Dodaj do ulubionych

gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury?

IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 16.04.02, 14:50
w warszawie?
niezbyt zobowiazujace, do pracy, ale fajne, nie zgredowe. i w miare tanio
oczywiscie.
bede wdzieczna za odp.
a czy jest forum zakupowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: nero Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.04.02, 14:55
      nie wiem czy te garnitury są fajne, ale ostatnio widzialem w galerii bemowo na
      pierwszym pietrze (obok ruchomych schodow) garnitury w cenie od 400 PLN.
    • Gość: zet Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: 195.187.84.* 16.04.02, 14:55
      A buty trumniaki też chcesz kupić? Takie eleganckie, z dwoma żołędziami? ;)
      • jhbsk Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 16.04.02, 15:15
        Być może to ignorancja z mojej strony, ale co to są trumniaki?
        • Gość: Mar Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: 213.25.197.* 16.04.02, 15:45
          jhbsk napisał(a):

> Być może to ignorancja z mojej strony, ale co to są trumniaki?

To są buty z lakierowanej tektury, które wyglądają jak prawdziwe. Kiedyś
          zakłądało się takie nieboszczykowi do trumny, bo skórzanych było szkoda dawać...
          • jhbsk Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 16.04.02, 15:48
            Dzięki, myślałam, że to jakieś wyszukane buty.
      • tassman fajne marynarki, garnitury? 17.04.02, 09:13
        Gość portalu: zet napisał(a):

> A buty trumniaki też chcesz kupić? Takie eleganckie, z dwoma żołędziami? ;)

Zet,

Te z dwoma szyszeczkami na przedzie nazywają sie "cwelki". Kurna o trumniakach
        pierwsze słyszę. Ale dobry gryps ...:)))

PZDR
        tassman:)
        ps. A po wzór-gajerki wybierz sie do żółtych na Stadion. Jak kupisz hurtowo
        większa ilość to wyjdzie cię to grosze. Ale ich gajerki to jednorazówki ;)

• Gość: KICIA Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 17.04.02, 21:07
          przyglupie, jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj.
          zeby nie wiedziec , co to sa trumniaki. juz chyba sama nazwa wskazuje,
          prostaku......
          • Gość: abc2001 Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 17.04.02, 21:11
            Gość portalu: KICIA napisał(a):

> przyglupie, jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj.
            > zeby nie wiedziec , co to sa trumniaki. juz chyba sama nazwa wskazuje,
            > prostaku......

jak sama nazwa wskazuje "chlebak" służy do noszenia granatów !!!
            • atob Re: fajne marynarki, garnitury? 17.04.02, 21:22

Gość portalu: abc2001 napisał(a):
              >
              > jak sama nazwa wskazuje "chlebak" służy do noszenia granatów !!!

Dokladnie:-)))) A ja nazywam sie por [np] Kowalski i mam stopien porucznika ...................A w czasie cwiczen na rzutni g "chlebak" staje sie "torba saperska do przenoszenia granatow bojowych sluzacych do razenia sily zywej n-pl" :-)))))))))))))))))))))))))
            • Gość: KICIA Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 17.04.02, 21:23
              a kto ci kaze nosic granaty???? chlebak jest do chleba.
              • Gość: abc2001 Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 17.04.02, 21:26

> a kto ci kaze nosic granaty???? chlebak jest do chleba.

a to tylko tak ci się wydaje

• atob Re: fajne marynarki, garnitury? 17.04.02, 21:28
                  Nigdy nic nie wiadomo .............Czasy takie niespokojne
              • tassman kicia rusza głową 18.04.02, 08:23

> a kto ci kaze nosic granaty???? chlebak jest do chleba,

.....a glowa do myślenia, a nie tylko do jej na szyi noszenia KICIU ;)))))

• Gość: zet Re: kicia rusza głową IP: 195.187.84.* 18.04.02, 09:26
                  Popieram przedmówców - chlebak służy do noszenia granatów.
                  Tassman, o "cwelkach" dla odmiany to ja nie słyszałam, chyba że w nieco innym
                  kontekście.... :)
                  pozdr.
                  • tassman zet i kontekst 18.04.02, 09:58

> Popieram przedmówców - chlebak służy do noszenia granatów.
                    > Tassman, o "cwelkach" dla odmiany to ja nie słyszałam, chyba że w nieco innym
                    > kontekście.... :)
                    > pozdr.

nie chodzi mi bynajmniej o kontekst więzienny. Ale nazwa cwelelki pasuje do
                    klasycznych "szyszkowców" nie powiesz chyba Zet?

• Gość: zet Re: zet i kontekst IP: 195.187.84.* 18.04.02, 10:07
                      Mi też nie chodziło o kontekst więzienny, raczej sportowy ;)
                      Nazwa pasuje jak ulał. Trumniakami nazywaliśmy wszelkie lakierki, czółenka
                      itp., zwłaszcza, gdy z buta wystawała gustowna biała skarpeta. ;)
                      • tassman zet i styl 18.04.02, 10:18

> Mi też nie chodziło o kontekst więzienny, raczej sportowy ;)
                        > Nazwa pasuje jak ulał. Trumniakami nazywaliśmy wszelkie lakierki, czółenka
                        > itp., zwłaszcza, gdy z buta wystawała gustowna biała skarpeta. ;)

Styl sportowy ala Majki Dżekson :)))))
                        hahahahahahaha

• Gość: zet Re: tassman i majki IP: 195.187.84.* 18.04.02, 10:38
                          Tassman, skąd ci się ta mumia przypomniała ?
                          Styl trumniakowy plus marynara za wielka w barach. :)))))
                          • tassman zet i koronki 18.04.02, 11:51

> Tassman, skąd ci się ta mumia przypomniała ?
                            > Styl trumniakowy plus marynara za wielka w barach. :)))))

Zet,

Bo ta mumia Dżekson żyje i ma się jeszcze w miarę jako tako ze swoimi szympansami
                            w Disneylandzie:)
                            To ja juz wole styl sportowy ala pan Soprano od trumnianego szyku :))

• Gość: zet Re: zet i czarne koronki IP: 195.187.84.* 18.04.02, 12:30

To ja już wolę styl niesportowy a'la Zet :)

PS. Coś ty tam w Cytadeli za imprezę przedwczoraj wyprawiał? Film kręciliście,
                              czy cuś?
                              • tassman zet i bardzo czarne koronki 18.04.02, 12:53

>
                                > To ja już wolę styl niesportowy a'la Zet :)
                                >
                                > PS. Coś ty tam w Cytadeli za imprezę przedwczoraj wyprawiał? Film kręciliście,
                                > czy cuś?

Zet,

tak film "przyrodniczy" ;))))A co chciałabys zagrać?;)

• Gość: zet Re: zet i bardzo czarne koronki IP: 195.187.84.* 18.04.02, 13:12
                                  :)))))

grać, to ja, niestety umiem tylko na nerwach.
                                  • tassman zet, pomysł i założenie nowego wątku 18.04.02, 13:18

> :)))))
                                    >
                                    > grać, to ja, niestety umiem tylko na nerwach.

Zet,

Mam pomysł. Żeby nie draznic innych, ale tez nie uciekać z forum gdzies na jakies
                                    privy ;), zeby nie zmieniac naszymi nie-zawsze-na-temat gadkami wątków danego
                                    posta -załóżmy sobie tutaj nowy watek --> ty go załóż -
          • tassman Kicia idzie pod płot 18.04.02, 08:22

> przyglupie, jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj.
            > zeby nie wiedziec , co to sa trumniaki. juz chyba sama nazwa wskazuje,
            > prostaku......

Kicia,

dzieki za oswiecenie mnie :)))))))
            naprawdę jestes nieskomplikowaną istotą :)))

Pozdrawiam

• Gość: zet Re: Kicia idzie pod płot IP: 195.187.84.* 18.04.02, 09:29

Wlazła kicia na płotek po słupie
              rozdarła sobie futerko na dupie.

• Gość: Piotrek Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: 192.168.14.* 18.04.02, 18:01
      Droga Zono,

Wsiadz z mezem w samochod i przejedz sie do Tuszyna pod Lodzia. Znajdziesz tam
      wielkie hale targowe glownie z ciuchami. Wbrew pozorom nie sprzedaja tam
      wylacznie 'bazarowej tandety' ale rowniez mozna trafic fajne ciuchy. Przyklad?
      Prosze bardzo: fajny trzyczesciowy garnitur w modnym aktualnie kroju za 380PLN
      (targowac mi sie nie chcialo) - porzadna elanobawelna (wiec na codzien do pracy
      ok), fajny kroj (jeden z prezenterow w dwojce mial taki :-) i cena za jaka w
      Warszawie raczej w sklepie nie kupisz. PRzyklad numer 2: ciuchy sportowe (nie,
      nie dresy). Sklep ludzi, ktorzy robia kolekcje sportowe dla skejtow. Krotkie
      serie i tez niedrogo.

Reasumujac: w obie strony jakies 300 km (czyli ok 90 PLN za podroz - mozemy
      wziac znajomych na zakupy) i jestesmy zadowoleni.

pozdrowienia,
      /piotrek
    • sierroba Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 25.04.18, 20:01
      ja kupowałem na noor.pl - świetne mają wzory, dobra jakość i ładnie wykończone. moim zdaniem to jest bardzo dobre miejsce na tego rodzaju zakupy!
    • Gość: Derem Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.146.38.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.18, 19:49
      no noor.pl jest doskonale wyposażony! można bez problemu kupić dobrej jakości garnitur czy marynarkę! sklep godny polecenia!
    • konik.8686 Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 27.09.18, 07:34
      Roland Moda Męska. Mają salon na przykład na Radzymińskiej. Świetnej jakości garnitury i marynarki, a przy tym ceny nie zwalają z nóg:)
    • Gość: jalka Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.146.35.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.18, 19:16
      hmmm w Wawie to nie wiem ale widziałam w necie na noor.pl ładne męskie marynarki. I są ładnie i zgrabnie uszyte. także warto też poszukać w internetowych sklepach!
      • Gość: Miruna Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.147.37.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.18, 19:25
        no wlasnie noor.pl jest na prawde dobrą firmą i w sumie to warto u nich kupić sobie porządne garnitury!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka