Dodaj do ulubionych

wybory 2001

IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 15:33
jak myslicie kto powinien rzadzic Polska po wyborach?
ja sadze ze UW i PO
prosze o opinie
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: wybory 2001 IP: *.zigzag.pl 21.08.01, 17:49
      Wiele prominentnych person z dotychczasowej UW przeszlo w Warszawie do PO,czym
      wcale nie zyskalo w moich oczach,wrecz przeciwnie niektore z nich sie
      skompromitowaly,bedac zamieszanymi w roznorakie machlojki i afery, bardzo
      zreszta kosztowne dla miasta.Owszem,nie mozna generalizowac albowiem w kazdym
      ugrupowaniu sa rozsadne osoby,jednak taka nagla zmiana szyldu z Uw na Po nie
      jest dla mnie wiarygodna.

pozdrawiam
      • Gość: Ela Re: wybory 2001 IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 08:11
        Gość portalu: michal napisał(a):

> Wiele prominentnych person z dotychczasowej UW przeszlo w Warszawie do PO,czym
        > wcale nie zyskalo w moich oczach,wrecz przeciwnie niektore z nich sie
        > skompromitowaly,bedac zamieszanymi w roznorakie machlojki i afery, bardzo
        > zreszta kosztowne dla miasta.Owszem,nie mozna generalizowac albowiem w kazdym
        > ugrupowaniu sa rozsadne osoby,jednak taka nagla zmiana szyldu z Uw na Po nie
        > jest dla mnie wiarygodna.
        >
        > pozdrawiam

Jestem tego samego zdania. Szkoda, ze UW, partia mająca chyba jednak najbardziej
        odpowiedzialnych polityków, ma tak słabe notowania. Rząd Mazowieckiego był chyba
        jedynym bez szokujacych afer

• Gość: max Re: wybory 2001 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 22:54
          na pewno nie AWS
          • Gość: mmikki Re: wybory 2001 IP: *.chello.pl 23.08.01, 23:34
            Po raz pierwszy od wielu tygodni "słucham" spokojnej, rzeczowej wymiany opinii
            o nadchodzacych wyborach. Prawie zapomnieliśmy, że można o tym mówić bez
            szyderstw i nienawiści. Dziękuję za dobre słowo o Unii Wolności - to moja
            partia "od zawsze".
            • Gość: Sylwia Re: wybory 2001 IP: *.bham.ac.uk 24.08.01, 15:27
              Gość portalu: mmikki napisał(a):

> Po raz pierwszy od wielu tygodni "słucham" spokojnej, rzeczowej wymiany opinii
              > o nadchodzacych wyborach. Prawie zapomnieliśmy, że można o tym mówić bez
              > szyderstw i nienawiści. Dziękuję za dobre słowo o Unii Wolności - to moja
              > partia "od zawsze".

bo tak powinno byc - jak sie spierac to rzeczowo, bo rzucaja obelgami tylko ci,
              ktorzy nie maja nic do powiedzenia...
              bez wzgledu na zawirowania (vide PO) w polityce pozostalam wierna Unii Wolnosci,
              bo tylko tej partii ufam, jak mmikki, ''od zawsze''
              i wierze, ze sloneczko UW moze w tych wyborach nas nie oslepi, ale na pewno
              pozytywnie zaswieci
              z podrowieniami dla sympatykow UW
    • Gość: lesio Re: wybory 2001 IP: *.*.*.* 24.08.01, 15:35
      Najlepsza byłaby koalicja PSL/Samoobrona, no może
      jeszcze z ZCHN.
      To nie żarty!
      Lepsza nagła śmierć niż powolne dogorywanie w cierpieniach.
      :)

• eela Re: wybory 2001 24.08.01, 15:42
        To sobie konaj nagle w samotności. Ja Ci towarzyszyc nie bede :P
        Ela
        • Gość: lesio Re: wybory 2001 IP: *.*.*.* 24.08.01, 15:45
          masochistka!
          • Gość: eela Re: wybory 2001 IP: *.ilot.edu.pl 24.08.01, 15:56
            bardzo lubie
            Ela
            • lelesio Re: wybory 2001 24.08.01, 16:08
              co bardzo lubisz?
              powoli dogorywać jak nasza ... tfu tfu ... gospodarka?
              • Gość: req Re: wybory 2001 IP: *.telia.com 24.08.01, 19:21
                wydaje mi sie ze w takiej sytuacji w jakiej polska sie teraz znalazla polska
                powinno rzadzic sld, jedynie czego sie obawiam to to ze zpowolnia prywatyzacje
                a to nie byloby juztakie dobre dla gospodarki... po to banda karierowiczow
                ktorzy chca zdobys szybka forse... sld juz nie rozkradnie bo to co mogli wziazc
                to wzieli za komuny. a poza tym to partia ktora jest bliska ludzkim potrzebom
                pozdro
                • Gość: grama Re: wybory 2001 IP: *.chello.pl 24.08.01, 19:25
                  SLD nigdy nie będzie moim ulubieńcem !
                  • Gość: michal Re: wybory 2001 IP: *.zigzag.pl 24.08.01, 22:09
                    Moim rowniez
                    • Gość: Sylwia Re: wybory 2001 IP: *.bham.ac.uk 27.08.01, 13:02
                      moim ulubiencem SLD nigdy nie bylo i nie bedzie, chyba ze predzej pieklo
                      zamarznie... a co do obaw o prywatyzacje to proponuje odniesc sie do ostatnich
                      wypowiedzi panow Millera i Kaczmarka nt prywatyzacji m.in. Orlena, PKO BP itd. -
                      pieknie to obaj wylozyli, az wlos sie na glowie jezy
                      a wiara w to, ze SLD juz sie za komuny ''nachapalo'' i teraz bedzie najwlasciwsza
                      sila do rzadzenia jest co najmniej nieuzasadniona... apetyt rosnie w miare
                      jedzenia
                    • eela Re: wybory 2001 27.08.01, 13:24
                      moim tez nie
                      Ela
                • eela Re: wybory 2001/do req 28.08.01, 09:52
                  Zwroc uwagę na to, że w SLD nastapiła pewna wymiana pokolenia i ci najmłodsi
                  jescze nie zdążyli się nakraść. Nie mówię, że będa kradli, ale mogą. A to, co
                  oni mówią, to kiełbasa wyborcza i populizm. Ludzie ciagle licza, ze cos dostana
                  za darmo
                  Ela
              • eela Re: wybory 2001 27.08.01, 13:22
                Lubie byc masochistka, czsami
    • Gość: vinc Re: wybory 2001 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 17:12
      Platforma Obywatelska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka