realestate1 23.05.13, 13:35 ...i bardzo dobrze. Czerwono - czarni zakończą karierę HGW!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessuno Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... 23.05.13, 13:46 Tak samo mi daleko do PiS, jak i do RP czy SP, ale w tym przypadku popieram tą inicjatywę. Ja, moja rodzina oraz liczne grono znajomych oraz przyjaciół z wielką ochotą złożymy podpisy a później zagłosujemy w referendum. Bufetowi oraz jełopom z peło należy się solidny kopniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comment PiS za i przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 14:35 We Włochach działacze PiS sprzeciwiali się postulatom, które teraz popierają. Im nie chodzi o meritum sporu tylko, żeby kopać w Platformę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursyn Re: PiS za i przeciw IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 12:29 czyli Paranoja i Schizofrenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazgrus 3 mln za sylwestra a teraz płacz bo brak pieniędzy IP: 212.160.172.* 23.05.13, 13:46 Za sposób gospodarowania budżetem skarbnik, rada miasta oraz prezydent powinni stanąć przed sądem Odpowiedz Link Zgłoś
alik-w-plomieniach Re: 3 mln za sylwestra a teraz płacz bo brak pien 23.05.13, 13:49 A właśnie, gdzie się podziało te trzydzieści milionów wypłacone nie wiadomo komu i nie wiadomo za co na mocy tajnych umów, którymi nie zainteresował się ani pan Kamiński, ani pan Wierzbicki, ani cała reszta bęcwałów z PiS i SLD, z Wąsikiem na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: 3 mln za sylwestra a teraz płacz bo brak pien 23.05.13, 13:55 Gość portalu: bazgrus napisał(a): > Za sposób gospodarowania budżetem skarbnik, rada miasta oraz prezydent powinni > stanąć przed sądem I miejmy nadzieję,że niebawem to nastąpi a PO zakończeniu procesu wymienieni zamienią ciepłe POsadki i wygodne fotele w zacisznych gabinetach na więzienne taborety i prycze, zgodnie z zasługami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gari Re: 3 mln za sylwestra a teraz płacz bo brak pien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.13, 13:59 nessuno napisał: > I miejmy nadzieję,że niebawem to nastąpi a PO zakończeniu procesu wymienieni za > mienią ciepłe POsadki i wygodne fotele w zacisznych gabinetach na więzienne Nie bądź naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
notremak Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... 23.05.13, 14:19 Egzotyczna koalicja, ale mam nadzieję, że tylko w tej jednej jedynej, określonej sprawie. Jestem ZA. Bufet w II kadencji (podkreślam: w drugiej!) tak już się zdążył skompromitować, że jedynym wyjściem jest odwołanie tej żałosnej trupy, dla której nie ma dostatecznie głupiego pomysłu, by się natychmiast nie wzięła się za jego realizację. Niekompetencja i bezmyślność ZTM oraz drogowców - a to wyraźnie pupile pod osobistą ochroną HGW - bije wszelkie rekordy. Należałoby do nich jeszcze doliczyć Straż Wiejską, pszenno-buraczaną, z jej powszechnie znanymi wyczynami, bezczelnie "tłumaczonymi". Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k II kadencja 23.05.13, 14:39 kompromitacja w II kadencji jest skutkiem kierunku działań podjętych w pierwszej. Ja wiem, że trzeba przed samym sobą się wytłumaczyć z oddanego na HGW głosu w 2010 ale nie wszyscy byli takimi naiwniakami, żeby już wtedy nie widzieć dokąd to wszystko zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga powstał front lewacko-klerykalny - byle tylko IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 15:06 dorwać się do stołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm phi... IP: *.rtr.net.icm.edu.pl 23.05.13, 15:41 już nawet nie można być przeciw HGW, żeby nie być razem z PISem. phi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comment PiS za a nawet przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 14:33 We Włochach działacze PiS sprzeciwiali się postulatom, które teraz popierają. Im nie chodzi o meritum sporu tylko, żeby kopać w Platformę. Odpowiedz Link Zgłoś
owca888 HGW i jej radni polegną za śmieci 23.05.13, 15:05 nieważne czy w referendum, czy w wyborach. Ja, wyborca PO, śmieci nie daruję. Nikt mi nie wytłumaczy, że tak drastyczna podwyżka ma uzasadnienie, również dla mieszkańców bloków. Do tej pory śmieciarzom się opłacało. Teraz dostana na tacy śmieci posegregowane. za kilkakrotnie wyższą cenę. To wbrew wszelkiej logice. I tego nie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsc Re: HGW i jej radni polegną za śmieci IP: *.play-internet.pl 23.05.13, 21:09 > nieważne czy w referendum, czy w wyborach. > Ja, wyborca PO, śmieci nie daruję. glosoalo sie na bufetowa to teraz morda w kubel i placic!!! Trzeba ponosic konsekwencje swych wyborow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evil-devil HGW precz za Rutę i Galasa! IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.13, 17:34 Za ciągłe zmiany w komunikacji, za podwyżki, za rozpasanie administracji. Za ciągle powolne tramwaje - z winy Galasa, który nie przestawia priorytetu dla tramwajów. A Rutę za całokształt. Facet jak czegoś nie zmieni, a Igorek chamsko nie wytłumaczy, ze ma opinię pasażerów w 4 literach, to spać obaj nie mogą chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1988beauty Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... 23.05.13, 19:35 Nareszcie Warszawiacy zrozumieli co wyprawia PO, układy układziki kopa w dupę frajerom i do prawdziwej roboty się wziąć, PO miała już swoje pięć minut i doprowadziła kraj do ruiny i bezrobocia jakiego świat nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 20:01 ciekawe czy i jak zagłosują pracownicy samorządowi Warszawy? Przecież wsród nich jest wielu przeciwników HGW. Nie będą się bali zwolnień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odważny Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 20:04 ja tam się nie boję, już zagłosowałem. Ale z góry uprzedzam na Guziała nie zgłosuję, bo tworząc egzotyczną koalicję na Ursynowie sam wynagradza ludzi z PO. Czyżby zapobiegliwość i zabezpieczanie sobie tyłów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Józef Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... IP: *.182.128.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.05.13, 20:40 Nawet z diabłem aby tylko przeciw nienormalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartid Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 20:41 W niedzielę, od godziny 12 na Placu Zamkowym w Warszawie SOLIDARNA POLSKA będzie zbierać podpisy pod referendum w sprawie odwołania Hanny Gronkiewicz - Waltz ze stanowiska prezydenta Warszawy - przyjdź i podpisz petycję, ZAPRASZAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
podobny_do_nikogo Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... 23.05.13, 21:33 Pisałem w grudniu że bufetowa 2. próby biletowej nie wytrzyma. Prorok jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 21:42 Bye ,bye. Dziękujemy za cięcia w szkolnictwie. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor51 Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... 23.05.13, 21:44 Czy w GW pracują Idioci! Wniosek o referendum musi mieć 140 tys. podpisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedszkolak To nie partie organizują referendum IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 22:19 Referendum organizują Warszawska Wspólnota Samorządowa (ale nie jako partia) oraz "Warszawa Społeczna". Politycy, jak zwykle dołączają się, bo to nośne medialnie. Jest to referendum mieszkańców Warszawy. To nie chodzi o dopieprzenie PO, tylko o usunięcie urzędasów wydających nie swoje pieniądze w nieprzemyślany sposób, bez jakichkolwiek konsultacji społecznych. Potem, jak forsy w budżecie braknie to wymyślają jak ją zdobyć: - zabrać woźnym w przedszkolach, - podwyższyć ceny w komunikacji, - za śmieci, jak za luksusowe usługi, i tak dalej, i tym podobnie. Można dorzucić jeszcze parę pomysłów: po 100 zł za kota, 200 zł za psa, a karaluchy w domach po 5 zł od sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Guział były cz. SLD i SDPL, Całka były IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 07:19 były cz. PZPR i SLD, Białecki były cz. PC i PO wyrzucony przez HGW i Piterę razem z innymi piskorczykami, Maciejowski były cz. PiS, Makuch były cz. PiS itd. plus cały PiS i Ruch Palikota, czyli prawie nie partie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snowbird1 Nic specjalnie zaskakujacego IP: *.home.cgocable.net 24.05.13, 02:56 pis potrafil sie skumac z samoobrona i lpr-em - jaka trudnosc palikot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: Nic specjalnie zaskakujacego IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 13:33 PiS jako lewica klerykalna z guziałowcami i palikotowcami czyli lewicą antyklerykalną - i to lewica i tamto też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyt Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refere... IP: 195.245.213.* 24.05.13, 08:16 Odwołać tę babę jak najszybciej, żeby nie knociła dalej............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackers_ea Re: Działacze PiS ręka w rękę z Palikotem za refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 11:33 A co ma piernik do wiatraka. Dlaczego mieszacie.Dajecie fałszywą informację.Wymieńcie ugrupowania ,które sa za odwołaniem tej baby , i tyle. A tu zaraz ręka w rękę Odpowiedz Link Zgłoś