Dodaj do ulubionych

"Inka" straciła adwokatów

IP: *.crowley.pl 10.11.04, 14:11
"miesiąc czasu"??? Co to za język? Czy to pisał praktykant? Gdzie jest
redakcja? Macie przecież tak wybitnych redaktorów jak Maleszka "Ketman". Za
co biorą pieniądze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Papuga Dostali "propozycję nie do odrzucenia" czy kasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 14:36
      • d.z Re: Łomatko 10.11.04, 14:45
        ale się zdenerwowałem bo czytając "straciła" już pomyślałem, że ich ukatrupiła
        • Gość: marian Re: Łomatko IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.11.04, 14:49
          a "stroc sie som" tak po slasku
          • slon2002 rura powinna zdechnąć za kratkami 10.11.04, 19:01
            • slon2002 Żabojad uciekł z kasą i dziwka nie ma na adwokatów 10.11.04, 19:13
            • Gość: T Re: rura powinna zdechnąć za kratkami IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 03:19
              a ty zdechnij przed kratami
    • Gość: corgan "miesiąc czasu" - tak samo dobre jak "kilo czasu" IP: *.chello.pl 10.11.04, 15:17
      • Gość: as31 No to niech będzie: "kupę czasu" ;) IP: 194.181.190.* 10.11.04, 16:50
      • Gość: as31 A może: "litr czasu"? IP: 194.181.190.* 10.11.04, 16:52
    • sebpl Re: "Inka" straciła adwokatów 10.11.04, 19:25
      A gdzie w notce masz sformułowanie "miesiąc czasu", bo w wydaniu internetowym
      nie znalazłem?
      • Gość: m Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.crowley.pl 10.11.04, 21:55
        Już nie mam. Poprawili.
        Wszystko przełożyli na język polski.
        Dobre i to. Uczą się :-)))
    • Gość: j@no Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 11.11.04, 09:39
      Czy Inka lubi grzybki?
      No nie,grzybków w kiciu nie podają.
      Powiesić się kobiecie nie wypada,trzeba będzie pewno ją na ogólnej celi udusić.
      Zeznawać nie chce,jest już niepotrzebna,a nawet niebezpieczna,mogłaby odwołać
      swoje wyjaśnienia,a nawet ujawnić prawdziwą prawdę- do tego czasu obowiązywała
      III prawda tischnerowska/ g..o prawda/
      • pan_pndzelek Re: "Inka" straciła adwokatów 11.11.04, 10:02
        Profil ma może i niekiepski ale czy gdzieś są dostępne fotki z anfasa? Bo
        ciągle piszą, że ona taka piękna... może ja jej tego obrońce znajdę, tego
        łysego od sportu też nie lubiłem...
    • Gość: magoo MYŚLĘ, ŻE TO W ZWIĄZKU ZE ŚLEDZTWEM KOMISJI IP: *.bielsko.msk.pl 11.11.04, 14:29
      adwokaci wystraszyli się, kogo bronią, przeciw komu wystepują
    • Gość: HOLLAN Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:49
      GLUPIA POLKA WYSZLA ZA EROTOMANA FRANCUZA KTORE Z NIA JEST Z POWODU TYLKO JEJ
      WYGLAD !!!TEN FRANCUZ EROTOMAN JEST W POLSCE ZEBY SOBIE ZNALESC KOLEJNA GLUPIA
      I NAIVNA POLKE!!!ON NIE KOCHA JA ,JEST W POLSCE BO TAM JEST DUZO DZIWEK NIE JAK
      W FRANCJI GDZIE PIEKNY KOBIETY TO CUD !!!A TA GLUPIA POLKA MA ZA MEZA TEGO
      EOTOMANA Z ZACHODU !!WYDAC ZE POLKI SA GLUPIE I BEZ ROZUMU !!!FILS DE PUTE DE
      FRANCAIS, VA FAIRE TON TOURISME SEXUEL AILLEURS ENFANT DE PUTIN ET PEDOFILE
      NE!!!
      • Gość: BABA Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:52
        MASZ RACJE !!!POLSKA TO WIELKI BORDEL GDZIE W KAZDYM MIECSCIE SA FAJNIE KOBIETY
        I LATWE !!!NIE JAK W FRANCJI ,W HOLANDI , W NIEMCZECH GDZIE PIEKNE KOBIETY TO
        CUD I TO KOSZTUJE DUZO ZEBY JA MIEC W LOZKU !!! A W POLSCE MASZ ZA DARMO ( NIE
        WIEM JAK DALEJ BEDZIE ) !!! POLSKA TO TYLKO TO , TOURISM SEX , SEX INTERES DLA
        LUDZIE Z ZACHODU A POLKI WIELKE SZMATE I BRUDNE KOBIETY BEZ MORALNOSCI !!w
        NIEDZIELE IDA DO KOSCIOLA !!!ALE PARADOX NIE !!!!
        • Gość: Greta Re: "Inka" straciła adwokatów IP: *.chello.pl 11.11.04, 21:42
          Ktoś powinien ciebie porządnie zaje.. za to co tu nabazgrałeś! I zanim
          napiszesz kolejne farmazony, zakompleksieńcu, naucz się ortografii!
    • Gość: Znawca "Inka" straciła adwokatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 20:50
      Tak kończą ludzie nad którymi zwija się obronny parasol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka