mafiapuczajewa Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 18:30 no jakbył na uczelni kardynała to o pedałach wie PRAWIE wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kekx Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 20.10.12, 18:31 Jakoś dziwnie Maćku śledzisz prywatne życie p. Karpieszuka ... Czyżbyś szukał prawdziwej miłości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.com 20.10.12, 19:06 Absolutnie go nie śledzę. Co innego wnikać w cudze życie prywatne, a co innego być torpedowanym informacjami o cudzym homoseksualnym życiu. Kolega Karpieszuk się z tym nie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlowski Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 20.10.12, 19:40 Jeżeli ktoś ze swoimi poglądami się nie kryje, to moim zdaniem jest OK, tak w stosunku do przeciwników, jak i swoich zwolenników. Gorzej, jak ktoś udaje kogoś kim nie jest, ukrywa swoje skłonności np. zakłada czarną sukienkę i udaje, że jest "zbawieniem Świata". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elina Wybiórcza promuje homodebilizm IP: *.wad.pl 20.10.12, 18:38 czyli ideologię sławiącą pederastów, wśród których najwięcej pedofilów i HIV-owców. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Odwracanie uwagi 20.10.12, 18:38 Takie akcje nie sa dobre, bo odwracaja uwage od problemu pedofili. Podejrzewam, ze 95 % Polakow nie odroznia pojecia "pedal" od "pedofil", dla tego zacofanego spoleczenstwa to jest to samo. Szczegolnie kosciol kieruje cala nienawisc na gejow ukrywajac jednoczesnie swoje gwalty na dzieciach. A Polacy popieraja watykanskich zboczencow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 18:38 Panie Karpieszuk, chyba pan własnej gazety nie czyta. Bo to własnie w niej niedawno bodaj Wojciech Jagielski twierdził, że aparthaid wcale nie był taki zły, przynajmniej w założeniach. i jak teraz wyglada pana porównanie? Skądinąd poziom gazety bije już wszelkie rekordy mułu. Jesze kilka lat temu uważałem, że ci, którzy mówili, że jestescie jak Trybuna Ludu to oszołomy. Teraz nie da sie tego nie zauważyć. Czysta walka ideologiczna: pro obamowka, pro gejowska, pro feministyczna. Tylko gołe cyce nie wiedzieć czemu wam przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 ten pseudoartykuł kompromituje pseudodziennikarza 20.10.12, 18:39 żadnych faktów, jakiegokolwiek merytorycznego zarzutu tylko gejowska propaganda. idź się leczyć człowieku bo nienawiść i głupota zżarły ci mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: ten pseudoartykuł kompromituje pseudodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 18:47 popdpisuję się pod słowami przedmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: ten pseudoartykuł kompromituje pseudodziennik 20.10.12, 19:05 Możesz wskazać BADANIA wykonane przez gościa USW? -- Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 prosze bardzo oto link 20.10.12, 20:37 www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=cameron%20p%20homosexuality Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty_karzel_moralny Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 18:42 Rozumiem, że o tym kto jest naukowcem a kto tylko pseudo-naukowcem decyduje Gazeta Wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 20.10.12, 19:03 Decyduje peer-review. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.com 20.10.12, 19:08 Decyduje autor tekstu sprzyjający "swoim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leppiej Á propos peer-review IP: 139.20.209.* 20.10.12, 19:41 Cameron, P: 49 prac indeksowanych w Scopusie, 238 cytowan, h-index 7. Teraz prosimy o namiary na dorobek tego, ktory go nazwal "pseudonaukowcem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Sobotni Widze, ze tu prawie tak zabawnie jak u RadSika na IP: *.pool.mediaWays.net 20.10.12, 18:47 fejsie pod postem o Dreamlinerze :). Jak wy możecie to Ojcu Redaktorowi Adamowi zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.gdynia.mm.pl 20.10.12, 18:56 Mój proboszcz podczas wzajemnego posuwania mówi, że prawdziwa miłość możliwa jest tylko pomiędzy chłopcami. A ja proboszczowi wierzę. I moim dwóm tatusiom. Też są księżmi. Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 19:00 > Ale jednocześnie nie potrafię sobie wyobrazić, żeby w imię wolności badań jakakolwiek uczelnia zaprosiła do wygłoszenia wykładu badacza, który uzasadniałby politykę apartheidu w RPA czy zasadę numerus clausus na uczelniach przed wojną. No ale przecież *uzasadnić* można jedno i drugie! Uzasadnienie to co innego niż popieranie. Zarówno na rzecz apartheidu, jak i numerus clausus były racjonalne argumenty. Nie twierdzę, że je podzielam, ale nie można mówić, że ich nie było. Odmawianie przeciwnikowi prawa do bronienia swojej racji racjonalnymi argumentami to chwyt nieuczciwy. A to, że ktoś "nie potrafi sobie wyobrazić", że ktoś może mieć inne zdanie, nawet dziwaczne i nieetyczne z mojego punktu widzenia, to chyba już coś w rodzaju niedowładu umysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a fuuuj uczelnia IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 19:04 przecież ten :uniwersytet" to przemianowana atk, więc co się dziwić. największymi antysemitami byli zydzi, najwiękeszymi homofobami są dymające kleryków w dupska klechy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 19:02 A co,czy nie można głośno mówić,że homoseksualizm to ciężka choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giosciowa Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 19:12 Widze, ze towarzysz Ilicz jak zwykle nader aktywny kiedy pojawia sie temat homoseksualizmu. A moze cos jest na rzeczy, skoro az taki strach wywoluje ten temat? Swoja droga homoFOBIA to STRACH PRZED homoseksualizmem. To tak dla przypomnienia, bo niektorym jak widac myli sie regulka i wychodzi, ze uczelnia promuje strach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Na szczęście Europejczycy mądrzeją IP: *.244.139.111.unregistered.ptc.pl 20.10.12, 19:19 i nie dadzą sobie zrobić wody z mózgu. 85% młodych Europejczyków popiera małżeństwa homoseksualne, a ponad 70% adopcje dzieci przez takie pary. Link: www.uniaeuropejska.org/kolejne-badanie-eyp-mlodzi-za-malzenstwami-homoseksualistow A zwolennicy Camerona powinni być konsekwentni i przyjąć również jego tezę, że 30% księży wykazuje skłonności homoseksualne. Link: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,7869689,Paul_Cameron_w_Radiu_Maryja__30_proc__ksiezy_to_geje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor zrehabilito "Uczelnia".... IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.12, 19:25 Jaka uczelnia taki wykładowca.... Odpowiedz Link Zgłoś
ptak57 Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 19:26 Cameron i....to wystarczy. Co to za naukowiec, kto wie kto mu nadał tytuły naukowe. Pewnie jakieś zapyziałe kółko różańcowe. Ponadto...czemu używacie liczby mnogiej w słowie UCZELNIE ? Jedna uczelnie z powodu że nosi takie imię nie czyni WIELU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.12, 19:27 Jeśli ktoś ma być na tyle bezczelny że twierdzi inaczej niż sekta/mafia homoseksualistów to na pewno jest BE, brzydki albo niezdrowy na umyśle. Ja mam odwagę i mówię: boję się cyganów że mogą mnie okraść, boję sie grubych karków bo mogą mnie pobić, boję sie homoseksualistów bo niszczą tradycyjne wartości w społeczeństwie. Akurat w tym jednym punkcie jest mi po drodze z kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
queserasera Co komu przeszkadza, że banda rozmodlonych idiotów 20.10.12, 19:29 posłucha gęgania "natchnionego" kretyna? Niech też mają coś z życia, a w razie czego zawsze jest im czym zaświecić w debilne ślepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monti Pseudoredachtur... IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.10.12, 19:31 ... w walce o szczytne idee międzynarodówki gejowskiej... miłośnicy męskich anusów wszystkich krajów łączcie się, zdaje się red. karpieszczuk nawoływać w znanej manierze. Kto nie z nami ten wróg! Kto ma inne poglądy to pseudonaukowiec! Dane się nie zgadzają z tezą krzykliwego gejolstwa? Gorzej dla danych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Pseudoredachtur... IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 10:18 Jarosław z kotem dołączyli t/n Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 19:33 Czytając komentujących mozna stwierdzic jedno..., że 95 % wypowiedzi , powiedzmy homofobów świadczy o ich chamstwie i prymitywiźmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 19:35 Fakt jest faktem, gdyby był to "światowej sławy historyk", to biuletyn żydowskich komunistów nie mógłby się nachwalić. Nie ma co gdybać - wystarczy przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzzyczny1 Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... IP: *.adsl.online.nl 20.10.12, 19:38 "tego amerykańskiego pseudonaukowca " Wg tych którzy sami mienią się naukowcami? Homoseksualizm jest wyleczalny Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Zgoda! Jesteś hetero? Czy już sie wyleczyłeś z teg 20.10.12, 20:36 o? Jesteś gayem i sie leczysz? Chcesz o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzzyczny Re: Zgoda! Jesteś hetero? Czy już sie wyleczyłeś IP: *.adsl.online.nl 20.10.12, 21:11 nie byłem nie jestem i nie będę bo żal mi tych ludzi i przede wszystkim to grzech ale jak widać ty się prosisz o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Nie jesteś? 20.10.12, 22:23 Pytam czy jesteś gay, czy jesteś hetero i czy sie leczysz z bycia gayem albo z bycia hetero? A ty mi wyskakujesz z tym, że nie jesteś? To jesteś bi-seksualny czy a-seksualny? Też sie z tego leczysz? Zdecyduj sie, a jak sie wyleczysz to zgłoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk76 Re: Zgoda! Jesteś hetero? Czy już sie wyleczyłeś 21.10.12, 23:39 Rozumiem, że jeśli jakiś gej jest ateistą, grzechu nie popełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cm Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 21:00 Wyleczyłeś się już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzzyczny Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon IP: *.adsl.online.nl 20.10.12, 21:13 nie miałem z czego homoseksualizm to grzech ale ty potrzebujesz pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk76 Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 21.10.12, 23:43 Twierdzisz, że homoseksualizm to grzech. A co jeśli jakiś gej jest ateistą (niekoniecznie Polak)? Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa-szmata Gdyby uczelnia zaprosiła 20.10.12, 19:47 jakiegoś pseudo naukowca promującego homoseksualizm wszystko byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Gdyby uczelnia zaprosiła IP: *.hsd1.tn.comcast.net 20.10.12, 19:52 "...jakiegoś pseudo naukowca promującego homoseksualizm wszystko byłoby ok." A czy przyglup podpisujacy sie "teczowa-szmata" zna takiego pseudo-naukowca??? P.S. "Promowac" to sobie mozna jogurt, albo piwo w supermarkecie... Polska to jednak wciaz mentalny skansen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Oj, żydki, żydki! I jak was mamy lubić IP: *.hsd1.tn.comcast.net 20.10.12, 19:49 I oto kolejny smiec ("chynek") na forum GW. Skad tyle smieci bierze sie w obecnej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk76 Re: Oj, żydki, żydki! I jak was mamy lubić 21.10.12, 23:45 Już tyle razy pisałem, żeby wszelkich "chynków", "swan ganzów" zbanować, bo zaśmiecają tylko forum swoimi obelgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Zaprosili "pseudonaukowca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 19:52 No tak, bo prawdziwy naukowiec to tylko taki naukowiec, który nie śmie podważać "oczywistych prawd" na temat homoseksualizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
drzp Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudonau... 20.10.12, 19:53 Ciekawe czemu tylko pseudonaukowcy promujący homoseksualizm w domniemaniu niektórych nie są źli. Swoją drogą dobrze, że są ludzie którzy przekazują prawdę na temat tego negatywnego zjawiska, propagowanego ostatnio często w mediach. Przecz z homoseksualizmem. Na Ukrainie i w Rosji ten problem wzorowo rozwiązano, czemu u nas gejostwa nie można zakazać prawnie! Trzeba w tej akurat kwestii brać przykład ze wschodu! Odpowiedz Link Zgłoś
feelhot Czy już złozyłeś dokumenty do konsulatu Białorusi 20.10.12, 20:38 iż chcesz wyemigrować z Polski? Możesz też emigrować do Rosji, skoro tak kochasz Putina-napisz mu o tym:P Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcyk76 Re: Uczelnia promuje homofobię? Zaprosili pseudon 21.10.12, 23:47 A z jakiego powodu homoseksualizm miałby być zabroniony prawnie? Jak ktoś będzie gejem (jak niektórzy nasi celebryci) - do więzień, które i tak już są przepełnione? Co Ci geje zrobili, że chcesz ich karać? Któryś odrzucił twoje zaloty? :) Odpowiedz Link Zgłoś