Dodaj do ulubionych

Zwrot gruntu

26.11.14, 20:25
Witam,
Czy ktoś się może dowiadywał w tym starostwie jakie decyzje mają być podejmowane w stosunku do działki, na której znajduje się nasza nieruchomość.
Skoro zakończyli zbieranie dowodów to pewnie jakaś decyzja powinna być podjęta lada moment i trochę zaczynam się obawiać patrząc jak oddają np, na Pradze ziemię na której stoją przedszkola czy place zabaw. Nie wiem w jakim kierunku to zmierza, jakby któś cos wiedział to fajnie jakby mógł się podzielić na forum, bo ja ma ograniczenia lokalizacyjne na razie i nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chmurek77 Re: Zwrot gruntu 26.11.14, 20:43
      Nawet ciekawy wywiad w podobnej sprawie, już wiem dlaczego starostwo ożarowskie.

www.codozasady.pl/1-03-2012-krzysztof-wiktor-coraz-wiecej-spraw-o-odszkodowania-za-wywlaszczone-grunty/
    • fajnywielanek Re: Zwrot gruntu 27.11.14, 00:37
      Ludzie nie żyjcie w ciągłym stresie - nie nakręcajcie się. Jakie by nie były decyzje nie jesteście stroną pod względem formalno-prawnym....I zamiast wieść dysputy o bzdurach nauczcie się: sortować i wynosić śmieci do właściwych altanek...parkować pojazdy, aby inni też mogli odjechać, rozsypane, wypadające w czasie wynoszenia śmieci pozbierać, sprzątnąć w klatkach po pupilkach.
      • chmurek77 Re: Zwrot gruntu 27.11.14, 10:32
        Stroná może i nie jesteśmy bezpośrednio, ale pośrednio na pewno, bo dotyczy to lokalizacji na której usytuowany jest nasz budynek...
        • archiex Re: Zwrot gruntu 27.11.14, 11:22
          A pofatygował się ktoś do Ożarowa, sprawdzić jak się ma sprawa zwrotu? Ci co się pofatygowali wiedzą, że w sprawie zwrotu będzie decyzja odmowna...
          • chmurek77 Re: Zwrot gruntu 27.11.14, 16:24
            Gdybym był w wawie to bym się pofatygował, ale niestety nie jestem, dlatego pytam na forum...
            Jeśli będzie decyzja odmowna to bardzo dobra informacja...
            • neq13377 Re: Zwrot gruntu 07.04.15, 09:26
              Czy wiadomo coś nowego w tej sprawie?
              • archiex Re: Zwrot gruntu 07.04.15, 12:48
                Tak. Wniosek został oddalony.
                • chmurek77 Re: Zwrot gruntu 13.04.15, 15:10
                  Tak został oddalony, ale Pan się teraz odwołuje do Wojewody Mazowieckiego. Wszyscy mieszkańcy powinni dostać to info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka