ewela7100 03.12.14, 11:13 Witam, Czy ktoś może pracował w firmie Arena Tax sp. zo.o? i mógłby się podzielić opiniami na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NEO23 Re: Arena Tax sp. zo.o. IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.15, 21:57 Słyszałem że świetni młodzi ludzie i ciekawa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik123 Re: Arena Tax sp. zo.o. IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.15, 00:43 Pracowałem i zdecydowanie odradzam. Wyzysk pracownika. Zmuszanie do nadgodzin- oczywiscie niepłatnych. W ksiegowosci porazka. Szukaja taniej sily roboczej. Zatrudniaja duzo praktykantow dla oszczednosci. Bardzo duza rotacja. Zwalniaja i zatrudniaja i tak bez przerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Arena Tax sp. zo.o. IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.16, 21:06 Pracuję i nie mam żadnych zastrzeżeń - atmosfera w pracy bardzo fajna i luźna, praca ciekawa, a i po godzinach nie trzeba siedzieć. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niePolecam Re: Arena Tax sp. zo.o. IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 24.02.16, 13:27 Potwierdzam wypowiedz pracownik123. Również tam pracowałem i zrezygnowałem po 3 miesiącach. Oferują stosunkowo ciekawe wynagrodzenie podczas praktyk (1,5-2 k) dla studentów i obiecują możliwość zatrudnienia po tym okresie. W większości do tego nie dochodzi, bo wolą wsiąść kolejnego praktykanta. Prezes jest ignorantem. Ciągle o czymś zapomina i nie potrafi sobie rozplanować czasu. Wtrąca się do każdej kwestii w firmie, nawet jeśli się na niej nie zna (marketing czy IT). W okresie rozliczeń menadżerowie nalegają na nadgodziny, często do 21-22. Jeżeli ulegasz, pracujesz jak mały motorek, to masz szanse na zatrudnienie po okresie próbnym, ale pensja to około 3000 brutto na pierwszym szczeblu. Bardzo słabo w porównaniu do konkurencyjnych firm. Odpowiedz Link Zgłoś