Dodaj do ulubionych

szukam bramkarza

11.08.15, 21:39
Witam . Gram w bemowskiej lidze szóste k w zgranej ekipie grającej ze sobą już 6 lat , po odejściu naszego bramkarza z przyczyn osobistych ,spadliśmy do 2 ligi gdzie bez bramkarza dajemy sobie radę ,lecz na 1 ligę to za mało , a ze mamy aspiracje na 1 ligę to szukamy zajaranego jak my piłką nożną bramkarza
Obserwuj wątek
    • Gość: Odpowiedz Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.15, 23:55
      Napisałbym coś ale pogrążył bym kraj ktury historycznie jest istotny dla tego kraju nawet fortunne powturzenie się
    • Gość: Odpowiedz Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.15, 00:40
      Wielkie dissy na płytach a ku... główne zadanie spie...ne i spie...ne tylko pudelsem się pozaszczycacie kó... afera z meblami urzędowymi już była i nie liczcie że on się wam tego dowie ku... dość tego oobciacu na woodstoku byliście i po co komu to śpiewaliście i mam główne zadanie ta 17 ma byś biurokratycznie dochodem z waszego interesu i nie obchodzi mnie ile stron sprzedacie a jak kurawa głwny dissowiec nie zaczaił to sami widzicie wasza robota obraca się przeciwko wam
    • Gość: Kazdy Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.15, 02:49
      Nie ma telefonu więc wasza ostatnia deska ratunku jak oni tam pojadą to macie czas na jakiś koko koko euro spoko na podkarpaciu
    • Gość: Odpowiedz Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.15, 03:58
      To jak z jednej strony wy a z drugiej radia ale znam psztyczek
    • Gość: Kto Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.15, 14:05
      Kto was interesuje
      • Gość: olo Re: szukam bramkarza IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.15, 18:01
        Qrwa , ludzie co wy bierzecie za świństwa ?
    • franek Re: szukam bramkarza 16.08.15, 20:43
      Myślałem,że chodzi o "bramkarza" do knajpy.Chciałem rekomendować Grodzką.
    • Gość: Odrobilem Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.15, 23:00
      Z moich iformacji wynika ze to teren podmokly dojebany pozadnie zima trzeba wiec odwodnic cos wyjebac cos podsypac i cos wylac czy jakos tak a wiesz co to zgoda spoleczna baranie to oznacza przejecie majatku a jak ku... nie wiecie ze trzeba wykonac dobry szelunek i odpowiedni podsyp i odpowiednia zaprawe wiazaca a tam sie tir nie zmiesci wiec trzeba ciagnik i przyczepe wiec nie opowiadajcie glupot o zakazie ciezarowym bo ku... nawet helikopter nie skosi
    • Gość: Odrobilem Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 00:44
      Rozrząd na lancuszku jest chyba lepszy bo bo stawia wieksze opory i jak cos jes nie tak to sie poprostu wyciagnie i przy okazji jest wiadomo ze to rozrzad a nie naciagnieta guma ale przy paleniu na pycha robi ta sama robote bo przynajmiej wiadomo zeby akumulatora nie psuc
    • Gość: Odrabiacie Re: szukam bramkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.15, 01:49
      Zapana teras deser wyklad z naszej laciny jak ja ku... wygladam z oswiadczonego punktu widzenia ku... nawt po smierci spokoju nie bede mial teraz final tacy chojracy to niech mi ktos z was egzekucje wykona i to w buddzie ku... wasza mac
      • Gość: poli Re: szukam bramkarza IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.15, 14:20
        Powieś się debilu, będzie spokój.
        • Gość: xxx Re: szukam bramkarza IP: *.opera-mini.net 17.08.15, 22:25
          Aktualne jeszcze? Pobronilbym w wolnym czasie.
          • pako81 Re: szukam bramkarza 20.08.15, 17:19
            Witam. Jakoś na początku października zaczyna się liga .jak uda nam sie zebrać ekipę to bym się do Ciebie odezwał , tylko daj mi jakiś namiar na siebie np. Nr. telefonu - Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka