Gość: Misia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 18:51 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubic Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. 20.03.02, 20:47 Na szczęście od paru miesięcy nie mam telewizora i nie muszę się męczyć z Big Brotherem!!! :))))))))) Może to kogoś zdziwi, ale bez TV da się żyć!!!! Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:33 A mi się nowa edycja BBB bardzo podoba! Ale się porobiło z tą chudą i chemikiem! Że już nie wspomnę o Barbie - Wojtek i Ken - Frytka! Ciekawe, ciekawe... Oby tylko do 20.00... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 18:47 a szczególnie Barbie - Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. 22.03.02, 10:07 Na głównej stronie forum jest podforum poświęcone BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 12:06 eela napisał(a): > Na głównej stronie forum jest podforum poświęcone BB. i za to tak Cie lubię. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
miko_ Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. 25.03.02, 21:14 eela napisał(a): > Na głównej stronie forum jest podforum poświęcone BB. Ostatnio ze zdziwieniem stwierdziłem, ze zniknęła jedna z głównych gwiazd naszego portalu, Zdzicha. Przegladarka forumowa powiedziała mi, że mogę ja znaleźć na forum BBB, gdzie jest zapalczywą komentatorką orgazmów intelektualnych uczestników III edycji BB. Wiedziałem, ze Z. tak skończy. To była tylko kwestia czasu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. IP: *.wlochy.leased.ids.pl 22.03.02, 11:06 Powiem tak: Pierwszą edycję oglądałam jak nałogowiec ( ile nerwów mnie to kosztowało i forsy na SMS-y nie wspomnę). Drugą emisję oglądałm od czasu do czasu ( fakt kupiłam kody dostępu i też mnie to trochę kosztowało- tym razem kasy ale już nie nerwów). Trzecia edycja- to ja jestem "gościówa"- nic nie wiem i nic mnie to kosztować nie będzie - JESTEM WOLNYM CZŁOWIEKIEM I PODGLĄDACTWO JUŻ MNIE NIE DOTYCZY. Trochę to trwało zanim się człowiek wyleczył - czego życzę wszystkim. Pozdravki :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miko_ Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. 25.03.02, 21:17 Gość portalu: Basia napisał(a): > Powiem tak: Pierwszą edycję oglądałam jak nałogowiec ( ile nerwów mnie to > kosztowało i forsy na SMS-y nie wspomnę). Drugą emisję oglądałm od czasu do > czasu ( fakt kupiłam kody dostępu i też mnie to trochę kosztowało- tym razem > kasy ale już nie nerwów). Trzecia edycja- to ja jestem "gościówa"- nic nie wiem > > i nic mnie to kosztować nie będzie - JESTEM WOLNYM CZŁOWIEKIEM I PODGLĄDACTWO > JUŻ MNIE NIE DOTYCZY. Trochę to trwało zanim się człowiek wyleczył - czego > życzę wszystkim. > Pozdravki :-)))))) Lepiej późno niż wcale:-) Gratuluję powrotu do świata ludzi myślących:-)) pozdrawiam serdecznie miko_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżordż Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 20:56 jak to mawiali Beavis & Butthead - This is suxxxxxxxxxxxxxxx!!!! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 17:34 Nic nie napiszę. Niech to będzie opinią Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. 26.03.02, 21:14 nie trawię! widziałem w sumie ze dwadzieścia minut... ...i szkoda mi czasu, wolę już klikać:-)) ale jak ktoś chce proszę bardzo głupie, płytkie a narracja - szkoda gadać ja nie wiem dla kogo to?! a już zupełnie nie rozumiem jak można wykupić sobie te "sesemesy" informujące o wydarzeniach w domu BB kretynizm? nie wiem, nie mieści mi się w łepetynie! Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Big Brother Bitwa!!!! Opinie. 26.03.02, 22:03 Cubic napisał: " Może to kogoś zdziwi, ale bez TV da się żyć!!!!" Mnie to w ogóle nie dziwi. Ja jestem tego pewna. Natomiast nie jestem w stanie zrozumieć, że ci, którzy oglądają Big B., nie padają z nudów Odpowiedz Link Zgłoś