Dodaj do ulubionych

Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem Cen...

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.06.04, 00:03
Powinni, bandytę jednego wsadzić do pierdla na baaardzo długo i wyrzucić
klucz, żeby nikomu nie przyszło do głowy go kiedyś wypuścić... i mówię to
jako człowiek, który opłaca wakacje tym szumowinom z własnych podatków...
w takich chwilach zaczyna się myśleć o karze śmierci... i to długiej i
bolesnej....
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem Cen... IP: *.lech.kso.pl 12.06.04, 00:05
      chyba przestane korzystac z nocnych, chociaz w dzien tez czasami jest
      nieciekawie jezeli przyczepi sie do ciebie jakis pijany facet, mogli by
      zaczac jakos egzekwowac zakaz picia w miejscach publicznych (w tym w
      autobusach, jak jechalam do domu to w jednym autobusie 5 osob sobie piwko
      popijalo a pozniej zaczeli byc bardzo uciazliwi dla reszty pasazerow) -
      kolejny student napadniety w ciagu tygodnia - maskra
      • jaa_ga Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 00:44
        Obyś nie trafł na moją wokandę...
        • Gość: Karlik Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 05:19
          Po prostu takich facetow nie powinno sie wypuszczac z kibla!!!!
          • qrczakos Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 15:22
            w kiblu pranie mozgu.. niech im qrwa palce poucinaja zeby nie mieli czym noza
            trzymac..
      • Gość: calipso Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: 68.253.214.* 12.06.04, 09:15
        Pies go wielki w pupe hap . Niech zdycha razem z innymi przyglupami
        • Gość: Helena Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:43
          O cholera, i takie indywiduum mieszka w mojej okolicy? Nie wychodzę z domu.
      • Gość: aftero Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:28
        Ja mam juz dosyc tego, codziennie ktos zostaje ranny, pobity, zabity bez powodu
        przez jakiegos podczlowieka, zwierze, bandyte, w takim kraju przyszlo mi zyc,
        naprawde zaczynam sie bac i o siebie...

a co da wiezienie, skoro panuje tam opinia ze kto sie 'uspoleczni' nazywany
        jest tam 'zresocjalizowana k***wa' i jest to najgorsze upokorzenie, taki nie ma
        zycia juz ani w wiezieniu ani na wolnosci jesli jego wspolwiezniowie tez wyjda
        i go spotkaja!!!
    • Gość: Thor Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: 193.109.115.* 12.06.04, 01:01
      Recydywa!
      I niech ktoś mi powie,że się oburza,że nie ma kolorowego tiwiaka w celi, że
      chlopaki w swich salonach mają za mało miejsca. Ja się pytam? Dlaczego takich
      gnoi ja muszę utrzymywac jako podatnik? Dlaczego?
      Czapa i po sprawie.
    • Gość: Pawel Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 12.06.04, 02:14
      Pewnie nie wiedzac czemu zakwalifikuja to jako bojke albo cos takiego i
      dostanie 8 lat i wyjedzie po 4 a pozniej strzeli kogos innego. Moze kogos z
      rodziny tego, ktory bedzie za wszelka cene dazyl do tego zeby takiej szmacie
      dac jak najnizszy wyrok.
      • szabo Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 02:16
        żeby 4 lata, ale na przykład ciężkiej harówki, to może by się nawet
        zresocjalizował
        • Gość: Pawel Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 12.06.04, 17:56
          Przez te 4 lata, to bedzie sobie siedzial w celi, ogladal TV, sufrowal po
          intenecie i pakowal na silowni. Wylecza mu zęby i zadbają zeby sie dobrze i
          zdrowo czuł. Podczas gdy dzieci w domu dziecka beda przymierac głodem. No ale
          to, ze zabił nie oznacza ze nie należy mu sie szacunek. Za to dzieciom sie nie
          należy, bo jeszcze nie zabiły???
          • Gość: http://pamietamy.t Re: jestes zwyklym idiota, chcacym z tego kraju IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 20:30
            zrobic oboz koncentracyjny

pomysl idioto o iraku do czego prowadzi
            zle traktowanie ludzi

poniewaz niczym sie w istocie pogladow
            od tego bandyty sie nie roznisz
            roznia cie jedynie metody
            ty wolisz mordowac cudzymi rekami

pamietamy.tripod.com
    • Gość: Tard Wyrwać chwasta! :-\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 02:23
      Ale wyrywać powoli, tak żeby go bolało :-[
    • Gość: Ziuta z Rawy Mojego meza chcieli pobic IP: 202.67.65.* 12.06.04, 06:06
      mojego meza chcieli pobic w tramwaju linii 26 w bialy dzien jacys pijaczkowie
      tylko dlatego ze jak jechalismy mostem Slasko-Dabrowskim i podziwialismy sakrpe
      nadwislanska i malownicza starowke,rozmawialismy po angielsku,dobrze ze zanim
      jeden z pijaczkow nie dolecial a byl przystanek i drzwi sie otwarly i moglismy
      wysiasc inaczej moj maz i ja wyladowalibysmy w szpitalu.piekna nasza Polska
      cala i jaka goscinna.
      • qrczakos Re: Mojego meza chcieli pobic 12.06.04, 16:04
        mialas sczescie ze zdazyliscie wysiasc.. jednak uwazam ze pijaczek nie wiele
        moze zrobic gdyz ma opoznone ruchy... najgorsi wg mnie sa dresiarze bez
        skrupolow.. ;/
    • zievallo Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 06:18
      Jestem za kara smierci dla takich smieci.
      Jak prawem panstwo z naszych podakow utrzymuje bandytow, ktorzy
      zamordowali:Tomka Jawroskiego, Joannę Brzozowską, Michała Łyska i wiele, wiele
      innych ofiar sadystycznej przemocy psychopatow?
      Mamy beznadziejne przepisy prawne, chorniace takie mendy spoleczne!
      • bzdziagva Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 13.06.04, 01:05
        wlasnie!!!
    • Gość: Maciek Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.chello.pl 12.06.04, 09:01
      powinni temu sku*****nowi zrobic to samo i zostawic na ulicy aby sie wykrwawil.
      Jak tak obsewruje co sie na tym swiecie dzieje to po pierwsze uwazam, ze
      bezsprzecznie powinno sie wprowadzic kare smierci, a po drugie prawo "oko za
      oko, ząb za ząb"!!!
    • teufel Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C 12.06.04, 09:02
      Wziąść ten nóż i mu w gardło wbić!!

PZDR
      Z Łodzi
    • Gość: student Takich SKUR....ÓW powybijać, moze KOMUNA....? IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 12.06.04, 09:10
      Wszystkich takich nalezy do kamieniołomów powysyłać na 25 lat ciezkich prac,
      albo ma śmierć. Polskie prawo chroni przestepce, a nie pożądnego obywatela.
      Takie dno społeczne żeruje z naszych podatjków , a jeszcze sobie strajki w
      wizieniach robią. CZasami wraca do głowy hasło : KOMUNO WRÓĆ...Fakt ze nie
      było za wiele na półkach sklepowych, ale przynajmniej policja twardo trzymała i
      potrafiła pałą takiego przestępce zlać. A TREAZ ??? Policja nic nie moze ,
      nawet strzelać do bandytów , ale bandyta może kałącha weźmie i w gliniarzy jak
      na strzelnicy.... Chyba Przy najblizsesz okazji wyjade z naszego PAŃSTWA
      pełnego korupcji i niesprawiedliwości dla pożądnego człowieka......
      • Gość: http://pamietamy.t Re: jedz jak najszybciej, szkoda moich pieniedzy IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 20:33
        na gnidy z prl-u

pamietamy.tripod.com
    • Gość: Zoliborzanin Ta holota mieszka przy ul,Krajewskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:20
      Cala ta ulica, zostala zasiedlona elementem kryminalnym, należalo by wszystkich
      stąd wysiedlic, to jest motloch kryminalny,powtarzam, cala ulica Krajewskiego,
      dawne osiedle wojskowe,Osiedle to, zostalo zbudowane na polecenie Marszalka
      Pilsudskiego!!!!!
      • Gość: Helena Re: Ta holota mieszka przy ul,Krajewskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:49
        A znałeś tego człowieka? Tzn wiedziałeś, który to?
        pomyśleć, że on i ja pewnie nie raz wysiadalismy z tego samego 604...
        • qrczakos Re: Ta holota mieszka przy ul,Krajewskiego. 12.06.04, 15:37
          Heh... jak dobrze ze mieszkam w Ursusie.. hmmmmm.. jezeli prawo nic nie daje..
          dobrze bylo by zorganizowac nagonke na takich bandziorow.. tylko kto im da
          rade :((
    • Gość: Jango Fett "Jerzemu K. grozi kolejna odsiadka" IP: 193.170.124.* 12.06.04, 09:22
      qrwa kolejna odsiadka? Ten kraj jest juz na maksa pprdly takich ludzi powinno
      sie na dozywocie albo na kare smiecu skazywac!
    • Gość: Kamp. p. Żulofobii Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.filtercube.com / 66.250.68.* 12.06.04, 09:25
      Jesteście tacy nietolerancyjni i ksenofobiczni! A może ten pan miał trudne
      dzieciństwo? Może był niezrozumiany przez kolegów? Kara nie może być odwetem,
      tylko ma wychowywać. Można by na przykład posłać tego pana do szkoły, ale w
      sumie to chyba byłby za duży stres, który utrudniłby mu tylko pełne rozwinięcie
      jego potencjału. Może wystarczyłoby z nim porozmawiać? A wy chcecie karać,
      krzywdzić tego wspaniałego człowieka. Kiedyż wreszcie Polacy zaczną odnosić się
      do osób o innych preferencjach względem Kodeksu Karnego, z należnym im
      szacunkiem i akceptacją?

Kampania przeciw Żulofobii
      • Gość: _ToMeK_ Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:29
        tak "jakoś" czytając Twoją wypowiedź nachodzą mnie skojarzenia z taką
        inną "poniewieraną" grupą społeczną, która próbowała coś zorganizować w
        Wawie ;]]]. Trafnie ujęte!

pozdrawiam

p.s. kamieniołomy dla takich jak ten kryminalista! Kara śmierci jest
        niehumanitarna, a life-long przetrzymywanie w pace zbyt drogo kosztuje
        podatników. W takich kamieniołomach przynajmniej coś pożytecznego zrobi...
      • Gość: xxx i ciebie to śmieszy pajacu że ktoś zginął? IP: *.chello.pl 12.06.04, 13:51
        faktycznie zabawne, kretynie

ze swoimi fobiami wypierdalaj gdzie indziej
    • Gość: Zolibarzanin To holota z ul Krajewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:26
      Cale to osiedle wojskowe zostalo zasiedlone kriminalną holotą, która wieczorami
      terroryzuje okolice!,,I pomysleć że osiedle zostalo zbudowane na polecenie
      marszalka Pilsudskiego!!!
    • Gość: volfen Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.acn.pl 12.06.04, 09:29
      10 lat bez procesu, conajmniej!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Mamlas JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:29
      Studenta wolno zabic,pobic,zgwałcić,okraść i ugodzić nożem a on i tak nie
      bedzie sie bronił. bo nie umie. jakby zamiast siedzieć cały czas w książkach
      przeszedł sie czasem na mecz polskiej pierwszej ligi to z pewnością nauczyłby
      sie podstwaw mordobicia. a tak,co chwila student tu dostał wpie*dol,student tam
      dostał wpie*dol. Młodociani bandyci doskonale już wiedzą jakie ze studentów
      cioty i jesteśmy teraz świadkami niczego innego jak POLOWANIA NA STUDENTÓW. ale
      dopóki oni bedą umieli odpowiadać tylko "marszami milczenia",zamiast
      np.rozpie*doleniem osiedla z którego pochodzi zabójca studenta(jak robią choćby
      dresy albo kibole),bandyci nie bedą mieli przed nimi żadnego respektu i bedą
      ich lać ile wlezie
      • Gość: student ale z ciebie tępy, sfurstrowany frajer IP: *.aster.pl 12.06.04, 09:45
        może są to często ludzie którzy uznają że przemoc nie jest najlepszym sposobem
        na rozwiązywanie konfliktów. widać że jesteś ograniczonym, niewykształconym
        prymitywem, a do tego posługujesz się przykładem szkoły życia i bicia jaką jest
        stadion piłkarski. Może wpadłbyś na jakiś trening judo czy boksu to wtedy "słabi
        studenci" pokazaliby ci szkołe życia. ach, no i polecam ci jeszcze jakąś
        zawodówke wieczorową skończyć, bo na rynku pracy coraz gorzej sfrustrowany frajerku
        • Gość: Mamlas Re: ale z ciebie tępy, sfurstrowany frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:59
          Taaa? Przemoc nie jest najlepszym rozwiązaniem,nie uznaję jej - tak powiesz
          bandziorowi który chce od ciebie portfel??? Człowieczku,to wymówka dla
          słabach,takich jak ty i reszta studenciaków. Jak ktoś cie zaczepi to nie ma
          czasu na takie głupie gadki,trzeba działać,działać i jeszcze raz działać. A dla
          twojej informacji - studiuję socjologię połączoną z dziennikarstwem i trenuję
          krav-mage. stąd mam doskonały pogląd na to,jaka jest większość studenciaków. Bo
          prawda kolego jast taka,że jeśli łysemu poprostu zdrowo nie przypie*dolisz to
          żadne durne pokojowe ideologie ci nie pomogą.
          • Gość: Grzesiek Ty mamlas tez jestes studenciak w takim razie hehe IP: 213.25.24.* 12.06.04, 10:34
            bo jednak cos studiujesz ... hm to co wsszyscy maja sie zapisac odrazu n krav
            mage? wszyscy maj zaczac cwiczyc zeby nie dac sie pobic jakiemus debilowi w
            dresach? Ja to myslalem ze jakby policja miala wieksze prawa to by byl wiekszy
            porzadek , a nie obwiniac ludzi za to ze są krzywdzeni,....no zaczepiscie
            koles, a sory panie studenciak...mądrala
            • Gość: Marcell Trochę w tym racji jest IP: 62.233.164.* 12.06.04, 10:57
              Jestem studentem UW i z mojej grupy na zajęcia z WF chodzi może 20% osób,
              reszta załatwiła sobie lewe zwolnienia lekarskie.

To fakt większość studentów to cioty potrafiące się podśmiewać z innych, rzucić
              tekścik o jego wyższości intelektualnej, ale nie potrafiących się obronić czy
              nawet zwiać z miejsca gdzie robi się gorąco.
              • bartllomiej WSTYD MI ZA TYCH LUDZI!!! 12.06.04, 11:05
                SAM MIESZKAM W ŻOLIBÓRZI I NIGDY MI SIĘ TAKA SYTUACJA NIE ZDARZYŁA I POPROSTU
                PRZYKRO SIĘ ROBI KIEDY TAKIE MENELE PSUJĄ OPINNIE ŻOLIBÓRZA.
                WYROK DLA MENELA JEST TYLKO JEDEN:
                DOŻYWOCIE ALBO "KASTRACJA"!!!!!!

----
                POZDRO
              • Gość: fidelio Re: Trochę w tym racji jest IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 14:25
                jasne kurwa jak ktoś nie jest bandytą to jest ciotą...pierdolcie się z tym
                prymitywnym kultem siły fizycznej, sztuk walki, etc. jak ktoś nie chce sie
                napierdalać z obcymi ludźmi na ulicy, to nie jest żadną ciotą, tylko normalnym
                człowiekiem chcącym żyć w normalnym społeczeństwie a nie w jakiejś bandzie
                neandertali który ludzi trochę bardziej ucywilizowanych uważają za cioty...tyle
                jest w tym racji koleś
                • Gość: Mamlas fidelio,powiedz to gnojom którzy cie napadną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:49
                  ciekawe czy pomoże ci wtedy taka gadka czy też umiejetności wyniesione ze sztuk
                  walki i ogólnego wysiłku fizycznego. Świata nie zmienisz,wiec sie dostosuj. bo
                  jak nie to zaszkodzisz samemu sobie,bandyta litości dla ciebie mieć nie będzie.
                  • Gość: smerfik Mamlas spadaj na drzewo IP: *.aster.pl 12.06.04, 23:47
                    człowieku, gdyby świat organizował relacje między ludżmi według twoich zasad to
                    wrócilibyśmy do epoki neardentali, gdzie silny wali słabego w łeb. trenujesz
                    krav-magę? ja mam 2 dan w brazylijskim jiu-jitsu, co oznacza że dojebałbym tobie
                    czy twojemu instruktorowi w 15 sekund. czy to oznacza że mam to zrobić? tak jak
                    napisał ktoś wyżej. normalny kraj to taki gdzie ludzie zachowują się jak
                    normalni ludzie i to jest norma.
                    • Gość: Mamlas smerfik,powtarzam,wytłumacz to bandytom!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 00:19
                      po raz trzeci już powtarzam to samo: Ja to rozumiem,ty to rozumiesz,reszta
                      forumowiczów to rozumie. ale nie rozumie tego gnój który chce zajebać ci kase i
                      na to ani ja,ani ty,ani reszta formumowiczów nic nie poradzi. może sie jedynie
                      przed tym bronić,w czym moja krav maga albo twoje jujitsu napewno pomoże.
                      PS.Nie chce mi sie udowadniać wyższości krav magi nad jujitsu,bo to udowodniło
                      zycie.Ale jeśli rzeczywiście masz "dwojkę" to mimo wszystko chylę czoła. Pozdro
                      • Gość: Kravmaster Żydowska Krav Maga... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.06.04, 14:17
                        ...lepsza niż brazylijskie ju-jitsu..:) Dzięki krav maga można zabić człowieka
                        w 1 sekundę, i naprawdę cieszyłbym się gdyby ten żul leżał tam z wydłubanymi
                        oczami zamiast tego studenta z raną po nożu. A propos Mamlas, czy ty
                        przypadkiem nie jesteś antysemitą, jakoś cię kojarzę z jakichś postów wcześniej.
                • Gość: Adaś Re: Trochę w tym racji jest IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 18:14
                  Ale masz prawo do samoobrony, a ty nawet nie chcesz z niego skożystać, choć to
                  społeczeństwo normalne nie jest
              • Gość: ups Re: Oj durny ty Marcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 17:22
                Zmuszanie dorosłych ludzi do wf to totalna bzdura naszej edukacji - każdy
                zapewnia sobie kondycję we własnym zakresie a nie na podstawie przepisu -
                studia mają służyć edukacji a na wf do siłowni, na rower, wrotki - co kto lubi -
                można grać w "Zośkę" ale po wykladach w towarzstwie, które sami sobie
                dobieramy.
                Co do możliwości ucieczki - będziesz wiał za każdym razem jak cię ktoś o drogę
                spyta - to może lepiej nie wychodź z domu.
                P.s Skąd wiesz, że lewe te zwolnienia - może chorowici są. Oj nieładnie na
                kolegów donosić - nieładnie.
                • Gość: http://pamietamy.t Re:wiesz mlody durniu jest cos takiego jak komorka IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 20:46
                  i jest cos takiego jak policja
                  w normalnym kraju sa normalne cele, normalna policja i normalni obywatele
                  a co najwazniejsze brak spektakularnego obnizenia poziomu zycia

w krajach trzeciego swiata sa gangi przestepcow gangi policji
                  gangi uliczne i zastraszeni obywatele
                  a glownie dziedziczna bieda i ogromne dysproporcje spoleczne

ty jak widac z twojej pisaniny chcesz w polsce stworzyc kraj mafii na wzor tych
                  z trzeciego swiata
                  juz dzieki buzkom i mullerom i balcerowiczowi pierwsze kroki w tym kierunku
                  udalo sie zrobic

pamietamy.tripod.com
                • Gość: Marcel Re: Oj durny ty Marcel IP: 62.233.164.* 14.06.04, 18:02
                  Taaaaaaak
                  Skąd wiem ze lewe? Bo sie chwalą.
            • Gość: Mamlas nie liczcie na policję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:35
              choćby nie wiem jakie miała prawa,jest ograniczona LICZEBNIE i nigdy nie bedzie
              tak,że na każdym przystanku stoi policjant. nie bedą też stali przed każdym
              pubem,dyskoteką,czy ciemna uliczką prowadzącą do waszej chaty. O osiedlach
              nawet nie wspomnę. TAK kolego,moja odpowiedź brzmi TAK.Zapisz sie na krav mage
              (albo jakąkolwiek inną,SKUTECZNA a nie efektowną sztukę walki) i najlepiej noś
              w kieszeni nożyk - tak na czarna godzine,kiedy przewaga liczebna bedzie taka,że
              tylko dźgnięcie kogoś uratuje ci zycie. To JEDYNY SPOSÓB koledzy
              studenci,innego poprostu NIE MA. Może wam sie nie podobać że na świecie panuje
              taka agresja,możecie odżegnywać sie od przemocy i uznawać jedynie pokojowe
              rozwiązania.Możecie krzyczeć "peace",ale jak przyjdzie co do czego to tylko
              umiejetność dania w morde uratuje wam dupe.rzeczywistości nie zmienicie,wiec
              sie do niej dostosujcie.
              • Gość: Mt Re: nie liczcie na policję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:44
                Jesteś głupim kretynem. Ten przypadek pokazuje, że na policję liczyć należy.
                Myślisz, że marny nożyk i umiejętność strzelania w mordę uratuje cię jak cię
                napadnie pięciu? To się jeszcze srogo zawiedziesz. Bandyci poświęcają napier...
                innych swoje życie i o ile sam nie jesteś bandziorem nigdy takim nie dorównasz.
                • Gość: Mamlas ZA CO TAK CHWALICIE GLINY?! CZASU NIE COFNĄ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:59
                  dla tego studenta zupełnie obojetne jest to,że złapali jego oprawcę. Dla ciebie
                  też by było,gdybyś leżał nieprzytomny w szpitalu. policja NIGDY nie ZAPOBIEGNIE
                  takim aktom,bo jest jej za mało. i bedzie za mało,nawet gdyby zatrudnili 100
                  tys.nowych funkcjonariuszy!!!!! Z prostej przyczyy: Bo nas jest 40 milionów a
                  liczby niebezpiecznych zaułków to chyba policzyć sie nie da. Zapobiegać musimy
                  sami!!!! stąd moje wypowiedzi przeciwko "pokojowcom",którzy są niczym innym jak
                  kolejnymi potencjalnymi ofiarami bandytów. A to że już po fakcie tego bandytę
                  schwytano,życia biednemu studentowi nie uratuje. Tak samo jak złapanie pedofila
                  nie naprawi życia skrzywionemu już na zawsze dziecku. Sami sie oszukujecie!!!!!
                  • Gość: Mati Re: ZA CO TAK CHWALICIE GLINY?! CZASU NIE COFNĄ!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:32
                    Naprawdę nie dotarło? W stosowaniu przemocy bandyci zawsze będą przodowali, bo
                    to ich działka. Policja wszytskiemu nie zapobierze, ale znajomość krav magi też
                    Cię nie uratuje, jedynie zwiększy szanse - zginąć i tak możesz. A w tym wypadku
                    działanie policji (i miejmy nadzieję sądów) da przykład następnym drechom:
                    dźgasz nożem, idziesz na długie lata do pierdla.

A - i na ulicach wcale nie jest tak niebezpiecznie. Mieszkam w Warszawie,
                    często poruszam się po mieście w nocy, od wielu lat nie miałem niebezpiecznej
                    sytuacji.
          • Gość: Wielki Pragmatyk ALEŚ SIĘ PODNIECIŁ Mamlas! IP: *.chello.pl 13.06.04, 16:43
            > prawda kolego jast taka,że jeśli łysemu poprostu zdrowo nie przypie*dolisz to
            > żadne durne pokojowe ideologie ci nie pomogą.

O! widzę, że kolega się OŻYWIŁ bo WRESZCIE będzie ŻONDZIŁ dzięki treningom krav-
            mage! Wreszcie WSZYSCY PADNĄ NA KOLANA przed jego kunsztem krav-mage (i
            pożałują, że wcześniej go niedoceniali)!

Szkoda, bo z innej sztuki walki, wywodzącej się z KUNG-FU, najwartościowszą
            techniką jakiej mnie uczono - i dającą mi najwięcej siły - jest UMIEJĘTNOŚĆ
            ŻEBY NIE DAĆ SIĘ SPROWOKOWAĆ!
            Ta umiejętność podnosi do wielkiej potęgi pozostałe umiejętności walki gdyż
            stają się one tym groźniejsze im mniej osób o nich wie...
            • Gość: Wielki Pragmatyk "pokojowe ideologie" NIE przeczą SZTUKOM walki !!! IP: *.chello.pl 13.06.04, 17:08
              Owszem, nie zaszkodzi chodzić na treningi którejś z technik walki ale zauważ,
              że większośc z nich, szczególnie TE SZLACHETNIEJSZE (o głębokiej tradycji
              czy "podbudowie" duchowej) kładą nacisk na doskonalenie KUNSZTU przede
              wszystkim i unikanie wdawania sie w NIEPOTRZEBNE BÓJKI jako czynnika
              dekoncentrującego i UNIEMOŻLIWIAJĄCEGO SAMODOSKONALENIE SIĘ !!!

Te szlachetniejsze sztuki walki to GŁĘBOKIE FILOZOFIE w istocie rzeczy,
              GARDZĄCE POSPOLITYMI UTARCZKAMI a ich NADRZĘDNYM CELEM JEST PROWADZENIE DO
              MĄDROŚCI raczej niż do płytkiego triumfu nad drobnymi opryszkami - biednymi,
              zagubionymi ofiarami chaosu panującego na świecie...

I ta właśnie mądrość skłania do także szlachetnych CELÓW szukania PRAWDZIWEGO
              SPOSOBU NA CHAOS raczej niż do chwilowej PRYMITYWNEJ satysfakcji po pobiciu
              przygodnego człowieka który cię zaczepił.
              Jeśli zaczniesz ROZMIENIAĆ SIĘ NA DROBNE to będziesz na TYM SAMYM POZIOMIE co
              te opryszki których tak bardzo LUBISZ BIĆ, albo GORSZYM przez PYCHĘ cię
              rozpierającą!
      • Gość: Grzesiek Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.24.* 12.06.04, 10:27
        Mamlas ty jak ak mowisz to ty jestes ciota i nie lepszy od tego co przebil
        goscia nozem, przemoc jest najlatwiejsza, i najlatwiej jest kogos zabic,
        szczegolnie takiego co nie przywykl ze musi od latajacych kolo niego nozy
        uciekac. NIe przemądrzaj sie tak dupku bo sam nie wiesz co Cie jutro spotka,
        moze tez trafisz na takiego. A co bedzie jak Twoja krzepa(chyba tylko w
        gadaniu) nie pomoze hm?POzatym Ci co rozwalaja osiedla tez nie lepsi są...do
        bani te Twoje myslenie, moze czasem tez poczytaj ksiazke a nie tylko gadasz:]
        Jezu jak tacy debile mnie wkur.....ja...
        A co do prawa, to fakt jest do dupy ale co poradzisz, panowie w garniturach
        biją sie o stolek, zeby kase miec, a jak taki juz siedzi w sejmie czy
        parlamencie to mądry bo ma full kasy na ochroniazy i wszelkie wygody i gowno go
        wszystko obchodzi co sie w spoleczenstwie dzieje.
        • Gość: Mamlas Grzesiek,jak wyzej:powiedz to tym co cie napadną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 15:10
          Świat jest taki a nie inny i albo nauczysz sie porządnie napierdalać albo
          pewnego dnia jakaś kosa wyląduje w tobie.Takie są fakty i nikt ani nic tego
          NIESTETY nie zmieni. A skoro tak brzydzisz sie przemocą i myślisz ze do
          niczego nie jest potrzebna to dobrze ci radzę: Nie wychodź lepiej z domu. Bo
          zaden dres albo menel na twojej drodze napewno nie pomysli tak samo. Z prostego
          powodu: Oni w ogóle nie myślą. I co,bedziesz wtedy starał sie go przekonać
          SŁOWAMI żeby ci nie zajebał komórki??? to dostaniesz taki strzał że szczęke
          bedą ci składać rok.
          • Gość: http://pamietamy.t Re: ty tez nie myslisz, jedz do iraku i realizuj IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 20:51
            swoje pomysly na spoleczenstwo tam gdzie
            cie naucza rozumu rowni tobie

pamietamy.tripod.com
      • Gość: tru Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl 12.06.04, 10:44
        Masz sporo racji. Będzie kolejny marsz milczenia,który będzie powodem niezłego
        brechtu dla okolicznych pasiastych..Wydaje mi się, że grupie określanej
        jako "studenci" najbardziej by pasowało, gdyby ktoś wziął gnata i zaczął
        strzelać do łysych dresiarzy. Obawiam się, że wtedy jego działanie spotkałoby
        się ze sporą akceptacją i wręcz ulgą, że ktoś to robi za nich.
      • Gość: czerczil Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:13
        Sam bylem studentem ale takim ze napier***dalalem ile wlezie rozne menty
        spoleczne dobralismy sie z kumplami i trenowalismy rozne sporty walki
        (ofensywne) i potem po knajpach i lac w morde dresow bo do nich tylko ten
        argument trafia. fakt że raz źle to sie dla nas skonczylo (duża przewaga
        liczebna) ale jak wylizalismy rany to znaleźliśmy winnych. STUDENCI KURWA
        ZAMIAST PIC CODZIENNIE PO KNAJPACH ZACZNIJCIE TRENOWAC SZEROKO ROZUMIANE
        MORDOBICIE SA TAKIE CZASY I TRZEBA DO NICH ADEKWATNYCH ŚRODKÓW. JEBAĆ DRESOW I
        INNY ELEMENT
        • Gość: http://pamietamy.t Re: no wlasnie studenci dziekujcie za rozpoczecie IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:02
          za was wojny przez waszych tchorzliwych kolegow

nie dziwcie sie jak bedziecie uwazac ze dostaliscie
          w zeby za nic
          dostalisci za tego waszego kolesia i jego kumpli

wybierajcie balcerowicza i zyte
          a bedziecie ginac na ulicach
          bo bieda ma was pod reka i nie patrzy na humanizm
          tylko na to czy nalezycie do obcego plemienia zlodzieji z PO-Lsd

pamietamy.tripod.com
      • Gość: fidelio [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 14:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: corgan Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.06.04, 14:43
        Niestety masz racje :((( choc smutno to mi się mówi w takij sytuacji. Mogę
        tylko trzymac kciuki aby ten chuopak przeżył...

A kara dozywotniego więzienia jest duzo gorsza niz kara smierci tak w ogóle.

Tylko dlaczego przy tej okazji uważacie ze kazdy facet ktory jest ogolony na
        zero i chodzi na silownie albo w ogole jest wysportowany co jest niestety teraz
        rzadkościa to dres ktory tylko chce sie bic i zabijac? Ja dokladnie pasuje do
        tego rysopisu i co? tez czasami albo spotykam sie z agresja albo ludzie uwazaja
        ze jestem polgłowkiem ktory chce tylko lac po mordzie itp. to jest tak samo
        stereotypowe jak to ze bondynki sa glupie.

Jak wygladal ten koles z Zoliborza co dźgnał tego studenciaka? Ile mial
        wzrostu? Jesli siedzial w wiezieniu to chyba byl starszy i wychudzony. No chyba
        w wiezieniach nie karmia ich dobrze i nie uprawiaja sportow no nie? Choc zdahe
        sobie sprawe ze tzw dxgniecie to jest moment ktorego nikt nie jest w stanie
        przewidziec.

A studenci naprawde musza docenic wysilek fizyczny aby sie bronic przed takimi
        chwastami.

Jest jeszcze jeden problem - wydaje mi sie, ze jest jakies przyzwolenie wsrod
        ment zeby studentow lac. Jako ze sadza ze studenci to grupa wygrana w obecnych
        czasach wiec ci przegrani [np. kibole, skini, hooligans, menty z wiezien] chca
        dac im popalic. Zeby nie czuli sie tacy silni. Stad te burdy w roznych
        miejscach w Polsce [Lodz, Lublin a teraz Warszawa].
      • Gość: Adam Mamlas w tym co piszesz jest ziarno prawdy IP: *.lublin.pl 12.06.04, 14:59
        ja tez studiuję i widze że większość moich kolegów to ludzie którzy raczej
        daliby ostatniego papierosa niż postawili się, ale z drugiej strony nie ma co
        się im dziwić bo tylko oprócz mnie i dwóch kolegów nikt inny nie robił lub nie
        robi nic żeby nauczyć sie prostych podstaw samoobrony, reszta tylko pije browary
        i pali cygary :/
      • Gość: Mati Sam jesteś c. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 18:32
        Może to dziwne, ale jak człowiek uczy się, pracuje itd. niekoniecznie ma czas
        siedzieć cały dzień na siłce i szprycować się koksem za pieniądze zarąbane
        innym. Co więcej student po takiej ew. rozróbie odwetowej zostanie wyrzucony z
        uczelni i ogólnie będzie miał niefajnie. A że bezwartościowe dresy nie mają do
        stracenia nic poza swoimi nakoksowanymi mięśniami, to i lżej im biegać z
        bejsbolami i bawić się w osiedlowe wojny.

Na szczęście w tym kraju jest jeszcze Policja, która w tym wypadku sprawdziła
        się rewelacyjnie, i chwała jej za to!
        • Gość: Janek Re: Sam jesteś c. IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 18:48
          Rewelacyjnie to by się sprawdziła, gdyby ich zgarnęła wtedy jak ich spisywano.
          • Gość: Mati Re: Sam jesteś c. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:26
            ?!?! Za co? Za posiadanie ręki w gipsie? Starczy, że stado hiphopowców się
            oburza w swoich światłych utworach, jak to ich policja molestuje spisując ich
            na każdym kroku a Ty chcesz jeszcze aresztować ludzi bez powodu?

Jemu nie pomogło. Pomoże następnym. Dźgasz kogoś nożem = idziesz do pierdla.
            • Gość: Janek Re: Sam jesteś c. IP: *.acn.waw.pl 12.06.04, 20:28
              Mogli chociaż nóż odebrać pijanym facetom, nieprawdaż?
              • Gość: http://pamietamy.t Re: jakos nie zadzwonili po policje IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:07
                mozna sadzic ze pan student i jego towarzysze
                chcieli poradzic sobie sami
                bo nie wierze ze nie stac ich bylo na telefon komorkowy
                a moze dzwonili i policja sie jednak nie popisala

pamietamy.tripod.com
      • Gość: pg Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.133.* 12.06.04, 19:16
        zgoda - studenci to Cioty - polskie elity to cioty...
        zobacz jaka jest kultura fizyczna w narodzie w porownaniu z EU.
        Ja nie jestem ciota (nie musze tego udowadniac...), ale i tak w sytuacji jaka
        spotkala tego chlopaka nie wiem co bym zrobil. Z gosciem ktory ma noz, to nie
        jest walka tylko loteria.
        A to ze on nie ma nic do stracenia i psychike zalana wudom, a Ty wlasnie myslisz
        o egzaminie z kolejnego pop... przedmiotu tez ma znaczenie.
        Swoja droga to fuck it - kupuje kastet - do mojego boksu.

A krav-magi nie lubie - to nie sztuka tylko uczenie instynktu na glupa. Nie
        sprawdzi sie w walce wrecz z przeciwnikiem, ktory wie co robi.
        pozdro
        pg
        • Gość: Mamlas Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 20:16
          to sie przejdź na jeden trening (albo najlepiej egzamin na kolejne stopnie)
          krav magi - dobry i doświadczony "kravaciarz" nie potrzebuje bokserskich
          umiejetności. wiesz jaka w kravce jest taktyka przeciw bokserom??? wywalić na
          ziemie(np.kopniakiem w kolano),w parterze bokser to tylko nieporadne 100 kg
          miesa :-))) A poza tym krav maga uczy cie natychmiastowej reakcji na NAGŁE
          zagrożenie,czego w boksie nie ma - bokser na przygotowanie sie do walki ma
          kilkadziesiąt minut, kravaciarz - ułamek sekundy. Wszystko to niestety nie
          zmienia faktu,że na dzisiejszy bandytyzm i żulostwo nie ma idealnego sposobu.
          choć lepsze to niż nie robienie niczego,lepiej mieć 50% szans niż zero...
          ku*wa jakbym umiał wymiatać tak jak mój instruktor to zrobiłbym porządek ;-))
          niestety do tego brakuje mi jeszcze paru lat ;-((
          • Gość: http://pamietamy.t Re: ciekawe czy bedziesz szybszy od kuli, ucza ci IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:10
            tego ci durnie z bylej ubecji

wiekszosc tych akcji szkoleniowych to przykrywka do werbunku
            przez dzisiejszy aparat polskiej ubecji

pamietamy.tripod.com
      • Gość: chondryt Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 11:58
        Idąc twoim tropem rozumowania to ja nie powinienem w ogóle z domu wychodzić bo
        raz: jestem studentem dwa: jestem niepełnosprawnym studentem. Nie tędy droga!!!!
      • Gość: kaja Re: JEZU,JAKIE Z TYCH STUDENTÓW CIOTY!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.06.04, 18:38
        Jezu ludzie czy wam cos mózg uciska????Przeciez ten koles mial noz i sztuki
        walki zdaja sie juz wtedy na nic!!!Mój znajomy mial ident sytuacje,i cho jest
        silnym i wysportowanym studentem ,który czwiczyl latami z swietnymi wynikami
        sztuki walki ,nie poradzil sobie z napastnikiem uzbrojonym w nóz!!!zastanówcie
        si jak co[ mówicie-mamlas to do ciebie...
    • Gość: greg Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:42
      Zauważcie durnote tych przecwelonych bandziorów. Frajerzy byli legitymowani 10
      minut wcześniej i policja miała ich dane. Za sam debilizm należy się kara
      śmierci.
      • Gość: _ToMeK_ Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:36
        a potem Nagroda Darwin'a ;)
    • Gość: takitam wyjdzie na przepustkę IP: 62.85.128.* 12.06.04, 09:49
      Już obrońcy praw człowieka to załatwią. Dokończy co zaczął, jeśli chłopak
      przeżyje :-( Tak będzie zawsze. I nikt nie zagłosuje na UPR, a tylko oni chcą
      kary śmierci w Polsce. Właśnie na takie przypadki. I gorsze, bo można zawsze
      zrobić rzeczy gorsze. Bandyci patrzą się na złodziei-polityków, i myślą: im się
      upieklo, tyle afer rodem z SLD, to czemu nam się ma nie upiec, i mordują
      studentów. Ratunku w Polsce już nigdzie nie widzę. Z każdej strony jak się
      patrzy, jest źle.
      • Gość: Niezgryźliwy Re: wyjdzie na przepustkę IP: 80.48.245.* 12.06.04, 10:14
        ...już nigdy nie będę bronił racji UPR-owców, ślepców...wieszczacych swoje bzdety na kanwie tak tragicznych zdarzeń. To jest hieno-UPeRiada. Wstyd!!!
    • Gość: Adam Ludzie co do cholery się dzieje w IIIRP najpierw IP: *.lublin.pl 12.06.04, 09:55
      Łódź, potem Lublin teraz Warszawa!!! To jakaś zorganizowana akcja na studentów???
    • Gość: korola Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.chello.pl 12.06.04, 09:56
      dla takiego kurwa skurwysyna to dożywocie, kopanie rowów, chleb i woda, nie mam
      dla takich litości, a on dostanie 2 miesiace, wypuszczą go po tygodniu, a jak
      chłopak przeżyje to w ogóle tamtego wolno puszczą, bo w końcu nic takiego się
      nie stało, ja pierdziele, wieszać takich, wieszać, niech ten nasz cały rząd
      przejrzy na oczy i zmieni ciut to cholerne prawo, które jest !!!!!ZA!!!!
      łagodne dla tego całego zasranego marginesu społecznego
    • Gość: ABeCe Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:08
      trzymiesieczny areszt. To jest po prostu kpina. Przywrocic kare smierci i
      elektrody do tylka mordercom i przestepcom wszystkim powsadzac.
    • Gość: Wacuś Takich ludzi powinno sie usypiać z urzędu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.04, 10:18
      ...bo nie rokują poprawy i sa zagrożeniem dla otoczenia.
      • Gość: Łysy Re: Takich ludzi powinno sie usypiać z urzędu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 13:35
        ja bym ich raczej palił żywcem, w końcu pochówek byłby tańszy...
        • Gość: http://pamietamy.t Re: zacznij od balcerowicza buzka mullera IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:13
          tuzka zyty rokity i calego tego chlamu z twojej bajki
          o okraglym stole ferajny janika

pamietamy.tripod.com
    • Gość: realista Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:24
      a ja jakos jestem za radykalna kara... krzeselko?
    • Gość: Oficer Że nie trafił na mnie :-( IP: 62.233.164.* 12.06.04, 10:43
      Mam już swoje lata, ale w młodości potrafiłem przylać lobuzowi i nadal
      potrafię.
      Po ulicach naszej pięknej stolicy poruszam się z pomocnikiem (nóż) którym dość
      dobrze umiem się posługiwać (umiejętnośc wyniesiona z wojska). Czasem żałuję ze
      taka menda nie trafi na mnie, a na bezbronnego i nie potrafiącego się bronić
      człowieka.
      Szlag mnie trafia gdy słyszę że więzienia przepełnione, że nie ma telewizora i
      że więźniów obowiązują prawa człowieka. Oczywiście nie wszystkich więźniów
      nalezy mierzyć jedną miarką, ale wiekszość z nich to bandyci którzy już nigdy
      nie powinni oglądać wolności.
      • Gość: SAti Re: Że nie trafił na mnie :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:48
        Kara musi być surowa i nieuchronna

U nas nie są spełnione te warunki. Poza tym musi być odwetem na napastniku i
        przykładem dla innych zbirów!

Mam nadzieję że Tomek odzyska zdrowie...
        • Gość: Oficer DOBRY SPOSÓB IP: 62.233.164.* 12.06.04, 10:51
          Podobno w leśnictwie istnieje takie pojęcie jak: wycinka sanitarna (czy jakoś
          tak) polega to na tym że chore drzewa są wycinane po to by nie przeniosły sie
          choroby na drzewa zdrowe.

Szkoda że czegoś takiego nie praktyluje sie na ludziach. Można by wprowadzić
          USYPIANIE SANITARNE
        • Gość: polonus Re: Że nie trafił na mnie :-( IP: *.proxy.aol.com 12.06.04, 15:33
          Za to wszystko co w Polsce sie dzieje obecnie nalezy "podziekowac"
          przede wszystkim Kosciolowi i Solidarnosci. To oni zaczeli wprowadzac
          ta liberalizacje prawa (bo komuna byla niedobra i krzywdzila ludzi).
          Kler zamiast robic co do niego nalezy to zaczal sie zajmowac robieniem
          businessu. Teraz dzisiaj znowu nawoluja aby glosowac na ta Unie bo
          zwachali znowu w tym jakis geszeft dla siebie.

• Gość: http://pamietamy.t Re: wycinke sanitarna zacznijcie od siebie, zapewn IP: *.prod-empresarial.com.mx 12.06.04, 21:16
            polowe bandytow-idiotow w tym kraju bedziemy
            mieli z glowy

pamietamy.tripod.com
    • Gość: mec Re: Student ugodzony nożem na pętli pod Dworcem C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 10:44
      prosty sposób na żuli:
      1,opublikować dane gnojka
      2,wypuścić
      3,osobom bioracym udział w działaniach odwetowych umorzyć postępowanie ze
      wzgledu na niską szkodliwość społeczną.
      4,nagrodzić za wdrożenie nowatorskiego programu utylizacji odpadów
      niebezpiecznych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka