Gość: nekci IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 11:11 chcę zrobic zakupy w stolicy ale nie wiem gdzie moge sie wybrac czy ktos moze podac adresy centr handlowych albo jakis dobrych sklepow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lo Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 13:36 Może chociaż z grubsza określisz, co Cię interesuje: ciuchy, buty, sprzęt AGD, książki, żywność??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:37 chetnie tylko powiedz dokladniej co cie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nekci Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 14:04 Dzieki za pozytywna reakcje. Chce kupic jakies firmowe ciuchy i buty sportowe, a takze cos ze skory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:21 ja lubie i polecam KLIF na Okopowej wszystko pod jednym dachem bez specjalnego tloku jezeli bedziesz korzystal z mzk to z centralnego tramwaj 22 w strone Zoliborza polecam takze GALERIE MOKOTOW rog Woloskiej i al.Wilanowskie to wieksza skala niz KLIF ale moim zdaniem sympatycznie tramwaje 10 i 17 w strone Sluzewca a z Marszalkowskiej 18 zycze udanych zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 15:38 A może "Galeria Centrum" w samym centrum. Róg ul. Marszałkowskiej i Al. Jerozolimskich. Też wszystko pod jednym dachem. Ostatnio czytałam w "Gazecie", że vis-a-vis galerii, po drugiej stronie ulicy jest bezpłatny parking dla klientów (chyba MarPol albo MarcPol). Trzeba tylko pokazać im paragon na min. 50 zł za zakupy w galerii. Poza tym w pobliżu jest mnóstwo innych sklepów, np. wzdłuż Marszałkowskiej zwłaszcza w kierunku na południe, poza tym sklepy na Chmielnej (prostopadła do Marszałkowskiej na wysokości galerii). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: 193.150.166.* 08.04.02, 09:21 Gość portalu: lo napisał(a): > A może "Galeria Centrum" w samym centrum. Róg ul. Marszałkowskiej i Al. > Jerozolimskich. Też wszystko pod jednym dachem. Ostatnio czytałam w "Gazecie", > że vis-a-vis galerii, po drugiej stronie ulicy jest bezpłatny parking dla > klientów (chyba MarPol albo MarcPol). Trzeba tylko pokazać im paragon na min. > 50 zł za zakupy w galerii. Poza tym w pobliżu jest mnóstwo innych sklepów, np. > wzdłuż Marszałkowskiej zwłaszcza w kierunku na południe, poza tym sklepy na > Chmielnej (prostopadła do Marszałkowskiej na wysokości galerii). Powodzenia. czyli najpierw trzeba zrobić zakupy, a później zaparkować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 08.04.02, 10:11 Gość portalu: nula napisał(a): > > czyli najpierw trzeba zrobić zakupy, a później zaparkować? Nie. Chciałam napisać krótko i wyszło niezbyt jasno. Parkujemy. Robimy zakupy. Wracamy. Jeśli mamy paragon z galerii, to nic nie płacimy. Jeśli nie mamy, to płacimy za parking wg obowiązujących u nich stawek. Odpowiedz Link Zgłoś
antek1 Re: ZAKUPY W WARSZAWIE 08.04.02, 12:33 Sadyba Best Mall - ul. Powsińska Reduta - Al. Jerozolimskie, a od września Factory, pierwszy market odzieżowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: 62.233.175.* 08.04.02, 12:47 A jakie skorzane przedmioty Cie interesuja - przepraszam, jesli pytanie jest zbyt intymne. Odpowiedz Link Zgłoś