? Uzywasz czasem tego swojego malego mozgu, czy od nawalania sie na stadionie juz ci zupelnie przestal funkcjonowac? Dostrzegam pewna analogie miedzy kibolami a wyborcami sPISku. I jedni i drudzy to skonczeni debile do odstrzalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopakabana Wortor czyli wymarzony robot i ćwierć-inteligent.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 03:05 w przyszłym Nowym Wspaniałym Świecie konstruowanym m.innymi przez takie media jak Gazetka.Łyka z wypiekami na twarzy każdą informację zapodaną przez swoje ukochane medium bez dyskusji i z bogobojnym oddaniem.' sadzisz ze czlowiek napadniety na ulicy, okradziony i p obity nie ma prawa zglosic tego na policje?' .A skąd wiesz że to byli przypadkowi ludzie i zostali 'napadnięci'?.Już sam fakt iż Gazeta przez cały dzień podaje o tym info jednocześnie zatajając że to kibice Disco-Polo jest mocno zastanawiający.A na PIS nigdy nie głosowałem więc sobie odpuść.Fani Wyborczej mają jakąś głęboką paranoję na tym punkcie.Jeśli ktoś się z nimi nie zgadza automatycznie jest pisowcem lub faszystą.Zacznij myśleć samodzielnie kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Jak areszt się skończy bedzie po wyborach... IP: *.aster.pl 03.08.11, 23:59 Aresztowany na wybory.. Tak PO eliminuje tych którzy nie sa z nimi przed wyborami.. Po wyborach Prokurator dostanie awans, a i człowieka wypuszczą ale o tym już noikt nie napisze.. Prosta i skuteczna metoda na eliminowanie konkurencji. Jak dlam ni emamy Państwo totalitarne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutaj Białoruś??? "niezawisły" tez dostanie awansik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.11, 06:03 za to, że tak dzielnie się sprawił.... Ciekawy sposób Donalda na rocznicę powstania.... Dr Frank albo dr Fischer byliby dumni? a na pewno Łukaszenka.... nie będzia "antyrządowych" haseł i wszyscy będą skandować: Niech żyje Donald oraz Grabarz i ich autostrady oraz szybkie pociągi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: "Staruch" z zarzutami za rozbój. Grozi mu 12 IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.11, 03:06 Tak trzymaj się Staruch 12 lat musisz wytrzymać. Miejsce bandyty jest w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwano19 "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... 04.08.11, 06:55 Teraz,nawet zwykły chuligan to"więzień polityczny".Chyba przesada.Co robi policja i robiła dotąd policja i rządy aby spacyfikować tych"kibiców"? Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... 04.08.11, 08:02 To nie możliwe aby Wisła wygrała bez udziału tego bandyty może to sprawka LITARA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latko "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 09:56 Jeżeli nasze drogie Państwo wpadłoby na pomysł że można spacyfikować kiboli przed Euro i zyskać sympatię wyborców przez wyzamykanie "nieformalnych" liderów kiboli, to taki pomysł mógłby okazać się tragicznie tragiczny w skutkach. Mam wielką nadzieję, że wkrótce się okaże, że było go za co zamknąć. Bo jak nie, to nie chcę nawet myśleć, co działoby się podczas Euro gdyby wadza faktycznie postanowiła "wyregulować sytuację" takim prostackim sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fr "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:01 Śmieszy mnie to, że Gazeta Polska chroni i hołubi kiboli (czyt.: bandziorów), no ale tak samo robi PiS, tylko mniej ostentacyjnie. Powinni zmienić nazwę na: Gazeta Wolska, ucili by przy okazji pamięć swojego bożka, zaduszonego helem nad Smoleńskiem... :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi 04.08.11, 11:03 Trudno szmatławca nazwać gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angol "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.zone8.bethere.co.uk 04.08.11, 11:37 Mam nadzieje ze takich sukin..now weliminuje sie raz na zawsze ze stadionow. Zapraszam do Angli na szkole pt tytulem" Kto to jest Kibic " - te nasza Polska buraczana bande niestety nie mozna nazwac kibicami tylko zwyklymi bandziorami, prymitywami!! Jedynym miejcem gdzie powinni kibicowac ci buraczani kibole to jest cela i przez kratki pokrzyczec- prosze bardzo! A Starucha- a Kto To Jest Staruch ? - Maly bandziorek z Warszawki! Mam nadzieje ze buraczany element zostanie w koncu raz na zawsze wyeliminowany !!!! Hip Hip Hura Hip Hip HUJAAAAA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi mu... IP: *.home.aster.pl 04.08.11, 21:48 Sąd dał wiarę prokuraturze??-,że " powaga czynu i grożba matactwa"???? ?Mówi się, że Temida bywa ślepa. Dobrze byłoby ,aby nie bywała głupia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Re: "Staruch" w areszcie na trzy miesiące. Grozi 05.08.11, 06:29 Sądy w Polsce są bardzo liberalne potrafią babce za kostkę masła dać trzy miesiące sankcji a z bydlakami LITAR czy STARUCH się cackają. Odpowiedz Link Zgłoś