Gość: fredy IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 15:33 jak myslicie kto powinien rzadzic Polska po wyborach? ja sadze ze UW i PO prosze o opinie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: wybory 2001 IP: *.zigzag.pl 21.08.01, 17:49 Wiele prominentnych person z dotychczasowej UW przeszlo w Warszawie do PO,czym wcale nie zyskalo w moich oczach,wrecz przeciwnie niektore z nich sie skompromitowaly,bedac zamieszanymi w roznorakie machlojki i afery, bardzo zreszta kosztowne dla miasta.Owszem,nie mozna generalizowac albowiem w kazdym ugrupowaniu sa rozsadne osoby,jednak taka nagla zmiana szyldu z Uw na Po nie jest dla mnie wiarygodna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: wybory 2001 IP: *.ilot.edu.pl 22.08.01, 08:11 Gość portalu: michal napisał(a): > Wiele prominentnych person z dotychczasowej UW przeszlo w Warszawie do PO,czym > wcale nie zyskalo w moich oczach,wrecz przeciwnie niektore z nich sie > skompromitowaly,bedac zamieszanymi w roznorakie machlojki i afery, bardzo > zreszta kosztowne dla miasta.Owszem,nie mozna generalizowac albowiem w kazdym > ugrupowaniu sa rozsadne osoby,jednak taka nagla zmiana szyldu z Uw na Po nie > jest dla mnie wiarygodna. > > pozdrawiam Jestem tego samego zdania. Szkoda, ze UW, partia mająca chyba jednak najbardziej odpowiedzialnych polityków, ma tak słabe notowania. Rząd Mazowieckiego był chyba jedynym bez szokujacych afer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: wybory 2001 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 22:54 na pewno nie AWS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: wybory 2001 IP: *.chello.pl 23.08.01, 23:34 Po raz pierwszy od wielu tygodni "słucham" spokojnej, rzeczowej wymiany opinii o nadchodzacych wyborach. Prawie zapomnieliśmy, że można o tym mówić bez szyderstw i nienawiści. Dziękuję za dobre słowo o Unii Wolności - to moja partia "od zawsze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wybory 2001 IP: *.bham.ac.uk 24.08.01, 15:27 Gość portalu: mmikki napisał(a): > Po raz pierwszy od wielu tygodni "słucham" spokojnej, rzeczowej wymiany opinii > o nadchodzacych wyborach. Prawie zapomnieliśmy, że można o tym mówić bez > szyderstw i nienawiści. Dziękuję za dobre słowo o Unii Wolności - to moja > partia "od zawsze". bo tak powinno byc - jak sie spierac to rzeczowo, bo rzucaja obelgami tylko ci, ktorzy nie maja nic do powiedzenia... bez wzgledu na zawirowania (vide PO) w polityce pozostalam wierna Unii Wolnosci, bo tylko tej partii ufam, jak mmikki, ''od zawsze'' i wierze, ze sloneczko UW moze w tych wyborach nas nie oslepi, ale na pewno pozytywnie zaswieci z podrowieniami dla sympatykow UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: wybory 2001 IP: *.*.*.* 24.08.01, 15:35 Najlepsza byłaby koalicja PSL/Samoobrona, no może jeszcze z ZCHN. To nie żarty! Lepsza nagła śmierć niż powolne dogorywanie w cierpieniach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: wybory 2001 24.08.01, 15:42 To sobie konaj nagle w samotności. Ja Ci towarzyszyc nie bede :P Ela Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: wybory 2001 24.08.01, 16:08 co bardzo lubisz? powoli dogorywać jak nasza ... tfu tfu ... gospodarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: wybory 2001 IP: *.telia.com 24.08.01, 19:21 wydaje mi sie ze w takiej sytuacji w jakiej polska sie teraz znalazla polska powinno rzadzic sld, jedynie czego sie obawiam to to ze zpowolnia prywatyzacje a to nie byloby juztakie dobre dla gospodarki... po to banda karierowiczow ktorzy chca zdobys szybka forse... sld juz nie rozkradnie bo to co mogli wziazc to wzieli za komuny. a poza tym to partia ktora jest bliska ludzkim potrzebom pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grama Re: wybory 2001 IP: *.chello.pl 24.08.01, 19:25 SLD nigdy nie będzie moim ulubieńcem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wybory 2001 IP: *.bham.ac.uk 27.08.01, 13:02 moim ulubiencem SLD nigdy nie bylo i nie bedzie, chyba ze predzej pieklo zamarznie... a co do obaw o prywatyzacje to proponuje odniesc sie do ostatnich wypowiedzi panow Millera i Kaczmarka nt prywatyzacji m.in. Orlena, PKO BP itd. - pieknie to obaj wylozyli, az wlos sie na glowie jezy a wiara w to, ze SLD juz sie za komuny ''nachapalo'' i teraz bedzie najwlasciwsza sila do rzadzenia jest co najmniej nieuzasadniona... apetyt rosnie w miare jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: wybory 2001/do req 28.08.01, 09:52 Zwroc uwagę na to, że w SLD nastapiła pewna wymiana pokolenia i ci najmłodsi jescze nie zdążyli się nakraść. Nie mówię, że będa kradli, ale mogą. A to, co oni mówią, to kiełbasa wyborcza i populizm. Ludzie ciagle licza, ze cos dostana za darmo Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: wybory 2001 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 17:12 Platforma Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś