Gość: skiy IP: 178.73.49.* 25.11.11, 14:03 Niech mi ktoś powie teraz, że tramwaj to najlepszy środek transportu w mieście. Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GC Powałka IP: *.1and1.pl 25.11.11, 14:06 Niech się Powałka zajmie lepiej przyspieszeniem tramwajów na Broniewskiego, bo jest dramat - na Sadach czy przed Włościańską stoi się 2 minuty. Ofermy od lat nie potrafią tego zrobić. Na dodatek między Sadami a Włościańską powinien być przystanek "Braci Załuskich" bo okolicznych osiedlach nie ma autobusów ZTM i ludzie muszą biegać na tramwaje po 600-700 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
mroczny.tramwajarz Re: Powałka 25.11.11, 14:17 Taaak, z pewnością dodanie przystanku tramwajowego zwiększy prędkość jazdy tramwajem. A od sygnalizacji to jest ZDM z Inżynierem Ruchu, a już na pewno nie rzecznik tramwajarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Grażynka - nie rób nam tego.... :) 25.11.11, 15:20 Co Wiesiek powie jak to przeczyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do... IP: 212.160.172.* 25.11.11, 14:14 Terrorystów nie potrzeba, wystarczy zaciągnąć ręczny i pół stolicy stoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroczny.tramwajarz Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 14:18 Niech mi ktoś powie teraz, że metro to najlepszy środek transportu w mieście. Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska. Niech mi ktoś powie teraz, że samochód to najlepszy środek transportu w mieście. Stukną się takie dwa na moście i blokada mostu. Niech mi ktoś powie teraz, że samolot to najlepszy środek transportu na kontynencie. Wyląduje taki jeden na brzuchu i blokada lotniska. i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowers Rower!!!! IP: *.biznes.mm.pl 25.11.11, 15:58 > Niech mi ktoś powie teraz, że metro to najlepszy środek transportu w mieście. > Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska. > > Niech mi ktoś powie teraz, że samochód to najlepszy środek transportu w mieście > . > Stukną się takie dwa na moście i blokada mostu. > > Niech mi ktoś powie teraz, że samolot to najlepszy środek transportu na kontyne > ncie. > Wyląduje taki jeden na brzuchu i blokada lotniska. > > i tak dalej Dlatego najlepszy jest rower, bo roweru nic nie powstrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piechór Re: Rower!!!! IP: 195.205.163.* 25.11.11, 16:07 Co Wy pleciecie! Samchód lub autobus staną w korku (jak w zeszłym roku w grudniu, gdy spadł snieg) i nigdzie nie pojedziecie, rowerem też nie. A jak Ci dętka pęknie?! Najlepiej chodzić piechotą. Żadne korki nie straszne. Pozdr. :))). Odpowiedz Link Zgłoś
szymon1008 Re: Rower!!!! 25.11.11, 21:33 A jak się przewrócisz i złamiesz nogę ? Chodniki nie są równe jak tafla szkła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 14:31 ja nie wiem jak ZTM szkoli motorniczych ze nie umniej sobie poradzi z takom zeczom i jak sie do tego maj trawaje warszawskie troszkie zaczyna sie to robic załosne i smieszne ale coz zyjemy w Polsce i to normalen w tym kraju trzeba sie do tego przyzwyczajci ze tak jest a nie innczej i nie wiem czy kiedy kolwiek to sie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.777 Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 14:33 Gość portalu: aaaaaaaaaaaaaaa napisał(a): > ja nie wiem jak ZTM szkoli motorniczych ze nie umniej sobie poradzi z takom > zeczom i jak sie do tego maj trawaje warszawskie troszkie zaczyna sie to > robic załosne i smieszne ale coz zyjemy w Polsce i to normalen w tym kraju t > rzeba sie do tego przyzwyczajci ze tak jest a nie innczej i nie wiem czy kiedy > kolwiek to sie zmieni Do czasu aż podrośniesz - jest szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon1008 Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 21:34 A ja nie wiem kto Cię uczył pisowni w szkole podstawowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanpajonk Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do... 25.11.11, 14:54 mam nadzieje że złapali tego pajaca i będziet o jego najdroższa przejażdżka w życiu, powinni go obciążyć kosztami opóźnienia. na tej trasie jeździ wiele poza miastowych i "warsiawiaków poniedziałkowo-piątkowych" ostatnio dwóch z dumą opowiadało jak na pkp Rakowiec zaciągneli awaryjny Odpowiedz Link Zgłoś
pis_to_pic Kosztami, kogo? 25.11.11, 15:19 Tego, że jak zaciągniesz hamulec awaryjny to musisz mieć serwisantów dla jego odblokowania ? To może jednak warto zastanowić się czy producent nie dał wtopy tak to projektując... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Zrywającego hamulec bez uzasadnienia. 25.11.11, 15:21 W Swingu są kamery - twarz kretyna jest znana. Odpowiedz Link Zgłoś
rakso88 Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 16:51 tak, tak ! też słyszałem, że prawdziwi warszawiacy z 7-dmego pokolenia jeżdżą na tej trasie, ponieważ strasznie śmierdzi cebulą - skarżą się schludni "przyjezdni", których ty darzysz ksenofobiczną nienawiścią Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy 25.11.11, 15:32 Gość portalu: skiy napisał(a): > Niech mi ktoś powie teraz, że tramwaj to najlepszy środek transportu w mieście. > Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska. Puknij sie w pusty baniak,zanim znów coś wypierdzisz. A jak ci tramwaje przeszkadzają, to wracaj na wieś,tam tylko furmanki masz.kolejny słoik żesz jego mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy IP: 178.73.49.* 25.11.11, 16:11 nessuno napisał: > Gość portalu: skiy napisał(a): > > > Niech mi ktoś powie teraz, że tramwaj to najlepszy środek transportu w mi > eście. > > Znajdzie się jeden taki i blokada torowiska. > > Puknij sie w pusty baniak,zanim znów coś wypierdzisz. A jak ci tramwaje przeszk > adzają, to wracaj na wieś,tam tylko furmanki masz.kolejny słoik żesz jego mać. Głupiś jak cep. Pewnie jakbyś jechał którymś z tych tramwajów doszedłbyś do mądrego wniosku, że autobusem byłoby wygodniej, bo przynajmniej może ominąć blokujący pojazd. No, ale jak się po takim mądrości spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy do... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 15:55 A gamonie nie mogli odblokować onego hamulca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Awaryjne hamowanie: Ogromny korek tramwajowy IP: *.acn.waw.pl 25.11.11, 16:28 nie mogli a sewis jest w Nowej Zelandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat.31 Wot, tiechnika! IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 18:21 Jakieś dziwne te nowoczesne tramwaje. Jak ktoś zaciągnie hamulec bezpieczeństwa to trzeba mu wymienic cały silnik na nowy... Odpowiedz Link Zgłoś