Gość: hipokryta IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.12, 09:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mignik Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 09:51 A zatem mohery kumplują z ruskimi, ale młodzieżowy elektorat Tuska rozbija, rozrabia. Blumsztajn nazywa ich bandytami, niebawem im się pokłoni, by głosowali na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Najwyższy czas zacząć o tym mówić 13.06.12, 11:17 A ja powiem coś niepopularnego: Najwyższa pora zacząć mówić w mediach o polskiej rusofobii. Tak, Polacy są rusofobiczni i w ogóle nie zdają sobie z tego sprawy. To nigdy nie był w Polsce temat. Gdyby nie było pewnego klimatu w społeczeństwie, to nie byłoby też napadów bandytów właśnie na Rosjan. Nie wyobrażamy sobie na przykład, żeby ci sami chuligani napadali na kibiców z Niemiec, prawda? I naprawdę, można mieć krytyczny stosunek do polityki państwa rosyjskiego, a jednocześnie nie żywić uprzedzeń do Rosjan jako społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_tak_no_tak Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: 193.169.148.* 13.06.12, 12:40 A oprócz tego dobrze sie czujesz. Radzę zwolnić, trzeba oszczędzać jedyną jeszcze pozostałą szarą komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 [...] 13.06.12, 14:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkra Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: 213.231.195.* 13.06.12, 14:57 ty chyba nieslubne dziecko jkaczynskiego-bo rozum masz d..pie Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 18:44 mignik napisał: > A zatem mohery kumplują z ruskimi, ale młodzieżowy elektorat Tuska rozbija, roz > rabia. Blumsztajn nazywa ich bandytami, niebawem im się pokłoni, by głosowali n > a Tuska. Gdybyś ty PiSmózgowy kłamco wiedział jakie głupoty piszesz to byś się powiesił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Starło się kilku durniów - czyje to słowa ? IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 19:43 Ja wierzę premierowi. Wyborcza niepotrzebnie przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pworonec Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: *.warszawa.supermedia.pl 13.06.12, 09:56 Panie redaktorze. Pan stał dumnie na ulicy z plakatem: "pie..., nie rodzę". Pomijając logiczne kłopoty, jakie sprawia takie oświadczenie podstarzałego faceta, który już chyba nie jest w wieku pozwalającym cokolwiek urodzić, myśli Pan, że przyczynił się trochę do rozmycia społecznych norm, do stworzenia atmosfery przyzwolenia dla przemocy? Przemoc słowna, wulgarność - one zapowiadają upadek porządku, poprzedzają agresję fizyczną. Może trzeba przeprosić za sianie wiatru, zamiast biadać nad burzą? Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 11:26 [...]Pan stał dumnie na ulicy z plakatem: "pie..., nie rodzę"[...] - słuszne spostrzeżenie - stał, a nie napie...ł cię po pysku... abstrahując od słownictwa jego hasło, nie było agresywne, bo nie było skierowane przeciwko komukolwiek (było po prostu deklaracją). zastanów się nad różnicą w zwrotach "pier..lę ruskich!" i "pier..lić ruskich!"... które z nich trąci przemocą słowną? Odpowiedz Link Zgłoś
zb.bukowski Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 10:02 A Policja co? Ubrani jak Rambo, wyposażeni , wytrenowani i nie potrafią sobie poradzić z kilkudziesięcioma [u]polskimi[u] bandytami. Sam Pan pisze, że kilkadziesiąt metrów dalej jest wszystko w porządku. O co i komu ku... chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: 213.25.180.* 13.06.12, 10:32 to samo chcialem napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: *.neanet.pl 13.06.12, 10:45 ZOMO wróć, to kibole sami pozabijaliby się o ścianę uciekając ze strachu przed pałą. Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 11:35 masz 100% racji, dobrze pamiętam tamte czasy (ale nie chciałbym ich powrotu ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polek Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.12, 10:54 Cóż, patriotyczna pisowska młodzież stadionowa nie wytrzymała. Tyle dni bez agresji?! To ponad ich siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: *.cf.ac.uk 13.06.12, 10:55 Powinne zostac wszczete dochodzenie kto stoi za organizacja tych zamieszek, osoba odpowiedzilanym i bioracym udzial powinny zostac postawione zarzuty, powinni zostac takze pociagnieci do odpowiedzialnosci finansowej, a takze strat moralnych ktorych doswiadczyla Polska jako panstwo, dewastujacy obraz kraju w kraju i za granica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owocowy Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: *.free.aero2.net.pl 13.06.12, 10:57 MOŻE ONI PIERDOLĄ, NIE RODZĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 11:11 masz pewnie teraz złudne wrażenie, że napisałeś krótko i na temat, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 11:18 tak napisal krotko i na temat. Aplikowanie na mentora moralnosci nie moze niesc za soba cienia. Cienia hipokryzji. Jest wstyd, ale nie mniejszy wstyd byl tutaj: Zdjecie prasowe Odpowiedz Link Zgłoś
grenlandzki-opos Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 11:42 Ok, a teraz kogo Pan Blumsztajn pobił, komu groził i jaki to ma związek z wczorajszym spędem troglodytów. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 11:54 Nie wazne, ze nikogo nie pobil. Troglodyci MUSZA byc twardsi od feministek. Gdy feministki chwytaja sie maszerow z wulgarnymi haslami, kibole MUSZA to przebic. Jak tego nie rozumiesz, to nie zrozumiesz dlaczego zachowania nakrecane spirala nienawisci sie poteguja, wiec generalnie jestes pasywnym komentatorem, ktoremu wszystko jedno. Kibolowi moglby wystarczyc transparent "je..c sborna", ale ten transparent w swojej wymowie nie czynilby go wiekszym twardzielem od piskliwej feministki, a on chce miec jaja. Posuwa sie dalej, wprowadza slowa w czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
grenlandzki-opos Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 12:06 Idąc tym tropem, ze względu na swój nick nie masz prawa krytykować Pana Blumsztajna. Przesada, trzeba wyczuwać granicę między prostacką deklaracją ideową, dotyczącą samego głoszącego, a aktami agresji wymierzonymi w innych. Odpowiedz Link Zgłoś
grenlandzki-opos Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 12:10 Już prędzej należałby doszukiwać się przyzwolenia na przemoc, w głosach nawołujących do blokady legalnego marszu (marsz niepodległości). Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 12:16 jesli nie rozumiesz mojego nicka, nie przyczepiaj sie do niego, bo wychodzisz na niedouczonego blazna. Granice pomiedzy prostacka deklaracja a agresja potrafi wyczuc 50% ludzi. Granice pomiedzy agresja werbalna a agresja fizyczna potrafi wyczuc 5% ludzi. Przyklad zdjeciowy nie jest prostacka deklaracja. Jest agresja werbalna, jesli nie widzisz roznicy pomiedzy prostacka deklaracja, a agresja werbalna, nie dziw sie, ze kibole musza komus przywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
grenlandzki-opos Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 12:30 Właśnie wpadłeś w mantrę agresji słownej, kto tu jest hipokrytą? A teraz proszę przekaż mi, "niedouczonemu blaznowi" co w twoim nicku oznacza słowo killerz. Przez prostacką deklarację miałem na myśli hasło na tabliczce tak btw. Na razie o agresji werbalnej w haśle Pana Blumsztajna, próbujesz mnie przekonać używając jej właśnie, bez skutku. Hasło to nie mieści się w żadnej znanej mi definicji "agresji werbalnej". Jest ordynarne, ale nie ATAKUJE nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol12 Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 10:59 A w radio Płaszczak łgał ,że to pozwolenie na przemarsz ruskich doprowadziło do rozróby.Kaczy dziennikarz nie zapytał jak to było z Romaszewskim i staruchem.I kaczyści jak to kaczyści zwalili całą winę zwalili na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufetowa HGW Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: *.as13285.net 13.06.12, 11:26 Dziekujcie Bufetowej H. Gronkowiec Walec i pieło ,pozwoliła na przemarsz ! Naraziła życie policjantów i kibiców,polskich i rosyjskich.Co nie wiedziała ,że u nas i u nich jest dzicz ,bandyci kibole,których nikt nie kontroluje?Dobrze ,że nikt nie zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 CHłopie, nie chrzań! 13.06.12, 11:51 Jak inaczej mieliby Rosjanie dostać się na stadion? Przecież tylko na piechotę. Innej opcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pebik Re: CHłopie, nie chrzań! IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.12, 12:00 Widać żeś nie na czasie. W naszym kraju mamy również drogi tzw. przelotne. O czym uświadomił na premier Tusk. Oby żył wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: CHłopie, nie chrzań! 13.06.12, 12:15 Nie dyskutuję z głupotami wygadywanymi przez polityków. To osobny rodzaj głupot. Fakt, że je zapamiętujesz i powtarzasz, źle świadczy o twoim postrzeganiu rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechuta Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 11:42 Marzy mi się, że prokuratura szybko sporządzi akty oskarżenia a sędziowie wymierzą najwyższe z możliwych kar zasadniczych, orzekną też karu dodatkowe np. prace porządkowe w miastach i wsiach. Młodzi ludzie, z którymi oglądałam i przeżywałam mecz w zorganizowanej strefie kibica w naszej niewielkiej miejscowości, denerwowali się czy po meczu nie dojdzie do awantur. Wszyscy musimy się przeciwstawić bandziorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldBruno Rozróby IP: *.6-2.cable.virginmedia.com 13.06.12, 11:51 @wiechuta Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pebik Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.12, 11:47 Jak dla mnie to ruskie zachowywali się jak prymitywna dzicz. Piętno dziesięcoleci komunizmu i obecny terror panujący w Rosji zdegradował ich stan umysłowy. Lat wielu potrzeba aby ich ucywilizować. Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 12:11 a mógłbyś jakimiś przykładami uzasadnić swoją opinię? i jakie ruskie? wszystkie, a może część, a jeśli tak, to jaka? rozumiem, że, twoim zdaniem, poziom cywilizacyjny ich polskich oponentów jest nieporównanie wyższy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pebik Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.12, 12:30 Czyli mam rozumieć, że to skandaliczne zachowanie ruskich kiboli z dnia wczorajszego nie może być przedstawiane jako przykład? Zdecydowana większość ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 15:09 przedstawiłeś swoja opinię, a ja prosiłem o uzasadnienie jej konkretnymi przykładami! najwyraźniej nie rozumiesz języka polskiego, jeśli z tej prośby wyprowadzasz wniosek, że nie wolno pisać o złym zachowaniu rosyjskich kibiców (czyli kiboli)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pebik Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.12, 12:36 A obnoszenie się z symboliką systemu totalitarnego( sierp i młot) to melancholia, sentyment, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: 178.73.49.* 13.06.12, 14:11 Jedna flaga to "obnoszenie się z symboliką"? Nie używaj słów, których nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to 13.06.12, 15:16 nie przesadzasz przypadkiem? mam w domu młotek (od czasy do czasu go potrzebuję, by wbić jakiegoś gwoździa) i do tej pory nie sądziłem, że przechowuję symbol totalitarnego systemu... a co dopiero ludziska na wsi? ci to dopiero mają u ciebie przerąbane... mają rację ci, którzy mówią, że człowiek się uczy przez całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
youngcontrarian On mowi o pierogach.... 13.06.12, 14:06 w_goroncej_wodzie_company napisał: > a mógłbyś jakimiś przykładami uzasadnić swoją opinię? > i jakie ruskie? wszystkie, a może część, a jeśli tak, to jaka? > > rozumiem, że, twoim zdaniem, poziom cywilizacyjny ich polskich oponentów jest n > ieporównanie wyższy... > Odpowiedz Link Zgłoś
marek1846 Może jedno wyjaśnienie. 13.06.12, 11:56 "Nie potrafię wyłowić innych słów poza "ku..., ku..., ku..."" z prostego powodu, innych nie używają, żeby ich zrozumieć trzeba wiedzieć, że o treści stojącej za tym uniwersalnym słowem decyduje intonacja. Wbrew pozorom w ten sposób potrafią porozumiewać się między sobą, na miarę własnych potrzeb oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Bandyci ... innych słów poza "ku..., ku..., ku..." 13.06.12, 12:10 Panie redaktorze - oni skandowali: "Qrvin fikku Mikku", Qrvin, Qrvin. Nie wiem kto w Polskiej polityce jest głupszy i bardziej pier_dolnięty - kurdupel smoleński czy fikku mikku. Ale dopóki takie indywidua będą słyszalne i słuchane w polskim życiu publicznym i na ulicach panować będą prawa dżungli. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Byłem tam na miejscu!!! 13.06.12, 12:27 Byłem świadkiem napadu bandyckiej polskiej swołoczy na Rosjan!!!Cała rzecz sie rozegrała na moście!!Szedłem razem z Rosjanami zresztą nie tylko ja, wielu innych Polaków zrobiło to samo, atmosfera była wspaniala,śpiewalismy rozmawialismy o meczu i nagle zaraz przesd mostem pojawiła się ta na czarno ubrana śmierdząca polskojęzyczna swołocz bo nie Polacy,i zaczeły się wyzwiska i przemoc fizyczna, pytam policję dlaczego w ramach prewencji nie zatrzymano tej szumowiny wcześniej, przecież oni byli rozpoznawalni?Czyzby Policja była w zmowie z pisem,przecież to oczywiste że za tymi szumowinami stoi pis!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pebik Re: Byłem tam na miejscu!!! IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.12, 12:37 Prawdziwy mitoman z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Byłem tam na miejscu!!! 13.06.12, 12:44 A na czym miałaby by polegać ta mitomania?Proszę wytłumacz mi to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_to_widzę Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... IP: 193.169.148.* 13.06.12, 12:35 Mało wiellki wódz razem z Romaszewskim powini teraz odwiedzić prawdziwych patriotów w pierdlu. Żeby sprawdzić czy przypadkiem nie dzieje się im krzywda. W razie potrzeby Kępa za nich poręczy. Romaszewski ma już zresztą wprawę bo opiekował sie Staruchem. Wódz powinien się zastanowić jak efektywnie wykorzystać ten potencjał patriotyzmu. W razie potrzeby może skorzystać z doświadczeń innego wielkiego wodza. Tego z wąsikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nf123 Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 12:36 wszyscy płaczecie, a wziąłby się jeden większy z drugim i resztą i spuścili im wpie... żeby chodzić nie mogli Odpowiedz Link Zgłoś
krzyslbl Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 12:38 Ooo, Ojciec Seweryn, ten co pie... i nie rodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowy ONR Re: Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.12, 15:27 I co cię tak razi cymbale w tym haśle, słowo na p.? Nigdy go pewnie nie użyłeś w życiu? I nikt z twoich kumpli go nie użył? I kibole go nie używają na stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Kolejny film BBC o polskich chuliganach IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.12, 12:40 polecam kolejny obiektywny film produkcji BBC o polskich huliganach www.youtube.com/watch?v=a7XuXi3mqYM&feature=player_detailpage#t=123s Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 Ja też byłem na rondzie de Gaulle' około 18 :) 13.06.12, 12:47 Akurat wracałem z pracy, mieszkam niedaleko. Tysiące ludzi idzie w kierunku stadionu, Rosjanie obok Polaków. Grupa może 30 osób stała na rogu i krzyczała brzydkie rzeczy, jak szedłem to na tapecie mieli PZPN. Powtórzę: tysiące ludzi w barwach polskich lub rosyjskich, owinięci flagami, twarze pomalowane. I kilkudziesięciu podnieconych, wygolonych samców. Taki jest groźny i taka jest skala faszyzmu w Polsce, którym się tak wzrusza pan Seweryn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drMuras Bez przesady, rok temu w .... IP: *.icpnet.pl 13.06.12, 13:01 Tłukło się kilkudziesięciu kiboli podczas gdy tysiące dopingowało normalnie. Rok temu płonęły ulice Londynu , plądrowano sklepy, policja stała bezradna przez wiele godzin więc nie przejmował bym się że jesteśmy jakims nienormalnym krajem. Ot średnia europejska ale biorąc pod uwagę Blumsztajna to wiadomo że przesadza Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Bandyci mieli ustawkę z policją: "Roz...lą to E... 13.06.12, 13:26 ZOMO wróć! Ci to by tych kiboli nauczyli rozumu. Granatowa policja III RP to raczej zakład pracy chronionej niż służby porządkowe, co i rusz niedo-rzecznik Sokołowski anonsuje, że w starciach ucierpieli funkcjonariusze (w hełmach, okutani w kamizelki, z tarczami), a już kuriozum było rzekoma walka obecnego posła Biedronia z bykami z policji. Kurna, cherlak pobił ich! Wieje grozą! Nieudolność i brak stanowczości oraz wprawy. Bęcwały i niedojdy, idące po 25 latach na emeryturę. Kpina. Winą za te bandyckie rozróby ponoszą też posłowie PiSuaru, te wszystkie "patriotyczne" środowiska smoleńskie oraz głupkowate media typu Gazeta Polska oraz do wtóru Wprost i organ samozwańczego guru polskiej żurnalistki Lis Tomasz z Newsweekiem. Zawoalowane szczucie ludzi, rozniecanie nastrojów bitewnych, antagonizmów. Groza. Tych prostaków i głupców powinno się także pociągnąć do odpowiedzialności. Jakie elyty taki i motłoch! Odpowiedz Link Zgłoś
youngcontrarian Co inni o nas mysla 13.06.12, 14:11 boguswi napisał: > ZOMO wróć! Ci to by tych kiboli nauczyli rozumu. Granatowa policja III RP to ra > czej zakład pracy chronionej niż służby porządkowe, co i rusz niedo-rzecznik So > kołowski anonsuje, że w starciach ucierpieli funkcjonariusze (w hełmach, okutan > i w kamizelki, z tarczami), a już kuriozum było rzekoma walka obecnego posła Bi > edronia z bykami z policji. Kurna, cherlak pobił ich! Wieje grozą! Nieudolność > i brak stanowczości oraz wprawy. Bęcwały i niedojdy, idące po 25 latach na emer > yturę. Kpina. > Winą za te bandyckie rozróby ponoszą też posłowie PiSuaru, te wszystkie "patrio > tyczne" środowiska smoleńskie oraz głupkowate media typu Gazeta Polska oraz do > wtóru Wprost i organ samozwańczego guru polskiej żurnalistki Lis Tomasz z Newsw > eekiem. Zawoalowane szczucie ludzi, rozniecanie nastrojów bitewnych, antagonizm > ów. Groza. Tych prostaków i głupców powinno się także pociągnąć do odpowiedzial > ności. Jakie elyty taki i motłoch! Jak powiedzial mi jeden pan z Poludniowej Afryki... "Slowianie aby normalnie funkcjonowac potrzebuja obcego knuta albo panstwa policyjnego..." ( nie wiedzial, ze jestem z Polski) www.eioba.pl/a/3opz/czerwono-brunatno-czarne-odcienie-totalitaryzmu Odpowiedz Link Zgłoś
youngcontrarian Oby to nie skonczylo sie sankcjami UEFA wobec nas 13.06.12, 14:02 Nie wydawajmy tej imprezy na pastwe ulicznych bandytow. Swiat sie na nas patrzy. Boje sie wlasnych proroctw: www.eioba.pl/a/3twg/futbolowa-farsa-na-europejskim-zadupiu pozdro youncontrarian Nowy Jork/Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embrion dzieci rzucajace petardami to juz bandyci ?? IP: *.opera-mini.net 13.06.12, 14:04 czy pan nie przesadza ? ta mlodziez musi sie wyszumiec, gdy patrzec na palesyne to przeciez niewinne igraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: dzieci rzucajace petardami to juz bandyci ?? 13.06.12, 15:18 Gość portalu: embrion napisał(a): > czy pan nie przesadza ? ta mlodziez musi sie wyszumiec, gdy patrzec na palesyne > to przeciez niewinne igraszki. Może porównaj to do Hiroszimy? I dlaczego te Twoje "dzieci" są wszystkie po chemioterapii? Po to, żeby nie można było takiego bydlaka złapać za kłaki i walnąć nim o glebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbelucha johnny czi pan Blomberg boi sie chodzic na mecze Polakow? IP: *.opera-mini.net 13.06.12, 15:31 tks ie ino pytam, bo ostatnio w gaeztach ino sie pytajom czy sie boimy ruskich, luki, ukrainy ?? nawet bbc rasitow angileskich zaprzegli do roboty ?? a kto Mandele wiezil 30 lat ??czy to nie rezym krolowej wiktorii pierdzacej w falbanki ?? czy ta kobita nierob kiedys pracowala ?? nie Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 [...] 13.06.12, 14:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paputekonly stivi cenzurowany?Rzepa przejęła GW?Czy ePiSkopat? 13.06.12, 16:11 ..chyba zostawimy was z trollami.. ha ha.. Odpowiedz Link Zgłoś