Dodaj do ulubionych

Social Media

17.06.16, 23:54
Aye Know! zaprasza na warsztaty Social Media w biznesie.

Prowadzisz firmowy fanpage? Chcesz pozyskać klientów przez Faceebooka? Nie wiesz jak dobrać strategię Social Media, żeby generować więcej leadów? Przyjdź na nasze warsztaty Social Media. Podpowiemy jakie kanały Social Media są dobre dla Twojego profilu działalności, dlaczego korzystać z Google+, kto powinien korzystać z Instagrama, Pinteresta, Swarma i innych aplikacji społecznościowych. Dodatkowo pokażemy jak śledzić swoją obecność i działania konkurencji w kanałach społecznościowych, wykorzystywać reklamy w Social Media oraz jak zwiększać grono potencjalnych klientów.
Bilety do nabycia na stronie:
ayeknowsm.evenea.pl/

UWAGA! Do Poniedziałku cena promocyjna - 10%
Chcesz uzyskać kod rabatowy? Napisz: szkolenia@aye-know.com W tytule napisz: rabat SM
Obserwuj wątek
    • commutips Re: Social Media 27.02.19, 15:25
      Jeśli chcesz wiedzieć jak moderować profil firmowy i komunikować się z klientami zapraszamy do lektury artykułów w naszym inspirującym serwisie o komunikacji z klientem: www.skomunikowani.pl/pl/obsluga-klienta/59-wkurzony-klient-nie-daj-sie
    • lampka_czarna Re: Social Media 13.05.19, 12:39
      A ja zapraszam do lektury przystępnego poradnika o reklamach na LinkedIn - portalu z największą liczbą osób, które decydują w firmach o zakupach: trafero.pl/tworzenie-reklam-na-linkedin.
    • monika_kacprzak Re: Social Media 30.05.22, 14:51
      Uważam, że na socialach można nieźle się wypromować tym bardziej, że stacjonarnie mój biznes jest dość rozpoznawalny. Jeżdżę na targi, sama organizuję różne imprezy, ale wtedy zatrudniam mediamat-multimedia.pl/ żeby zajęli się wydarzeniem od strony technicznej, dźwięk, oświetlenie, jakieś projektory itp Zawsze wtedy promuję swoją stronę i widzę, że mam sporo większe zasięgi :)
    • marek338 Re: Social Media 28.09.22, 18:29
      Jeżeli jesteście zainteresowani tematem rozwoju swoich mediów społecznościowych, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę www.riseupagencja.pl. Warto korzystać z usług specjalistów, aby osiągnąć jak najlepsze możliwe rezultaty.
    • toffi_boom Re: Social Media 28.03.23, 13:58
      Myślę, że potencjał platformy Twitter w rozwoju biznesu jest znacznie niedoceniany!!! To świetne narzędzie do marketingu, które pomoże Ci reklamować i promować Twój biznes. Chcesz dowiedzieć się więcej - czytaj safemarketing.pl/twitter-w-social-media-marketingu/
      Wszystko na temat i bez wody!
    • olka030894 Re: Social Media 02.04.23, 15:44
      Podobał mi się ten artykuł safemarketing.pl/smm-marketing-w-linkedin/ - jest krótki, a zawiera wiele przydatnych informacji. Polecam odwiedzić stronę savemarketing.pl, gdzie można znaleźć wiele interesujących artykułów na temat rozwoju biznesu i marketingu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka