Dodaj do ulubionych

ZAKUPY W WARSZAWIE

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 11:11
chcę zrobic zakupy w stolicy ale nie wiem gdzie moge sie wybrac czy ktos moze
podac adresy centr handlowych albo jakis dobrych sklepow?
Obserwuj wątek
    • Gość: lo Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 13:36
      Może chociaż z grubsza określisz, co Cię interesuje: ciuchy, buty, sprzęt AGD,
      książki, żywność???
    • Gość: mysza Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 13:37
      chetnie tylko powiedz dokladniej co cie interesuje.
    • Gość: nekci Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 14:04
      Dzieki za pozytywna reakcje. Chce kupic jakies firmowe ciuchy i buty sportowe,
      a takze cos ze skory.
      • Gość: mysza Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 14:21
        ja lubie i polecam KLIF na Okopowej wszystko pod jednym dachem bez specjalnego
        tloku jezeli bedziesz korzystal z mzk to z centralnego tramwaj 22 w strone
        Zoliborza polecam takze GALERIE MOKOTOW rog Woloskiej i al.Wilanowskie to
        wieksza skala niz KLIF ale moim zdaniem sympatycznie tramwaje 10 i 17 w strone
        Sluzewca a z Marszalkowskiej 18 zycze udanych zakupow.
    • Gość: lo Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 06.04.02, 15:38
      A może "Galeria Centrum" w samym centrum. Róg ul. Marszałkowskiej i Al.
      Jerozolimskich. Też wszystko pod jednym dachem. Ostatnio czytałam w "Gazecie",
      że vis-a-vis galerii, po drugiej stronie ulicy jest bezpłatny parking dla
      klientów (chyba MarPol albo MarcPol). Trzeba tylko pokazać im paragon na min.
      50 zł za zakupy w galerii. Poza tym w pobliżu jest mnóstwo innych sklepów, np.
      wzdłuż Marszałkowskiej zwłaszcza w kierunku na południe, poza tym sklepy na
      Chmielnej (prostopadła do Marszałkowskiej na wysokości galerii). Powodzenia.
      • Gość: nula Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: 193.150.166.* 08.04.02, 09:21
        Gość portalu: lo napisał(a):

> A może "Galeria Centrum" w samym centrum. Róg ul. Marszałkowskiej i Al.
        > Jerozolimskich. Też wszystko pod jednym dachem. Ostatnio czytałam w "Gazecie",
        > że vis-a-vis galerii, po drugiej stronie ulicy jest bezpłatny parking dla
        > klientów (chyba MarPol albo MarcPol). Trzeba tylko pokazać im paragon na min.
        > 50 zł za zakupy w galerii. Poza tym w pobliżu jest mnóstwo innych sklepów, np.
        > wzdłuż Marszałkowskiej zwłaszcza w kierunku na południe, poza tym sklepy na
        > Chmielnej (prostopadła do Marszałkowskiej na wysokości galerii). Powodzenia.

czyli najpierw trzeba zrobić zakupy, a później zaparkować?
        • Gość: lo Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 08.04.02, 10:11
          Gość portalu: nula napisał(a):

>
          > czyli najpierw trzeba zrobić zakupy, a później zaparkować?

Nie. Chciałam napisać krótko i wyszło niezbyt jasno. Parkujemy. Robimy zakupy.
          Wracamy. Jeśli mamy paragon z galerii, to nic nie płacimy. Jeśli nie mamy, to
          płacimy za parking wg obowiązujących u nich stawek.
    • antek1 Re: ZAKUPY W WARSZAWIE 08.04.02, 12:33
      Sadyba Best Mall - ul. Powsińska
      Reduta - Al. Jerozolimskie,
      a od września Factory, pierwszy market odzieżowy.
      • Gość: Gosc Re: ZAKUPY W WARSZAWIE IP: 62.233.175.* 08.04.02, 12:47
        A jakie skorzane przedmioty Cie interesuja - przepraszam, jesli pytanie jest
        zbyt intymne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka