Dodaj do ulubionych

Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do...

IP: 178.73.49.* 25.11.11, 14:03
Niech mi ktoś powie teraz, że tramwaj to najlepszy środek transportu w mieście. Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska.
Obserwuj wątek
    • Gość: GC Powałka IP: *.1and1.pl 25.11.11, 14:06
      Niech się Powałka zajmie lepiej przyspieszeniem tramwajów na Broniewskiego, bo jest dramat - na Sadach czy przed Włościańską stoi się 2 minuty. Ofermy od lat nie potrafią tego zrobić. Na dodatek między Sadami a Włościańską powinien być przystanek "Braci Załuskich" bo okolicznych osiedlach nie ma autobusów ZTM i ludzie muszą biegać na tramwaje po 600-700 metrów.
      • mroczny.tramwajarz Re: Powałka 25.11.11, 14:17
        Taaak, z pewnością dodanie przystanku tramwajowego zwiększy prędkość jazdy tramwajem.

A od sygnalizacji to jest ZDM z Inżynierem Ruchu, a już na pewno nie rzecznik tramwajarzy...
      • jurek_dzbonie Grażynka - nie rób nam tego.... :) 25.11.11, 15:20
        Co Wiesiek powie jak to przeczyta?
    • Gość: Andrzej Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do... IP: 212.160.172.* 25.11.11, 14:14
      Terrorystów nie potrzeba, wystarczy zaciągnąć ręczny i pół stolicy stoi :)
    • mroczny.tramwajarz Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 14:18
      Niech mi ktoś powie teraz, że metro to najlepszy środek transportu w mieście.
      Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska.

Niech mi ktoś powie teraz, że samochód to najlepszy środek transportu w mieście.
      Stukną się takie dwa na moście i blokada mostu.

Niech mi ktoś powie teraz, że samolot to najlepszy środek transportu na kontynencie.
      Wyląduje taki jeden na brzuchu i blokada lotniska.

i tak dalej
      • Gość: Rowers Rower!!!! IP: *.biznes.mm.pl 25.11.11, 15:58
        > Niech mi ktoś powie teraz, że metro to najlepszy środek transportu w mieście.
        > Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska.
        >
        > Niech mi ktoś powie teraz, że samochód to najlepszy środek transportu w mieście
        > .
        > Stukną się takie dwa na moście i blokada mostu.
        >
        > Niech mi ktoś powie teraz, że samolot to najlepszy środek transportu na kontyne
        > ncie.
        > Wyląduje taki jeden na brzuchu i blokada lotniska.
        >
        > i tak dalej

Dlatego najlepszy jest rower, bo roweru nic nie powstrzyma :)
        • Gość: Piechór Re: Rower!!!! IP: 195.205.163.* 25.11.11, 16:07
          Co Wy pleciecie! Samchód lub autobus staną w korku (jak w zeszłym roku w grudniu, gdy spadł snieg) i nigdzie nie pojedziecie, rowerem też nie. A jak Ci dętka pęknie?!
          Najlepiej chodzić piechotą. Żadne korki nie straszne.
          Pozdr. :))).
          • szymon1008 Re: Rower!!!! 25.11.11, 21:33
            A jak się przewrócisz i złamiesz nogę ?
            Chodniki nie są równe jak tafla szkła ;P
    • Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 14:31
      ja nie wiem jak ZTM szkoli motorniczych ze nie umniej sobie poradzi z takom zeczom i jak sie do tego maj trawaje warszawskie troszkie zaczyna sie to robic załosne i smieszne ale coz zyjemy w Polsce i to normalen w tym kraju trzeba sie do tego przyzwyczajci ze tak jest a nie innczej i nie wiem czy kiedy kolwiek to sie zmieni
      • pawel.777 Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 14:33
        Gość portalu: aaaaaaaaaaaaaaa napisał(a):

> ja nie wiem jak ZTM szkoli motorniczych ze nie umniej sobie poradzi z takom
        > zeczom i jak sie do tego maj trawaje warszawskie troszkie zaczyna sie to
        > robic załosne i smieszne ale coz zyjemy w Polsce i to normalen w tym kraju t
        > rzeba sie do tego przyzwyczajci ze tak jest a nie innczej i nie wiem czy kiedy
        > kolwiek to sie zmieni

Do czasu aż podrośniesz - jest szansa.
      • jurek_dzbonie Child of the Neostrada???? 25.11.11, 15:22
      • szymon1008 Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 21:34
        A ja nie wiem kto Cię uczył pisowni w szkole podstawowej ;)
    • stefanpajonk Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do... 25.11.11, 14:54
      mam nadzieje że złapali tego pajaca i będziet o jego najdroższa przejażdżka w życiu, powinni go obciążyć kosztami opóźnienia.

na tej trasie jeździ wiele poza miastowych i "warsiawiaków poniedziałkowo-piątkowych" ostatnio dwóch z dumą opowiadało jak na pkp Rakowiec zaciągneli awaryjny
      • pis_to_pic Kosztami, kogo? 25.11.11, 15:19
        Tego, że jak zaciągniesz hamulec awaryjny to musisz mieć serwisantów dla jego odblokowania ? To może jednak warto zastanowić się czy producent nie dał wtopy tak to projektując...
        • jurek_dzbonie Zrywającego hamulec bez uzasadnienia. 25.11.11, 15:21
          W Swingu są kamery - twarz kretyna jest znana.
      • rakso88 Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 16:51
        tak, tak ! też słyszałem, że prawdziwi warszawiacy z 7-dmego pokolenia jeżdżą na tej trasie, ponieważ strasznie śmierdzi cebulą - skarżą się schludni "przyjezdni", których ty darzysz ksenofobiczną nienawiścią
    • nessuno Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 15:32
      Gość portalu: skiy napisał(a):

> Niech mi ktoś powie teraz, że tramwaj to najlepszy środek transportu w mieście.
      > Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska.

Puknij sie w pusty baniak,zanim znów coś wypierdzisz. A jak ci tramwaje przeszkadzają, to wracaj na wieś,tam tylko furmanki masz.kolejny słoik żesz jego mać.
      • Gość: ... Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy IP: 178.73.49.* 25.11.11, 16:11
        nessuno napisał:

> Gość portalu: skiy napisał(a):
        >
        > > Niech mi ktoś powie teraz, że tramwaj to najlepszy środek transportu w mi
        > eście.
        > > Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska.
        >
        > Puknij sie w pusty baniak,zanim znów coś wypierdzisz. A jak ci tramwaje przeszk
        > adzają, to wracaj na wieś,tam tylko furmanki masz.kolejny słoik żesz jego mać.

Głupiś jak cep. Pewnie jakbyś jechał którymś z tych tramwajów doszedłbyś do mądrego wniosku, że autobusem byłoby wygodniej, bo przynajmniej może ominąć blokujący pojazd. No, ale jak się po takim mądrości spodziewać.
    • Gość: Kaziu Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 15:55
      A gamonie nie mogli odblokować onego hamulca ???
      • Gość: kixx Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy IP: *.acn.waw.pl 25.11.11, 16:28
        nie mogli
        a sewis jest w Nowej Zelandii
        • Gość: mat.31 Wot, tiechnika! IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 18:21
          Jakieś dziwne te nowoczesne tramwaje. Jak ktoś zaciągnie hamulec bezpieczeństwa to trzeba mu wymienic cały silnik na nowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka