Gość: Stefan IP: *.lot.pl 30.08.04, 09:32 Imiona dla jeleni: Święcicki, Piskorski, Kozak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojciec chrzestny Re: Imiona dla różowych jeleni IP: 212.160.99.* 31.08.04, 12:43 filozoficznie: cogito, ergo i sum warszawsko: dowcip, widok i przeskok fachowo: daniel, sarna i jeleń ludowo: kuba, jakub i michał. (toż waćpan kompana do wypitki zawsze znajdziesz! pije kuba do jakuba...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Imiona dla różowych jeleni IP: *.acn.waw.pl 31.08.04, 12:48 Mam dla dwóch Adam i Michnik dla trzeciego nic mi jakos do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jothakam Re: Imiona dla różowych jeleni 31.08.04, 13:23 "różowe czubki". w tatrach czerone wierchy, a u nas różowe czubki. tys piyknie. i jeszcze: lila, rouge, dupont Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Imiona dla różowych jeleni 31.08.04, 18:36 Dodać może piękną Helenę hehe?... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Imiona dla różowych jeleni 31.08.04, 19:09 Gość portalu: kixx napisał(a): > Mam dla dwóch > Adam i Michnik > dla trzeciego nic mi jakos do glowy nie przychodzi No przecież trzeci to Rywin... król lasu... Brakuje jeszcze jednego - Nałęcza, ten to dopiero jełop... pardon... jeleń jest... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Imiona dla różowych jeleni 31.08.04, 13:33 szprycha, korba i pedal. Tak poprawne politycznie, ze az boli. PS. Bede sprzatal swoj ogrod, mam trzy krasnale z gipsu ogrodowe, gdzie moge je postawic w zacnym miejscu w miescie, by gazeta oglaszala konkurs na ich imiona? Moge je nawet pomalowac na pastelowy blekit. Moze daloby sie na stale je przytwierdzic kolo cokolu kolumny Zygmunta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawo A najwiekszy kicz to samochód, jeszcze wiekszy niz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:29 te twoje krasnale i jelenie Postaw se krasnala na kolumnie kierownicy badziewiarzu :PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Imiona dla różowych jeleni 31.08.04, 18:24 Moje typy to: Rykowisko, badziewisko, złomowisko. --- Wczoraj sobie obejrzałem te "cuda". Z daleka nawet nie wyglądają tak źle, ale z bliska... czysta "zemsta krasnali ogrodowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasioo Re: Imiona dla różowych jeleni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 19:04 Kacper, Melchior i Baltazar :D Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Imiona dla różowych jeleni 31.08.04, 19:18 Bambi Lewy, Bambi Srodkowy, Bambi Prawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martamakowska Re: Imiona dla różowych jeleni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 19:50 niuniek, krzaczek, faszysta Odpowiedz Link Zgłoś