Dodaj do ulubionych

Dobry serwis wymiany/przechowywania opon

18.12.13, 13:30
Witam,

Szukam jakiekoś przywoitego serwisu na Ochocie, do którego mógłbym
wrzucić opony od nowego auta do przechowywania i w przyszłości dalej
je wymieniać co sezon.

Pozdrawiam,
M
Obserwuj wątek
    • sobczak.net www.sobczak.net 28.12.13, 18:24
      Znajdujemy się pod Warszawą. Wymiana opon 70 zł. Przechowywanie 50 zł/sezon

Zajmujemy się MECHANIKĄ SAMOCHODOWĄ czyli między innymi: wymianą rozrządu, naprawami układów silnikowych, napędu, hamulcowych, wydechu, zawieszenia a także serwisem klimatyzacji, ustawianiem geometrii kół, wymianą oleju i wymianą opon.

Zapraszamy na przegląd samochodu za 40 zł obejmujący kontrolę 38 elementów. Pełny zakres informacji znajduje się na naszej stronie internetowej.

Jesteśmy jednym z najdłużej działających warsztatów w Markach pod Warszawą. Mamy 26 lat doświadczenia i zgrany zespół ludzi o wysokich kwalifikacjach. Posiadamy wysokiej jakości zaplecze techniczne. Dzięki temu mamy naprawdę szeroką ofertę.

www.sobczak.net
      Marki, ul. Legionowa 29
      • 1-buc Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 28.12.13, 21:06
        to dla was Ochota ? Na pytanie skąd jesteś odpowiadasz pewnie, że z Warszawy?
        • sobczak.net Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 01:05
          Ponad połowa naszych klientów przyjeżdża z takich dzielnic jak Ursynów, Żoliborz, Wola, Śródmieście. Jesteśmy wysokiej klasy specjalistami w swojej dziedzinie. Dla osób posiadających samochód to nie stanowi problemu przejechanie 20 km.

PS do Pana "1-buc"
          Gdy ktoś mnie pyta skąd jestem zazwyczaj odpowiadam że z Warszawy. Aglomeracja Warszawska to także wszystkie przyległe miasteczka. Zresztą ukończyłem liceum na Żoliborzu i SGH na Mokotowie. Czy ma Pan dziadków z Warszawy, bo akurat moi tak jak i pradziadkowie mieszkali w Markach?

Pozdrawiam
          Sobczak Łukasz
          • 1-buc Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 09:54
            Nie mam zwyczaju wydawania się w dyskusje ze SPAMERAMI. Tylko klikam KOSZ
            • sobczak.net Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 12:55
              Do "1-buc"

Co, dziadek nie z Warszawy ;)
              • Gość: WAWA Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 14:38
                buc to słoik od 2 lat wynajmujący pokój przy rodzinie na przedmieściach a a uważający się za warszawiaka.
                • sobczak.net Re: Jak sobie dajecie radę w życiu, jeśli Marki 29.12.13, 22:09
                  W zasadzie problemem nie jest to kto skąd pochodzi, ale to gdzie płaci podatki. Bo źle jest gdy ktoś korzysta z ogólnodostępnej infrastruktury w Warszawie a wpływy z płaconych przez niego podatków zasilają budżety daleko odległych miasteczek lub wsi. Myślę że i tak nasz region wystarczająco cierpi płacąc janosikowe. Te pieniądze przeznaczane są np na wybudowanie drogi w miejscach znacznie mniej zaludnionych niż Warszawa.

www.sobczak.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka