Gość: Rychu Noc Pijaków IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.05.13, 21:38 Awantury i interwencje ochrony w autobusach linii muzealnych. 3/4obsady nocnych pijanych w sztok. Tak to jest jak się łączy mecz z juwenaliami i nocą muzeów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Rekordy Nocy Muzeów: Stadion Narodowy i Muzeum ... IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 22:11 stadion nieoznakowany, i nic na nim nie było, beton i brak wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Rekordy Nocy Muzeów: Stadion Narodowy i Muzeum ... IP: *.jmdi.pl 20.05.13, 01:06 Bardzo podoba mi się idea nocy muzeów, ale logistyka niektórych atrakcji pozostawia wiele do życzenia. W filtrach ludzie stali 5 godzin żeby wejść, podobnie było w fabryce Wedla. Nie wierzę, że w dobie powszechnego dostępu do netu nie można tego jakoś w mnie barbarzyński sposób załatwić. I jeszcze mała opinia o Muzeum Historii Żydów Polskich: budynek jest genialny, ale może ekspozycję powinny stanowić nieco więcej niż prześcieradła z wyświetlanymi zdjęciami bez kontekstu czy opisu. Wiem że dopiero zaczynają, ale sądząc po kolejce do muzeum można się było spodziewać czegoś fajniejszego. Mimo że jestem Warszawiakiem od paru pokoleń, pierwszy raz odwiedziłem też muzeum Pawiaka. Bardzo klaustrofobiczne i przygnębiające miejsce, ale jak każdy Warszawiak, powinienem pamiętać też o ciemnych kartach naszej historii i dziękować że przyszło mi żyć w mieście , które dosłownie zmartwychwstało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Rekordy Nocy Muzeów: Stadion Narodowy i Muzeum ... IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.13, 06:57 Fajna inicjatywa, tylko po co to stanie w tych kolejkach (wspomnienie PRL-u). Czy nie można zrobić WEEKENDu MUZEÓW i udostępnić je np. od 8 rano w sobotę do 22-ej w niedzielę ? Odpowiedz Link Zgłoś