alex.4 02.07.04, 18:39 Odszedł. Zostały role. Np. S.Kowalski w Tramwaju zwanym porządaniem czy Vito Corleone w Ojcu chrzestnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Zmarł M.Brando 02.07.04, 18:43 Brando byl warszawiakiem? Pewnie takim jak aleks.4. Odpowiedz Link Zgłoś
edward_reka Re: Zmarł M.Brando 02.07.04, 18:49 niech napisała: > Brando byl warszawiakiem? Pewnie takim jak aleks.4. Otóz moj kochany Alex jest z B-stoku i za to go kocham. Oczywiscie ,oczywiscie w rodzinnych stronach udaje WARSZAWIAKA ,ale i tak wszyscy wiedza,ze to tylko poza. A`propos poza. Potrafi je wspaniale grac, jest cudownym animatorem meskiego ciała nie mówiąc juz a jego skłonnościach ratowniczyc ze szczególnym przypadkiem sztucznego oddychania metoda usta-usta przez godzine. Zyc sie nie chce ,niech ratuje do urtaty tchu. ER Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 02.07.04, 19:04 Nech i oszołom (czyli edward reka) są prostakami którzy nie umieją uszanować śmiwerci. Jak to nazwać? Bydło? Po drugie niech nie próbuj polemizować. Jesteś za cienki na to. Dziecinko nie masz ząbków. Wracaj do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
edward_reka Re: Zmarł M.Brando 02.07.04, 19:22 alex.4 napisał: > Nech i oszołom (czyli edward reka) są prostakami którzy nie umieją uszanować > śmiwerci. Jak to nazwać? Bydło? > Po drugie niech nie próbuj polemizować. Jesteś za cienki na to. Dziecinko nie > masz ząbków. Wracaj do przedszkola. Ty tez nie masz ząbków i za to Cie kocham.Alez mnie tymi dziasełkami zawsze wypiescisz. Całuje ER Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando 02.07.04, 19:35 Co to jest smiwerc? To jakis bialostocki przysmak? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa obrzydlistwo 03.07.04, 01:58 edward_reka napisała: > jest cudownym animatorem meskiego ciała nie mówiąc > juz a jego skłonnościach ratowniczyc ze szczególnym przypadkiem sztucznego > oddychania metoda usta-usta przez godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: obrzydlistwo 03.07.04, 15:13 E_R ... ma przepustke na neta w Tworkach...w ramach socjoterapi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameraman Re: Zmarł M.Brando IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.04, 20:39 ...Marlon Brando, w/g Sunday Times żył ostatnio samotnie w jednopokojowym mieszkaniu w Los Angeles przy słynnej Mulholland Drive, zył tylko z emerytury przyznanej mu przez Screen Actors Guild , resztek wlasnch zasobów i zapomóg socjalnych..... zadluzony na 16 mln doll.. był tytanem filmowym i cielesnym , ważącym 160 kg kolosem żarłokiem....trzykrotnie ożeniony... Jedna z największych kart kina światowego.. Odszedł Ojciec Chrzestny, tym razem ofertę nie do odrzucenia złożyła mu śmierć ... umarł w szpitalu.. sic transit gloria mundi... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando 02.07.04, 20:50 Szkoda ze byl w kiepskiej sytuacji finansowej. Gdyby tak nie bylo na pewno by ci zafundowal proszki. A moze nawet i lobotomie... Odpowiedz Link Zgłoś
edward_reka Re: ['][']['] 03.07.04, 12:04 umfana napisała: > Pozdro dla Alexa (*v*) )*( Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Alex Brando byl antysemita 03.07.04, 17:53 elvis presley tez byl swirem, ale krecil tylkiem jak czarny ...kompleksy, kompleksy, kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.warszawiak ojojoj 03.07.04, 18:53 Widze że tu poważne problemy macie??? ps Co to ma do Warszawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 05.07.04, 22:30 Marlon Brando grał w Czas apokalipsy, taki film; Kiedyś był wyświetlany w Wa-wie Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Zmarł M.Brando -|- 05.07.04, 22:37 n ie taki film tylko kultowy film, to byl swietny film ogladalem go z kilkanascie razy, ostatnio leci odnowiona wersja (dodano kilka bajerow) na HBO2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameraman Re: Zmarł M.Brando IP: *.gdynia.mm.pl 05.07.04, 23:06 mala galeria Marlona, klikaj od 1 i dalej kolejno www.faz.net/s/Rub117C535CDF414415BB243B181B8B60AE/Doc~E83081FCDD3D24E31B03E8CB29D8AC118~ATpl~Ecommon~Sdetail_image~A~Aimg~E1.html? back=/s/Rub117C535CDF414415BB243B181B8B60AE/Doc Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando 05.07.04, 23:46 Kamer. << OKi Nie jest tak źle z Wawą, jak widać. - gdy Spoza stoliczni podciągną, hłe hłe Bart. << PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 12:51 Czas apokalipsy jest jednym z najlepszych filmów amerykańskich, a rola w nim Brando jest rewelacyjna. Ten film na długo zostaje w pamięci pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:04 Warto dodac ze akcja tego filmu rozgrywa sie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:06 Niech twój dowcip jest tak cięzki i niesmaczny. że może wywołać tylko odruch wymiotny. Ale może to rezultat tego, że jesteś bulimiczką. Spadłąś z 150 kg na ledwie 100kg? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:08 Odruch wymiotny to wywoluja objawy twojej dolegliwosci uwieczniane na forum. Mam nadzieje ze twoj lekarz jednak puknie sie w czolo i zmieni ci terapie z internetowo-sieciowej na elektryczno-sieciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:08 Nie każdy jak ty potrzebuje lekarza... lepiej nie denerwuj się bo lekarz znowu zaserwuje tobie elektrowstrząsy Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:10 Te, wiesniak, jak juz nie wiesz co wyskrobac z lepetyny to raczej wyskrob sobie wosk z uszu niz masz cytowac cudze wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:10 niech napisała: > Odruch wymiotny to wywoluja objawy twojej dolegliwosci uwieczniane na forum. > Mam nadzieje ze twoj lekarz jednak puknie sie w czolo i zmieni ci terapie z > internetowo-sieciowej na elektryczno-sieciowa. Oj to poczekamy, bedziemy czekac az ten lekarz zorientuje sie ze z alex.4 jest cos nie tak, w koncu tak dziala nasz NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:12 Tez uwazam ze stan aleksa odzwierciedla stan NFZ. Totalna zapasc. PS. W MPO tez. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:15 niech napisała: > Tez uwazam ze stan aleksa odzwierciedla stan NFZ. Totalna zapasc. > PS. W MPO tez. nie on jej nie odzwierciedla on jest jej pierwowzorem Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:16 niech twój stan psychiczny odzwierciedla stan służby zdrowia w Nepalu... Jesteś bardzo ograniczonym osobnikiem. Nie potrafisz wymysleć czegoś nowego... zdaje się, że przekracza to twoje umysłowe mozliwości Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:19 alex.4 napisał: > niech twój stan psychiczny odzwierciedla stan służby zdrowia w Nepalu... > Jesteś bardzo ograniczonym osobnikiem. Nie potrafisz wymysleć czegoś nowego... > zdaje się, że przekracza to twoje umysłowe mozliwości Twoje to juz dawno przekroczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:21 bartłomiejku widzę, że nie możesz opanować swojej obsesji... ale móiłem ci nie masz u mnie żadnych szans. C`est la vie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.warszawiak [...] 06.07.04, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:26 Dzieki prawdziwy ale pobronie sie sam, ty nie szargaj swoich nerwow wystarczy ze ja to robie, ciesze sie ze jeszcze istnieja prawdziwi warszawiacy. Dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:29 najbardziej mnie śmieszy jak ktoś aby uzywa kilku nicków aby nadać swojemu postowi wiekszą popularność. Oj nieładnie, bartllomiejku. Czyzbyś był szczurem niechem????? Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: Zmarł M.Brando 06.07.04, 13:31 alex.4 napisał: > najbardziej mnie śmieszy jak ktoś aby uzywa kilku nicków aby nadać swojemu > postowi wiekszą popularność. Oj nieładnie, bartllomiejku. Czyzbyś był szczurem > niechem????? Niestety nie!!! mamtu jeden adres!!!! A czy ty jestes tez alexij.4?? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 [...] 06.07.04, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej [...] 06.07.04, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej [...] 06.07.04, 13:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej alex.4 06.07.04, 13:34 Po prostu zazdroscisz ludzia ze maja popuarnosc, ale ty tego nie zrozumiesz bo warszawiak warszawiaka zrozumie, a buraka nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 [...] 06.07.04, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej [...] 06.07.04, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 [...] 06.07.04, 13:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej [...] 06.07.04, 13:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 [...] 06.07.04, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej [...] 06.07.04, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 [...] 06.07.04, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej [...] 06.07.04, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: 06.07.04, 14:10 widzę, że nie potrafisz się odczepić. Powiedziałem ci odwal się ode mnie. Nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 06.07.04, 17:16 Można już ? Wracając do tematu - macie u mnie audiotele >> w którym kinie w Wawie była najsłynniejsza premiera filmu Apocalypse Now ? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 07.07.04, 22:01 Co, za trudne ? Podpowiadam>> Mokotów w 1981. Ale kino to już we własnym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Zmarł M.Brando -|- 07.07.04, 22:02 ales ty oblatany jak gowno w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarło [..] 08.07.04, 17:04 Taki rym, Na obyczajność Wafki>> *** Nie każde g... co pływa równo wymaga powagi i mojej uwagi /-/ Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 08.07.04, 13:17 Dla ułatwienia dodam, że tego kina już nie ma - ale jest inne. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Zmarł M.Brando -|- 08.07.04, 20:37 Ja bym proponował jeszcze bardziej ułatwić - to inne kino nazywa się Srebrny Ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 08.07.04, 22:47 Nie pozostało mi nic innego, jak podać gotowca >> www.fotopolis.pl/index.php?gora=7&lewa=3&archgal=1&nrarch=129&&aktz=12&aktg=129 Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zmarł M.Brando -|- 09.07.04, 09:48 Omijam Cie Rolo,jak alem zmuszona Ci "piekne dzieki" za te fotke Kina Moskwa napisac, boc to "moje"" kino. Mieszkalam w okolicy i swietnie go pamietam. Na "Wejscie Smoka" do niego chodzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 09.07.04, 12:19 Doceniam gest. Tego lata mieszkałem w okolicy; Chodziłem do kina po drugiej stronie Puławskiej, takie swojskie, 'podwórkowe' - nazwy nie pamiętam. A Zdjęcie jest arcydziełem, i dlatego je przypomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
padalec52 Re: Zmarł M.Brando -|- 10.07.04, 22:43 Jeżeli swojskie, podwórkowe i po drugiej stronie Puławskiej, to pewnie "Stolica" - dziasiaj "Iluzjon". Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 11.07.04, 01:55 Zgadza się: " Stolica". Pęd do zmian poPRLu nie ominął STOLICY ! hłe Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zmarł M.Brando -|- 11.07.04, 11:21 rolotomasi napisał: > Zgadza się: " Stolica". > Pęd do zmian poPRLu nie ominął STOLICY ! hłe Zem sie zachlysnela kawa, która pije. ??????????? PS pewnie w tym samym warzywniaku ziemniaki kupowalismy...no, gdybym tylko wiedziala...:P Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zmarł M.Brando -|- 11.07.04, 11:18 padalec52 napisał: > Jeżeli swojskie, podwórkowe i po drugiej stronie Puławskiej, to > pewnie "Stolica" - dziasiaj "Iluzjon". Kino Stolica, jeszcze blizsze memu sercu i dawnemu miejsca zamieszkania, anizeli kino Moskwa. Na poranki do niego chodzilam. Jestesmy bylymi sasiadami z podwórka???? Yyyyy? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zmarł M.Brando -|- 11.07.04, 11:26 Pewnie juz wtedy nazywal cie "tirowka". No, Buggi, uderz sie w cza-he to sobie przypomnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zmarł M.Brando -|- 11.07.04, 15:40 niech napisała: > Pewnie juz wtedy nazywal cie "tirowka". No, Buggi, uderz sie w cza-he to sobie > przypomnisz. Wiedzialam, ze sie odezwiesz, wiec sie przygotowalam: Abstrahujac od tego, iz faktycznie ucieszylam sie ze starego zdjecia kina Moskwa ( podkreslone), które on wkleil, mój ripost ( o ziemniakach) byl raczej ironiczny, anizeli przyjazny. Nie, "tirówki" nie zapomnialam. Zapomnialam natomiast ozdobic mój ripost do niego emotikonem,ale pomyslu na "chuj mu w oko" nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Zmarł M.Brando -|- 11.07.04, 17:05 Szło Ci nawet dobrze, aż do chwili,gdy odezwało się to coś; Przyjacielska rada>> Policzyć,ilu znajomych, i ile okazji umknęło przez tak wcinające się Brudne moce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: alex zachowuj sie !!!!!!!!!..mamy Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:13 Juz wiadmo ze jestes ciepłym chłopcem do poduszki.Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś