Gość: xxx Re: (_|_) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:01 Ale co chcesz przez to powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicznym? 23.06.04, 23:04 prut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:09 Rozumiem, ze to jakis protest? Znowu ktos Ci przylozyl za dredy?? PS. Nie dopuszcza sie obnazania w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicz 23.06.04, 23:11 hym a wolisz tak : (v) ? Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicz 23.06.04, 23:12 troche za chude te biodra... olera wiec moze tak : ( v ) Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_blada Re: Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicz 23.06.04, 23:12 to była bardzo zgrabna pupka, ta pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:16 Tak lepiej. Poprzednio wygladaly zbyt nieletnio. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_blada Re: Jest zakaz pokazywania pupy w miejscu publicz 23.06.04, 23:18 różnimy się w swoich ocenach, ale jakże pięknie sie różnimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Nie ma nic innego do roboty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:21 )|( (. .) ( - ) (O O) \ ( v ) / ( | ) oOO OOo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx puste spacje wycina :-/ (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Dziekuje. A pomysl z odpowiadaniem niezly. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:27 .......)|(...... ......(. .)..... ......( - )..... ....(O O)... ....\ ( v ) /... ......( | )...... oOO OOo Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Dziekuje. A pomysl z odpowiadaniem niezly. 23.06.04, 23:30 no ... no ... prawdziwy z Ciebie artysta (*-*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Ludowy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:36 Jeszcze w Fidonet'cie rysowalem troche w ASCII ;-)) Dla tych innych: .......)|(....... ......(|||)...... ......(|||)...... ..../ / \ \.... ._/ ( I ) \_. ..../ / \ \.... ....\ \ / /.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx spacje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:39 .......)|(....... ......(|||)...... ......(|||)...... ...././....\.\.... ._/.(..I..).\_. ..../../..\..\.... ....\..\../../.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Nie przytyl... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:43 ...tylko jest w takiej perspektywie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: Nie przytyl... 23.06.04, 23:48 Ok XXX masz wielkiego caluska ode mnie za piekne obrazki! Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_blada Re: milo mi ze taki interesujacy watek rozpoczela 23.06.04, 23:22 cała przyjemność po naszej stronie ten wątek ma przed sobą przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: milo mi ze taki interesujacy watek rozpoczela 23.06.04, 23:25 tez tak sadze ... proponuje osobom z preferacjami homo dawac re : (_I_) a forumowiczom hetero re : ( v ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazmaska Re: nudno tu (*`.`*) IP: *.gdynia.mm.pl 23.06.04, 23:51 zdjeli cie na fgsg ,kroliczka pierda tyz...ja ich nie ogladam bo to forumowa kostnica ale dzis te glosne pruty mnie tam sciagnely... Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagva Re: nudno tu (*`.`*) 24.06.04, 02:02 no to milo mi ... pozdrawiam wszystkie koty nabrzezne! (*v*) P.S. Admin FGSG to dziwna postac...jak sadze jakis geriatryk-pryk... Odpowiedz Link Zgłoś