Dodaj do ulubionych

Nowa drogeria w centrum???

01.09.11, 14:37
Cześć. Zauważyłam ostatnio w podziemiach Dworca Centralnego, że "coś się buduje". Sądząc po nazwie (Jasmin DROGERIE) będzie to kolejna drogeria. To ciekawe, bo nie tak dawno otwarto w centrum podlegającą Biedronce drogerię Hebe... Zastanawiam się czy to reakcja na zalanie niemal całego rynku przez Rossmanna i czy konkurencja zdziała coś w tym segmencie.
Jak macie jakieś informacje, to piszcie- chętnie poczytam i podyskutuję.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Nowa drogeria w centrum??? 01.09.11, 15:19
      Korzystałem z Jasmin w Ostrowie Wielkopolskim, mi to przypominało drogerię Natura, tylko ceny niższe. W której części podziemia to będzie?
      • dajcie-spac Re: Nowa drogeria w centrum??? 01.09.11, 15:30
        sibeliuss napisał:

> Korzystałem z Jasmin w Ostrowie Wielkopolskim, mi to przypominało drogerię Natu
        > ra, tylko ceny niższe. W której części podziemia to będzie?

Jak tzw Galeria Wschodnia. Zapowiada się na duuuuży sklep.
        • sibeliuss Re: Nowa drogeria w centrum??? 01.09.11, 15:35
          Czyli okolice WKD?
          • Gość: lolo Re: Nowa drogeria w centrum??? IP: 92.60.134.* 05.09.11, 09:39
            Okolice WKD to Galeria Zachodnia. Wschodnia jest od str. E Plater.
            • sibeliuss Re: Nowa drogeria w centrum??? 05.09.11, 10:12
              Fakt, zakręciłem się :)
            • Gość: dajcie-spac Re: Nowa drogeria w centrum??? IP: *.elartnet.pl 06.09.11, 15:15
              Już wiem gdzie to jest :P Schodzi się w podziemnie Centralnego i to będzie niedaleko E. Plater- niemal przy samych peronach, tylko na górze
    • sibeliuss Re: Nowa drogeria w centrum??? 01.09.11, 15:19
      Rzuć temat:
      forum.gazeta.pl/forum/f,28680,Codzienne_zakupy.html
      • dajcie-spac Re: Nowa drogeria w centrum??? 01.09.11, 16:09
        Szłam tylko podziemiami, więc nie wiem jak to się ma do WKD. Ale bardziej okolice Emilii Plater
    • green.lemon Re: Nowa drogeria w centrum??? 03.09.11, 18:25
      Co do Hebe - strasznie mi się podobała jak to otworzyli. Ale teraz zdarza się tak, że idzie się a na półkach często puchy w miejscu tego co chce się kupić i idzie się do Rossmana, w którym towar dokładają na bieżąco. Szkoda, bo dobrze wystartowali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka