Gość: tuks (premier) IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 14:43 150 na wiejskiej drodze. Luzik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jankop szkoda że tylu tumanów jeżdzi po drogach IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.11, 14:56 ale żal młodych zwłaszcza dziewczyny, współczuje rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek wg. wstępnych informacji IP: *.aster.pl 23.10.11, 15:08 Prędkość została oceniona "na oko", i nie było to 150 km/h, tylko: "paaanie, musiał gnać ni mniej niż sto pindziesiont, mówię widziałem jak jechał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpepe Re: wg. wstępnych informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 15:12 Heh, zapewne należysz do grupy, która uważa, że ograniczenie prędkości to zagrożenie dla ich przyrodzonej wolności. Ale powiem Ci, że policja jest w stanie nieźle oszacować prędkość po zniszczeniach podczas wypadku. Swoją drogą nigdzie nie jest napisane kto prowadził.. może kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANKOP założe się o whisky że to nie kobieta prowadziła IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.11, 15:33 tylko szpaner pokazywał jak się jeżdzi nna rajdach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuki selekcja naturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 18:01 zadziałała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: race4race jakie 150? jechał 50km/h nie więcej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 16:15 tu fotki: www.zyciewarszawy.pl/galeria/2,2,639748.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: jakie 150? jechał 50km/h nie więcej! IP: *.aster.pl 23.10.11, 16:57 Nie twierdzę, że jechał przepisowo albo z rozsądną czy też po prostu przepisową. Twierdzę tylko, że prędkość została podana tylko po to, żeby dodać dramaturgii i mogła być inna. 115 nie brzmi tak dramatycznie jak 150, zresztą kto z nas czasem nie wciśnie 115 po niektórych miejskich szerokich ulicach? A 115 mogło wystarczyć do takich zniszczeń, jeśli nadwozie było wyeksploatowane. Jednakowoż trzeba podkreślić bezmyślność kierowcy, stąd 150. Z drugiej strony, mógł lecieć też np. 170. Chodzi mi tylko o to, że prędkość została podana "na oko", żeby dodać dramaturgii. PS - nie wiem, czy był to teren zabudowany. Jeśli nie, to mogło obowiązywać ograniczenie do 90 kmh. Czyli biorąc pod uwagę błąd pomiaru, niecałe 100 licznikowe. Zdajecie sobie sprawę, że z niektórych mniej udanych albo bardziej podrdzewiałych modeli jadących z taką prędkością, przy walnięciu w drzewo, zostaje jeszcze mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: jakie 150? jechał 50km/h nie więcej! IP: 91.221.145.* 23.10.11, 18:55 >kto z nas czasem nie wciśnie 115 po niektórych miejskich szerokich ulicach? Wszyscy zdrowi psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie osoby IP: *.aster.pl 23.10.11, 15:22 Dzisiaj wypadek, wczoraj wypadek, przedwczoraj. Tu akurat nikt nie przeżył, ale jak tylko kierowca przeżyje, to twierdzi, że jechał przepisowo. Mozę już w końcu czas na wprowadzenie zapowiadanego przez Komisję Europejską nowego obowiązkowych urządzenia w autach. Chodzi o coś na wzór czarnej skrzynki, jak w samolotach, tyle że rozmowy nie byłyby nagrywane, a jedynie parametry jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek.08 Re: Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 16:59 To policja sankcjonuje taki stan rzeczy. Nie dalej jak wczoraj jechałem ze znajomym, który stuknnął wyjeżdżającą z ulicy podporządkowanej kobietę. W miejscu gdzie było ograniczenie do 50 km/h, mój kolega jechał 90km/h. Kobieta tłumaczyła się - dość rozsądnie - że zakłada, iż jadący samochód jedzie z prędkością dozwoloną i w określoną drogę pokona w czasie X, a nie 1/2X. Policja miała to w d..pie i całą winą obarczyła biedną kobietą. Nawet nie próbowali zbadać ile jechał kolega. Nie wiem dlaczego. Pewnie za dużo z tym roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek baranie IP: *.aster.pl 23.10.11, 17:05 Byłeś jak rozumiem pasażerem, czyli: świadkiem. Czemu nie zeznawałeś przeciwko koledze; nie widziałeś, że krzywdzą niewinną kobietę? Szkoda, ze zaraz wychodzę, bo wyszła by z tego interesująca wymiana opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: baranie 24.10.11, 00:52 "kolega" co do d.upy przylega. :-D to ta ślepa baba wymuszajaca pierwszeństwo za "kolegę tu robi... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie osoby 23.10.11, 16:35 Drech pokazywał blacharze jak "śmiga" jego BeeMWica. I POkazał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 18:37 Jak to dobrze, że uszczuplił pulę genów nie robiąc krzywy nikomu postronnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
nf33 TAK JEST!!! :D 23.10.11, 18:59 kolejnych dwoje debili mniej!!! selekcjo naturalna działaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie osoby IP: 195.205.194.* 23.10.11, 19:54 Jeden z nielicznych wypadków, kiedy także sprawca ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotka1 Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie osoby 23.10.11, 20:46 Szkoda drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlamany Re: Tragiczny wypadek pod Warszawą: zginęły dwie IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 21:03 zal mi was hipokryci... pewnie jezdzicie "5" ale nie beemwica tylko qwa tramwajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bism ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 23:03 Taa-ak. Masz rację. Nie jeździmy 5. Ani X5. Bo to fajne samochody są, ale się fatalnie kojarzą. I dlatego jeździmy czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś