IP: *.182.113.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.07.12, 01:10
Dla mnie, najlepsza Pizza w mieście deserow nie jadłem. Kolejny raz niezgadzam się z Panem Nowakiem, ostatnio coś coraz częściej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Socjal IP: *.ip.netia.com.pl 13.07.12, 05:09
      Zgadzam sie w pełni z opinia, ze Maciej Nowak stracił zdolność obiektywnego oceniania miejsc, które w mieście karmią. Promuje miejsca dziwne i podnieca sie nijakim jedzeniem, a gdy kucharz zrobi mu kawał krwistego miecha, to pieje z radości. Żenada! Ostatnich kilka jego recenzji i peany na temat niejakiego jedzenia to mega kompromitacja w wykonaniu tego pana
      • f.sinatra Re: Socjal 13.07.12, 09:47
        Kompromitacja dlatego, że nie smakuje mu to co tobie?
    • saguar_bro ja zaś 13.07.12, 14:28
      muszę przynajmniej w części zgodzić się z Nowakiem - otóż pizza serwowana w tym lokalu nie ma nic wspólnego z jedynie słusznym konceptem tego przepysznego placka; jest to, jak okreslaja znajomi Włosi, typowa "pizza a la polacca" - miękka, pulchna, gruba i przesiąknięta sosem; na dobrą pizze w Warszawie tylko do Non Solo lub do Boscaioli!
      natomiast nie zgadzam sie co do bezpretensjonalności miejsca - nie ma chyba w Warszawie drugiego takiego skupiska pretensjonalności, blichtru i lansu jak na Foksal
      • bene_gesserit Re: ja zaś 13.07.12, 23:26
        > natomiast nie zgadzam sie co do bezpretensjonalności miejsca - nie ma chyba w W
        > arszawie drugiego takiego skupiska pretensjonalności, blichtru i lansu jak na F
        > oksal

Być może w porównaniu z Szarlotą Socjal jest jak prowincjonalna krewna przy krzepkiej nowobogackiej piersiastej pannie :)
        Atmosferę, stety czy nie, tworzą bywalcy. 'Wielki stół, który przyja wymianie spojrzeń' jest, w przypadku nieciekawego towarzystwa jak wyrok :)
        • Gość: tomek Re: ja zaś IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.12, 08:55
          co do jakości jedzenia ma duzy stol? Ja niechetnie siadam przy takim duzym stole z obcymi przyjaciolmi, bo nie lubie, gdy ktos podsluchuje i siedimmmm Zenada. W S.........................................................................................................ocjalu tych oblesnych typow bardzo duzo. jest to oblesne obok mnie sie ocieraoże podsluchuje, moze mnie wzrokiem gwalci??? na szczescie w socjalu ludzie wokol mnie zawsze ogarnieci byli i nie czulam sie ofiara.
          • Gość: maria Re: ja zaś IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.12, 11:19
            kompletny belkot. jakas dyskusja niezrozumiala dla obserwatorow forum... czy tu towarzystwo wzajemnej adoracji sie spelnia czy ludzie normalni majacy swoje wrazenia po pobycie w modnym lokalu?
      • Gość: Gosc Re: ja zaś IP: *.181.87.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.07.12, 21:46
        Al ja lubię pizzę w boskiej i socjalowa. Niczym sie ni różnią generalnie. Chociaż fakt, ze nie zawsze tu i tu są takie same. Ale nonsolo schodzi na psy absolutnie
      • marghe_72 Re: ja zaś 16.07.12, 17:09
        saguar_bro napisał:

> muszę przynajmniej w części zgodzić się z Nowakiem - otóż pizza serwowana w tym
        > lokalu nie ma nic wspólnego z jedynie słusznym konceptem tego przepysznego pla
        > cka; jest to, jak okreslaja znajomi Włosi, typowa "pizza a la polacca" - miękka
        > , pulchna, gruba i przesiąknięta sosem; na dobrą pizze w Warszawie tylko do Non
        > Solo lub do Boscaioli!

W NonSolo byłam swego czasu i niestety pizza mnie nie zachwyciła.
        Boscaiolę muszę przetestować
        A najlepszą pizzę jem od lat w Bella Napoli.
        • saguar_bro powiedz coś więcej, 17.07.12, 10:54
          chętnie to miejsce sprawdzę
          • marghe_72 Re: powiedz coś więcej, 19.07.12, 23:48
            To do mnie było?
            Bella Napoli mieści się na Bródnie
            Lokal nie należy do najpiękniejszych a obsługa do najlepszych, ale tam się jedzie na pizzę :D
            Najbardziej zbliżoną do tej, którą serwują we Włoszech
            Polecam pizzę Capri - o ile lubisz rucolę i szynkę parmenską
            Wygooglaj sobie :)
            I zdaj relację
    • bene_gesserit Re: Socjal 13.07.12, 23:24
      Yhyyy. I wcale nie jesteś włascicielem, który co pięc minut sprawdzał, czy artykuł już mozna skomentować w necie i w końcu się doczekał.

Nowak pochwalił, co było do pochwalenia i zganił, co do zganienia. Zamiast spamowac, wymień personel w kuchni, ok?
    • Gość: efraim Socjal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 21:39
      Ci, którzy pieją peany na cześć Non Solo niech porównają bezczelną i leniwa obsługę na Grójeckiej i naprawdę miłą i życzliwą na Foksal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka