Dodaj do ulubionych

Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r...

• Gość: Wa-wa Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.matcom.com.pl 11.07.12, 00:31
      Nie wszyscy niestety tak reagują. Dworzec Wileński w połowie dnia dość dużo ludzi i autobus 509 zabiera podchmielonego pana z wilkiem bez kagańca. Taki widok mnie zmroził.
    • Gość: gość Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.12, 01:02
      Żałosny artykuł. Regulamin jest i należy go przestrzegać bez wyjątków. Proponuje zająć się osobami które zatrudniacie do pisania takiego chłamu
      • Gość: kierowca 134 Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.jmdi.pl 11.07.12, 01:28
        Robie tak samo,wyrzucam na zbity pysk jak mi wprowadzaja do autobusu psy,koty,kozy,swinie,owce i inna nierogacizne,pies bez kaganca moze pogryzc,kto potem bedzie odpowiadal za to,wlasciciel ucieknie i beda scigac kierowce bo zezwolil na przejazd,ja osobiscie jak widze psa nawet z kagancem ktorego wlasciciel wprowadza do autobusu zatrzymuje sie miedzy przystankami i kontroluje bilet tego delikweta z kundlem,jak nie ma to na pysk,a jak stawia opor to na psy(policje).
        • Gość: dex Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.12, 17:15
          kiedy czytam takie wypowiedzi coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ten kraj nie ma przyszłości i że NAPRAWDĘ trzeba stąd uciekać...
    • Gość: przepisowy Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.messagelabs.net 11.07.12, 08:38
      A może po prostu wystarczyło mieć kaganiec??? Dlaczego właściciele psów sami prowokują takie durne sytuacje?? I co do tego ma ciąża ? Ciężarna mogła jechać a właścielka psa nie zapominać o przepisach... A autor artykułu powienien raczej rozważyć inny zawód niż dziennikarz...

• Gość: Gość podejrzliwy Tomasz Mackowiak IP: *.wolainfo.com.pl 11.07.12, 10:31
      Czy ten "czytelnik", to z-ca naczelnego tygodnika Forum? Ten sam, który w innym ramieniu Agory się udziela Tok FM?
    • Gość: Amulinka Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 11:11
      Tjaaa... bo regulamin jest ważniejszy od zdrowego rozsądku i zwykłej ludzkiej przyzwoitości...
      W Finlandii w ogóle nie ma obowiązku używania kagańców NIGDZIE. Nawet w komunikacji miejskiej. Fakt, że kary za pogryzienie są tam bardzo wysokie, więc jeśli ktoś ma psa faktycznie niebezpiecznego, to mu ten kaganiec założy. (Tak właśnie tam ludzie reagują, jeśli widzą psa w kagańcu: widać musi być on naprawdę agresywny). W pociągach dalekobieżnych są całe przedziały przeznaczone dla ludzi z psami. Jechałam takim przedziałem, było w nim około 10 psów - wszystkie bez kagańca i wszystkie grzecznie i spokojnie jechały. W pociągach krótkobieżnych i metrze w co drugim wagonie można przewozić psy, w co drugim nie - więc jak komuś się nie podoba czy ma alergię, to może sobie wsiąść.
      Ja się zgadzam, że jest sens zakładania nawet łagodnym psom kagańców w bardziej zagęszczonych środkach komunikacji (bo ktoś może psa nadepnąć - i ludzie mogą się czuć niekomfortowo stojąc blisko). Ale naprawdę, jak autobus był pusty, to nikomu to nie powinno przeszkadzać.
      • Gość: tru ? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.07.12, 01:54
        a dlaczego ma niby NIE przeszkadzac? Mi przeszkadza. Cholera jasna, czemu psiarze wszelakiej masci tak terroryzuja innych? Czemu wasza wolnosc ma byc kosztem mojej?
    • Gość: dominik38 Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.range86-139.btcentralplus.com 13.07.12, 17:04
      brak slow, zaslaniaja sie regulaminem ale nie ma takiego regulaminu ze kierowca powinien miec rozum i zdrowy rozsadek. co za debil.
    • Gość: ludź Kierowca wyrzucił dziewczyne ze szczeniakiem... IP: *.205.74.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.12, 15:37
      Parę lat wstecz kierowca linii podmiejskiej 709 wyprosił z autobusu dziewczynę ze szczeniakiem schowanym pod kurtką.
    • Gość: iw katolicki kraj IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.08.12, 18:03
      Czytając wpisy stwierdzam ,że napewno kaganiec powinno się zakładać tym co wypisują brednie .Jesteście bardzo regulaminowi szkoda że tylko wtedy kiedy wam to pasuje.Większość
      kierowców ZTM nie przestrzega przepisów np: nie reagują na zmianę świateł -czerwone no i co z tego jadę dalej,gadanie przez telefon, palenie w kabinie,ruszanie z przystanków mimo że widzą biegnących ludzi itd.Miłościwi katolicy ukamionują za psa ale nie reagują kiedy stoją starsi ,kobiety w ciąży czy z małymi dziećmi.Nie przeszkadza wam młodzianin pijący piwo w autobusie czy prowadzący rozmowę przez telefon językiem z szamba .Gratuluję solidarności z kierowcą ale tak naprawdę jego zachowanie mimo że regulaminowe było mało ludzkie i jakże katolickie.Ja dalej mniej się boję psa bez kagańca niż ludzi.
      • Gość: dex Re: katolicki kraj IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.12, 17:13
        tak. dokładnie.
        wiwat katolikom, porządnym polakom!
        ukamieniują psa (łagodnego, bo do tego agresywnego boją się podejść), będą tolerować piwo, papierochy i muzykę z telefonu.

na całe szczęście mnie nie przydażyła się sytuacja pod tytułem "załóż swojemu psu kaganiec bo nie wejdziesz". ciekawe jaki kaganiec pan z ztm zaoferowałby na przykład buldogowi francuskiemu...?
    • Gość: brawo brawo dla kierowcy! w pelni popieram IP: *.128.33.188.static.cdpnetia.pl 20.08.12, 10:30
      na pochybe zapchlonym sierściuchom
    • Gość: gosc Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.12, 15:35
      Regulamin jest regulaminem, ale dobre wychowanie nakazywałoby również uprzejmość... a tej w obecnym świecie brakuje...
      przewodnik po Warszawie
      • Gość: drakul Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.jmdi.pl 14.10.12, 10:17
        Kierowca jest szefem w autobusie,on odpowiada on decyduje czy wolno czy nie wolno poza tym reguluja to rowniez przepisy,jak macie problem napiszcie do przyjaciolki,chcesz wyleciec jeden z drugim z autobusu,to woz kundla bez kaganca,ciezko zalozyc pier....ony kaganiec to won z komunikacji,nie jezdzisz sam,jednemu kundel bez kaganca nie bedzie przeszkadzal a innemu bedzie,w komunikacji miejskiej obowiazuja pewne zasady,nie pasuje to won jezdzij z kundlem samochodem,co za kretynskie wpisy tutaj,wiesniaki bez pojecia pisza bzdury o bezdusznych kierowcach,a kretynstwo pojecia nie ma ze kierowca moze za to kare zaplacic,i nie ma tu nic do rzeczy czy to pit bull czy buldog francuski,to samo tyczy sie wypuszczania czy wpuszczania pasazerow poza przystankami,nie wolo tego robic!!!!!! Kierowcy czesto wypuszczaja pasazerow poza przystankami np w korkach ale robia to na wlasne ryzyko gdyz groza za to wyokie kary,wiec swolocz powinna byc i tak wdzieczna kierowcom ze i tak sa bardzo laskawi bo czesto naginaja te przepisy.
    • Gość: Julia Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 23:13
      Może dlatego, że w autobusie jest tłok ? Są idiotyczni ludzie prowokujący psy ? A więcej takich kretynów znajdziesz w autobusie niż na ulicy -.-'
      Jeżdzę z psami autobusami i nie wyobrażam sobie jazdy bez kagańca każdy pies sweet york -.- czy bullmastiff musi mieć kaganiec, labek czy golden rówież, bo każdy pies może ugryźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka