Gość: Varsovia Re: Polakow podzieli twoj idol, ryza malpa, zdraj IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 23:46 Idź ochłoń bo takie bzdury wypisujesz że w głowie się nie miesci, nieżle ci wyprał Kaczor mózg. Nawet nie wiesz co piszesz. Nawet nie uszanujecie woli kombatantów ?..jesteście zwykła chołotą na usługach Putina który dzięki wam skłócił nasz naród. Dla was nie ma żadnej świętości, ale i tak jesteście w mniejszości Naród nie lubi Tuska ale bardziej nienawidzi pdostępnej gry Kaczora i PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 00:13 nikt po was nie zapłacze, wy szmaciarze! Może jedynie ktoś zabuczy, lub zagwizda! Odpowiedz Link Zgłoś
6burakow Re: Spadaj sbcka mendo. Ty masz takie pojecie 02.08.12, 00:15 Gość portalu: kochamjaktusk napisał(a): > Komoruski Przyglup, ktory sie plaszczy > przed obcymi, glownie Putinem No popatrz a ja mialem Komoruskiego za przyglupa bo wlazi w dupe sukienkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.12, 00:19 W państwie, w którym łamie się prawa człowieka, ogranicza prawo do manifestacji, zamyka do więzienia za krytykę, gdzie opozycję nazywa się bydłem, tylko taka forma protestu została.To skandal, że odpowiedzialni za Smoleńsk mają czelność skladac kwiaty na grobach Powstańców Warszawskich. Odpowiedz Link Zgłoś
malcriada [...] 02.08.12, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Ja tam nie wiem, ale wlasciwie 02.08.12, 00:32 po co Tusk poszedl na cmentarz? Wydaje sie jednak, ze chyba holduje odmiennym wartosciom niz srodowiska powstanczo-patriotyczne (sprawa Smolenska przede wszystkim). Wepchnal sie do Warszawy na listy poselskie, dostal dzieki bezmyslnym lemingom duzo glosow (bo oczywiscie najlepszym poslem by reprezentowac interes naszego miasta jest kolo z Gdanska), ale jak trzeba cos zrobic dla Warszawy - np. janosikowe - to "naszego" posla-premiera nie widac. Wydaje mi sie tez, ze nieporozumieniem byla obecnosc Kidawy-Blonskiej na Kopcu Czerniakowskim. Kojarzy sie wszystkim jako zaufany aparatczyk Tuska, wojowniczka o sprawy ktore ani powstancom, ani kręgom kibicowskim specjalnie na sercach nie leza - np. in vitro. Nie sa wiadome jej dzialania w sejmie na rzecz naszego miasta - znow wspomne proby zmniejszenia janosikowego, uwalone przez Platforme. Za co zatem zgromadzone na Kopcu srodowiska patriotyczne i kibicowskie mialy bic jej brawo? Niestety, politycy to taki wredny gatunek, ze bez zadnego zazenowania i honoru wepchna sie wszedzie tam, gdzie moga jakis dodatkowy punkt w sondazach zdobyc. A ludziska sie z takimi zachowaniami nie godza. Moze, aby uniknac buczenia na Powazkach, Kopcach itp nalezaloby sklonic chetnych ogrzania sie przy zniczach powstanczych politykow, aby sobie w tym dniu pojechali na ryby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Ja tam nie wiem, ale wlasciwie IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.08.12, 00:45 > wojowniczka o sprawy ktore ani powstancom, ani kręgom kibicowskim specjalnie na > sercach nie leza - np. in vitro Skąd ta pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Bydło pokazało co potrafi. IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.08.12, 00:41 Cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: wow, zmien plyte, na nikim nie robi to wrazen IP: *.netcologne.de 02.08.12, 01:02 Byś się nie przeliczył. W sieci nie jesteś bezkarny. Ano zobaczymy jak cienko będziesz jutro śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... IP: *.117.125.91.dyn.plus.net 02.08.12, 01:26 smutne jest to, ze ci ludzie gęby sobie wycierają słowami patriotyzm, ojczyzna, pamięć. Oni sami siebie mianują jedynymi prawdziwymi patriotami. Jeśli nie potrafi dojść do tych zakutych łbów prośba jednego z tych, którzy wtedy walczyli, jednego z tych, których tak niby wielbią - to straceni są. nic nigdy do niech nie przemówi. Są tak zatruci już jadem, że nic nie da się dla nich zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 01:35 są po prostu niebezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: Spadaj sbcka mendo. Ty masz takie pojecie 02.08.12, 01:39 Gość portalu: kochamjaktusk napisał(a): > o honorze i patriotyzmie jak twoj idol, Komoruski Przyglup, ktory sie plaszczy > przed obcymi, glownie Putinem, gdzie i jak tylko moze. > Bydlo, takie jak ty, ktore przybylo do Polski z azjatyckich stepow nie jest Pol > akami, tylko pelniacym obowiazki Polakow. Sorry ale to zakrawa mi na rasizm i brak tolerancji,lagodnie to ujmujac! Jestes ksenofobem i czytajac Twoj komentarz osoba nietolerancyjna i niezrownowazona psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: Spadaj sbcka mendo. Ty masz takie pojecie 02.08.12, 01:42 emigrant austriacki sie odezwal ! Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: Tuskizm to nie religia, to plaga i choroba. 02.08.12, 02:11 Gość portalu: kochamjaktusk napisał(a): > Ale nie martw sie, spotka go juz wkrotce zasluzona kara. Juz my o to zadbamy. no a teraz to uzyles grozby slownej baranie, i jest pod to paragraf ! Post skopiowany . Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: @ antypo 02.08.12, 02:20 super riposta ale czy zrozumie jeden z drugim? watpie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... 02.08.12, 02:26 No coz , Slask Wroclaw przejebal sliczniutko mecz i kibole pija piwko "swietujac" to pewnie i komentarze frustracyjne tu zamieszczaja, "patrioci",frustraci,biala rasa,pedaly ukryte i ...szkoda ich mi jednak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mantlantis Re: kameraden aus Koln daja glos poparcia dla Tus 02.08.12, 02:33 Gość portalu: filut z Pragi napisał(a): > czy to z klubow gejowskich Cologne dajecie wsparcie dla Tuska, Szczynukowicza S > zechtera i Blumszatajna ? > > zeby wam sie woda i inne plyny nie wylaly z dzakuzi gdzie dajecie sobie wsparci > e internacjonalityczne i cross-dzenderowe wow jaka znajomosc tematu, probowales? no i jak fajnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
teds Obrzydlistwo 02.08.12, 03:12 Durnie z Powiazek maja tyle wspolnego z PISem co morderca lodzki z PO. Brzydze sie tymi co nie potrafia uszanowac swieta narodowego a takze instytucji Premiera czy Prezydenta. Tu wypada przypomniec cholote obrazajaca sp Prezydenta L. Kaczynskiego. Psucie panstwa zaczelo sie wtedy. Popatrzcie na wlasne rece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontest_two Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... IP: *.teoc.pl 02.08.12, 05:58 jeden z weteranów Powstania nadmienił, że po wojnie komuniści skazali go na 15 lat więzienia. Jeżeli ktoś nie wie, to ci komuniści działąli pod szyldem PZPR, której wtedy członkami z włąsnego wyboru a później liderami, byli Kiszczak i Jaruzelski, czyli ludzie honoru Michnika. Gwoli przypomnienia: do tej formacji należeli także - i byli jej prominentnymi działaczami tacy ludzie, jak Kwaśniewski, Miler, Borowski, Cimoszewicz, Oleksy, Szmajdziński, Jaskiernia. Odpowiedz Link Zgłoś
margorlik123 Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... 02.08.12, 06:36 WSTYD ŻE MAMY TAKICH LUDZI W SEJMIE I SENACIE ,PRZECIEŻ KAŻDY WIE ŻE TO TYLKO STAĆ RYDZYKÓW I PISOWCÓW.BRAK INTELIGENCJI WRODZONEJ ,WSTYD , HAŃBA ,BO W TYM BIERZE UDZIAŁ SEKTA KOŚCIELNA.CHAMSTWO,CHAMSTWO,CHAMSTWO...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.12, 06:52 Pisobolszewicy z gazety i kibole dali znowu popis ,jakoś jarusia i romaszewskiego ,kępy nie widziałem w szalikach legi na obchodach rocznicy powstania (rzezi warszawskiej)warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
plicapolonica31 Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... 02.08.12, 06:55 a jak mieli nie gwizdać? profesor po maturze Bartoszewski powiedział że za okupacji bał się bardziej Polaka niż Niemca..wiec kim on był?? a czytelnicy wyborczej smakowi tacy, skoro szanuje się pewne miejsca to się pewnych osób tam nie wpuszcza żeby sobie kampanii nie robili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Norma... IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 06:58 Jaka partia i jej wyznawcy takie zachowanie. Szkoda tylko że nie rozumieją po co tam przyszli i że Powstańcy słysząc to przewracają się w grobach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik zaraz, chwileczkę kota to ma Jarosław K. w IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 07:24 domu na Żoliborzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dimo333 Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... 02.08.12, 07:48 za zaklocanie egzekwi czarnych policja w katolandzie zamyka w areszcie a wczoraj co ? czy filmowano zaklocajacych swieto ,bedzie sledztwo...nie ma winnych wszyscy swieci szlag by trafil te nawiedzone hordy koscielnego okupanta .Jezeli powstancy gineli za taki kraj jaki mamy teraz to szacun za odwage ,ale to daremne poswiecenie ,H.G.W -zdymisjonowac kom. policji, moze wreszcie rusza dupy ze stolka.i przestana bac sie swoich czarnych zwierzchnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzaj_konta A kogo zamknęli? 02.08.12, 07:57 dimo333 napisał: > za zaklocanie egzekwi czarnych policja w katolandzie zamyka w areszcie a wczora Katoland to Tuskoland, czy cóś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo m IP: *.ngm.net.pl 02.08.12, 08:24 Masz 100% racji - też się pod tym podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: wow, zmien plyte, na nikim nie robi to wrazen 02.08.12, 08:09 Gość portalu: kochamjaktusk napisał(a): > oczywiscie za wyjatkiem tobie podobnych. > juz ci pisalem, strasznie sie boje. A jednak boisz sie ! Inaczej nie siedzialbys za klawiatura schowany jak ten wyszczekany pisdolec . Jak to wy ,wyskoczyc z ukrycia nacharkac ,podwizdac ........i uciekac . Tyle co do twojej odwagi pisdolu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow_pan Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo mi ... IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 08:24 Czy na wawelu wolno gwizdać? Mam zamiar wejść do pewnej krypty i wygwizdać opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teść Jarka Re: Gwizdy na obchodach. Ścibor-Rylski: "Bardzo m IP: *.netcologne.de 02.08.12, 13:21 Lepiej nie. Będą mieli darmową reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś