umfana 06.06.04, 06:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=13131443&a=13131443 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Muraszka Re: szczekajacy pies IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.06.04, 12:51 W Warszawie nie szczekają .Boja się odezwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stupor mundi Re: szczekajacy pies IP: *.smrw.lodz.pl 07.06.04, 00:16 u mnie w domu również mieszka pies, który szczeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: szczekajacy pies IP: *.chello.pl 07.06.04, 00:25 A ja nawet slysze jak one stapaja po ulicach i po naszym osiedlowym orgodzie (zreszta bardzo pieknym na dachu garazu) hehehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
wygramdvd Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 09:52 U mnie pod blokiem , około 23-24 zbiera się grupa właścicieli piesków. Pieprzone burki ujadają pod oknami a właściciele NIC NIE REAGUJĄ!!!! Wywalę w tym miejscu jakieś świństwo na szczury i będzie po problemie! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 10:52 Można najpierw zwrócić uwagę, ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wygramdvd Re: Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 10:57 j_karolak napisał: > Można najpierw zwrócić uwagę, ale po co? Masz rację! I tak nie poskutkuje! Pieski mają świetną zabawę a właściciele ucinają sobie gadkę. I ogólnie jest przyjemnie - tylko nie dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 11:01 To była ironia. Śmieszą mnie ludzie, którzy wyżalają się na forum zamiast zwrócić uwagę - być może właściciele psów nie wiedzą po prostu, że to szczekanie komuś przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek hipokryta j_karolak IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 11:05 zamiast > zwrócić uwagę - być może właściciele psów nie wiedzą po prostu, że to > szczekanie komuś przeszkadza. 1. zwykle nie ma ich w domu, kiedy pies wyje lub ujada 2. jesli sa w domu - nie zwracaja na to uwagi albo - wrecz przeciwnie ciesza sie ze pies odstrasza zlodziei 3. nic tak nie irytuje wlasciciela psa - jak uwaga przechodnia /sasiada smiesza mnie hipokryci tacy jak j_karolak Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: hipokryta j_karolak 07.06.04, 11:17 Gość portalu: jacek napisał(a): > 1. zwykle nie ma ich w domu, kiedy pies wyje lub ujada > 2. jesli sa w domu - nie zwracaja na to uwagi albo - wrecz przeciwnie ciesza > sie ze pies odstrasza zlodziei Przeczytaj sobie treść postu do którego się odnosiłem - to raz. Sprawdź znaczenie słowa "hipokryta" - to dwa > 3. nic tak nie irytuje wlasciciela psa - jak uwaga przechodnia /sasiada > No i co z tego, że irytuje. Gdyby gwałcono konbetę, też byś nie zareagował, bo to by zirytowało gwałciciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek hipokryta j_karolak IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 11:21 mam wrazenie ze ty sam nie czytasz swoch postow - ja umiescilem cytat z twojego - wiec zarzut twoj chybiony polecam slownik jezyka polskiego - polecam m in terminy - hipokryta i manipilacja Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: hipokryta j_karolak 07.06.04, 11:25 "U mnie pod blokiem , około 23-24 zbiera się grupa właścicieli piesków" jacek napisał: "1. zwykle nie ma ich w domu, kiedy pies wyje lub ujada 2. jesli sa w domu - nie zwracaja na to uwagi albo - wrecz przeciwnie ciesza sie ze pies odstrasza zlodziei" Myśl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek hipokryta j_karolak IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 11:30 jestes w stanie (niekoniecznie nazywajac to msyeleniem) pokazac jakis zwiazek ???? co mnie obchodzi grupa wlascicieli psow ??? odpowiadalme na twoj post - z uzyciem cytatu u j_karolaka ilosc przeszla w niska jakosc ... zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
wygramdvd Re: Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 11:08 Wiem, że to była ironia. Ci z pieskami stoją tak co wieczór odkąd zrobiło się trochę cieplej. Ja mieszkam wysoko ale sam słyszałem jak mieszkańcy niższych kondygnacji zawracali im uwagę. I wiesz co? Padały odpowiedzi typu "zamknij okna jak ci za głośno" i inne tego typu mądrości. Jak można nie zdawać sobie sprawy z chałasu jaki wydaje gromada psów ujadająca pod oknami w odległości 15-20 m.!!!!! Chyba tylko zaślepienie swoim pieskiem lub po prostu głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.04, 11:17 Nie jest winą psa, że ma głupiego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canis lupus Re: Na kundle trutki!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 07.06.04, 11:34 święta prawda możnaby coś sypać na głupich właścicieli, ale wtedy zwierzątko pozbawione swojego pana tez by cierpiało, a więc nie tędy droga Odpowiedz Link Zgłoś