m000c 18.12.13, 13:30 Witam, Szukam jakiekoś przywoitego serwisu na Ochocie, do którego mógłbym wrzucić opony od nowego auta do przechowywania i w przyszłości dalej je wymieniać co sezon. Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobczak.net www.sobczak.net 28.12.13, 18:24 Znajdujemy się pod Warszawą. Wymiana opon 70 zł. Przechowywanie 50 zł/sezon Zajmujemy się MECHANIKĄ SAMOCHODOWĄ czyli między innymi: wymianą rozrządu, naprawami układów silnikowych, napędu, hamulcowych, wydechu, zawieszenia a także serwisem klimatyzacji, ustawianiem geometrii kół, wymianą oleju i wymianą opon. Zapraszamy na przegląd samochodu za 40 zł obejmujący kontrolę 38 elementów. Pełny zakres informacji znajduje się na naszej stronie internetowej. Jesteśmy jednym z najdłużej działających warsztatów w Markach pod Warszawą. Mamy 26 lat doświadczenia i zgrany zespół ludzi o wysokich kwalifikacjach. Posiadamy wysokiej jakości zaplecze techniczne. Dzięki temu mamy naprawdę szeroką ofertę. www.sobczak.net Marki, ul. Legionowa 29 Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 28.12.13, 21:06 to dla was Ochota ? Na pytanie skąd jesteś odpowiadasz pewnie, że z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
sobczak.net Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 01:05 Ponad połowa naszych klientów przyjeżdża z takich dzielnic jak Ursynów, Żoliborz, Wola, Śródmieście. Jesteśmy wysokiej klasy specjalistami w swojej dziedzinie. Dla osób posiadających samochód to nie stanowi problemu przejechanie 20 km. PS do Pana "1-buc" Gdy ktoś mnie pyta skąd jestem zazwyczaj odpowiadam że z Warszawy. Aglomeracja Warszawska to także wszystkie przyległe miasteczka. Zresztą ukończyłem liceum na Żoliborzu i SGH na Mokotowie. Czy ma Pan dziadków z Warszawy, bo akurat moi tak jak i pradziadkowie mieszkali w Markach? Pozdrawiam Sobczak Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 09:54 Nie mam zwyczaju wydawania się w dyskusje ze SPAMERAMI. Tylko klikam KOSZ Odpowiedz Link Zgłoś
sobczak.net Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 12:55 Do "1-buc" Co, dziadek nie z Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAWA Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 14:38 buc to słoik od 2 lat wynajmujący pokój przy rodzinie na przedmieściach a a uważający się za warszawiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
sobczak.net Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 22:09 W zasadzie problemem nie jest to kto skąd pochodzi, ale to gdzie płaci podatki. Bo źle jest gdy ktoś korzysta z ogólnodostępnej infrastruktury w Warszawie a wpływy z płaconych przez niego podatków zasilają budżety daleko odległych miasteczek lub wsi. Myślę że i tak nasz region wystarczająco cierpi płacąc janosikowe. Te pieniądze przeznaczane są np na wybudowanie drogi w miejscach znacznie mniej zaludnionych niż Warszawa. www.sobczak.net Odpowiedz Link Zgłoś