Dodaj do ulubionych

Hyundai ix35

11.07.17, 23:32
Nie polecam nikomu zakupu lub serwisu w firmie Eltrans w Opolu .wszystko zaczyna się pięknie
Kupiłem dwa auta marki Hyundai ix35 w tej firmie .
.Bo sprzedaż załatwiają bardzo sprawnie.i na tym się kończy
później zaczynają się problemy .Za 5000 zł założono mi panel z nawigacją
i dziś się okazuje że jest uszkodzony i nie ma nikogo kto by to naprawił auto ma 5 lat gwarancji panel 2 lata od początku zgłaszałem uszkodzenie .teraz po czterech latach autoryzowany diler nie potrafi mi tego naprawić nawet odpłatnie.zarobili na sprzedaży a później łoją klienta na serwisie i ubezpieczeniu.co na to powie firma Hyundai Polska to ma być profesjonalizm? Przez tel.pytałem ile kosztuje pakiet ubezpieczeń usłyszałem 2700 zł na miejscu musiałem zapłacić 3300 zł tyle samo kosztuje wymiana przedniej szyby jakiś kosmos.biorąc pod uwagę że kupiłem dwa auta bo pierwsze mi skradziono po 1,5 roku. Po takiej obsłudze serwisowej różne myśli przychodzą do głowy.był to ostatni przegląd gwarancyjny i Eltrans"olewa"sprawę mówiąc mi że oni już takich paneli nie zakładają bo to produkt marki Blaupunkt gwarancja mineła i mają to gdzieś.bujaj się kliencie!!"Pełny profesjonalizm".nie pomijam nie dokręconej nakręktki w kole przednim po przeglądzie i holowania z Częstochowy bo zgubił bym koło w pierwszym roku wymiany poszycia siedzenia kierowcy .etc.Po prostu znajdźcie inną markę a na pewno innego dilera.a zaczęło się tak pięknie.to co ja mam wyciągać panel i wysyłać do firmy Blaupunkt?Kpina
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka