Dodaj do ulubionych

Pokonał reklamy, ale z drogami porażka. 4 lata ...

IP: *.2a.pl 07.09.11, 09:38
czyli wychodzi na to, ze facet kasował nas co miesiąc za darmo bo sorry ale wyłączenie programów z filmami w centrum kryzysowym to trochę zbyt mało jak na efekt czterech lat pracy gościa, który co miesiąc oficjalnie zarabia ze dwie dyszki i jest otoczony wszelkiej maści doradcami do wszystkiego po dyszce za łeb...

Wypadasz za burtę Panie Kozłowski bo nie powinno tam pana być..
Obserwuj wątek
    • Gość: sof77 wykrywalność spada???? IP: *.acn.waw.pl 07.09.11, 09:56
      To gdzie w takim razie jest mój passat?! Jak już mam dość tej propagandy sukcesu. Rzygać mi się chce od tego Waszego medialnego onanizmu.
    • Gość: PW Pokonał reklamy, ale z drogami porażka. 4 lata ... IP: *.lot.pl 07.09.11, 10:07
      Gdyby rzeczywiście miał jakieś sukcesy, to byłoby je widać gołym okiem i nie musiałby pisać tych swoich wypocin. Jak jest naprawdę - każdy widzi. Z reklamami również sobie nie poradził - wystarczy przejechać się po mieście.
    • Gość: aw Re: Pokonał reklamy, ale z drogami porażka. 4 lat IP: 92.60.138.* 07.09.11, 12:57
      piekny PR sobie robi. A skargę na gminę za pozwolenie na dzialalnosc w 100% niezgodną z MPZP miał w d..e., o tym sukcesie tez sie chwali? Po co w takim razie uchwalac takie MPZP jesli potem to fikcja i wszystko mozna "załatwic"?

Ale u nas naiwnych i takich z klapkami na oczach nie brakuje i wynik wyborów pewnie przesadzony a skoro to znajomy królika to robote ma jak w banku.
      • Gość: sukcesgonisukces same sukcesy, brawo!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 13:30
        wprawdzie najważniejsza rzecz - INFRASTRUKTURA DROGOWA - leży i kwiczy (tylko 2 strony porażek), ale za to d0perele (66 stron sukcesów) załatwione. W tym "wyłączenie kanałów filmowych" oraz "poświadczanie obywatelstwa emigrantom marcowym".

Tego pana na następne dziesięć kadencji prosimy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka