Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie Wampirów w Polsce

13.11.04, 20:13
Byłam dzisiaj zupełnie przypadkiem i bardzo krótko w osławionej "Arkadii".
Nie zdążyłam się jej przyjrzeć, bo tłumy ludzi trochę mnie onieśmielały.
Dokładne oględziny zrobię w terminie późniejszym, okołomikołajkowym.
Wpadł mi tylko w oko "Instytut Tworzenia Dobrych Nastrojów" na parterze.
Ale nie o tym chciałam.
Wychodząc wstąpiłam na chwileczkę do empiku i wypadłam stamtąd jak poparzona.
Na okładce jakiejś gazety przeczytałam tytuł, że w Polsce istnieje
Stowarzyszenie Wampirów, liczy 150 członków odżywiających się krwią ludzką.
Nie przeczytałam tego artykułu, bo miałam wrażenie, że vampir czyha gdzieś
za rogiem. Dlatego chciałabym znać więcej szczegółów i dowiedzieć się, czy
nasz forumowy vampir nie jest przypadkiem z Pragi.

NiewazneKto zresztą to pisze ...
Obserwuj wątek
    • pra_gosia Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:19
      vampi_r, vampi_r, vampi_r - muszę poprawić błędy, bo będę pierwszą ofiarą ...
      A w ogóle to taka anemiczna jestem, blada, mało krwi mam chyba ...
      • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:30
        Nie obawiaj się, moje dziecko - jestem juś po śniadaniu.
        A wampirów w Polsce jest więcej, niż 150.
        Ja znam wszystkich.
        460 zasiada w Sejmie
        100 w Senacie
        do tego kilka tysięcy w fiskusie.
        • pra_gosia Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:33
          To już wiem, dlaczego jestem taka anemiczna ...
          A czy nie lepszy dobry barszczyk na kolację niż krwią dziewicy posilanie?
          Słona ta krew, lepka - może lepsza po rozcieńczeniu spirytusem?
        • sebpl Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:34
          Jest jeszcze jedna kategoria strzyg - komornicy

---
          Śladami kota Filemona tup... tup... tup...
          • pra_gosia Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:37
            Tylko nie mów, że Cię ostrzygli, bo będziemy musieli podzielić się z Tobą
            łóżkiem, szafą, szezlongiem i ... barkiem. A ja w barku nie mam mleka dla
            Filemona.
            • sebpl Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:41
              Ja się noszę krótko i żadna strzyga nie będzie mnie strzygła :)

---
              Śladami kota Filemona tup.. tup... tup...
            • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:41
              Jakby tak policzyć wszystkie wampiry, to wyjdzie kilkadziesiąt tysięcy.
              Cału Rząd, komornicy, nauczyciele, radni, ekolodzy.
              Sam wyszkoliłem kilkuset krwiopijców:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10031&w=11442436
              • pra_gosia Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:47
                Poczucie horroru to ja mam wracając późno do domu. Każdy cień ma dla mnie
                postać wampira, a każde światełko jest dla mnie blaskiem jego kłów.
                W torebce noszę dwa ząbki ... czosnku. A krzyż pański to mam codziennie
                w pracy. Może się jakoś obronię przed wampirami.
                • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:53
                  Może. Ale spać kiedyś musisz pójść. hyhyhy.
                  A raczej nie nacierasz się czosnkiem przed snem. hyhyhy
                  • pra_gosia Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 20:56
                    Nie nacieram się, ale mam opaskę na biodrach z ząbków czosnku, co skutecznie
                    odstrasza "kiełkowatych". Może jak spiłujesz kły, to pogadamy ...
                    • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 21:23
                      Opaska na biodrach?!?!?!?!
                      Twojej szyi to raczej nie ustrzeże.

A ja mam sztuczną szczękę, nie mam wiec czego piłować.
                      • pra_gosia Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 21:26
                        Na pewno opadnie i jednocześnie wypadnie Ci ona na mój widok.
                        A wtedy moja szyja będzie nienaruszona. Może bezpieczniej będzie po prostu
                        nie myć szyi?
                        • carrramba Re: Do wampira 13.11.04, 21:55
                          pra_gosia napisała:

> Na pewno opadnie i jednocześnie wypadnie Ci ona na mój widok.
                          > A wtedy moja szyja będzie nienaruszona. Może bezpieczniej będzie po prostu
                          > nie myć szyi?

Hmmmmm, cóz znaczy brak szyji w porównaniu z brakiem kregosłupa /u niektórych
                          forumowiczów/.
                          Wampir, cóż Ci moge dać?......... A 2 RH (-) :)))
                          • vampi_r Re: Do wampira 13.11.04, 23:03
                            Minus... jakoś mi nie podchodzi.... choć tu zależy wszystko jaki rocznik.
                            • carrramba Re: Do wampira 13.11.04, 23:53
                              ale nikumaty jestes : A 2 RH(-) to nie jakiś byle co ! Taka grupa, że rocznik
                              niewazny :) To sie wypchaj ! poszukam kołka osikowego :)
                              • vampi_r Re: Do wampira 14.11.04, 22:10
                                carrramba napisał:

> ale nikumaty jestes : A 2 RH(-) to nie jakiś byle co ! Taka grupa, że rocznik
                                > niewazny :) To sie wypchaj ! poszukam kołka osikowego :)

Wiem, że grupa szlachetna.
                                Ale dla mnie liczy się tez rocznik.
                                Niestety - smakosz jestem.

Po co ci ten kołek????
                                Odłóż go!!!!!

No odłóż go natychmiast..... aaaaaa...a....... a`.#)!... hhhrrrrrr
                        • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:01
                          pra_gosia napisała:

> Na pewno opadnie i jednocześnie wypadnie Ci ona na mój widok.
                          > A wtedy moja szyja będzie nienaruszona. Może bezpieczniej będzie po prostu
                          > nie myć szyi?

hi. Brzmi zachęcająco. O której zwykle chodzisz spać?
    • Gość: Mar nie można łączyć krwi ze spirytusem!!!! IP: *.skorosze.2a.pl 13.11.04, 22:19
      To jest paskudne. Białko się ścina, powstają skrzepy - brrrrrrr. To jak
      niedosmażona jajecznica. Krew najlepiej smakuje na zimno - zmrożona, ale nie
      ZAMROŻONA! Niestety pozyskanie krwi w takiej postaci nie jest łatwe. Krew musi
      być ABSOLUTNIE świeża! A jak wiadomo człowiek ma temoperaturę 36,6 stopni - to
      stanowczo za dużo. Krew smakuje najlepiej w temepraturze czerwonego wina - 18
      stopni. Mam swój sposób na pozyskanie posoki z żywego człowieka i
      natychmiastowe doprowadzenie jej do takiej temperatury. Wymaga to pewnej
      wprrawy i jest być może nieco okrutne dla śmiertelników... ale smak jest
      nieziemski....
    • buggi Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 22:41
      Najedz sie droga pra_gosiu czosnku, a zaden wampir Cie nie ruszy.
      • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:04
        Aha - ani żaden wampir, ani też żaden kawaler.
        • buggi Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:05
          pozostaja zonaci?
          • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:20
            No tak - żonatemu zapach czosnku nie będzie przeszkadzał.
            • buggi Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:23
              taaaa, zonaci maja przytepiony wech, sluch, wzrok i...libido. bidulki
              • siskom_tak Vampi_r !!!!!! 13.11.04, 23:52
                Co ty robisz jeszcze o tej porze na forum?????
                Spać i to już!!!
                • vampi_r Re: Vampi_r !!!!!! 13.11.04, 23:54
                  uuuuups

Już idę spać, szefie.
              • vampi_r Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:53
                I do tego prostatę i zrzędliwą żonę.
                • szepiet.07 Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:57
                  w końcu północ się zbliża...
                • buggi Re: Stowarzyszenie Wampirów w Polsce 13.11.04, 23:58
                  wlasnie tak i te zone, co to wola "spac! Co ty jeszcze robisz o tej porze przed
                  kompem?!!" ;)
    • buggi Re: Pólnoc 14.11.04, 00:01
      pora, nie na telesfora. Pora na Vapira. Czy juz spi?
    • buggi Re:mialo byc 'vampira' 14.11.04, 00:01

• refor_mator Re:mialo byc 'vampira' 14.11.04, 00:14
        pssst.
        Jeszcze jestem, ale incognito, by Szef (Wielki Siskom) znów sie nie wściekał.
        • buggi Re:mialo byc 'vampira' 14.11.04, 00:16
          pssssst, to dobranoc.
    • pan_pndzelek >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:22
      Jucha dobra rzecz, ale zdecydowanie najsmaczniejsza w czerninie czy w kaszance
      (dodatkowo w towarzystwie wątróbki)... Surowa to mi się raczej smakowo kojarzy
      z uczuciem jak po oberwaniu w nos, kiedy trzeba przełykać całe jej hektolitry...
      • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:24
        hehehe, mów do mnie wegetarianki jeszcze, Pndzluniu.
        • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:32
          Są schabowe wegetariańskie, wege gulasz ze soi i takież same parówki... to
          pewno już i krew robią... ze soi utaczają może... ale pamiętaj! Soja też cierpi
          i patrzy smutnymi oczami na mordercę z kosą...
          • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:36
            zeby soje blysk kosy w oczy nie razil, to ja najsampierw zamanipulowac genami
            trzeba.
            • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:37
              Prościej by było jej czymś sypnąć w te oczy... azofoską?
              • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:40
                pan_pndzelek napisał:

> Prościej by było jej czymś sypnąć w te oczy... azofoską?

Sie na fasole i groch z kapusta przerzuce wobec tego.
      • refor_mator Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:25
        A kosztowałeś kiedyś krwi dziewicy?
        • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:30
          Jakby to rzec... tak... i to nie jeden raz...
          • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:32
            przepraszam, ze zapytam, a ta krew z dziewicy, to z jednej i tej samej?
            • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:34
              Nie no... dziewicą się nie BYWA...
              • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:37
                Nie bywa, nie bywa, ale od czasu do czasu wypada nia byc.
                • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:39
                  Wypada to w towarzystwie... do tych spraw towarzystwa nigdy nie
                  zapraszaliśmy... ani ja ani rzeczone dziewice...
                  • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:41
                    nie wnikam w klasztorne obyczaje.
                    • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:43
                      A skąd ten klasztor?
                      • buggi Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 00:55
                        hmmmm, dziewice - klasztor. A wiesz,ze juz sama nie jestem pewna, czy jedno ma
                        z drugim cos wspólnego. Zapomnij. Wrócmy do Juchy.
                        • pan_pndzelek Re: >>>Jucha dobra rzecz... 14.11.04, 01:04
                          Z żalem zostawiając one dziewice wracam do Juchy... był to premier Finlandii,
                          na nazwisko miał Kankunnen... pewnie też z "klanu"...
                          • pra_gosia Przewodniczącym Stowarzyszenia Wampirów ... 14.11.04, 13:32
                            ... jest kobieta - młoda, ale nie wiem, czy dziewica. Czyli wniosek z tego,
                            że kobiety są bardziej żądne krwi. A dla vampi_ra i reszty krwiopijców
                            pozostaje Egri Bikaver albo włamania do stacji krwiodawstwa.
                            • vampi_r Re: Przewodniczącym Stowarzyszenia Wampirów ... 14.11.04, 16:50
                              Ona rzeczywiście jest młoda - ma dopiero 132 lata.
                              Co do tej drugiej kwestii.... jako gentalmen powiem, że cnota w wampirzyc to rzecz drugorzedna.
                              • buggi Re: Przewodniczącym Stowarzyszenia Wampirów ... 14.11.04, 20:42
                                Jast nawet taka miejscowosc Wampierzyce.
                                • vampi_r Re: Przewodniczącym Stowarzyszenia Wampirów ... 14.11.04, 20:44
                                  Byłem.
                                  Kiedyś...
                                  Od tej pory nosi taką nazwę....
                                • pra_gosia Re: Przewodniczącym Stowarzyszenia Wampirów ... 14.11.04, 20:46
                                  A co vampir_ku stawiasz na pierwszym miejscu? Zapewne inteligencję?

Przypomniało mi się coś ... Kupiłam niedawno rękawice ochronne pod nazwą
                                  "wampirki". One są od spodu czerwone, stąd ta nazwa. No i doczekałeś się
                                  swojej wizytówki. Używaj tych rękawiczek w czasie pracy, nie poplamisz sobie
                                  rąk.
                                  • vampi_r Re: Przewodniczącym Stowarzyszenia Wampirów ... 14.11.04, 21:47
                                    pra_gosia napisała:

> A co vampir_ku stawiasz na pierwszym miejscu? Zapewne inteligencję?

Na pierwszym miejscu stawiam sex.
                                    Na drugim żarcie (nieraz ta kolejność jest odwrotna, zależy od tego, co robiłem jako ostatnie)
                                    Trzeciego nie ma.

>
                                    >
                                    > Przypomniało mi się coś ... Kupiłam niedawno rękawice ochronne pod nazwą
                                    > "wampirki". One są od spodu czerwone, stąd ta nazwa. No i doczekałeś się
                                    > swojej wizytówki. Używaj tych rękawiczek w czasie pracy, nie poplamisz sobie
                                    > rąk.

Ja zawsze pracuję w białych rękawiczkach.
                              • Gość: gentlemen [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 20:47
                                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                • pra_gosia Re: Wampir "gentalmen" ale dowcip 14.11.04, 20:57
                                  Vampi_r w rzeczywistości jest zaprzeczeniem samego siebie.
                                  I Ty też możesz zostać wampirem po kilku lekcjach u vampi_ra.
                                  • Gość: gentlemen [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 21:03
                                    • pra_gosia Re: Wampir "gentalmen" ale dowcip 14.11.04, 21:12
                                      Musisz wziąć pod uwagę, że osoba, po której zawsze można spodziewać się tego
                                      samego jest na dłuższą metę nudna. Poszukujemy na tym forum osób, które potra-
                                      fią nas zaskakiwać w każdej chwili. Najwyższy czas, abyś wziął trochę lekcji
                                      u vampi_ra, to wtedy staniesz się atrakcyjniejszy ... weselszy ... ładniejszy.
                                      Zajmiesz się kobietami, a nie kolekcją samolocików LEGO.
                                      • vampi_r Re: Wampir "gentalmen" ale dowcip 14.11.04, 21:51
                                        Dziękuję Pra_gosiu.
                                        Rosnę i puszę się w oczach.

Może i ja tobie puszczę jakieś komplemena.
                                        Ładnie dziś wyglądasz (smakowicie).
                                        Ładnie jak zwykle - dodam.
                                      • Gość: gentlemen [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 21:53
                                        • vampi_r Re: Wampir "gentalmen" ale dowcip 14.11.04, 22:06
                                          fri kantry. Masz prawo do swojego zdania.

TYLKO PO CHOLERE WŁAZISZ W WĄTEK NA KTÓRYM PISUJĄ LUDZIE, KTÓRZY CI NIE ODPOWIADAJĄ!!!
                                          I byloby dobrze, gdybyś pisywał pod jednym nickiem.
                                          Chyba że się wstydzisz.
                                          • Gość: gentlemen [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 22:45
                                    • Gość: gentleman Re: Wampir "gentalmen" ale dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:16
                                      Gość portalu: gentlemen napisał(a):

> Ja natomiast jestem potwierdzeniem samego siebie a w miejsce lekcji u
                                      > niejakiego "wampir_a" wolałbym liczyć samoloty, pewnie bym się więcej
                                      > dowiedział.

Ooo.. mamy tutaj ciekawy przypadek "monoizmu jaźni" tłum gentlemen'ów mówi o
                                      sobie nie 'my' tylko 'ja', w dodatku jest 'potwierdzeniem samego siebie'.

Siostro, którzy pacjenci na oddziale ostatnio liczyli samoloty?
                                      • Gość: sanitariusz [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 22:57
                                        • Gość: gentleman Re: Wampir "gentalmen" ale dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:03
                                          Gentlemen vel sanitariusz... widzę, że urojenie ogarnia kolejne sale.

Siostro, proszę zamknąć na wszelki wypadek całe piętro.
                                          • Gość: Vampi_r [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 23:09
                                            • Gość: . [...] IP: *.acn.waw.pl 14.11.04, 23:20
                                              • pra_gosia vampir_r jest wampirem, a jego przeciwnicy 15.11.04, 12:09
                                                • pra_gosia Re: vampir_r jest wampirem, a jego przeciwnicy 15.11.04, 12:11
                                                  zazdroszczą, że to nie oni mają ten nick i ten szczególnie wyróżniający
                                                  się na forum "charakterek", przyciągający wzrok apetycznych kobiet :)
                                                  • kocham.rysia błąd w druku? 15.11.04, 12:16
                                                    <apetycznych kobiet>

chyba apAtycznych miało być?
                                                  • pra_gosia Re: błąd w druku? 15.11.04, 12:22
                                                    Apatyczne to są apetyczne kobiety po spożyciu przez vampi_ra.
                                                  • kocham.rysia Re: błąd w druku? 15.11.04, 12:33
                                                    już wskoczyłaś?
                                                    jesteś przed czy po?
                                                  • buggi Re: vampir_r jest wampirem, a jego przeciwnicy 15.11.04, 12:19
                                                    mój wzrok przyciagnely na ten przyklad czerwone rekawiczki "wampirki". Beda mi
                                                    do butów pasowaly.
                                                  • Gość: gentlemen [...] IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 12:26
                                                  • buggi Re: vampir_r jest wampirem, a jego przeciwnicy 15.11.04, 12:32
                                                    Gość portalu: gentlemen napisał(a):

>
                                                    > pra_gosia napisała:
                                                    >
                                                    > > zazdroszczą, że to nie oni mają ten nick i ten szczególnie wyróżniający
                                                    > > się na forum "charakterek", przyciągający wzrok apetycznych kobiet :)
                                                    >
                                                    > Na forum??? ja przyciągam wzrok apetycznych kobiet czym innym :)) i to nie na
                                                    > forum ale w realu

►chachacha. Tak? A czym? Okularami o szklach tak grubych, jak butelka po coca-
                                                    coli?
                                          • Gość: jaa_ga Gentleman vel sanitariusz vel.... IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 12:27
                                            ...gość vel dejaWu vel....frustrat number 1 spod acn.waw.pl
                                            To ten, który stwierdził, że nie pozwoli,
                                            by chamstwo z forum szargało jego NICKA he he
                                            i że on jest PAN, a my zwykłe chamy :))
                                            • Gość: jaa_ga Jeszcze się pod vampi_ra podszywa.... IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 12:30
                                              ...squu..el:((
                                            • pra_gosia Re: Gentleman vel sanitariusz vel.... 15.11.04, 12:32
                                              ... jest wielbicielem vampi_ra. Mówi o nim tyle, że daje mu najlepszą
                                              i bezpłatną w dodatku reklamę. Vampi_r podziel się z nim chociaż jednym
                                              krwistym ... befsztyczkiem, nie żałuj mu za taką reklamę :)
                                            • buggi Re: Gentleman vel sanitariusz vel.... 15.11.04, 12:37
                                              Ten czlowiek opij sie szaleju. Nie wiem dlaczego skutkom tego upust daje na
                                              forum. Ekstrawertyk przeklety.
                                              • vampi_r Do wszystkich moich wielbicieli 15.11.04, 12:50
                                                I love You.
                                                • more.more.more Re: Do wszystkich moich wielbicieli 15.11.04, 12:52
                                                  nie pieprz
                                                • buggi Re: Do wszystkich moich wielbicieli 15.11.04, 12:54
                                                  vampi_r napisał:

> I love You.

khe khe, sie zachlysnelam. Wiel- bi - cie- la- mi? A co z nami?
                                                  Wielbicielkami Twemi?
                                                  >
                                              • Gość: jaa_ga Re: Gentleman vel sanitariusz vel.... IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 12:52
                                                Mało tego, buggi...
                                                To EKSHIBICJONISTA po prostu. Poczytaj uważnie te jego "flirty" z dziewczynami.
                                                PS. Kurczę, idę do kibla, bo chce mi się wymiotować...obrzydliwstwo to jest...
                                                • buggi Re: Gentleman vel sanitariusz vel.... 15.11.04, 12:56
                                                  Ja tez juz ide. Koniec przerwy, wracam do pracy...ble. Do wieczora:)
                                            • Gość: gentlemen [...] IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 12:58
                                              • pra_gosia O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 14:55
                                                ... jest co nieco w dzisiejszym Super Expressie. Większy artykuł był
                                                w weekendowym wydaniu. Vampi_rku czytałeś? Czy podoba Ci się pani
                                                przewodnicząca?
                                                • more.more.more malutki vampirek :) 15.11.04, 15:08
                                                  brehehehehe...

vampirku :):):):):)
                                                  tiu tiu tiu... :)

Vampirku? duży masz wianuszek fanek :):)
                                                  cieszy mnie to ogromnie :):)

ps. aj low ju tu :):):)

• vampi_r Re: O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 15:08
                                                  O jakim stowarzyszeniu piszesz?
                                                  • pra_gosia Re: O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 15:11
                                                    Widać, że w Twoim organiźmie krew nieco zakrzepła. Rozgrzej się jakąś szkla-
                                                    neczką chociażby byczej krwi i przeczytaj pierwszy wpis w tym wątku.
                                                    Stowarzyszenie Wampirów rzeczywiście istnieje w Polsce i liczy ok. 150 osób.
                                                    I nie kręć, że do niego nie należysz. Ale żeby kobieta była Przewodniczącą?
                                                    I Ty na nią głosowałeś? Przecież ma 25 lat i na pewno od 10 nie jest dziewicą!!!
                                                  • vampi_r Re: O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 15:32
                                                    pra_gosia napisała:

> Widać, że w Twoim organiźmie krew nieco zakrzepła. Rozgrzej się jakąś szkla-
                                                    > neczką chociażby byczej krwi i przeczytaj pierwszy wpis w tym wątku.
                                                    > Stowarzyszenie Wampirów rzeczywiście istnieje w Polsce i liczy ok. 150 osób.
                                                    > I nie kręć, że do niego nie należysz. Ale żeby kobieta była Przewodniczącą?
                                                    > I Ty na nią głosowałeś? Przecież ma 25 lat i na pewno od 10 nie jest
                                                    dziewicą!!
                                                    > !

Aaaaha.
                                                    Bo już myśli moje szły w zupełnie innym kierunku, jak napisałas o Pani
                                                    Przewodniczącej Stowarzyszenia. To zboczenie siskomowo-zawodowe.

A ja na nią nie głosowałem. Ja głosowałem na siebie.
                                                    I ona wcale nie ma 25 lat, tylko o setkę więcej.
                                                    Wampirzyca nie musi być dziewicą. Ten wymóg odnosimy tylko do pożywienia.
                                                  • more.more.more Re: O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 15:16
                                                    skarbie
                                                    odpowiedz koleżance
                                                    bo czeka...

:):):)
                                                  • pra_gosia A nasz Przewodniczący Wampirów FW .. 15.11.04, 15:20
                                                    ..wpił się w szyję jakiejś uroczej panience :) Ona delikatnie omdlewa, on
                                                    ja trochę mniej delikatnie przytrzymuje, więc nie może trzymać rąk na kla-
                                                    wiaturze. Dajmy mu z kwadransik.
                                                  • more.more.more Re: O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 15:24
                                                    vampiruś kochanie
                                                    co z tobą?

panie czekają...
                                                    nie "bonć" taki i nie daj się prosić ... :)
                                                  • pra_gosia Re: O przewodniczącej Stowarzyszenia ... 15.11.04, 15:28
                                                    Niestety, tamta jest ciut... ciut... młodsza i ciut... ciut... słodsza od nas.
                                                    Ale o świcie i tak vampi_r czmyhnie na jej widok, jak ją zobaczy taką bladą,
                                                    bez makijażu, z obgryzionymi ze strachu tipsami ...
                                                  • more.more.more szkolenie dla vampira 15.11.04, 15:28
                                                    te
                                                    vampir
                                                    jest szkolonko
                                                    jak dla ciebie zniżka 5%
                                                    reflektujesz?

rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1140620&OS=55759
                                                  • pra_gosia Re: szkolenie dla vampira 15.11.04, 15:36
                                                    Szkolenie jemu niepotrzebne, bo on to wszystko z krwią matki wyssał ...
                                                  • vampi_r Re: szkolenie dla vampira 15.11.04, 15:37
                                                    Wampiry energetyczne
                                                    "Mogą to być osoby, które mają jakiś głęboko schowany własny problem, poważny
                                                    i "zatruwający" ich od środka... Czerpią więc energię od innych, w zamian nic
                                                    nie dając, koncentrując się jedynie na własnym samopoczuciu, dowartościowaniu
                                                    itd. Czasem pewnie zdarza się to większości z nas, ale owe "wampiry" to osoby
                                                    które z takiego działania zrobiły sobie styl życia i postępowania..."

Wszystko się zgadza, poza tym problemem zatruwającycm od środka.
                                                    Dalej cała prawda.
                                                  • vampi_r Ale może dosyć o mnie. 15.11.04, 15:38
                                                    Porozmawiajmy lepiej o panienkach.
                                                  • more.more.more eee..dlaczego dość, wszyscy cię kochamy 15.11.04, 15:43
                                                    skoro chcesz
                                                    to mam coś specjalnie dla ciebie skarbie

rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1114058&OS=52869
                                                    a potem zaraz
                                                    rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1096464&OS=31878
                                                    a jak się nic nie uda
                                                    to masz jak znalazł coś innego w ciepłe miesiące
                                                    rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1129953&OS=55759
                                                  • pra_gosia O panienkach? 15.11.04, 15:46
                                                    Wybacz, ale ja nie gustuję w panienkach i zanosi się na to, że nie zmienię
                                                    swoich upodobań. Chyba, że te panienki będą nam przynosiły smakowite jedzonko
                                                    na tacy, to wtedy mogą być ładne i uśmiechnięte :)))
                                                  • pra_gosia Srodek na odtruwanie środka od środka ... 15.11.04, 15:43
                                                    ... pochodzi ze środkowej Europy, a jest to po prostu Krwawa Mary i tyle.
                                                    Dlatego nie jesteś taki struty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka