Dodaj do ulubionych

SAMOSĄDY NA KROJĄCYCH

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:20
Ludzie, wymyslmy co można zrobić, jak zaradzić na tych co chodzą po ulichach
i kroją. Jak powstrzymac tę falę? Trzeba coś z tym zrboć bo zaczną się
regularne samosądy. Ktos w końcu zacznie sam wymierzać sprawiedliwośc tym co
jego, albo jego dzieci krzywdzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: pkin Re: SAMOSĄDY NA KROJĄCYCH IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 15:00
      Słyszałem o gościu, który jakąś sztukę walki uprawiał i specjalnie na Stalową
      jeździł, żeby bić dresiarzy. Oby takich więcej.
      • gorzkokwasny Re: SAMOSĄDY NA KROJĄCYCH 07.06.04, 16:34
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: pkin napisał(a):

> Słyszałem o gościu, który jakąś sztukę walki uprawiał i specjalnie na Stalową
        > jeździł, żeby bić dresiarzy. Oby takich więcej.

Jakoś w to nie wieże .Dresów jest tyle że trzeba by do nich wysłać komandosów z
        Gromu.Jeden przeciwko 15-stu to możliwe tylko w amerykańskim filmie.W dodatku
        dzisiaj coraz więcej bandytów dysponuje bronią palną.
        • Gość: zenek Re: SAMOSĄDY NA KROJĄCYCH IP: *.chello.pl 07.06.04, 17:07
          Samosądy to nie taka zła rzecz, jak będą wiedzieli że zamiast policji, dorwie
          ich ktoś bardziej zdesperowany, to może pomyślą zanim coś zrobią :) No ale to
          tylko żart, a na sposobu na krojących to i tak tu nie wymyślimy, bo jest tylko
          jeden POLICJA. Tylko że po zmroku to ich prawie nie ma, a już na blokowiskach to
          pojawiają się od święta
          • Gość: bli Re: SAMOSĄDY NA KROJĄCYCH IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 07.06.04, 17:39
            Widziałam kiedyś akcję pod Wyścigami. Dwóch młodocianych łysych usiłowało
            ukraść przejeżdżąjącemu facetowi rower. Rowerzyście cudem udało się wymknąć,
            ale tuż przy tych bandziorach zatrzymał się z piskiem opon samochód. Wypadł z
            niego osiłek. Złapał jednego ze złodziei i solidnie go skotłował. Nie miałam
            jakoś cienia współczucia dla gnoja :-).
        • Gość: pkin Re: SAMOSĄDY NA KROJĄCYCH IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 22:39
          To byłojakiś czas temu i podobno wybierał ich sobie gdy byli w pojedynkę.
          Przecież jak oni nie są w bandzie to wychodzą z większości straszne leszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka