Gość: Asia IP: *.citicorp.com 13.07.04, 14:47 czy możecie mi polecić kurs fotografii dla poczatkujących? z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbarus Re: kurs fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:34 Chętnie. Udzielam korepetycji. Zaczynam od aktów. Ale wolę zaawansowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta_fotograf Re: kurs fotografii IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 14.07.04, 01:46 Barbarus mnie ubniegl ... szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kurs fotografii IP: *.citicorp.com 14.07.04, 10:38 Widzę, że poziom tego forum jest poniżej wszystkiego. Wiecej tu nie zajrzę! Dziekuję za porade, z pewnością nie skorzystam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: kurs fotografii IP: *.centertel.pl 14.07.04, 11:20 Jesli chcesz się uczyc sama, to polecam ksiazke "Szkola Fotografowania National Geographic" + sledzenie rad na necie (pl.rec.foto np) + dużo prób praktycznych. Jesli chcesz się uczyć od kogoś, to do wyboru masz 2 dobre szkoly foto w Wawie (EA i Schmidt, ale one nastawione są na kształcenie fotografow raczej przez duże F, a nie hobbystów, ale kto wie...), ponadto są rózne kursy, ale ich jakość jest różna. Ja polecam sposób pierwszy :) Jesli masz jakies pytania, to pisz na buendia@idea.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kurs fotografii IP: *.citicorp.com 14.07.04, 14:42 Dzieki za porade. Mam za sobą lekture 'Ksiązka o fotografii', ale jakos bardziej do mnie przemawia kurs, gdzie ktos mi pokaze, powie... Niestety wiekszosc kursow w wawie jest dosyc drogie, kolo 2000 za 3 miesięczny kurs. Dodam, ze fotografia chce sie zajmowac czysto amatorsko i nie koniecznie potrzebuje wiedzy na temat specjalistycznego wyposazenia studia, itp. szukalam kursow Schmidt w necie, ale nie znalazlam stronki. Jak na razie rozwazam 2 kursy: prowadzony przez Pawła Dumę, oraz Fotoklub RP. Jeszcze sie nie zdecydowalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbarus Re: kurs fotografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:24 Droga Asiu! Nawet przy fotografowaniu przydaje się poczucie humoru. I trochę luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arysta_fotograf Re: kurs fotografii IP: *.skynet.net.pl / 80.72.37.* 15.07.04, 00:15 Asienko uwazasz ze cialo ludzkie nie nadaje sie do fotografowania? Odpowiedz Link Zgłoś
joannaff Re: kurs fotografii 15.07.04, 11:08 oczywiście, że tak nie uważam... zapewniam, że jestem wyluzowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbarus Do joannaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:34 Brawo! Więc kiedy sesyjka? Odpowiedz Link Zgłoś
jol-al Re: kurs fotografii 20.08.13, 10:42 ZAPRASZAMY NA SZKOLENIA Z GOOD PHOTO Good Photo jest liderem w branży szkoleń fotograficznych. Profesjonalna kadra oraz nowatorska tematyka szkoleń były – i nadal są – niezaprzeczalnym wyróżnikiem naszej firmy na rynku. Wynikiem czego jest ponad 4,5 tys. przeszkolonych osób w całej Polsce. Naszą wizytówką jest bogata i kompleksowa oferta, nowatorski sposób szkoleń ale przede wszystkim profesjonalizm. Wykonujemy zlecenia fotograficzne, graficzne i filmowe dla największych polskich firm. Organizujemy foto-wyprawy i eventy integracyjne w Polsce i za granicą. Uczymy fotografii, grafiki i foto-edycji. Szkolimy indywidualnie oraz grupowo na każdym poziomie zaawansowania. Jesteśmy bezkonkurencyjni, ponieważ dajemy naszym kursantom najwyższą jakość za najlepszą cenę. Dodatkowo każdy lojalny kursant, który do nas wraca otrzymuje zniżki na kolejne szkolenia, wypożyczenie i zakup sprzętu, zakup książek i albumów fotograficznych oraz otrzymuje wsparcie foto-edytorskie oraz dostęp do porad specjalistów przy doborze i zakupie sprzętu. szczegóły na www.good-photo.pl/szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś