Gość: zona IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 16.04.02, 14:50 w warszawie? niezbyt zobowiazujace, do pracy, ale fajne, nie zgredowe. i w miare tanio oczywiscie. bede wdzieczna za odp. a czy jest forum zakupowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nero Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.04.02, 14:55 nie wiem czy te garnitury są fajne, ale ostatnio widzialem w galerii bemowo na pierwszym pietrze (obok ruchomych schodow) garnitury w cenie od 400 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: 195.187.84.* 16.04.02, 14:55 A buty trumniaki też chcesz kupić? Takie eleganckie, z dwoma żołędziami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 16.04.02, 15:15 Być może to ignorancja z mojej strony, ale co to są trumniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: 213.25.197.* 16.04.02, 15:45 jhbsk napisał(a): > Być może to ignorancja z mojej strony, ale co to są trumniaki? To są buty z lakierowanej tektury, które wyglądają jak prawdziwe. Kiedyś zakłądało się takie nieboszczykowi do trumny, bo skórzanych było szkoda dawać... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 16.04.02, 15:48 Dzięki, myślałam, że to jakieś wyszukane buty. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman fajne marynarki, garnitury? 17.04.02, 09:13 Gość portalu: zet napisał(a): > A buty trumniaki też chcesz kupić? Takie eleganckie, z dwoma żołędziami? ;) ******************* Zet, Te z dwoma szyszeczkami na przedzie nazywają sie "cwelki". Kurna o trumniakach pierwsze słyszę. Ale dobry gryps ...:))) PZDR tassman:) ps. A po wzór-gajerki wybierz sie do żółtych na Stadion. Jak kupisz hurtowo większa ilość to wyjdzie cię to grosze. Ale ich gajerki to jednorazówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KICIA Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 17.04.02, 21:07 przyglupie, jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj. zeby nie wiedziec , co to sa trumniaki. juz chyba sama nazwa wskazuje, prostaku...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc2001 Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 17.04.02, 21:11 Gość portalu: KICIA napisał(a): > przyglupie, jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj. > zeby nie wiedziec , co to sa trumniaki. juz chyba sama nazwa wskazuje, > prostaku...... jak sama nazwa wskazuje "chlebak" służy do noszenia granatów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: fajne marynarki, garnitury? 17.04.02, 21:22 Gość portalu: abc2001 napisał(a): > > jak sama nazwa wskazuje "chlebak" służy do noszenia granatów !!! Dokladnie:-)))) A ja nazywam sie por [np] Kowalski i mam stopien porucznika ...................A w czasie cwiczen na rzutni g "chlebak" staje sie "torba saperska do przenoszenia granatow bojowych sluzacych do razenia sily zywej n-pl" :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KICIA Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 17.04.02, 21:23 a kto ci kaze nosic granaty???? chlebak jest do chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc2001 Re: fajne marynarki, garnitury? IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 17.04.02, 21:26 Gość portalu: KICIA napisał(a): > a kto ci kaze nosic granaty???? chlebak jest do chleba. a to tylko tak ci się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: fajne marynarki, garnitury? 17.04.02, 21:28 Nigdy nic nie wiadomo .............Czasy takie niespokojne Odpowiedz Link Zgłoś
tassman kicia rusza głową 18.04.02, 08:23 Gość portalu: KICIA napisał(a): > a kto ci kaze nosic granaty???? chlebak jest do chleba, ***************** .....a glowa do myślenia, a nie tylko do jej na szyi noszenia KICIU ;))))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: kicia rusza głową IP: 195.187.84.* 18.04.02, 09:26 Popieram przedmówców - chlebak służy do noszenia granatów. Tassman, o "cwelkach" dla odmiany to ja nie słyszałam, chyba że w nieco innym kontekście.... :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zet i kontekst 18.04.02, 09:58 Gość portalu: zet napisał(a): > Popieram przedmówców - chlebak służy do noszenia granatów. > Tassman, o "cwelkach" dla odmiany to ja nie słyszałam, chyba że w nieco innym > kontekście.... :) > pozdr. *************** nie chodzi mi bynajmniej o kontekst więzienny. Ale nazwa cwelelki pasuje do klasycznych "szyszkowców" nie powiesz chyba Zet? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: zet i kontekst IP: 195.187.84.* 18.04.02, 10:07 Mi też nie chodziło o kontekst więzienny, raczej sportowy ;) Nazwa pasuje jak ulał. Trumniakami nazywaliśmy wszelkie lakierki, czółenka itp., zwłaszcza, gdy z buta wystawała gustowna biała skarpeta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zet i styl 18.04.02, 10:18 Gość portalu: zet napisał(a): > Mi też nie chodziło o kontekst więzienny, raczej sportowy ;) > Nazwa pasuje jak ulał. Trumniakami nazywaliśmy wszelkie lakierki, czółenka > itp., zwłaszcza, gdy z buta wystawała gustowna biała skarpeta. ;) ********************************** Styl sportowy ala Majki Dżekson :))))) hahahahahahaha tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: tassman i majki IP: 195.187.84.* 18.04.02, 10:38 Tassman, skąd ci się ta mumia przypomniała ? Styl trumniakowy plus marynara za wielka w barach. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zet i koronki 18.04.02, 11:51 Gość portalu: zet napisał(a): > Tassman, skąd ci się ta mumia przypomniała ? > Styl trumniakowy plus marynara za wielka w barach. :))))) **************** Zet, Bo ta mumia Dżekson żyje i ma się jeszcze w miarę jako tako ze swoimi szympansami w Disneylandzie:) To ja juz wole styl sportowy ala pan Soprano od trumnianego szyku :)) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: zet i czarne koronki IP: 195.187.84.* 18.04.02, 12:30 To ja już wolę styl niesportowy a'la Zet :) PS. Coś ty tam w Cytadeli za imprezę przedwczoraj wyprawiał? Film kręciliście, czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zet i bardzo czarne koronki 18.04.02, 12:53 Gość portalu: zet napisał(a): > > To ja już wolę styl niesportowy a'la Zet :) > > PS. Coś ty tam w Cytadeli za imprezę przedwczoraj wyprawiał? Film kręciliście, > czy cuś? ********************* Zet, tak film "przyrodniczy" ;))))A co chciałabys zagrać?;) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: zet i bardzo czarne koronki IP: 195.187.84.* 18.04.02, 13:12 :))))) grać, to ja, niestety umiem tylko na nerwach. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman zet, pomysł i założenie nowego wątku 18.04.02, 13:18 Gość portalu: zet napisał(a): > :))))) > > grać, to ja, niestety umiem tylko na nerwach. ************* Zet, Mam pomysł. Żeby nie draznic innych, ale tez nie uciekać z forum gdzies na jakies privy ;), zeby nie zmieniac naszymi nie-zawsze-na-temat gadkami wątków danego posta -załóżmy sobie tutaj nowy watek --> ty go załóż - Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Kicia idzie pod płot 18.04.02, 08:22 Gość portalu: KICIA napisał(a): > przyglupie, jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj. > zeby nie wiedziec , co to sa trumniaki. juz chyba sama nazwa wskazuje, > prostaku...... ************* Kicia, dzieki za oswiecenie mnie :))))))) naprawdę jestes nieskomplikowaną istotą :))) Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Kicia idzie pod płot IP: 195.187.84.* 18.04.02, 09:29 Wlazła kicia na płotek po słupie rozdarła sobie futerko na dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: 192.168.14.* 18.04.02, 18:01 Droga Zono, Wsiadz z mezem w samochod i przejedz sie do Tuszyna pod Lodzia. Znajdziesz tam wielkie hale targowe glownie z ciuchami. Wbrew pozorom nie sprzedaja tam wylacznie 'bazarowej tandety' ale rowniez mozna trafic fajne ciuchy. Przyklad? Prosze bardzo: fajny trzyczesciowy garnitur w modnym aktualnie kroju za 380PLN (targowac mi sie nie chcialo) - porzadna elanobawelna (wiec na codzien do pracy ok), fajny kroj (jeden z prezenterow w dwojce mial taki :-) i cena za jaka w Warszawie raczej w sklepie nie kupisz. PRzyklad numer 2: ciuchy sportowe (nie, nie dresy). Sklep ludzi, ktorzy robia kolekcje sportowe dla skejtow. Krotkie serie i tez niedrogo. Reasumujac: w obie strony jakies 300 km (czyli ok 90 PLN za podroz - mozemy wziac znajomych na zakupy) i jestesmy zadowoleni. pozdrowienia, /piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
sierroba Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 25.04.18, 20:01 ja kupowałem na noor.pl - świetne mają wzory, dobra jakość i ładnie wykończone. moim zdaniem to jest bardzo dobre miejsce na tego rodzaju zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derem Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.146.38.20.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.18, 19:49 no noor.pl jest doskonale wyposażony! można bez problemu kupić dobrej jakości garnitur czy marynarkę! sklep godny polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
konik.8686 Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? 27.09.18, 07:34 Roland Moda Męska. Mają salon na przykład na Radzymińskiej. Świetnej jakości garnitury i marynarki, a przy tym ceny nie zwalają z nóg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalka Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.146.35.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.18, 19:16 hmmm w Wawie to nie wiem ale widziałam w necie na noor.pl ładne męskie marynarki. I są ładnie i zgrabnie uszyte. także warto też poszukać w internetowych sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miruna Re: gdzie mozna kupic fajne marynarki, garnitury? IP: *.147.37.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.18, 19:25 no wlasnie noor.pl jest na prawde dobrą firmą i w sumie to warto u nich kupić sobie porządne garnitury! Odpowiedz Link Zgłoś