rakso88 Re: Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to 09.10.12, 03:14 Dzięki za zacne komentarze z rana, dobrze się czyta wasze pijackie kibolskie wywody o tym kto jest pedałem, kto bratem, kto słoikiem a kto lewakiem : D Nic bardziej w pracy nie poprawia humoru niż czytanie wypowiedzi zbiorowiska frustratów :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Aj-ti-aj 09.10.12, 04:30 Debilizm kiboli nienawidzących aj-ti-aj za to, że w to gó... - CSKA Varszava nie wiedzieć czemu mieniące się Legią Warszawa - wpompowała miliony złotych i utrzymuje w czołówce ligi mnie powala. Gdyby nie aj-ti-aj to Legia by grała w okolicach IV-tej ligi. I do tego "bracia" ... choc mafia to rodzina, więc jakaś (chora) logika jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
intransigent Re: Aj-ti-aj 09.10.12, 08:55 elfkabezhaltera napisała: > Debilizm kiboli nienawidzących aj-ti-aj za to, że w to gó... - CSKA Varszava ni Znowu pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 06:20 I bardzo slusznie ze Srodmiejska nie obsluguje kibicow bo efekt jest znany . Tu nie chodzi o gejow lub wsiowych tu chodzi o chamstwo!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Dla mnie ok. IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 07:26 Kibole to bydło i prawdziwi kibice na tym cierpią ale nikt nie będzie stał i weryfikował czy ten gość to normalny człowiek czy troglodyta który przed 30min wyrywał krzesełka. Niech kibice podziękują kibolom za zszarganie opinii. Mieszkałem kiedyś koło legii i wiem co się działo po każdym meczu...masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sześcian_kopany Proszę Państwa... IP: *.lanet.waw.pl 09.10.12, 07:44 Nie oszukujmy się! Kto normalny pop...dala w szaliku legii lub jakiejkolwiek innej drużyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex Kibole z Legii sami sobie zapracowali... IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 08:02 I czemu tu się dziwić? Nikt Tych "aniołków" nie chce gościć u siebie i ma do tego prawo. Bydło do obory a nie do lokalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mk Kto chcaiłby siedzieć w takim syfie? IP: *.jmdi.pl 09.10.12, 08:27 W minutę jestem w stanie wymienić z 10 lepszych lokali w okolicy niż ta dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kto chcaiłby siedzieć w takim syfie? IP: 193.169.204.* 09.10.12, 08:43 "Piłka nożna to nie jest Wersal" - no to wyraźnie pokazuje czym jest ten sport dla kiboli. Okazją do wyżycia swoich frustracji - wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.12, 08:44 To lekarz czy prawnik nie może być bandziorem? Skoro było tam zawsze miło i przyjemnie, a nie wpuszczają bandytów, to pan już wie, dlaczego tak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 08:53 Pretensje nie do restauracji tylko do kiboli swojej drużyny, niestety kibice legii są postrzegani przez to co robią kibole na meczach i po za nimi nawet daleko od stadionu i nie w dni meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Brawo dla ochroniarzy! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.10.12, 08:57 I bardzo dobrze. Z kibolami się nie rozmawia. Do kiboli sie strzela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Ant Ale że Pan poleciał na skargę akurat do Wyborczej? IP: *.centertel.pl 09.10.12, 09:39 To dziwne. Myślałem że prawdziwi kibice Legii to nie lubią Wyborczej, TVN'u i ITI'ja. Panie Grzegorzu niech Pan pójdzie z tym tematem do dziennikarzy interwencyjnych PiSu - braci Karnowskich (na portal wpotylice albo do uwrzam że). Tam nie tylko Pana potraktują miło i ze zrozumieniem ale i komentarze na portalu będą przychylniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luszek Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.111.178.228.static.cdpnetia.pl 09.10.12, 09:52 Może w ten sposób oczyści się miasto z kretynów z żylety. Jak normalni kibice zaczną płacić za wybryki kiboli to może wreszcie przestaną je tolerować. Wystarczyło by przecież żeby ogłosili moratorium na kibicowanie do czasu aż klub nie poradzi sobie z ultrasami i zaraz straty na niesprzedanych biletach sprawiły by że władze klubu zajęły by się sprawą na poważnie. Przy okazji my ze swoich podatków przestalibyśmy łożyć na zabezpieczanie miasta przed wyczynami bandy idiotów. Szacun dla knajpy i bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof,dok hab Bydle Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 09:53 "...Mam 56 lat, jestem lekarzem. Mój syn ma skończone 19, studiuje prawo..." A co to ma wspólnego?Pan Kibic, to pierwsze pokolenie,ktore przyjachalo z miękkiej drogi do stolicy?To by wiele tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolekfidelek Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.12, 09:56 BRAWO SRODMIEJSKA. Obiecuje od dzis zostawiac u Was wiecej pieniedzy w podziekowaniu za wlasciwe traktowanie ludzi w barwach komuszego klubu sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_1 Śmieszne tłumaczenia pana Grzegorza. 09.10.12, 09:58 „W kawiarni Śródmiejska bywaliśmy z rodziną już wielokrotnie. Zawsze jest tam miło i sympatycznie” „Syn miał na sobie bluzę Legii oraz szalik kibica, ja swój trzymałem w dłoni. Zostaliśmy jednak odprawieni z kwitkiem.” „Moja noga w Śródmiejskiej na pewno już więcej nie postanie.” I wszystko jasne. Było nie ubierać się jak dresiarz i kibol tylko po meczu przebrać się i wstąpić na jednego do Śródmiejskiej a nie latać do gazety i ujadać na właścicieli, na których miejscu już nigdy nie wpuszczałbym tego p.Grzegorza z synem w myśl „tych klientów nie obsługujemy”. Odpowiedz Link Zgłoś
jondro6 to jest ograniczanie swobody obywatelskiej, ale... 09.10.12, 09:59 ...można za taki stan podziękować innym "kibicom", którzy ograniczają na co dzień innym ludziom swobody obywatelskie zastraszając ich, niszcząc nie swoje mienie, zachowując się jak dzicz.. dla pana Grzegorza rada, aby zapoznał się z subkulturą kibiców w Polsce, bo na meczu chyba był pierwszy raz i o tym środowisku nic nie wie, skoro idzie na piwo w fatałaszkach ulubionej drużyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafath chętnie tam pójdę! IP: *.aster.pl 09.10.12, 10:03 Jak dla mnie to spory plus, bo kibice w grupie zwykle zachowują się jak bydło, są nadpobudliwi, rozgorączkowani i często agresywni. Dobrze, że jest strefa wolna od tych groteskowych osobników, niech pajacują w swoich domach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegie Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 10:08 W sumie to nie rozumiem zdziwienia Pana kibica, jaki jest odbiór społeczny kibiców futbolu wszyscy wiedzą i słusznie właściciele kawiarni mogą obawiać się gości z kibolskimi fetyszami, w które pan z synem byli odziani. Nie od dziś wiadomo, że piłka kopana jest sportem, który potrafi wzbudzać skrajnie negatywne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
gitta Re: Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to 09.10.12, 10:15 Gość portalu: Mac Ant napisał(a): > nie chcą go to nie. Po co się rzuca i lata do prasy? Bo lekarze I prawnicy to niby porzadni ludzie:-) Czechow juz przed wielu laty napisał, ze doktora, sędziego i wielebnego do porządnego domu się nie wpuszcza. Jeśli pan doktor nie wierzy to niech pójdzie do Teatru Narodowego na sztukę Iwanov! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa I bardzo dobrze, niech kibice idą do "swoich pubów IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.10.12, 10:40 Brawo Śródmiejska. Zyskali we mnie wiernego klienta. Gdy w mieście odbywają się mecze, będę wiedział, gdzie można spokojnie pójść na piwo. Moim zdaniem trzeba powołać alians pubów pod hasłem "strefa wolna od kibiców" i te puby powinny się tak właśnie reklamować - nie powinni tam wpuszczać kibiców ani włączać transmisji jakichkolwiek programów sportowych. A kibice niech mają swoje - tzn. inne - puby i tam niech sobie ryczą swobodnie po każdym golu w swoim własnym towarzystwie. Pan Grzegorz mógł sobie iść 100 metrów dalej do knajpy, gdzie jest pełno kibiców i wisi z 10 telewizorów, transmitujących najróżniejsze mecze - do wyboru, do koloru. Człowiek intelgentny - jak pan Grzegorz - nawet jeśli lubi piłkę nożną, musi sobie zdawać sprawę, kim jeset większość, a przynajmniej widoczna większość miłosników tego sportu. Musi wiedzieć, że będzie narażony na takie samo traktowanie, na jakie zasługuje ta widoczna większość. Kibiców między ludźmi kulturalnymi praktycznie się nie widuje, bo kto się przyznaje do kibicowania, zwykle zostaje jest zakwalifikowany - słusznie czy nie - jako stadionowy chuligan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 10:40 Właściciel ma rację! Piłka nożna to sport prosty, wręcz prostacki, żeby motłoch mógł zrozumieć zasady, więc jacy mogą być fani tego teatrzyku, jeśli nie prostakami właśnie? Też bym nie chciał takich klientów w swojej kawiarni. Nieważne czy jest Pan, Panie Grzegorzu, ordynatorem oddziału neurochirurgii, biznesmenem - milionerem, znanym prawnikiem, czy rolnikiem z podradomskiej wioski. Jest Pan kibicem najprostszej na świecie dyscypliny sportowej, zaraz po biegach na 100m. Czemu piłka nożna ma tylu fanów na całym świecie? Bo ma do zapamiętania 4 zasady: piłka ma wpaść między 2 słupki z rozciągniętą (albo i nie) siatką, piłka nie może wylecieć poza białe kreski na trawie, nie wolno się bić (faule) i "spalony". Tyle zrozumie i zapamięta każdy, od najbiedniejszych zakątków Afryki po najbogatsze dzielnice Tokio i Nowego Jorku. Odpowiedz Link Zgłoś
professional_scoffer Re: Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to 09.10.12, 16:50 Dobrze napisane, dodajmy jeszcze fakt, że piłka nożna to najbardziej skorumpowany sport i wtedy tym bardziej dziwi, że ktoś chce oglądać ustawione mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
vader2010 niby wykształcony a taki durny 09.10.12, 10:44 „W kawiarni Śródmiejska bywaliśmy z rodziną już wielokrotnie. Zawsze jest tam miło i sympatycznie” - było miło i sympatycznie właśnie dlatego, że nie wpuszczają bydła w szalikach i dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyczlaw Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.home.aster.pl 09.10.12, 10:56 Dobrze, że nie wpuścili. Stygmatyzacja kibiców jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Ta knajpa nie wpuszcza kibiców. "Nie każdy to b... IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.12, 11:09 i bardzo dobrze, brawo Srodmiejska! Odpowiedz Link Zgłoś
cornelius-ltd Akurat bylem wtedy w lokalu... 09.10.12, 14:10 Pan doktor nie kuma podstawowej czaczy - ze to wlasciciel lokalu decyduje,kto ma prawo wejsc i dac mu zarobic.Panow zgubily plemienne totemy,ktore 99% warszawiakow kojarza sie z wielkimi klopotami.Wierzyc mi sie nie chce,ze inteligent do tego z synem nie wie tego.Wystarczylo to schowac lub ciepnac do najblizszego kosza.W Srodmiejskiej odbywala sie akurat kulturalna impreza + wernisaz z masa sensownych gosci z pierwszej ligi.I wchodzi dwoch szalikowcow z Zylety...Od razu bylby dym.A po co... Odpowiedz Link Zgłoś