Gość: m IP: *.crowley.pl 10.11.04, 14:11 "miesiąc czasu"??? Co to za język? Czy to pisał praktykant? Gdzie jest redakcja? Macie przecież tak wybitnych redaktorów jak Maleszka "Ketman". Za co biorą pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papuga Dostali "propozycję nie do odrzucenia" czy kasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Łomatko 10.11.04, 14:45 ale się zdenerwowałem bo czytając "straciła" już pomyślałem, że ich ukatrupiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Łomatko IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.11.04, 14:49 a "stroc sie som" tak po slasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: rura powinna zdechnąć za kratkami IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 03:19 a ty zdechnij przed kratami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan "miesiąc czasu" - tak samo dobre jak "kilo czasu" IP: *.chello.pl 10.11.04, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 No to niech będzie: "kupę czasu" ;) IP: 194.181.190.* 10.11.04, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: "Inka" straciła adwokatów 10.11.04, 19:25 A gdzie w notce masz sformułowanie "miesiąc czasu", bo w wydaniu internetowym nie znalazłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.crowley.pl 10.11.04, 21:55 Już nie mam. Poprawili. Wszystko przełożyli na język polski. Dobre i to. Uczą się :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@no Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 11.11.04, 09:39 Czy Inka lubi grzybki? No nie,grzybków w kiciu nie podają. Powiesić się kobiecie nie wypada,trzeba będzie pewno ją na ogólnej celi udusić. Zeznawać nie chce,jest już niepotrzebna,a nawet niebezpieczna,mogłaby odwołać swoje wyjaśnienia,a nawet ujawnić prawdziwą prawdę- do tego czasu obowiązywała III prawda tischnerowska/ g..o prawda/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: "Inka" straciła adwokatów 11.11.04, 10:02 Profil ma może i niekiepski ale czy gdzieś są dostępne fotki z anfasa? Bo ciągle piszą, że ona taka piękna... może ja jej tego obrońce znajdę, tego łysego od sportu też nie lubiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo MYŚLĘ, ŻE TO W ZWIĄZKU ZE ŚLEDZTWEM KOMISJI IP: *.bielsko.msk.pl 11.11.04, 14:29 adwokaci wystraszyli się, kogo bronią, przeciw komu wystepują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HOLLAN Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:49 GLUPIA POLKA WYSZLA ZA EROTOMANA FRANCUZA KTORE Z NIA JEST Z POWODU TYLKO JEJ WYGLAD !!!TEN FRANCUZ EROTOMAN JEST W POLSCE ZEBY SOBIE ZNALESC KOLEJNA GLUPIA I NAIVNA POLKE!!!ON NIE KOCHA JA ,JEST W POLSCE BO TAM JEST DUZO DZIWEK NIE JAK W FRANCJI GDZIE PIEKNY KOBIETY TO CUD !!!A TA GLUPIA POLKA MA ZA MEZA TEGO EOTOMANA Z ZACHODU !!WYDAC ZE POLKI SA GLUPIE I BEZ ROZUMU !!!FILS DE PUTE DE FRANCAIS, VA FAIRE TON TOURISME SEXUEL AILLEURS ENFANT DE PUTIN ET PEDOFILE NE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABA Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:52 MASZ RACJE !!!POLSKA TO WIELKI BORDEL GDZIE W KAZDYM MIECSCIE SA FAJNIE KOBIETY I LATWE !!!NIE JAK W FRANCJI ,W HOLANDI , W NIEMCZECH GDZIE PIEKNE KOBIETY TO CUD I TO KOSZTUJE DUZO ZEBY JA MIEC W LOZKU !!! A W POLSCE MASZ ZA DARMO ( NIE WIEM JAK DALEJ BEDZIE ) !!! POLSKA TO TYLKO TO , TOURISM SEX , SEX INTERES DLA LUDZIE Z ZACHODU A POLKI WIELKE SZMATE I BRUDNE KOBIETY BEZ MORALNOSCI !!w NIEDZIELE IDA DO KOSCIOLA !!!ALE PARADOX NIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.chello.pl 11.11.04, 21:42 Ktoś powinien ciebie porządnie zaje.. za to co tu nabazgrałeś! I zanim napiszesz kolejne farmazony, zakompleksieńcu, naucz się ortografii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca "Inka" straciła adwokatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:50 Tak kończą ludzie nad którymi zwija się obronny parasol. Odpowiedz Link Zgłoś