Dodaj do ulubionych

Szukam uczciwego developera

20.07.13, 17:42

Witam. Planuję w niedługim czasie rozpocząć szukanie mieszkania w stolicy z tego względu, że moja firma planuje przeprowadzenie tam swojej siedziby. Przeglądałem oferty kilku firm i każda prezentuje się o cudownej strony ale wiadomo to tylko reklama. Czy możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego developera?
Obserwuj wątek
    • Gość: rizotto Re: Szukam uczciwego developera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 23:34
      Ha,ha,ha, naprawdę szukasz uczciwego, czy sobie jaja robisz?. Jeżeli naprawdę to szukać będziesz długo i pewnie bez skutku. Masz mniejszą szansę niż żeby kolejny raz manna z nieba spadła.
      • Gość: olo Re: Szukam uczciwego developera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 11:20
        Prędzej szóstkę w totka trafisz.
    • Gość: deweloper Re: Szukam uczciwego developera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.13, 23:24
      Ha,ha,ha,ha, życzę powodzenia i wytrwałości.
    • Gość: eustachykowal Re: Szukam uczciwego developera IP: *.free.aero2.net.pl 24.07.13, 12:49
      a jaki chcesz przeznaczyć budzet, ile m2? Jaka dzielnica? deweloperów w wawie jest kilku i od tych parametrów duzo bedzie zalezec
    • Gość: Aneta Re: Szukam uczciwego developera IP: *.ip.xcore.pl 27.07.13, 10:51
      Bardzo polecam magenta.dolcan.com.pl, rzetelna firma, zwróciliśmy się do niej wraz z mężem i jesteśmy bardzo zadowoleni.
      • Gość: mm Re: Szukam uczciwego developera IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 23:18
        Oho, Dolcan ma problemy, wiec wynajal ludzi do zasmiecania forum kryptoreklamami?
        • Gość: heca7 Re: Szukam uczciwego developera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 23:37
          To już prędzej Ebejot. Tylko ma dość "wagonowe" układy mieszkań.
    • Gość: inspektor Re: Szukam uczciwego developera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 00:10
      ha,ha, hahaha, hahahaha. Jaja sobie robisz?.
    • gadseq Re: Szukam uczciwego developera 02.08.13, 11:13
      ja niedawno kupiłem mieszkanie w Warszawie, ale niestety autor niezbyt wiele szczegółów podał by podpowiedzieć coś konkretnego.
    • parsifal-s Re: Szukam uczciwego developera 08.09.13, 20:28
      mam mieszkanie od JWC, jestem zadowolony. Wiele się naczytałem i nasłuchałem o tym deweloperze ale postanowiłem podejść do opinii z rezerwą bo tak naprawdę nie wiadomo ile w tych opiniach prawdy. Nic mi na głowę nie kapie, na balkonie karpi nie hoduję, jest ok. W dobrej cenie mam spore mieszkanie, ale wiadomo że trzeba samemu wybrać i się zastanowić
    • Gość: deweloper Re: Szukam uczciwego developera IP: *.14.vie.surfer.at 08.09.13, 20:56
      Jaja sobie z ludzi robisz, uczciwego ?

• tomjani Re: Szukam uczciwego developera 08.09.13, 22:12
      Z równym powodzeniem możnaby szukać uczciwego dealera. Dawno już zatarły się między nimi różnice.
    • Gość: a Słoiki do słoików IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 11:25
      Zostań u siebie. A jeżeli jednak upierasz się przy zadeptywaniu Warszawy, to kup mieszkanie w słoikowej okolicy - jakaś Białołęka, czy inny Ursus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka