najnormalniejszy 29.05.12, 11:12 Gdyby go policja nie skreśliła z listy to Wyborcza by szczuła, że nic nie robią i nie zapobieglii tragedii. Jeżeli ktoś jest fanem stron promujących nienawiść to niech się nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afeu Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? 29.05.12, 11:42 taki normalny, zwykły palestynczyk. kwiatki podlewa, staruszki przez jezdnie przeprowadza, ptaszki karmi. i tylko państwo izrael nienawidzi... jak mogli mu to zrobic?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swoj Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.12, 11:47 Kurcze , mnie też skreślili . Nie jestem ani gejem , ani arabem . Co robić , jak żyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: *.acn.waw.pl 29.05.12, 15:08 jest jeszcze pare opcji Pisior,Zyd,kibol,cyklista... mam wymieniac dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: 178.73.44.* 29.05.12, 12:06 afeu napisał: > taki normalny, zwykły palestynczyk. kwiatki podlewa, staruszki przez jezdnie pr > zeprowadza, ptaszki karmi. i tylko państwo izrael nienawidzi... jak mogli mu to > zrobic?????? to co napisałes jest żałosne i pełne stereotypów .czyli Palestyńczyk= terrorysta?! ja też nienawidzę państwa Izrael za jego faszystowską politykę,choc do Żydów NIC nie mam!!tyle że mam w dupie euro i nie zamierzam maczac w tym gó...e palców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: 82.192.79.* 29.05.12, 12:15 zajrzyj w profil na FB tego miłośnika staruszek i ptaków i zobaczysz jakie fajne grupy ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: 208.115.203.* 29.05.12, 12:22 Gość portalu: franek napisał(a): > boli cię to wyrażnie że ktoś nagłaśnia sprawę tego chłopaka? może jestes syjoni > stą i uważasz że "brudnego Arabusa" nie wolno dopuszczac do takich imprez????? i wszystko jasne... Brawo Policjo, że działasz sprawnie i podziękowałaś franiowi za występy gościnne w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? 29.05.12, 12:03 A jakiż to cel ma Wyborcza wracając z tematem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: 178.73.44.* 29.05.12, 12:09 puzonik48 napisała: > A jakiż to cel ma Wyborcza wracając z tematem ? boli cię to wyrażnie że ktoś nagłaśnia sprawę tego chłopaka? może jestes syjonistą i uważasz że "brudnego Arabusa" nie wolno dopuszczac do takich imprez????? Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? 29.05.12, 12:16 Impreza ogromna :):) A nasz udział w amerykańskich operacjach przeciw talibom ,których sami wyszkolili i uzbroili,może skutkować zamachami terrorystycznymi w naszym kraju też ! W związku z tym ostrożności nigdy nie dość :):) Wszystkie zamachy terrorystyczne ,były zorganizowane w większości przez ludzi wychowanych i dobrze wyedukowanych na zachodnich uczelniach,a jednak słowa mułły były bardziej przekonywujące :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: 82.192.79.* 29.05.12, 12:17 Policja prawidło pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
saguar_bro brawo policja! 29.05.12, 12:37 rzadko zdarza mi się skomplementować pracę polskiej policji, ale tu sie wykazali; żadni radykałowi nie powinni "pomagać" przy Euro 2012, ani zieloni, ani czerwoni, ani też brunatni, a juz zwłaszcza radykalni islamiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomanTyczka Bardzo dobrze IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.05.12, 12:56 Nie mam nic przeciwko ludziom z innych krajów, ale nie oszukujmy się, pochodzenie tego pana zalicza się do jakiejś grupy podwyższonego ryzyka. Z całym szacunkiem, ale jeśli mamy inny wybór, to lepiej unikać osób z takim pochodzeniem przy organizacji tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIAT Re: Bardzo dobrze IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.12, 14:11 Pochodzenie, co to znaczy pochodzenie? Czy to od chodzenia, przychodzenia? Skoro urodzila go Polka w Polsce to raczej z nikad nie przeszedl. Mysle, ze rasizm jaki wyssali Polacy z krwia matki, nie pozwala racjonalnie myslec. Wystarczy, ze ktos ma ciemniajsza karnacje w "BIALYM-POLAKU" gotuje sie krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIAT Re: Bardzo dobrze IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.12, 14:18 "Z calym szacunkiem" co za kpina, ale piszesz: " jeśli mamy" , kim wy lub ty jestes czlowieku, ze pozwalasz sobie na selekcje ludzi w stylu ustaw norymberskich? Co to ma znaczyc, ze ktos z polskim obywatelwem, urodzony i wychowany w Polsce "zalicza się do jakiejś grupy podwyższonego ryzyka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Bardzo dobrze IP: 178.73.49.* 29.05.12, 15:24 Ja chromolę... Ale pojechałeś. Za to pewnie stereotyp "Polak - brudas, złodziej i pijak" uważasz za krzywdzący, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gris Ludzie! Facebook to czubek góry lodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 12:59 a i tak wystarczy prześledzić jego znajomych i ich kontakty. A antysemickie "I do hate Israel" to tylko mała wskazówka. Idę o zakład, że nie będzie żadnego procesu. Na profilu ma znajomych lubiących pewną organizacją, która we wrześniu 1972 r. zmasakrowała drużynę izraelskich sportowców na Olimpiadzie w Monachium (Niemcy). Gdybym był w policji i zabezpieczał najważniejszą imprezę w historii, to bym dmuchał na zimne. W USA by go nawet do kraju nie wpuścili. A to wzór demokracji i społeczeństwa obywatelskiego, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądek Jest cień podejrzenia, typ odpada, proste i tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.12, 13:38 Jak jest taki mądry, to niech apeluje do swoich braci. Nie jego wina (być może), ale trzeba ponosić odpowiedzialność za głupotę swoich ludzi. Mi go nie szkoda. Jeśli miałoby się okazać, że raptem coś odpalił, to chyba bezpieczeństwo iluś tysięcy ludzi jest ważniejsze niż urażona duma narodowo-rasowa jednego kolesia? Poza tym nikt takich decyzji nie podejmuje bez powodu. Dla mnie, jak tylko usłyszałem zestawienie Palestyńczyk i studia w Londynie, to już mi się lampka zapaliła. A pewnie zaraz znajdą się zdjęcia, że się spotykał nie z tymi, z którymi powinien, ale będzie krzyczał, że przecież on nie wiedział, kto to jest. Itd. itp. To już było przerabiane przy atakach w Londynie bodajże. Dobrze, że ktoś wyciąga wnioski. A mam wrażenie, że GW w imię tej swojej śmiesznej poprawności politycznej jest w stanie narażać życie tysięcy Polaków, bo jakiś chłopak się sfochował. No proszę was. Pierwsi byście darli mordę, jakby kogoś wpuścił albo coś odpalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Jest cień podejrzenia, typ odpada, proste i t IP: 178.73.49.* 29.05.12, 15:25 > trzeba ponosić odpowiedzialność za głupotę swoich ludzi W takim razie pewnie ci nie przeszkadza, dlaczego Niemcy albo Szwedzi mają Polaków za brudasów, pijaków i złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
blfddude Ewidentna dyskryminacja rasowa. 29.05.12, 14:09 Jesli sa jakies zarzuty wobec danego obywatela, obywatel ten ma prawo wiedziec o nich. Tu najprawdopodobnie rasa tej osoby byla przeszkoda. W ten sposob zrazamy sobie mniejszosci i grupy etniczno rasowe przeciwko polsce. Im dalej sie ich odsunie od spolecznosci, tym wieksza nienawiscia beda sie garnic to naszego kraju. W konstytucji jest zapisane ze kazdy obywatel ma rowne prawa. Ciekaw jestem czy jakby on staral sie o prace w policji to tez by takie tajne odmowienie otrzymal bo jesli tak to tez dyskryminacja. Pewngo dnia jacys prawnicy zbija z tego fortune na koszt podatnika. Rozumiem odmowe policji, ale ona ma byc czyms uzasadniona a nie tym ze gosc jest inny. W XXI wieku w Polsce bedzie przybywac miejszosci narodowych i rasowych i to tylko bedzie swiadczylo negatywnie o naszej tolerancji lub jej brak. To tak nieco jak hasydcy zydzi co nigdy nie byli w pelni zintegrowani z krajem w odroznieniu od innych denominacji zydowskich ktore cenily swoja ojczyzne jak np Janusz Korczak. Takie decyzje powoduja stereotypy ktore sa trudne do zwalczenia a rozprzeszczeniaja sie jak grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop nienawisc Re: Ewidentna dyskryminacja rasowa. IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.12, 14:23 Rasiszm, ksenofobia i pogarda dla innych, jest tak zakorzeniona w Polskiej metalnosci i slownictwie , ze ludzie nawet otwarci na swiat nie wiedza, ze uzywaja pogardliwych i rasistowskich okreslen. " rasa tej osoby" Jak chcesz kolego okreslic "rase" tego czlowieka? Czy aby go nie mylisz z psem, kura albo krowa? Ps: Judzic, cyganic, oszwabic. Kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: Ewidentna dyskryminacja rasowa. 29.05.12, 14:24 To znaczy ,że jak na apel o wolontariuszy odpowiedzą tysiące a będziemy potrzebowali 30 ,to każdemu z tych pozostałych należy uzasadnić ,dlaczego nie zostali przyjęci :):)Co za brednie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona rasa Re: Ewidentna dyskryminacja rasowa. IP: *.pool.mediaWays.net 29.05.12, 14:32 Sprawdz prosze Cie znaczenie pojecia " miejszosc narodowa". Odpowiedz Link Zgłoś
puzonik48 Re: Ewidentna dyskryminacja rasowa. 29.05.12, 15:08 A po co mam sprawdzać ?Jemu po prostu podziękowano za chęć wolontariatu i miano takie prawo .Nie powołano się na jego pochodzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj hipokryzja IP: *.de 29.05.12, 14:59 Wystarczy zobaczyć jego profil na FaceBook, aby zorientować się, że facet jest skrajnym szowinistą islamskim, ale na forum będzie ryczał jacy to Polacy rasiści, bo nie dali mu odpalić bomby na EURO. Po co koleś pojechał do Anglii studiować turystykę? Ten kierunek jest w każdej wyższej szkółce na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
saguar_bro uczciwszy byłby 29.05.12, 15:04 tytuł "antysemita nie może pomagac przy Euro?", miły redaktorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: 178.73.49.* 29.05.12, 15:20 Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że facet pójdzie z tym do sądu (z DOBRYM adwokatem) i wygra. Samowola i bezkarność policji czasem bywa powalająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi w Londynie niech pomaga w autobusach i metrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 22:08 tam tolerancyjny kraj i na pewno go dopuszcza do strefy zero nawet w tradycyjnym plaszczu z koca oraz reczniku plazowym na glowie nie dopuszczam mysli co by zrobila BBC jakby odsuneli takiego mulit-kulti od pomocy przy Olimpiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZECIN Palestyńczyk nie może pomagać przy Euro? IP: *.17-1.cable.virginmedia.com 29.05.12, 23:25 i na całe szczęście, pamietajcie Muzełmanin zawsze będzie allah akkbar.czyli jak trzeba bęzie to zrobi swoje-myślę że mamy dobry wywiad i za darmo bana nie dostał.Brawo dla policji popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś