Dodaj do ulubionych

Podpalona tęcza

13.11.13, 14:11
Jak walczy się z kościołem ,usuwa się krzyże, szczy do zniczy, to takie są skutki jak podpalenie tęczy na PL Konstytucji. To i tak delikatna reakcja. Na razie delikatna bo to może się radykalnie zmienić. Tak radykalnie jak radykalnie polskojęzyczne zwalczają polskość. Nie ma skutków bez przyczyny.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 14:19
      polskojezyczne? A moglbys jasniej?:S
      • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:00
        Nie mogę jaśniej. Bo dureń by zrozumiał a co dopiero Zorro :-)
        • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:03
          masz polactwo za durniow, wiec musisz precyzyjniej.:D
          czarek_sz napisał(a):

> Nie mogę jaśniej. Bo dureń by zrozumiał a co dopiero Zorro :-)
          • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:04
            Czarus.....to Twoj cytat przeciez....:D

....."A polactwo to takie frajerstwo do dymania że daleko szukać......":D
            • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:09
              Mam polactwo za durniów. Dokładnie.
              • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:14
                a sam przeciez do tego narodu nalezysz. To Ty duren?:D
                czarek_sz napisał(a):

> Mam polactwo za durniów. Dokładnie.
                • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:36
                  Odżegnuję się od polactwa. Uważam tę nację za gorszą od siebie ale jako Chrześcijanin jestem miłosierny dla Nich. Z tym że niewolnika nie da się namówić na demokrację. To o obecnym polactwie.
                  • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:45
                    to wedlug Ciebie kto to jest .....polactwo? Nie Ty?:D
                    • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 17:48
                      Spójrz w lustro to zobaczysz, polactwo :-)
                      • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 19:25
                        polactwo? to w koncu zdecydu sie - ja Zyd, niemiec czy.....polactwo?:D:D:D
                        A ty? Jelop.:S
                        czarek_sz napisał(a):

> Spójrz w lustro to zobaczysz, polactwo :-)
    • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 19:34
      Dla Ciebie w Polsce mieszkają tylko homo i katolicy?
      • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 19:47
        to do mnie?!:S
        sibeliuss napisał:

> Dla Ciebie w Polsce mieszkają tylko homo i katolicy?
      • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 20:49
        Skąd taki głupi pomysł ? Ty po której stronie jesteś - po homo czy z katolikami ?
        sibeliuss napisał:

> Dla Ciebie w Polsce mieszkają tylko homo i katolicy?
        • Gość: baba Re: Podpalona tęcza IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.13, 21:07
          ale wy durni jesteście że strach. Po pierwsze podpalenie tęczy to głupota do kwadratu. Stałasie teraz symbolem i jeszcze bardziej ludzie narodowców nie lubią. Po drugie katolik może być homo a homo katolikiem. Homo może być patriotą a patriota homo. Patriota może być katolikiem choć nie musi, tak jak katolik nie musi być patriotą.
          • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 13.11.13, 21:24
            No i ? jak ma się do tego Polska ,jej suwerenność przyszłość itd. ? jakoś to będzie ?
            • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 07:33
              to Polska jest niesuwerenna?:S No Czarus.....widac ze na "partajtagi" prezesa Jarka chodzisz.....:D:D:D
              czarek_sz napisał(a):

> No i ? jak ma się do tego Polska ,jej suwerenność przyszłość itd. ? jakoś to bę
              > dzie ?
              • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 08:58
                Wsłuchaj się w głos ludzi piszących na forach :

'~Karol : Marsz niepodległości był odzwierciedleniem sytuacji w Polsce. Z jednej strony zadowolone pasi brzuchy delektujący
                się wolnością, z drugiej sfrustrowana klasa biednych, którym wolność kojarzy się wyłącznie z możliwością szukania pracy w świecie, bo w wolnym kraju jej nie ma.
                Gwarantuję, że każdy komu niedostatek zajrzy w oczy, zacznie borykając się z problemem opłacenia czynszu, czy leków, szybciutko zmieni marsz zadowolonych na marsz sfrustrowanych. Zobaczycie sami jak szybko ten drugi będzie przybierał na liczebności, w naszym wolnym "demokratycznym" kraju.
                I niech nikt nie mówi, że to banda nierobów wyszła na ulicę, ja z żoną pracuję, od 20 lat, tylko, że od 10 lat nasze zarobki stoją w miejscu nie drgnęły ani o złotówkę, a koszty życia galopują w górę.
                Nie stać mnie na zmianę sypiącego się samochodu, ani na zimowe opony, ani na obozy letnie dla dzieciaków, czy najnowsze gadżety. Ledwo starcza od 1 do 1. Oboje po studiach i co ???? Zmienić pracę ? Na CV 40 latków nikt nie odpowiada. Dlatego nie jesteśmy dumni z naszej wolnej Polski, choćbyśmy chcieli się tym faktem cieszyć, a hipokryci z wiejskiej doprowadzają nas do szewskiej pasji. Takich jak my są miliony !!!!!!!!!!!!! '

Takie głosy to tykająca bomba. Gdy pałka się przegnie nie będzie zmiłuj, a zbliża się to, będzie masakra. I żeby było jasne, ja też na tym stracę.
                • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 09:23
                  czarek_sz napisał(a):

> Wsłuchaj się w głos ludzi piszących na forach :
                  >
                  > '~Karol : Marsz niepodległości był odzwierciedleniem sytuacji w Polsce. Z jedne
                  > j strony zadowolone pasi brzuchy delektujący
                  > się wolnością, z drugiej sfrustrowana klasa biednych,

Dopiero co pisałeś, że należysz do klasy zadowolonych, z dobra emeryturą i że niczego Ci do szczęścia nie potrzeba. Chcesz uszczęśliwiać innych?
                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:00
                    Zupełnie nie zrozumiałeś tekstu. Przeczytaj jeszcze raz albo wielokrotnie. Aż zrozumiesz.
                    sibeliuss napisał:

> czarek_sz napisał(a):
                    >
                    > > Wsłuchaj się w głos ludzi piszących na forach :
                    > >
                    > > '~Karol : Marsz niepodległości był odzwierciedleniem sytuacji w Polsce. Z
                    > jedne
                    > > j strony zadowolone pasi brzuchy delektujący
                    > > się wolnością, z drugiej sfrustrowana klasa biednych,
                    >
                    > Dopiero co pisałeś, że należysz do klasy zadowolonych, z dobra emeryturą i że n
                    > iczego Ci do szczęścia nie potrzeba. Chcesz uszczęśliwiać innych?
                    • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:27
                      Szkoda mi na to czasu, ale może znajdziesz innych chętnych.
                      • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:31
                        :D:D:D
                        sibeliuss napisał:

> Szkoda mi na to czasu, ale może znajdziesz innych chętnych.
                      • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:33
                        Z Panem Bogiem.

sibeliuss napisał:

> Szkoda mi na to czasu, ale może znajdziesz innych chętnych.
                        • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:44
                          ktorym?:D
                          czarek_sz napisał(a):

> Z Panem Bogiem.
                          >
                          > sibeliuss napisał:
                          >
                          > > Szkoda mi na to czasu, ale może znajdziesz innych chętnych.
                          • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:50
                            Jesteś ateistą ?
                            • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:55
                              NIE.:D
                              czarek_sz napisał(a):

> Jesteś ateistą ?
                              • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:58
                                Wierzysz w Boga, Stwórcę wszechrzeczy ?
                                • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 10:59
                                  w Boga? Tak. Ale na pewno nie Twojego, ktory pozwala Ci takie glupoty wypisywac.....:D:D:D
                                  czarek_sz napisał(a):

> Wierzysz w Boga, Stwórcę wszechrzeczy ?
                                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 11:10
                                    Ja powiem o Tobie to samo i co niby z tego wyniknie. Powiedz, co jest niby tą głupotą. Żeś durak na przykład ? przecież to oczywiste. Na so pogodziłeś się z tym więc o co Ci biega ? żeś dureń jest i błazen. Nie zaprotestowałeś, przyjąłeś werdykt z pokorą i na kolanach :-)
                                    • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 11:12
                                      wiesz taki werdyk przyjac od prof dr hab - z wszystkich dziedzin - czyli Ciebie - to zaszczyt.:D:D:D:D:D
                                      czarek_sz napisał(a):

> Ja powiem o Tobie to samo i co niby z tego wyniknie. Powiedz, co jest niby tą g
                                      > łupotą. Żeś durak na przykład ? przecież to oczywiste. Na so pogodziłeś się z t
                                      > ym więc o co Ci biega ? żeś dureń jest i błazen. Nie zaprotestowałeś, przyjąłeś
                                      > werdykt z pokorą i na kolanach :-)
                                      • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 11:15
                                        Ale to nie był mój werdykt. Wiesz kogo był. Ja tylko podpisałem się pod opinią o Tobie :D wiesz kto teraz ryczy ze śmiechu ? wiesz kto :-)
                                        • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 11:53
                                          nie wiem! Powiedz, powiedz! Posmiejemy sie razem!:D:D:D
                                          czarek_sz napisał(a):

> Ale to nie był mój werdykt. Wiesz kogo był. Ja tylko podpisałem się pod opinią
                                          > o Tobie :D wiesz kto teraz ryczy ze śmiechu ? wiesz kto :-)
                                          • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 11:59
                                            A wiesz, uważam że to było chamskie z onych strony, że tak Cię zaopiniowali. Prymitywne to było i chamskie. Dlaczego tak twierdzę ? bo po tym jak tam opluto i zdeptano mojego Starego. Ten wątek /so/ to szambo gdzie nie szanuje się ludzi i dziwię się że tam tkwisz.
                                            • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:02
                                              tak? Od zydowskich parchow i szkopow mnie wyzywaja? Od meneli, mend i przyglupawych blaznow? O kurcze......:D:D:D
                                              • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:25
                                                Nazwali Cie forumowym błaznem. Mam wkleić ? człowieku czy Ty masz honor ?
                                                1zorro-bis napisał:

> tak? Od zydowskich parchow i szkopow mnie wyzywaja? Od meneli, mend i przyglupa
                                                > wych blaznow? O kurcze......:D:D:D
                                                >
                                                • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:27
                                                  w dupie.:D:D:D
                                                  czarek_sz napisał(a):

> Nazwali Cie forumowym błaznem. Mam wkleić ? człowieku czy Ty masz honor ?
                                                  > 1zorro-bis napisał:
                                                  >
                                                  > > tak? Od zydowskich parchow i szkopow mnie wyzywaja? Od meneli, mend i prz
                                                  > yglupa
                                                  > > wych blaznow? O kurcze......:D:D:D
                                                  > >
                                                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:41
                                                    Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbicie ?

1zorro-bis napisał:

> w dupie.:D:D:D
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nazwali Cie forumowym błaznem. Mam wkleić ? człowieku czy Ty masz honor ?
                                                    > > 1zorro-bis napisał:
                                                    > >
                                                    > > > tak? Od zydowskich parchow i szkopow mnie wyzywaja? Od meneli, mend
                                                    > i prz
                                                    > > yglupa
                                                    > > > wych blaznow? O kurcze......:D:D:D
                                                    > > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:48
                                                    faceta.:D
                                                    A Ty?:D:D:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbicie ?
                                                    >
                                                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 13:00
                                                    Odpowiedz na pytanie.

1zorro-bis napisał:

> faceta.:D
                                                    > A Ty?:D:D:D
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbicie ?
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 13:13
                                                    odpowiedzialem.
                                                    Masz problemy z czytaniem?:D
                                                    Nie pij tyle......:S
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Odpowiedz na pytanie.
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > faceta.:D
                                                    > > A Ty?:D:D:D
                                                    > > czarek_sz napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbicie ?
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 13:17
                                                    Nie odpowiedziałeś na pytanie. Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbicie. Parcha widzisz czy porządnego człowieka :-) a może kogoś innego ?
                                                  • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 13:42
                                                    a kto to jest wedlug Ciebie parch? Bo jak mi wyjasnisz to moze sie okarze, ze jestem....parchem.:S
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Nie odpowiedziałeś na pytanie. Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbicie. P
                                                    > archa widzisz czy porządnego człowieka :-) a może kogoś innego ?
                                                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 13:49
                                                    Sam się oceń Zorro, za kogo się uważasz, bo ja laurkę już dawno Ci wystawiłem :-)

1zorro-bis napisał:

> a kto to jest wedlug Ciebie parch? Bo jak mi wyjasnisz to moze sie okarze, ze j
                                                    > estem....parchem.:S
                                                    > czarek_sz napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nie odpowiedziałeś na pytanie. Co widzisz w lustrze patrząc na swoje odbi
                                                    > cie. P
                                                    > > archa widzisz czy porządnego człowieka :-) a może kogoś innego ?
                                                    >
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 13:57
                                                    ja? Za Slazaka z krwi i kosci z rodowodem i papierami do 1700 roku.
                                                    dziadek byl taki sprytny ze drzewo genaologiczne zmajstrowal....:D
                                                    czarek_sz napisał(a):

> Sam się oceń Zorro, za kogo się uważasz, bo ja laurkę już dawno Ci wystawiłem :
                                                    > -)
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > a kto to jest wedlug Ciebie parch? Bo jak mi wyjasnisz to moze sie okarze
                                                    > , ze j
                                                    > > estem....parchem.:S
                                                    > > czarek_sz napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Nie odpowiedziałeś na pytanie. Co widzisz w lustrze patrząc na swoj
                                                    > e odbi
                                                    > > cie. P
                                                    > > > archa widzisz czy porządnego człowieka :-) a może kogoś innego ?
                                                    > >
                                                    > >
                                                  • 1zorro-bis Podpalona tęcza....bo tak kazal Pan Bog. 19.11.13, 07:27
                                                    coraz wiekszy kabaret sie w tym kraju robi.....:D:D:D
                                                    wyborcza.pl/1,75968,14974331,To_sam_Bog_kazal_tecze_zhajczyc__Tako_rzecze_ksiadz.html
                    • dwa-filary Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 09:02
                      Z jednej strony zadowolone pasi brzuchy delektujący się wolnością, z drugiej sfrustrowana klasa biednych, .

Wiesz Czarku, ja tam bylam i 60 % tego przemarszu to zapijaczone ryje dresowców, kboli i innej hołoty, ktora chciała się wyżyć. Ideowców naprawdę było znacznie mniej
                      • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 11:59
                        no, to sie Czarkowi teraz narazilas.....:D
                        dwa-filary napisała:

> Z jednej strony zadowolone pasi brzuchy delektujący się wolnością, z drugiej
                        > sfrustrowana klasa biednych, .
                        >
                        > Wiesz Czarku, ja tam bylam i 60 % tego przemarszu to zapijaczone ryje dresowców
                        > , kboli i innej hołoty, ktora chciała się wyżyć. Ideowców naprawdę było znaczni
                        > e mniej
                      • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 13:34
                        Na Marszu byli również mający radykalnie odmienne zdanie o owych zajściach oraz o procentach menelstwa /w tym oczywiście prowokatorów tajników szkolonych specjalnie do takich akcji/ co do udziału spokojnych uczestników Marszu, są też filmy na yu tube które to potwierdzają. I można by tak gadać i gadać i się przerzucać. Jedni podpalają krzyże i szczą do zniczy ,drudzy w odwecie podpalają tęczę a więc symbol lewactwa i homoseksualistów. Kto tym wszystkim steruje ? właśnie owe pasibrzuchy delektujące się wolnością i bezkarnością. Nasza zeszmacona do granic klasa polityczna.
                        Tak się zastanawiam, czy ta tęcza nie przypadkowo została ustawiona przed kościołem katolickim a nie przed Synagogą czy Cerkwią ? podpali się ją raz czy drugi ,zwali się na kibolstwo i Kaczora a w odwecie kto wie, może kościół ktoś podpali albo klechę wypatroszy na ulicy ? i będzie się działo w głównym ścieku.
                        A pasibrzuchy dalej spokojnie będą kręcić swoje wałki jak ten poniżej :
                        niezalezna.pl/48457-gazeta-polska-ujawnia-afere-ktora-dobije-po-unijne-pieniadze-w-partyjnej-sieci
                        dwa-filary napisała:

> Z jednej strony zadowolone pasi brzuchy delektujący się wolnością, z drugiej
                        > sfrustrowana klasa biednych, .
                        >
                        > Wiesz Czarku, ja tam bylam i 60 % tego przemarszu to zapijaczone ryje dresowców
                        > , kboli i innej hołoty, ktora chciała się wyżyć. Ideowców naprawdę było znaczni
                        > e mniej
                        • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 14:05
                          Mądrzysz się przed komputerem, ale na marszu nie byłeś....
                          • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 14:23
                            Chciałbyś abym do końca życia nadstawiał garb za polityczne szumowiny ? nie jestem z tych co przed szkodą i po szkodzie głupi.
                            sibeliuss napisał:

> Mądrzysz się przed komputerem, ale na marszu nie byłeś....
                            • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 15:33
                              Czyli dwa-filary jest...., skoro tam poszła?
                              • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 17:11
                                Tak uważasz ? bo ja nie. Napuszczanie ludzi na siebie przynosi Ci satysfakcję ?

sibeliuss napisał:

> Czyli dwa-filary jest...., skoro tam poszła?
                                • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 22:26
                                  Ja nie napuszczam, ja pytam - zdecydowana różnica.
                                  • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 22:45
                                    sibeliuss napisał:

> Ja nie napuszczam, ja pytam - zdecydowana różnica.

Moje zapytanie było identyczne jak Twoje, w czym problem ?
                            • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 17:50
                              no, Czarek....nareszczcie! Polityczne szumowiny - czyli PISiory i weszpolacy. Nie sadzilem, ze to z Twoich ust uslysze.....:D:D:D
                              czarek_sz napisał(a):

> Chciałbyś abym do końca życia nadstawiał garb za polityczne szumowiny ? nie je
                              > stem z tych co przed szkodą i po szkodzie głupi.
                              > sibeliuss napisał:
                              >
                              > > Mądrzysz się przed komputerem, ale na marszu nie byłeś....
                              • sibeliuss Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 22:27
                                Zaraz się z tego będzie próbował wycofać.
                • 1zorro-bis Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 09:30
                  no, po prostu bieda, bieda!:D
                  czarek_sz napisał(a):

> Wsłuchaj się w głos ludzi piszących na forach :
                  >
                  > '~Karol :
                  > Nie stać mnie na zmianę sypiącego się samochodu, ani na zimowe opony, ani na ob
                  > ozy letnie dla dzieciaków, czy najnowsze gadżety. Ledwo starcza od 1 do 1. Oboj
                  > e po studiach i co ???? Zmienić pracę ? Na CV 40 latków nikt nie odpowiada. Dla
                  > tego nie jesteśmy dumni z naszej wolnej Polski, choćbyśmy chcieli się tym fakte
                  > m cieszyć, a hipokryci z wiejskiej doprowadzają nas do szewskiej pasji. Takich
                  > jak my są miliony !!!!!!!!!!!!! '
                  >
                  > Takie głosy to tykająca bomba. Gdy pałka się przegnie nie będzie zmiłuj, a zbli
                  > ża się to, będzie masakra. I żeby było jasne, ja też na tym stracę.
                  • dwa-filary Re: Podpalona tęcza 19.11.13, 09:24
                    Nie stać mnie na zmianę sypiącego się samochodu, ani na zimowe opony, ani na ob
                    > ozy letnie dla dzieciaków, czy najnowsze gadżety. Ledwo starcza od 1 do 1. Oboj
                    > e po studiach i co ???? Zmienić pracę ? Na CV 40 latków nikt nie odpowiada. Dla
                    > tego nie jesteśmy dumni z naszej wolnej Polski, choćbyśmy chcieli się tym fakte
                    > m cieszyć, a hipokryci z wiejskiej doprowadzają nas do szewskiej pasji.

Bardzo roszczeniowa ta osoba. Najlepiej żeby Państwo dało na te cele.
    • motylanoga71 Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:19
      na pl. Konstytucji nigdy nie bylo teczy.
      • czarek_sz Re: Podpalona tęcza 14.11.13, 12:28
        Pełna zgoda. Pomyliłem się za co przepraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka